hehehehh gooood day

chillar lite nu sådär.
Pilar kollar på tv, jag sitter här och Marre plockar sina vackra ögonbryn :D hehhe
ska väl snart börja med allt smink, hårspray och övrigt jävla kladd. jag är inte så mycket för såntdär egentligen, men vafan det är ju bara nyår en gång om året faktiskt! :)
Det värsta är att jag har en riktig fuldag idag, och jag menar verkligen FUL ! haha. Är helt uppsvälld i ansiktet och sen har jag fått en finne :( Jag som inte ens brukar ha en enda såndär jävla finne, och så kommer finnjäveln och vill fira nyår med mig :( haha, det här kommer ju bli skitbra. Skitsamma, jag får gömma mig hela kvällen för övrig befolkning.

lär glida vidare, ni vet jag har inte alltid tid att slöa vid datorn. haha ehm jo

gott nytt år då people !
pussdå

NYÅÅR

yeyy, jag är frisk :D Varit sjuk två nyår i rad, så nu jävlar ska jag ta igen det !

hörs
pussdå

you know you love me

visstdå?
haha, kollade på ett asroligt program på tv. Typ Jag älskar mig hette det , och jag garvade så jag dog :D det handlade typ om folk som var ytliga och älskade sig själva mer än andra folk. haha, jag tyckte att det var klockrent! Alltså, dom var råfula och ändå tyckte dom att det inte fanns nån annan som var snyggare. Och ena snubben var ju helt fucked alltså:P Han ba; om jag hade varit tjej hade jag skämts över hur många jag hade legat med. Men nu eftersom att jag är kille, så ger det mig fet status. hahahaha jisses.
Jag satt och garvade iaf, så det var ju lite värt att kolla på det ;D
Sen kom jag att tänka på att jag alltid säger att jag är bäst, roligast och ballast å shit. Alltså, jag får nog ta det lite lugnt! haha, annars kommer det snart göras ett program om mig! : D haha, näerå för jag driver ju faktiskt :)


i'm rich i'm smart and i feel like fuck ya♥  gissa? wayne. men rätt dude!

nej, vi ses.
pussdå

Wohuuu

Sitter och kollar på massa klipp på Lil Wayne, alltså ge mig honom ♥
Älskar när han och T-pain kör Got money på MTV VMA, haha jag blir fett taggad av det!
Sen är han ju sjukt snygg också, sickt !!! mjau tänk att få dra lite i hans flätor ;) haha , inte helt fel :D

nej nu ska jag fortsätta lyssna och glo på tha hoooootttttttt duuuuuuude . haha







Om inte han är snygg så finns det fan ingen snygg dude i världen.


Listan

Godmorrn!
Jag har varit ute och tagit ut hästarna nu på morronen, så jag är ganska pigg.
Nu sitter jag och Sandra på msn och gör en lista. haha vi är sjuka :D

Idag ska jag rida, och fortsätta klaga över att jag inte har nått att ha på mig imorrn. Känns ju kul, det blir naket helt enkelt.


JAAA, och vet ni ? Jag har lyssnat klart på Twilight ! Ska börja på andra ljudboken nu, New Moon . mjau!
Jag är helt käääär i Twi. Alltså shit tänk att verkligen vara sådär kära i varandra som dom två är, fett härligt. men ändå, ih vad läskigt :S Lixom, det känns ju som att det är som gjort för att nått ska hända så att dom inte kan vara med varandra. så är det ju alltid. men jag hooooppas att det inte blir så ;)
Som sagt, jag tror det är bäst att jag bara håller mig till min girlfriend Pilar Flink, alltså jag vet att hon har Marre på sidan också, men hon kommer ändå alltid att lööööva mig :D haha! och två kan man ju få ha ;)

nej.
chirre
pussdå

Nyår strax

Okej, i övermorrn är det nyår. Snackade med Marre idag, och vi är överdrivet sugna båda två faktiskt :P haha!
Imorrn ska jag ringa till PB också :)

hehehhehehe, jag har skittråkigt. Snackar lite med min Olsson på msn. Hon är lite IN LOVE verkar det som, men det får ni inte säga att jag har sagt ! :D

nu ska jag sjunga
pussdå


lalallal, see yalllllll .

Jag sjunger.

Brrrrrrr underbara eskimå-land! Sverige, varför just Sverige? Varför är jag inte född i ett varmt land?

Har fixat stallet, och ridit! MJAU vad cold.




titta jävligt noga, vem har längst tunga?

jag är glad.

trött, men glad.

Kunde inte sova igår, låg fan vaken flera timmar och bara tänkte. Det är något som man måste göra ibland vet ni, tänka.
Först var det saker som jag saknar som jag tänkte på, pappa och Skylark bla. Då vart jag lite ledsen alltså.
Men sen började jag tänka på mina fantabolous friends :D Jag har suveränt mycket kompisar, och vet ni hur glad jag är för det? Jag tror att jag behöver ha många, eftersom att jag är så jävla hyper. Annars skulle jag nog trötta ut dom ;) haha!
Men iallafall, man har ju alltid några polare som är lite sådär snäppet bäst; Pilar, Mariam och Victor. Dom är verkligen världens bästa, alla borde få ha sånna dudes omkring sig tycker jag. Pilar och Marre, helt stört vad vi har kul tillsammans. Dom står ut med mig, och tack som fan för det! Tänk vilken jäkla tur att jag böt skola till Valla i åttan, hur hade jag klarat mig utan er? och Victor, våra mamms and his papp säger att vi är som en person. Jag tror att det stämmer. Vi är så sjukt lika, det är helt stört. Vi har tillochmed ett eget språk, haha det fattar ingen annan. haha, jisses ja. Justde, sen säger dom också; herregud tänk om Victor och Carro skulle få barn tillsammans nångång, det skulle ju bli som inavel, och det enda ungarna kommer kunna säga är ; öhhh, vaaa. ehh . ahaaaa! hahah, ingen risk folks !

Ville bara att ni tre skulle veta att ni är bäst, och att jag älskar er :) det kommer jag alltid göra <3
BFFFE, eller hur var det? Best Fucking Friends ForEver.

pussdå, jag är glad.


frooooze

MY BODY IS FROOOOOOOZE ! Mr Brown kunde inte ha fått till det bättre.
Jag fryyyyser så jag skakar! haha det är förjävla kallt ute alltså! Och inte nog med det så var jag ju upp till ridhuset med hästarna idag. Red först Timmy, han hade damp men är rätt söt ändå :) Sen red jag Ricki, han var jääävligt pigg, men vart fin sen på slutet :) Sen skulle jag rida Trixie också, men mina fötter var isklumpar så jag longerade henne istället :) Hon var jättefin iallafall :D

Nu sitter jag och garvar åt mina naglar som jag målade igår hos Marre. alltså, jag med röda naglar är lika med ett BIG FATTTTT NO NO! jag ser verkligen ut som en transa! :D haha
Har kollat på dom sjujävla roliga filmerna från igår också , i prooomise att ni också ska få se nåra av dom! ni får nog se den när jag dansar, alltså med magen. (ehehe) och sen också en från mcdonalds när Camilla käkar :P haha :D
sen finns det några cencurerade, som ni verkligen inte ska få se :D hahahahahahah, eller vad säger du camilla?

nej, jag är verkligen skittrött och fryser ju som sagt, så jag tänkte duscha, borsta mina spillevinkar till tänder, och sen tänker jag faktiskt lägga mig och lyssna på Twilight. haha, förlåt om jag tjatar om Twilight, men det ÄR mitt liv nu. Jag är helt såld. Lyssna själva om ni vågar... Har redan lyssnat , hmm typ 13 timmar.

nej men vi hörs-
pussdå

mitt livs kärlek

Min älskling, min boo, min honey, min lille älskade, söta, underbara, fina och otroligt snygga ipod var borta i några minuter :'( Jag trodde att han hade dött eller något, jag har aldrig varit så orolig i hela mitt liv! :( Min ipod är fan mitt livs kärlek, älskling <3 Vet ni hur glad jag vart när jag hittade honom under min kudde i sängen?  haha, så nu är jag lugn igen ;) Om jag inte hade hittat honom så hade jag inte kunnat mocka, för det är omöjligt utan musik ! haha , jag är så jävla nördig, men jag älskar verkligen det :D
Är lite orolig över att jag älskar min ipod för mycket, så att han blir utsliten. ingen kan ju lixom ersätta honom. : / 

haha sjukt. 
jag ska snart ut och ta in lite hästar, dom rackarna vill in redan klockan ett typ, men de fåååår dom inte!

puss och knull mina hjärtegull. (Ruppas line)

då. 
pussdå förfan :D 


Hej min söndag

Visst är det söndag ? sånt där är svårt att hålla reda på när det är lov.

Kom hem från Marre för ett tag sen, haha det var mysigt inatt :) Camilla låg innerst och tog ALLT täcke, sen låg Marre i mitten med fötterna i mitt ansikte , och ytterst låg jag och frös utan täcke ;)

Sitter och väntar på att filmerna och korten från igår ska pluppa upp på datorn, det tar ju sån tid! grr.
Senare ikväll ska jag till ridhuset med Timmy, Trixie och Ricki :) Sandbrings kommer dit också, så det blir trevligt värre!

snart är det ju nyår, muhihihi :)

ses
pussdå

Stockholm och fulla tågresenärer

jaa jisses, Stockholm var det ja.

Det började med att mamma skjutsade oss till Västerås så att vi skulle hinna med 11 bussen till Sthlm. När vi kom dit och skulle paya tickets så var det FULLT på busshelvetet! haha, så vi fick vänta på tåget som gick 50 min senare. hejdå min sovmorgon.

Kom dit och gled runt lite, köpte äntligen min grå lyle&scott, som jag letat haha hur svårt ska det vara att hitta egentligen? sen var det 50% inne på gul&blå så jag köpte en luuuuuvtröja , eheheh kunde inte låta bli. sen vart det två andra tröjor också :)

Alltså det händer ju alltid så jävla roliga grejer när vi är på bortaplan:

* Camilla provade jeans inne på MQ, och jag och Marre stog utanför och väntade på henne, och det tog så jävla lång tid så vi ryckte upp dörren till provrummet, och där som en bländande skönhet stog Camilla med röven i vädret I STRING. hahahhahahahahahhahahahhahahahahh så hon flashade röven för halva MQ :D::D:D I LIKE

*Camilla hade köpt smink inne på PUB, Marre tog hennes påse och så gick vi ut därifrån. Väl ute frågar Camilla varför Marre hade två påsar från PUB. -Ehh det är ju föfan dina svarar Marre. -men nej jag har bara en påse sa Camilla. Det visar sig att Marre har tagit någon annans påse också, med ett asdyrt nagellack och nagelfil i ! hahah det var ju ganska najs för henne, men inte för tjejen som ägde påsen på riktigt ;)


*Camilla gick i förväg till mcdonalds, eller hon trodde att jag och Marre var precis bakom, men vi hukade oss bakom en fontän eller vad fan det var. hahahahhaha  , alltså hennes blick när hon vände sig om och såg att vi inte var där! jag skulle betala feta pengar för att få se den blicken igen. haha

*När vi skulle hem så käkade vi på mcdonalds på station i sthlm, och bredvid oss satt två killar, typ 22 år sådär. Dom snackade och sen sa dom till oss; Ni äter som DJUR ! hahahahha. och sen frågade dom vad vi hette och var vi kom ifrån. och USCH sen hälsade dom och typ tog i min hand, ena killen höll kvar den aslänge och typ masserade den, och sen pussade han mig på handen och sa ; hehe vi ses senare på tåget då! HAHHAHAHAHH UUUSCH, jag ville dö

*Camilla sprang och köpte tågbiljett till tåget hem, och jag och Marre kom då på att biljetterna bara är giltiga en timme efter köp ! klockan var halv sex och vårat tåg gick tio över sju. hahahahahahahahhah!! så hon fick panik, och frågade efter hjälp på kundservice, och tillbaka fick hon en biljett med en mongolid stämpel på där det stod; giltigt till 19.07. ahahahahahhahahahah jag dooooooooooog! hahah fyfan hon är sick

*Väl på tåget så satt vi vid sånadär 4-säten. och efter ett tag kommer två gubbar i 40 års åldern och sätter sig, och sen typ knuffar den ena sig in bredvid dom som satt på andra sidan gången om oss. hahahahah dom var så jävla packade!! så klockrena människor ! hahah! sen hade dom mer kompisar som stod lite längre bort. haha, sen började den ena dra igång hela vagnen. typ ; ööhh vi bjuder alla dom här på PARTYYYYY, hela vagnen ! Du kan sova hos honom , ni kan sova hos mig, och jaaa ni kan tamefan också sova hos mig ! hahahahah ! och sen började dom jiddra om LAN, han ba ; vi kan ju LANA tillsammans, brukar ni LANA tjejer ? sen ba ; nej men jag skojade bara fattar ni väl? sen efter ett tag och efter en lång tids fundering; men, det skulle ju vara jävligt kul ! hahahaha. och sen frågade den ena om jag var singel, jag sa ja, och han sa; aha, men då kan ju du och min singel kompis LANA tillsammans. hahaha allvarligt, jag älskar folk som är sådär jävla sköna !


*När vi kom fram till Västerås så skulle Marre bara springa in på toa på donken, vi följde med och väntade utanför. Så kom det en kille och stoppade in en femma i den andra toaletten, men den funkade inte. så han svor lite å så . och sen kom Marre ut från sin toa och sa; men här du kan ta den här, fast den luktar ju inte så najs. han ba; vadå, har du bajsat eller ? hahahahhaha , och det värsta var att han var snygg ! hahahahah men observera att Mariam bara kissade, inge bajs där inte.

fyfan alltså, nu har jag inte bara träningsverk i benen efter allt knatande , utan också i magen efter allt garv.
Är i Ransta nu , har rökt lite vattenpipa och käkat kycklingsallad ;) nu ska vi snart garva lite mer

pussdå suckers

en bulle i örat

morrn!
hehe, jag är sådär lite gladare idag :) jävligt trött, men glad.
Har precis duschat, så jag sitter och fryser och funderar på vad jag ska ha för kläder. det är svårt, att välja kläder menar jag. Helst av allt skulle jag vilja gå i typiska Corr kläder, dvs förstora saker. men icke, inte idag heller.
Crämbollen, jag och Marrii ska ju till Estocolmo, och fan vad sur jag kommer bli om jag inte hittar min tröja som jag har letat efter i typ sjuhundra år. bajs

nu ska jag väl ta å dra på mig nå clothes, och sen ska jag sminka mig (det krävs extremt lång tid) så att jag ser levande ut.

mitt hår luktar gott idag igen, det är ett mirkakel. mirakel-shampooooot ! halelujah för det ! det känns som att jag har blivit värsta troende :D hahaha, nej men alltså på shampoot. det där andra troendegrejset är inte riktigt min stil. 

Hoppas Camilla och Marre har vaknat, annars tänker jag hoppa på dom när jag kommer dit, och typ stoppa in en fet jävla bulle i Marres öra ! och Camilla kommer inte undan, henne våldtar jag ju varje gång- and she loooves it !

nej lär glida och fixa mitt fula tryne, som sagt det krävs lite jobb och tid för det

hare bra era nötter
pussdå 

fuckkkkkkkkkkkkkkkk

Jag har fett med jätteont i huvudet :( det är synd om mig verkligen! knaprar piller som om jag vore beroende lixÅm. Det värsta är att det inte hjälper med piller. piller hit och fucking piller dit jag har fortfarande pissigt ont i huvudet! Jävla grejer som inte ska funka som dom ska, står det att dom hjälper mot huvudvärk så ska väl fanskapen göra det också? eller? jävla pillertillverkare jag ska krossa kulorna på er! fan va sur jag är! MORR föfan

Ska gömma mig i sängen under 20 duntäcken och lyssna på twi, svära och vara allmänt jävla grinig.
och jag svär att om min syster stör mig i mitt lyssnande så nitar jag fanskapet.
Värst av allt är att jag gick med på att fodra imorrnbitti, hehe kl HALV SJU! det är ju som att begå självmord !

herre min icke gud vad jag är på dåligt humör.
förresten så finns inte gud, och bara så ni vet era fula satjävlar så finns inte jultomten heller !
sug på den ni !

ingen puss idag inte
bara ett DÅ

killl meehhh

Stick en pinne i ryggen på mig, eller dränk mig. annars dör jag

men aj!

Fittttttttttttttthora! Min handled gör ont igen :( Den har ju inte gjort ont på superlänge nu ju! ahhh jag får damp.
Hoppas att det går över snart, för det är fan i november jag ska operera den, och lixom ehehhe det är ett tag dit !
skitsamma, jag är hård.

Sandra säger att min blogg är spår, jag vet inte riktigt vad spår betyder. Kanske att den alltid spårar ur? för det är såhär, jag skriver precis som jag tänker. och när man tänker så som jag gör kan man inte vara säker på att det blir så ospårigt!
Frida däremot säger att hon älskar den, det får hon en puss för.
jag vet att alla som läser det här älskar my blogg. hur kan man inte? det är ju JAG som skriver :D och en braigare corr får man leta efter.

juste era snuskon, kolla här ; TADAAAAAAA another fjantlista !

Hur jävla mannnnlig är du?

[x] du älskar tröja med luva
[x] du älskar jeans
[x] hundar är bättre än katter
[/] det är kul när någon gör sig illa
[ ] du hatar shopping
[x] sorgliga filmer suger
[ ] du har x-box, eller liknande spel
[x] du lekte med leksaksbilar som liten
[x] någon gång har du velat bli brandman
[ ] du kollar på sport på TV
[ ] du pratar med din pappa för råd
[ ] du har massor av kepsar
[ ] du gillar att kolla på fotbollsmatcher
[ ] du tycker det är knäppt med sovaöverparty med massa folk
[x] grön, svart, röd, blå eller silver är någon av dina favorit färger
[x] du älskar att vara galen utan att du bryr dig vad andra tycker
[x] sport är kul
[ ] Du brukar säga:I can be a man
[x] pratar med mat i munnen
Totalt: 10½

Hur fucking kvinnnliiigigii är du?
[ ] du använder läppstift
[x] du älskar att shoppa
[ ] du använder eyeliner/kajal
[/] du bär färgen rosa
[ ] du går till din mamma för råd
[ ] du hatar att bära färgen svart
[/] du gillar att bära smycken
[ ] kjolar är en stor del av din garderob
[x] du gillar inte filmerna star wars
[ ] du har gått på dans eller gymnastik
[ ] det tar dig ca 1 timma att göra dig i ordning.
[ ] du har fler än 10 par skor
[x] du bryr dig om hur du ser ut.
[ ] du gillar att ha klänning när du kan
[x] du gillar att ha parfym
[x] du använder tjejunderkläder
[ ] du lekte med dockor som liten
[ ] du gillar att sminka andra för nöjes skull
Totalt : 5½

haha sug min. tydligen så .

hehehehehe, nu ska jag gå och pussas lite med Sillen :) Hon är söt katthelvetet!

pussdå


ananas

shulululu!
Mina tår är som isbitar, den som inte rider (speciellt på vintern) vet inte hur det är att frysa om fötterna! sådeså

Har ridit Trixie, Timmy och Ricki, fina allihopa :)

juste, jag tror verkligen att det är något allvarligt fel på mig. Jag gick och la mig typ vid 10 igår, för jag skulle lyssna på twilight. jag lyssnade typ en och en halv timme, och sen skulle jag försöka sova. men nej? vet ni vad jag började med istället ? jo jag låg och funderade på vad massa ord blev baklänges. typ Timmy-ymmiT
och sen så skulle jag fundera ut vad ananas blev baklänges. och jag kom fan inte på det ! jag tror jag låg iaf minst en halvtimme och funderade på det, men jag kom inte på det. sen så försökte jag somna ändå, men det gick ju inte när jag inte visste vad ananas var lixom. Det slutade med att jag var tvungen att gå upp, klä på mig, leta efter en penna och ett jävla papper och skriva ner ananas på. vet ni? det blir sanana ! :D hahaha
Min mobil var borta, så att jag kunde ju inte använda den heller :(

hihih
nu ska jag kila,
sen kanske det blir sthlm med Crämbollen och Murrilutten imorrn
ses
pussdå

haha , eheh igen

jag är rådryg jag vet, men jag är tvungen. Jag kollade igenom lite kort sådär snabbt, på mig, marre och pilar. det roliga är att det typ finns trehundratusenmiljardersmiljonerbiljonerssiljoner kort på marre och pilar och typ sju på mig ! jag är så förbannat bra på att vara anonym !

Och som ni vet, jag är faktiskt inte världens mest seriösa människa. Så jag tänkte att ni skulle få se ett kort som verkligen, verkligen visar vem jag är. haha! nejdå men det var ett förbannat kul jävla kort.



 haha dör man inte ? det var efter vårat cocosbollskrig, och jag var blöt, sur och jävligt snuskig! haha.
det bästa är tröjan, den kunde inte ha passat mer. Get back while you can.

så gört!
pussdå 

sniffarN, mihii

hej igen !
har varit i ridhuset, tog bara med Trixie för jag orkade inte rida två :P haha det är inte ofta jag säger att jag inte orkar rida, men jag är så jävla proppmätt så att om jag hade varit tvungen att rida två hade jag dött!
Trixie var helt jävla galen;P haha, bockade och fuckade sig. men iaf, hon vart fin till slut :)

Nu sitter jag och luktar på mitt hår och lyssnar på musik :) seriöst, mitt hår brukar inte lukta speciellt mycket (det får jag höra jämt av Marre) men idag alltså MJAU det luktar suveränt ! :D Nu skulle PB och Marriutten vart här, för FAN vad dom skulle ha fått sniffat! haha!
Saknar dom faktiskt, har inte träffat dom på en vecka typ, och vet ni? det är alldeles för mycket. Dom är ju bäst, vet inte hur jag skulle klara mig utan dom! Helt fucked uppp att det finns tre styckna som är så jävla lika, och ändå så olika. jag älskar oss oboy <3 for real ;)


Den här snubben älskar jag också, ge mig han TACK! grrr





alltså jag vet, sjukt snygg.


fast nu får han känna sig dissad ett litet tag, för lyssna på dom här låtarna ; BRA, Corr älskar.

Jason Miller ft Akon - Sucker 4 love
&
Soulja Boy ft Sammie - Kiss me thru the phone


vet ni vad jag skulle göra om jag skulle kunna? spola tillbaka tiden sådär några månader.
så ni vet... jag menar, jag är ju fruktansvärt intressant.

hejdå
pussdå

en Corr som gråter

alltså, jag gråter inte speciellt ofta. Men när jag gråter så totalflippar jag! gråter hur länge som helst och tårarna bara spruuuuutar om jag säger så.
Idag var det såklart Twilight som fick mig att flippa ur totalt :'( Herre min jävla guuuud det är så bra ! Jag dog när Bella och Edward snackade så sa hon: - I love you. och han svarade : -You are my life now. Där brast det och jag grät, grät, grät , grät och grät lite till! jag önskar att jag var hon! hahah allvarligt jag är sjuk

nu ska jag snart ut i stallet, så jag måste sluta gråta-

hahah
pussdå

propp fucking mätt

Jahapp, hej kanske va :)

Jag är råtrött, och känner mig som en uppstoppad KORV! allvarligt det är ju sjukligt hur mycket man äter under julen. Jag tycker fan synd om mina hästar som ska stånka runt med mig på ryggen! Idag ska jag fasta, eller jag kanske lever på julmust. men det är väl ungefär som att fasta? eller?

Har iallafall varit duktig som en ko och mockat och skrittat Ricki :) Han var svinpigg eftersom han har haft jullov en vecka ;) Och hur mysigt är det inte när en häst småtravar hela vägen, när man håller på att dö av mätthet? haha, jag vart fan åksjuk!
Senare ikväll ska jag till ridhuset med Timmy och Trixie :)

Nu ska jag ta min jävla julmust, dricka tills jag kräks och sen ska jag lyssna på ni vet vad. TWIIIIIIiii

app men vi hörs då, och jag längtar fan tills skolan börjar , för då hoppas jag att alla är asfeta så att jag får nån att mobba :) me likkkekekkeeyyy

haha
pussdå dudes

Hejdå julaftonen :(((

Jahapp, då var julafton schluutt :( det är fan lika sorgligt varje år. Även om jag verkar vara en sur jävla fitta när jag skriver om julafton, så (i gotta say) I LÖÖÖV IT ! :D
Och det här var en suverän julafton, jag fick ALLT jag ville ha. hihihi :D:D
och sen slutade det ju helt underbart när vi skulle hem från mormor&morfar, så nu är Corr lite kär :)))
hur jag ska få tag i killen igen är en annan fråga. haha :P inget namn, nummer eller what so ever :P haha, corrs smarta hjärna ;) hhöö skitsamma egentligen ;)

haha, nu ska jag kolla igenom min feta hög med julklappar och sen blire twilight för hela slanten ;)

pussdå

God Jul :)

Hej, alltså tack tack tack tack för att det snöar litegranna! Jag vart typ helt hyper när jag vaknade och såg att det snöade :P haha! Pappa ringde idag. Han verkar må bra och så har han träffat en ny "tjej" haha eller vad man ska kalla det :) Kul tycker jag iaf, det kanske får honom att må bättre lixom :)  Så det var en asnajs julklapp bara det att han ringde :D
Så nu är jag glad, hihi

Nu ska jag fortsätta att svara på och skicka sms, man är ju populär (bara på julafton, eftersom att det är då folk kan tänka sig att slösa pengar på mig) he he he




så GOD JUL :D



och jag hoppas att du har en god jul i himlen älskling <3

jag smälter bort

Fortsatte att kolla på gamla bilder, fast på datorn nu. haha, det var ju många förbannat roliga, men jag tror inte att det fanns en enda som var lika jävla söt som den här bilden på Victor



dör man inte av den ? kolla hans smilegropar , och hans lockar :D haha fyfan vad sööööt ! :D:D
Tror tyvärr att han kommer strypa mig långsamt nu, eller så kanske han inte vill gifta sig med mig när vi blir gaggiga ? :)
haah


granen vart råfin, lalalala tack vare en snygg underbar och råball corr. skojja, inte
förresten så är det inte så roligt att bli dissad av sig egen mamma :P
jag stog vid granen och så kollade jag på min mage, och sa; alltså gud, jag har verkligen blivit smalare, sjukt snygg går det ett rykte om att jag är också.
haha vet ni vad hon gjorde ? började AS garva, och skakade på huvudet och sen sa hon; ah men du var ju smalare i sommmras :P hhahhahah jag trodde jag skulle dö !
puss mamms jag älskar dig med! jag tror vi är för lika helt enkelt, båda ska ha sista ordet lixom ;) haha inte lätt då heller.

nu ska jag fodra mina älskade hästar, moffla en skinkmacka och sen borsta gaddarna och lägga mig och lyssna på Twilight <3

pussdå

kladdigt

Hej

Mammilutten och jag var in till sala en extremt snabb snabbis. Köpte sista julklapparna, åt Axel :) Himla stilig kommer han bli nu, även om han redan va stilig innan ;)
Snart ska jag och Mellis fixa granen, varje år är det typ då man bråkar som mest. Hon har sån jävla cp-smak ! Själv har jag alldeles fantastiskt smak fattar ni väl ? jaaaa, iallafall när det gäller julgranar.

Vi ska göra nå julegodis också, det måste vi Englunds göra dagen innan, eftersom att jag bor i huset :P haha! Om vi gör det för tidigt, så POFF är det helt plötsligt borta! ingen förstår vad som har hänt, tills dom ser mig sittandes i ett hörn kladdig om munnen, alldeles , alldeles.... underbar :D haha

Mitt hår förresten var skitsnyggt idag, eller ja tills jag gick ut. Hade mitt naturliga aphår, men idag gillade jag det faktiskt :) hihi!

nu ruupar min mor, granen fryser och måste klä på sig

vi hörs
pussdå sötjävlar

mini-corr

Hej
Jag sitter och kollar på gamla kort, det är kul. jag saknar det där lite, nivet att vara liten och inte behöva bry sig om saker, inte behöva tänka helt enkelt.
När jag var liten var jag helt galen. snacka om grabbig tjej alltså.
Jag gifte mig med en kille i en kaninbur när jag var 6 kanske, han var min bästa kompis. haha, vi är inte gifta idag bara så ni vet! Jag var också jättesur över att jag inte var kille, för jag ville verkligen duscha med killarna när vi hade haft idrott typ i ettan eller tvåan :P haha, det ska ju börjas i tid ; )
Sen så hade jag en hemlig bok, i den skrev jag ner alla fula ord jag kunde. precis alla, och eftersom att jag bara hade en tjejkompis, och resten av mina kompisar var killar så vart det ganska många fula ord. Det var kul, tills mamma hittade boken :P synd att jag inte vet vart den är , det vore kul att läsa den ! haha!
Och sen kommer jag ihåg att min kompis skulle ha kalas när han fyllde typ 7, och då skulle det bara vara för killar. haha, jag fick komma såklart. och sen kommer jag ihåg att dom sa; visst är det skönt att det inte är nåra tjejer här? hahahaha, vilken diss egentligen när jag tänker på det nu :P men då var jag nöjd som fan!
haha, på alla kort när jag hade typ klänning och uppsatt hår ser jag ut som ett åskmoln, verkligen skitsur haha! och sen massa kort där jag går runt i keps, och jeans och typ letar maskar på marken , där ser jag lycklig ut. haha, jag var störd redan då ! Usch vad jag saknar det verkligen ! Det roligaste jag kommer ihåg var när jag och Andreas klättrade på Alex eller Jockes bil , då var jag råglad. för det var egentligen inte nått man fick, och jag gillar sånt! haha


haha, nej nu ska jag duscha. Ska nog in till salaCITY (eh ehe) en snabbis. Och jag ska ha krulligt hår idag, så jag hoppas att jag inte träffar på nån som känner igen mig. eller så plattar jag det, fårse

pussdå

Mrs Bean, Tony, Frida

Det är min Fridilutt det ! Snackat lite med rackarn på msn, och jag är galet avundsjuk på skatan ! haha, hon har gaddat sig! ahh jag vill också! Men ska iallafall göra det , när jag fyllt och när jag har cash så det räcker och blir över ;) Måste ju köpa stuff till huset och så måste jag betala resten av Rhodos också. yeye corr fixart.

Kollat på csi, det är sjukligt bra måste jag säga. I like it, det är lagom lixom, för det är verkligt och då gillar jag blod och shit. men nivet det där med riktiga skräckfilmer, det är inget för mig. Jag får fan panik, och sen kan jag inte sova på natten :P haha, det är det enda jag blir sådär riktigt rädd av. och såklart tandkrämslödder :P haha

hhhaahhaha, det är ju prison break på trean nu, och han är ju med. vafan heter han? han som spelar i nån mini komedi? typ nivet , en serie. hmmm , dom har tre barn och så röker dom på ibland. tror han heter steve i den serien.. iallafall så är det ganska kul att se han spela någon allvarlig person lixom, det är som om jag skulle spela advokat eller något annat seriöst.

Jag har kommit på ett av mina nyårslöften iaf , inte för att jag brukar lyckas att hålla dom, men det är sweet att ha nåra iaf. jag ska vara mer seriös nästa år , för allvarligt man kan fan inte garva sig genom livet tyvärr... eller kan man ? skitsamma, jag ska iaf bli seriös på deltid! så de så

gissa vad jag ska göra nu ? ;)
Lägga mig och lyssna på Twilight såklart ! :D it makes me happy
juste, kollade på Wild Child idag också. Bra film, men höjdpunkten är ju ändå att Alex Pettyfer är med i filmen, herre min !
allvarligt om jag träffade han skulle jag kyssa hans fötter, och vara lycklig över det... hör ni vad jag säger? jag som inte ens tycker att blonda dudes är spec nice. hmm, jaaadu korven det här var illa :D
nej men seriöst se filmen, den är bra :)

nej ska borsta mina gaddar innan jag lägger mig, man vill ju inte att bissingarna ska trilla ut lixom, hur kul skulle det vara på en skala efter allt slit med min tandgrillz? hm nej jag menar det

aja, vi hörs imorrn

pussdå / Corr , som är seriös från och med nu
inte nu

men nu

noll procent

Noll procent, det är ingenting. eller hur ? så mycket julfeeling har jag! noll, nada, cero, zzzero, ingetalls.
känns ju ruligt värre.
därför är jag skitsur ! dåligt humör är bara förnamnet, jag skulle vilja banka in en vägg, hoppa sönder några stolar och krossa glas! så sur är jag, eh eheh sådeså. Jag är så sur så att min tandställning gnisslar! och så har jag fortfarande ett jätteontigt sår på tungan :'((

borde pressa lite pepparkakor , det sägs ju att man blir snäll av de! skulle ju behövas om jag säger så.







jag menar ju det, när det är jul får man vara fet som ett as.


Musik lyssnas det på, det är det enda jag vill ha när jag är sur. musik är fan mitt liv, jag älskar det <3
Who the fuck is that?

amen chilla nu, det är jul dudes. cant you feel it?
eh eh eh inte jag

pussdå


Twilight

Hejpa, jag vaknade nyss. för jag låg och lyssnade på Twilight, och det var så fucking  jävla bra så att jag råkade somna och drömde om Edward gjorde jag också :P haha, det här är fan värre än Harry Potter galenskapen som alla killar hade när man gick i fyran typ, då kommer jag ihåg att dom typ slogs för att visa skollag eller vad fan det nu är i Harry Potter, var bättre än andra. haah det var tider det. Själv så är jag Twilight galen. Allvarligt, har ni inte sett filmen så borde ni skämmas, eller gå och kolla på den : D Och efter det så måste ni lyssna på ljudböckerna, det är assoft för man slipper ju läsa själv :P haha

Ridit och så har jag redan gjort idag , höll på att ramla av Timmy idag igen :P haha, han har blivit helt crazy nu. Han vart typ rädd för ett rådjur eller nått i skogen , tror det var ett rådjur, såg bara skuggan ( och sjukligt beroende som jag är, tänkte jag såklart att det var Edward som var ute och jagade :P ) hahahah pinsamt. Men iaf så kastade Timmy sig helt om, och skojja inte att jag hängde löst, typ så löst som att om det hade varit något tv program , då hade jag åkte ut. !
Iaf så hängde jag i tyglarna, och krvalade mig upp, svärandes och klagandes. Jag var sur , och sen så sträckte jag mig också, så nu äntligen när min träninsverk i röven är borta så har jag sträckt mig :P hahaha, illa jag går som en nödig jultomte!

haha shit, såg mig nyss i spegeln. det är tur att det finns enkla sätt att roa sig själv på iaf :) fyfan, jag måste ta en dusch och iallafall försöka få mitt KRULL till hår att verka rakt. helt sjukt, fattar inte varför just jag fick det här fucking burret på huvudet ! Ska typ klaga eller nått sådant! skadestånd, me like

nej jag ska fortsätta lyssna på musik, och sen även på Twilight <3
Edward Cullen, BITE ME. mjau

hejdå
pussdå

härligt juleväder dudes

ah fyfan, det känns ju lite förjävligt att det säkert kommer att regna på självaste julafton! Jag blir fan deprimerad när jag tänker på det :/  Jag skulle vilja somna, och lixom inte vakna förns det är sommar nu, för allvarligt jag börjar nästan gråta så fort jag ska glida ut i det här skit fucking äckel vädret :(

Har vart och tagit ut kusarna , dom är söta på morgonen. Gnäggar när man kommer, då blir man glad. Skönt att det finns nåra som alltid kommer tycka om en iaf , även när man är lika äcklig som jag är på morgonen :P haha
seriöst, jag tror inte att man kan hitta en äckligare människa än en Corr på morronen, jag är så jävla sjukt snuskig :P haha! Idag var jag extra trött så jag orkade inte ens sätta upp håret :O hahhaha, fyfan alltså. och sen när jag gick i hagarna (in tha lera) så åkte mina byxor ner till knäna, hahahah jag hoppas att ingen såg, fast om nån gjorde det så hoppas jag att dom skrattade lite :) Så kan det ju gå när man gillar för stora byxor :)

åhåhåååhåh,. visstja ! PILAAAAAAAAAR jag döröööörr !! har kommit till när han berättar att han är vampyr i bilen. !!! jag började typ andas helt hysteriskt, fför jag är helt kär i honom! haha, bara så du vet PB :)

juste, jag har hittat asgamla låtar som jag sitter och sjunger med till, jag gillart.
fast just dom här vet jag inte om dom är gamla eller inte, spela roll när dom är sjukt fucking bra ;

Craig David - Insomnia
A Fine Frenzy - Almost Lover
Cupid feat B.O.B - 369  (från step up 2) WOHOOOOOOO

Goodbye, my almost lover
Goodbye, my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?
So long, my luckless romance
My back is turned on you
Should've known you'd bring me heartache
Almost lovers always do

sjukt, sjukt, sjukt, sjukt bra jävla låt. vilket snille duden som kom på den måste varit. gift dig med mig.

hejdå
pussdå
hihihihdå
lugndå

lalalla

hej igen :D haha, jag har astråkigt så jag skriver av mig ist för att jag ska hetsa runt :P

Har kollat på Gossip Girl, jisses ge mig Chuck och jag lovar att jag håller käften en hel jävla vecka. mmums på han alltså.
Lite garv har det också blivit idag, min syster blev attackerad av en väldigt speciell katt-metod. AHAHAHAHAHAHH , allvarligt jag låg och grinade i soffan för jag skrattade så jävla mkt ! hahahaahha, tur att hon duschade sen.. hahahah

Spännande snack med Mariam har det också blivit idag, me like that ! haha, jag behöver ju som sagt prata av mig lite om vissa saker :P Vi har lite problem bara, för jag såg en kille i vås för ett tag sen som jag verkligen vet att vi vet vem det är :P om ni fattar ? men vi/jag kommer inte på vad fanskapet heter :( ((((( och assnygg är han också, det är skitirriterande. ahhh, jag svär på att det är Koyars kompis... skitsamma

Snart ska jag lägga mig och lyssna på Twilight , fast först måste min ipod ladda färdigt sig. tar ju sån jävla tid.
Kollar på Parlamentet sålänge, det är ju störtskönt, det blir aldrig tråkigt även om man alltid kollar på det : P


och miss johanna haglund är lite avundsjuk på mig just nu, jag gillart. men egentligen kan hon hålla käften, för hon har Jocke, och han hjälper henne till och med i stallet . om ni känner en till sån kille så är det ju bara att hojta ! var inte blyga, för det är inte jag :)

lär glajda. HÖRSDÅ, som Haggan säger den sliskapan,

pussdå

fjant-listans återkommmmst

Berätta tolv sanningar om dig själv.


1. Jag har förbannat bra självförtroende
2. Jag sjunger jämt, och jag tycker att det låter skitbra
3. Mitt hår är grått, den sanningen fick jag höra av M i helgen 
4. Jag har världens största telefonskräck. jag HATAR att prata i telefon
5. Jag har skitsvårt att lita på folk
6.  Jag knarkar musik, typ 24/7
7. Jag älskar mat (haha)
8. Jag skrattar hela jävla tiden, även när jag är ledsen
9.  Jag pratar i sömnen, och typ slåss i sömnen
10. Jag dör för dudes med tattoooos, biffiga byxor och helst piercing i tungan, eller läppen. LOORD
11. Jag är rädd för att börja tycka om någon för mycket
12. Jag älskar mig själv


kolla, jag var typ ganska seriös också ! Bra Corrrris

jag säger ajfan!

Hej människor.

Hittade iaf det jag skulle ha på Hamre, bett, tyglar och stigläder (Y) ehm najs
Sen kollade vi runt typ på tvar, wihuyy

Nu har jag jäääätteont i tungan :O och nej, alltså inte killen Tungan. Utan min tunga. Nån snygg jävel bet mig :OOO värsta såret och allt :( ska gråta lite, och typ ta nål och tråd och sy igen såret. ganska ont det skulle göra ! :D i like it!
smärta är fan skönt ibland. alltså, inte jagbrötbäckenet-smärta. utan lite simplare smärta :)
haha emo-corr ! haha

nej nu ska jag chilla å sådär, ni vet det jag är bäst på


en bondeuppgift

Hej:)

Fan vad duktig jag är, klockan är inte ens elva och jag har redan ridit Timmy och Trixie :D

Nu kommer det snart massa hö :( jag hatar verkligen att bära hö :((((((((( buhu det är en ren pina !
Fast iofs så brukar jag typ inte göra så mkt, jag gnäller och lyssnar på musik och tittar på :) typ.
Men idag har jag en plan så att jag och Ida ska slippa hjälpa till så mkt, Jonas, Pontus och Robin och Mamma och Mellis kan få slita lite. Jag ska iaf låssas vara helt handikappad, typ dreggla och sen när jag lyfter höet så kan jag tappa det på nån (Y) llalalal jag är så smaaaart, ni borde vara avundsjuka !

ahhhh nu kom jag på att det är jul snart , och att nån dum fucker tydligen har kommit på att man ska vara snäll då , hm ! Jag får nog pallra mig ut och hjälpa till ;/ Men först borde jag sätta på mig ett par byxor, blir lite stickigt annars. höhöö (haha) skojja
inte

iallefall, idag ska vi glida en tripppp till vås också, till Hamre och köpa lite horsestuff,

ÄPPSIIIi, vi ses va?
typ god jul också, det är najs
pussdå

Jag hatar barn!

Jag vet, det låter förjävligt! Men jag avskyr verkligen barn, dom är äckliga och dryga och förbannat fula!

Idag på tåget påväg hem från Stockholm hamnade vi brevid en mamma och hennes 2 ÄCKLIGA ungar, killen var 7 hörde jag, och tjejen var 4år. Helt seriöst jag hade sån jävla lust att banka in pannbenet på tjejen, förbannade jävla skitunge! Hon snackade 24/7 och sen började hon slå sin bror med papperstallrikar, allvarligt SKJUT UNGEN !
Sen när killen slog tillbaka, och missade t.om, då började hon gråta och snora, jag trodde jag skulle kräkas! Jag vart så jävla suuuuuuuuuur ! Tur att P och M var där annars hade jag nog dragit med mig fittungen in på toaletten och spolat ner fanskapet i toan! HUH, !
Det värsta var att vi inte kunde snacka om ungen medans vi satt där, så vi fick skriva på mobilerna ist, jag skrev; FilmarN ! Jag vill dunka in hennes pannben. och Pilly var inte sen att svara med; Ska vi kasta ägg i pannan på henne ?

haha, nej nu ska jag sluta hata. Men jag hatar verkligen barn :P hahah usch

Jag har i vartfall köpt en juleklapp till min mooor :) Nu är det till min syster och victor kvar . Mellis kan man ju alltid hitta nått åt , men snääääääääääälla vad ska man köpa till en 17årig dude som helst sitter vid datorn, sover eller kollar på film :P haha, det känns lite svårt. han får väl typ en tröja. Lille viiiictoooor , den rackarn hade redan köpt till mig :O jag är nyfiken , ge migg

FÖRRESTEN !! wuhi hittat mina skor som jag har letat efter :) och det bästa är att det var rea så dom kostar bara 1700 ist för 2500:DD::DD::D: kan det bli bättre ? nä.
Så vi får la se om jag får dom imorrn, vi får seee JAO...

aja, lär glida vidare. lyssna på twilight.

och tungan, herre min. är det okej om jag kallar dig snygging?

Stockholm

hejsan era korvar.

Sitter hemma hos Mirna och Felix på Lidingö :) det är asnajs, hit ska jag också flytta när jag blir STÖRRE, alltså inte på bredden :D
Marre och Pilar is here toooo :)
Vi gled runt på stan några timmar, hittade inte en enda fucking julklapp :O:O:O Iallafall jag är ju somsagt en tshirt älskare så jag köpte en asful rackare :D haha, lila med typ en varg på, ni vet han vargen i dom tre små grisarna ? hahah :D i liiiike

hahahhaha, jag höll på att dö av garv idag på stan, när vi åkte rulltrappa, så stog jag ivägen för några som ville gå, så Pilar eller Marre drog i mig så jag knuffade en kille som snackade i telefon , så vi börja asgarva. sen när vi skulle gå av rullisen så vände han sig om och ba: säg hej. jag fatta noll. sen sträckte han fram telefonen och typ tröck den mot mitt öra. ja ba : hhhheeejjjjj. hahahhahah allvarligt det låter råtråkigt !

och sen så skulle jag sniffa på en asnajs parfym , så sprutade Pilly det i mitt öga. jag trodde jag skulle avlida, men det var förbannat kul :D hahhah
och en sak till, det var värsta crazy kärringen som gick och skrek: JAG SKA FÖRKORTA MINA HÄNDER OCH FÖTTER !!!!

jävlar ja! haha nu kollar vi på kineser :)

pussdå

gäspar som en flodhäst

Shulululu och god fucking morgon ;)
Härlig första morron på lovet menar jag, upp sju och fodra hästrackarna. eyy ibland önskar man att man typ höll på med curling eller nått, för inte fan behöver dom dära sopborstarna mat.

Måste säga att jag hade den sjukaste drömmen jag haft på länge inatt ! hahaha alltså den var så jävla rolig så att det typ var deprimerande att vakna :( and tada this is the story; Marre och Pilar var råkonstiga, typ garvade hela tiden, och jag frågade va de var som va så kul, dom garvade ännu mer och kollade askonstigt på varandra. Så sa dom att jag skulle få reda på det senare samma kväll, och att det kanske var en lite jobbig nyhet för mig. iallafall så vart det kväll i drömmen, och POOOOOFFFFF så satt jag och Pilar och typ sickt mycket annat folk i globen, och jag frågade vart Marre var. Du ska snart få se sa Pilar. och mycket jävla riktigt, på scenen eller va det heter stog Marre. jag fattade noll, men sen sa hon; mitt och pilars förhållande är nu officiellt (stavninggg(Y) och jag skulle vilja sjunga en låt för henne; och sen jävlar sjöng hon den här låten ;
Come on baby turn the lights off let's get naked
Come on babygirl you know I just can't take it
Let your panties hit the floor
Let your body steal the show right now
It seems like you're ready
So come on girl I just can't wait to see us naked

hahahha helt sjukt, men det var en jävla ruulig dröm ivartfall. alltså , jag brukar inte ens komma ihåg vad jag drömmer.
det här kanske var en såndär dröm som kommer hända i verkligheten också ::D:D:D::D haha, jag längtar

nej jag är fan pigg nu :O:_O:OO:OO

det regnar :( kul att mitt hår kommer bli lockigt av det :( jag hatar mitt hår, funderar fan på att göra en spears.
Eller som mamma försöker tvinga mig till; blonda det tillbaka och förlänga. men vettefan, om jag ska förlänga vill jag ha brunt :)

lär kila, ska väcka min lellesöster,.

Pussdå

snart slocknar jag

klockan är fan bara 10 och jag är trött som en kamel! blir nog en dusch och sen ska jag lägga mig och lyssna på Twilight :) Jag är typ lika nördig som Pillish nu :) hihih

Var på Pay and jump med Rickan idag, han är bäst :) En sak bara är att jag har asont i röven :S haha, har fan fått träningsverk på nått jävla vis , fråga mig inte hur ! hahaha


You are my roc, baby you're the truth
You are my roc, I love to roc with you
you are my roc,you're everything I need
you are my roc, so baby roc with me
I wanna kiss ya,feel ya,(need ya just fine)
I wanna touch ya,love ya (baby all night)
Reward ya for all the things you do you are my roc
I love to roc with you


skönaste nuskajagsova-låten. bara så ni vet menar jag,

Ahhhahfhdhfhdfh , jag får damp på mig själv ibland. jag är fuckad och sumpar saker. iallefall nu ska jag duscha, hoppas jag drunknar! 

pussdå

lalalalalalalal JULLOOOOOOOOOV

juste! jullov är det :D skitsoft verkligen! Egentligen ska man ju gå imorrn, men jag är inte så mycket för det där med kyrkor och skit, troligen skulle jag väl bli utkastad eller nått för jag svär i varje mening töp :)

Idag var skolan asrolig faktiskt :) hiiiiihi. för på svenskan så fick vi typ veta vilka betyg vi låg på , och LALALLALALALLALLA jag hade ett hyperstarkt vg, så nästa år blire pluggish corr! Vart så glad så att om jag hade kunnat slå en volt så hade jag tamefan gjort det! Skulle nog låtit jävligt mycket i golvet bara av mina välomhändertagna kilon :)
Sen på engelskan så sjöng vi julsånger, det var råkul! Jag ylade ganska högt, men jag tycker iallafall att det lät fint, även fast Dan satt och höll för öronen ! Efter julsångerna så skulle vi kolla på nån fucking ointressant film, så istället för att kolla så satt jag , Ruppa och Syffe och mätte Ruppa och Syffes benhår :) Alltså, Syffe är en mycket hårig man, och Ruppa är fan gleshårig på benen :S skitmysko, tänk när han blir flintis.... det blir grejer det.

Sen så gjorde Ruppisen mig lite ledsen på engelskan också, när han sa en sak.
Dagen slutade med att vi käkade dom patetiska prinskorvarna, och sen dumpade Ruppa mig, dock sa han att han ville göra det på sms också, så vi får se vad som väntar mig. da da da daaaaaaaa (det där skulle vara nivet såndär musik)

iallefall så funderar jag på att vara anonym hela lovet, (jag vet att det aldrig funkar) men jag skulle vilja. typ inte blogga, inte nå bdb och inge msn.
vem ska jag lura ? nej inte ens jag själv går på det, jag är fan beroende.

eyy, lär glida ut till mina ädla springare, ska träna ikväll det blir sweet!

vi hörs då,

PUSSSDÅÅÅÅÅÅÅÅ

GOD morgon ?

Vem fan kom på att man skulle sätta god framför morgon? jävla pucko.

Jag vaknade vid 4 imorse :OOOOOO ASpigg verkligen, haha helt sjukt ! Låg i sängen och försökte sova, men det var tråkigt så då lyssnade jag på musik och sjöng ett tag istället :) då vart jag trött igen och somnade om :) sen ringde äckelklockan vid kvart i sju :(:(:( sorgligt jag vet.....

Nu ska jag käka lite frullish och sen ska jag glida till skolan för sista gången på ett par veckor, det känns ju jävligt nice om jag ska vara ärlig :D

weyyy och imorrn åker jag, Marriutt och PB till sthlm och försöker hitta julkappar (wish me luck) och sen ska vi sova hos Mirna :) det blir fett skulle jag tro :) ahh  typ Marre-hammarhajen kanske ska chilla lite. eheheh

hehehehehehe

vi ses väl. kanske
pussdå

BERT my man LJUNG

Hej igen.
Jag har kollat på massa Bert! Måste säga att jag älskar Bert :D hörde du Mariam, jag sa att jag älskade han.hahaha, det är fan ett stort steg !
eöej, iallafall så sitter jag och sjunger med till den här låten, som nog är den skönaste som finns :)
nu ska jag tyvärr sluta sjunga och platta håret istället, så jag slipper görat imorrn bitti :)



Jag är 15 år
Jag är 15 år
Jag heter Ellinor
och som ni förstår uti min ungdoms vår
Ändå kan det hända att jag känt
hur den första kärleken mig bränt

På en bio han
bjuder mig ibland
och när det blir mörkt tar vi varann i hand
Åh, vad det känns konstigt i mig då
Ofta har jag frågat mig som så

Är det så här när man är kär när man är liten,
hur blir det då när man blir kär när man blir stor
Jag har ju hört att varje flört är nött och sliten
och att med tiden bleks den rödaste amor

Men jag tror ej därpå för han älskar mig så
Jag känner mig så svag och undrar hur det ska gå
Är det så här när man är kär när man är liten,
hur ska det bli när man blir kär när man blir stor

Ingen människa kan
tro att jag ibland
gripes av förkval
då får jag se att han
kastar sina ögon på en an'
I måndags gick han ut med Marianne

Våren blev till höst
I mitt unga bröst
rasade förtvivlan och med sprucken röst
sa till honom jag i telefon
"jag är som besatt av en demon"

Är det så här när man är kär när man är liten,
hur blir det då när man blir kär när man blir stor
jag har ju hört att varje flört är nött och sliten
och att med tiden bleks det rödaste amor

Men jag tror ej därpå för han älskar mig så
Jag känner mig så svag och undrar hur det ska gå
Är det så här när man blir kär nar man är liten,
hur ska det bli när man blir kär när man blir stor

Är det så här när man är kär när man är liten
hur blir det då när man blir kär när man blir stor
jag har ju hört att varje flört är nött och sliten
och att med tiden bleks den rödaste amor

Men jag tror ej därpå för han älskar mig så
Jag känner mig så svag och undrar hur det ska gå
Är det så här när man är kär när man är liten,
hur ska det bli när man blir kär när man blir stor

Är det så här när man är kär när man är liten
hur blir det då när man blir kär...

snow pie chair ten

Fyfan vad Vicky är rolig ibland alltså ;O klass på den tjejen alltså ;)


aja, kom nyss hem från Bergströms ridhus, tränade för Maria för första gången , och hon var jättebra :D Trixie skötte sig super också :D
Idag har det fan varit en bra dag alltså! Det var ruuuligt i skolan tillåmed, :OOOOO alltså, egentligen var det ju inte nå speciellt som hände, men man visste lixom att: asså jäla shit det är bara 2 dagar kvar nu, så då vart man glad :D:D:D:D
Imorrn blir det sista dagen dårå, för jag skippar kyrkbajset på fredag, orkar inte :)
Så imorrn ska jag säga adjöken till mina babes :) Kommer nog gråta en skvätt över att jag inte kommer få träffa min Ruppa på typ 3 veckor :( mhiiiii ;)

Iallefall, på lovet ska jag sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooova, rida en jävla massa, party  jao, ehm och softilera med lite najs people sådär :D låter sweet jag vet.


Juste, alltså Pihlström är fan min idol! När jag också blir sådär gammal (och vithårig) vill jag vara lika ball som han :D haha seriöst han är asskön, man skulle ju kunna tro att han är min papps eller nått ;D hahahha
Idag skulle han förklara geometri, och lite av det lät typ såhär ; jaaaa ni vet ju, när man börjar festa så är man i taket, och när man slutar är man under bordet.
hhaha jag garvade sönder.
och visst fan våran engelska lärare aka Tant Berg var också jävligt rolig idag, hon är ju så cute så man skulle vilja äta upp henne ! Idag var det kanske 3 st som inte var med på lektion, då sa Tant Berg; Jaaaaaa, då kan man ju inte sätta något betyg på dom (tystnad och ett elakt flin) SYND !
hhaahhahaaahah

som ni märker har jag råtråkigt, vore ju chilligt värre om nån kunde vara lite social, men nej inte ens min lover ruppa vill snacka :( (((((((((((((((((

pussdå

juste, julklappar !!!!

Helvete!
Hjälp mig jag har stora problem! Jag har ingen aning om vad jag ska köpa till mamma och victor i julklapp :((((
Mamma hittar man ju alltid något till, men victor ? :O vafan ska jag köpa till honom ? fråga honom tänker jag fan inte göra, för svaret blir : öhhhhh eh du kan ju öh typ köpa en öhhh dator eller nått till mig.
ahhhhh jag får dampish !
tänker fan köpa en jävla tamagotchi till honom ! haha det skulle vara något. äh han kan få en puss.
kom igen och hjälp mig !!!!!




First is money, second its me in the VIP full of guarantees

jävla London!

Har precis gjort klart redovisningen om London som skulle ha vart klar förra veckan, wopsi.
Fett bra blev den iallefall, och imorrn ska jag redovisa :D hoppas att det är inför hela klassen och inte bara för en liten grupp :( det är tråkigt lixom, när man ääääntligen får stå längst fram och alla ska kolla och lyssna på en så vill man ju att det ska vara en massa folk :D

Ridit har jag gjort idag också, höll på att åka av Timmy. Han bockade så jävla mycket, det värsta jag varit med om, hahah tillåmed stiglädret gick av :O haha , jag höll på att dö av garv!

och sen måste jag säga att det räcker med hundgrejen nu :( haha allvarligt det är hemskt! folk som jag inte ens känner kommer fram och frågar om det är jag som gillar hundar :((((((
värst var iallefall igår när Mr A (!) sa : VOFFFF
HAHAHHAHAHAHAHH jag trodde att jag skulle börja gråta ;'(
För han är fan den enda jag inte vill skämma ut mig för :( mihiii

förresten så har jag ont i ögonen nu, för jag glodde på han, nivet tjejer; TUNGAN så mkt idag. Han är väl inte lika snygg som Mr A, men herre min! en bit av han skulle inte vara helt jävla fel alltså!

pussdå nu ska jag käka. (inte ett ord om det rupp)

Tack PB :D

wihu, spana in filmerna dudes! Jag tycker att vi är helt fantastiskt jävla klockrena!
pussdå

vasågod corr :)








you see I got this problem

Jag har verkligen ett bigggg faaaaaaat problem :( ( ( ( ( ( ( (  marre och pilly vet vad :'( it´s killin me



Want you to be the one
and my only
I want to be faithful
But I can´t keep my hands
out the cookie jar

Gym Class Heroes ft The Dream - Cookie Jar

Måste ju iallefall vara den skönaste låten nu, me like ! :D
(efter Fack med Eminem) höhöhöhöö ;)


Är hemma och har ridit, nu fryser jag lite. Väntar på att Pilar ska lägga upp tre feta filmer här, nivet sånna som man verkligen garvar åt om man har lika dålig humor som vi oboyare har ;)

igår var råkul, ni är fan bäst ! <3

pussdå

Gomorrn

hej, jag är superpigg! Jag är ju oftast astrött på mornar, men nu är jag skitpigg :D Pilar och Marre "sover" fortfarande, och så är dom sura och skriker på mig att sänka ljudet :( fyfasen vad otrevligt när man bara vill pigga upp stämmningen en aning! hmm....

juste, jag käkade nyss upp Pilars orangea tuggummi! hoppas du läser det här sen, och upptäcker att det är borta! muhuuiiii
Kan dom inte vaaakna? jag tror jag ska gå och hoppa på dom, eller iaf Marre, för Pilar är så ilsk på morgonen!

pussdå

Hallååååå

Är med Marre och Pilar, som vanligt är dom helt fuckade :D men jag gillart!
Imorrn kommer det assofta videos ;) mahahaha

Förresten, Marre är redan sexuellt frustrerad och Koyar har inte ens åkt till Egypten än :O Hur ska hon klara sig en vecka?
lord jisses!  Jävla kåta hynda, nu får hon smisk av Pilar med ett bälte ! ska nog joina, för jag blir lite avis faktiskt!
Nu strippar hon också den där Marre, helt jävla crazy! hahahahha

oj, jag försvann i typ en halvtimme, glömde bloggen :O mahgaa
Det vart cocosbollsfight! det började med att P tryckte en i mitt face :O biatch!
kommer nog film på de
hahahha

pussdå, speciellt på my horney friends

wihoooooooooooo

Det är massa snö ute :D:D:D:D:D
wiho, haha jag blir jätteglad av snö verkligen, det är svinmysigt och sen så är det extremt kul med snöfights! :D
Tror jag har fått ett blåmärke på låret efter att Ruppa klämde till en jävla snöboll som egentligen skulle ha kallats för stenboll :O ajjje!

Det enda med snön som är dåligt, som jag verkligen märkte idag, haha det är att det blir JÄVLIGT svårt att cykla från bussen. speciellt eftersom vägen inte var plogad :@
haha, det gick suveränt bra alltså dom första 200 meterna, jag cyklade i en sjujävla fart, det snöade och jag riktigt skrek ut julsånger blandat med hiphop som jag hade i ipoden :Å haah :D fråga mig inte hur mixen av dom två lät, Corrs special om jag säger så!
okej iallefall, efter 200 meter började det kännas lite slirigt alltså, och vipps så låg en cykel och en Corr i diket :O hahaha, jag trodde verkligen att jag skulle avlida. Sjukt kul, låg och garvade ett tag och sen kom jag på att om någon hade sett mig måste dom tro att jag var cp, så jag kravlade mig upp ur diket, och gick hem:P

ridit har jag gjort, kollat på idol har jag gjort, och haft snöfights också :D me liiiiiiiiike

Imorrn ska jag gosa med mina pinglor :D oboy ! <3
Ni som inte vet varför vi heter oboy - här är en förklaring:
Jag är vit som mjölk, och mjölk måste man ha till oboy
Marre är själva pulvret, lite sådär halvbrunt
Pilar är bottenskrapet, ni vet det mörka som blir i botten? (det godaste) det är nog därför Pillan är så gooodi :D


lalallla, jag har förbannat långtråkigt, så jag tänker fortsätta lallra lite här.
åhhhhh. vet ni allehopsi ? Jag, Corr, korven, tjockis, fetto, snygging, underbaring englund fick godkänt på matteprovet :D wiiiihhhhh vet ni hur glad jag vart eller ? jag började dansa lite inför Pihlström när han berättade, då sa han att sådär kan jag få dansa för honom på hans fritid :P hahahah , han är skön!
Syffe däremot grymtade och sa att det där kan man visst inte kalla dans, för det såg ut som en gorillas försök till dans :P
han är verkligen positiv den där Syffe ;) puss på han!

en grej till!
Jag höll på att dö när det var lucia idag, råkul! Leo satt och smågarvade hela tiden, och ni vet då blir jag helt vild och vill också garva! och sen när dom sa TAPP , då jävlar brast det ! :D eller bara lite ;) muhu

nu ska jag gå och störa antingen min syster, typ sjunga för henne, eller så ska jag prata med mamma!
Jag har för lite sällskap helt enkelt, det är bara Grynet kattskrället som vill gosa idag!

pussdå , och snälla söta snö ligg kvar ! <3

SYFFE


jag har nu starka bevis på att Syffe skippade skolan idag för att vi hade redovisning! Vilken jävla pussy säger jag bara! :O
Och Johanna är inte ett dugg bättre som hoppar av bussen hemma hos Jocke istället för att komma till skolan!!!
Vilka idioter är det jag umgås med egentligen? -jag menar, jag skulle då aldrig strunta i skolan!

här, läs och bilda er egen uppfattning, kom han inte upp ur sängen, eller ville han inte redovisa?
jag vet iallefall vad som är sant.



Corr says:
skolkare

FeRaT- says:

vaaa??

Corr says:

mm

Corr says:

you heard me

FeRaT- says:

hahahaha okej da

Corr says:

varför var du hemma ?

FeRaT- says:

jag orkade inte komma upp från sägen

Corr says:

latmask

FeRaT- says:

hahahahaha det syns verkligen inte vem som är latmask mellan mig och dig

Corr says:

du är den verkliga latmasken

FeRaT- says:

hahahhaha okej da

Corr says:

;D

FeRaT- says:

hur gick det med redovisningen

Corr says:

jag gjorde det ine idag

Corr says:

FITTSYFFE

Corr says:

det var därför du va hemma!!!!!

FeRaT- says:

va???

Corr says:

jaa för att du inte ville redovisa!!!!!!!

FeRaT- says:

hahahahahhahahahahahaha

FeRaT- says:

hahahahahahhhahahah

Corr says:

fyfan va pinsam du är


tråkighetsgrej

Även den roligaste människan har tråkigt ibland, även jag;)

Jag har gjort en såndär fjant-lista nu igen , pinsamt jag vet!
fyfan nu är jag askissnödig, lär glida
pussdå



1. Hur mycket pengar har du på din mobil?


det heter abonemang ? eller ? haha

2. Har du fått en kyss den närmsta veckan?

nix

3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag?

hm mamma ?

4. Hur lång är du?

165 extremt långa centimeter

5. Vilken är den senaste filmen du sett?

Twilight :D::D:D:D:D::D::D:


6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen:

haha nej det är hemligt corr ;)

8. Är dina föräldrar gifta eller skilda?

skilda

9. När såg du senast din mamma?

3 min sen

10. Icke godkänt i något ämne?

hmmm nej inte nu :) men i 9an :(


11. Mvg i något?

det vet jag ju inte ännu ! jävla cp


12. När vaknade du idag?

halv åtta :(:( för tidigt

13. Vilken är din favoritplats?

min säng, och irland

14. Vilken plats föredrar du minst?

hmm vet inte

15. Vart tror du att du befinner dig om 5 år?
Håller på och blir polis,

16. Hur stor är din säng?

öhm 120 ? lite för liten , för jag är vild när jag sover :P

17. Vad sover du i?

trosor och tshirt serrni


18. Hur många kuddar har du i sängen?

3 och en halv, den halva är bara där ibland


19. Var bor du?

fräbrunn :D hahaha

20. Tycker du om kinamat?

jag lövar it <3

21. Tycker du om kaffe?

USSSSSSSSSSCH

22. Vad dricker du helst till frukost?

oboy

23. Kan du spela poker?

hahaha nej, jag förlorar jämt

24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?

nix


25. Vill du ha barn?

jag vet inte, haha inte just nu iaf

26. Kan du några andra språk än svenska?

engelska, och lite irländska ;) haha

27. Har du någonsin åkt ambulans?

ja alldeles för ofta

28. Föredrar du havet eller en bassäng?

bägge

29. Vad spenderar du helst pengar på?

kläder och hästarna

30. Äger du dyrbara smycken?

haha nej, eller bara mina örhängen

31. Kan du rulla med tungan?

JAAA :D


32. Vem är den roligaste människan du känner?

Jag själv , och sen finns det en jävla massa!

33. Vad har du för ringsignal?
Rihanna feat T.I .- live your life eller vafan den heter

34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
inte många

35. Vad har du närmast dig just nu som är rött?

ett armband

36. Kan du byta olja på bilen?
måste man ens det? :O

37. Vilken var den senaste boken du läste?
vet inte, läser inte så mkt

38. Dansar du i bilen?
hahah ja om det är en bra låt så föröker jag iaf

39. När var du i kyrkan senast?
skolavslutningen i 9an :O


40. Hur många hål har du i öronen?
ett i varje ;)

41. Har du någon piercing?
nix, men ska ta i naveln, och så kanske tungan

42. Har du någon tatuering?
det ska ju också fixas :D

43. Har du provat droger?
nej

44. Röka eller snusa?
röka

45. Har du flickvän?
flickvän ? :D hahaha ja pilar ju :D <3

46. Vad är ditt mobil nummer?

0705114966 , snällllaaa rinnnnggggggg . hö hö

47. Vad ska du göra ikväll?

plugga

48. Har du några syskon?

en syster va


såhär går det till hos englunds

Mammi och jag har bakat lussebullar! och när jag och mamma ska göra något tillsammans borde det egentligen filmas, för det är förbannat roligt. Jag får alltid skäll för att jag bara står och glor: Men var lite aktiv caroline!
Då garvar jag och sätter igång with the bak. Jag gjorde hjärtan, för jag kände mig lite sån idag, och mamma gjorde julgranar, antagligen för att hon var lite taggig ;) bockarna får stå för någon annan ;) haha
Sen fick jag också skäll för att jag åt för mycket deg, och för att jag knådade fult! och sist men inte minst hade jag på alldeles för mycket pärlsocker! MUUUUMS

så nu sitter jag och jiddrar lite med Sandra på msn, och är täckt med mjöl :P jag ser ut som om jag vore typ 3 år och bakade för första gången, jag har till och med mjöl i och på näsan :) killar lite obehagligt :P haha
och mina svarta byxor är numera vita, dom vart fina så :)


hhaha, nu nyser jag för allt mjöl :O haha jag är så bra på allt :D

nu ska jag gå och käka dom också, kommer tillbaka rullandes senare

pussdå


ibland tänker jag

Jo, nu är det såhär att jag har kommit på vad jag önskar mig i julklapp!
Ett litet minimalt problem är dock att det är en levande varelse. Och nu en fråga, och jag hoppas att ni svarar alltså!
Om jag nu skulle få den här levande varelsen av någon, skulle den personen anklagas för kidnappning då?
Det skulle kännas lite jobbigt, men samtidigt skulle jag bli förbannat glad också. hmm...
Ja, alltså vilken jävla kick det skulle vara :D Så snääääälllllla fixat! :D

Förresten så är det jobbigt att köpa juklappar tycker jag, jag är så himla dålig på det! mamma har ju tamejfan allt, och min syster är jobbig så hon får bara smisk det här året !
sen vettesjutton vilka mer som jag ska fixa åt :) men iallefall så kanske man snart skulle börja


CATCH ME IF YOU CAN


hade matteprov idag, haha jag är ett skämt! Kunde noll och fattade inte ens vilket papper man skulle skriva på , Pihlström lackade och sa att jag är blond. -och gubbfan har ju rätt :D haha
Sen var det engelskaprov, hörgrej, det gick suveränt :D:D:D jag är kingish!

nu ska jag pussa på min hund, för hon ser ovanligt söt ut :)

pussdå

plugg

Hejpa

Jag sitter och råpluggar, eller okej pluggar.
Dansuppgifterna är klara iallefall, och nu håller jag på och fixar det jag ska redovisa imorrn på engelskan om London. Alltså hur jävla svårt är det att hitta fakta om London? skitsvårt och ändå är det Europas största stad! fuckat!
Ska stå och snacka själv inför klassen i tre minuter , wihooooo :) nej men seriöst, jag gillar ju att snacka så att det är kul ! :D

Snart är det helg också, det blir najs :)  På lördag ska jag guusa med Pilly och Marre, typ vara juleaktiga på dagen och sen på kvällen blir det antingen hets eller bio ;) haha, det beror ju på humören om jag säger så ;)
Söndag ska jag hem till Carro och Victor och softilera lite, det är soft : D<3

aja iallefall så är jag liiiiiite sur på Ruppa, mest för att han är så cute så att man inte kan vara arg på honom :(
Jag har jätteont i munnen nu, för han tryckte ihop mina kinder så att tandställningen köttades fast :O vilken jefel!
Sen är jag tydligen en gubbe också, det känns fint tycker jag:)

JUUUUUST det, igår på naturen så sa Törna att det fanns något som hette svarta korven. det tyckte jag var suveränt klockrent, och satt och garvade ett tag. inte ett litet tag om ni trodde det.

sen har inte så mycket mer hänt, eller jo jag och johanna brukar rulla shit i munnen. mmmm säger vi om det! hahhaha jävla snusk.

visst fan- OOOOOST

pussdå

ya´ll don´t understand

nej vem fan gör det egentligen? vart i helvete är snön? Jag såg fram emot att köra pulka som en jävla galning, åka bobbb som om jag vore rallyförare och rulla i snön som en fet julkula, men vad får jag göra istället ? -jo, jag får vada fram i lera, lera som är brun som BAJS! Jag får gå , GÅ istället för att åka pulka. fyfan vad jag hatar sverige just nu, sverige och den såkallade vintern! fuck you säger jag bara! ge mig mängder med snö!!

Jag tänker fortsätta klaga också, på att vara ensam. fyfan överallt ser man gullegull, eller håller du inte med P ?
Johanna och Jocke sitter och snoffsar i skolan så man blir spysjuk, dock är dom förbannat söta.
Kollade på Ugly Betty nyss, och tillochmed hon hittar snyggingar vart hon än går, trots tandställningen, och sist men inte minst ska jag kolla på desperate nu, där alla knullar som kaniner.
jag tror jag ska gå och avlida, får se om vi hörs nå mer då.

förresten jag hatar er som inte langar en kommentar då och då, ni borde strypas långsamt!

smile corr förfan!

pussdå

bite me !

Jag försökte att göra pepparkakor här nu lixom. Jag gillar inte ens hemmagjorda sånna, utan bara köpta.
Men iallefall för att vara lite juleaktig så skulle jag göra sånna. Men alltså det är nått mellan mig och pepparkakor som inte är riktigt tight. för alltså , hur lyckas man få dom helt kolsvarta och samtidigt jättemjuka ?:S helt sjukt alltså vad jag är dålig på sånt skit som att baka. slängde skiten gjorde jag, tack för att man kan köpa saker!



förresten så såg jag mr a typ 4 ggr idag, det är fan värt att nämnas för att jag blir så jävla glad!
jag måste lixom sätta mig ner annars börjar det snurra ;) haha :D nej men allvarligt, killen är värsta drömmen :O

åhhhhhh jag vann min första pingismatch idag också!!!! de ni! jag har kört sen augusti och inte vunnit en enda gång, det kallas fightingspirit, jag ger fan aldrig upp ;) hahaha
sen så har jag ont i röven nu för jag sitter skitobekvämt, så ska ta och glida härifrån...

pussdå hyndor

pressarn

Pressar nässpray eller vad det heter, jag brukar säga näsdroppar med det lät så fel idag. Vad heter det ? :I
Alvedon pressas också ska ni veta!

Kollar på Laguna Beach , och jag har kommit på att jag också vill bo sådär :( Och ha sådär mycket snyggingar överallt :O livet är allt bra orättvist hörreni!


haha och sen idag så var det asfult i skolan, jag satt själv och sen kom det två tjejer och gick, dom snacka massa och garvade typ lika högt som jag brukar göra. Dom fortsatte gå och sen kom dom till en bänkgrej där två hottiekillar satt, och hahaha jag trodde att jag skulle dö, pinsamma tjejer!!!!! Då precis när dom kom fram till dudsen vart dom helt tysta, kollade precis rakt fram och började flippa med håret. HAHAHA, jag trodde allvarligt talat att jag skulle spy. haha :D
Fattar bara inte varför ? :P haha, ska man inte få skratta? eller just det, folk orkar bry sig om vad andra tycker.
orka såååånt! va er själva förihelvete jävla fjollor

aja, jag ska ta och ta en till alvedon så att jag lugnar ner mig :) haha

jag är så jävla äcklig!

haha, jag är verkligen jätteförkyld. Jag är allmänt äcklig, måste springa och snyta mig 24/7, sen så måste jag andas genom munnen, och då flåsar man ju ! och sen så låter jag som en kille som man håller för näsan på. skitvackert!
Hostar gör jag också, illa dehär! och så ser jag verkligen ut att vara förkyld också, mina ögon orkar knappt hålla sig öppna, och så är jag helt röd i ansiktet :P haha

Drog hem 12 ist för 2 idag, skulle ha badat med klassen, men icke, jag vägrar! Jag hade faktiskt lite tur att bli förkyld just när vi skulle bada :D Jag hatar verkligen att bada, speciellt i salas jävla icecolda badhus!

Ska snart dra på mig 30 lager kläder och gå ut och mocka och sen skritta ut på Ricki :)
Ikväll måste jag plugga matte, samhäll och spanska :( -ja ni borde tycka synd om mig.
kul att jag kommer snora ner böckerna (Y) fine alltså

aja, ska gå och snyta mig och fortsätta vara förbannat äcklig.

pussdå, en snorig sådan.

söndag , icke ruuligt

Jag tror jag kräks över att det är söndag.

Jag är typ sjuk, eller ah extremt förkyld och låter som om jag har rökt lite för mycket.
Sitter och kollar på parlamentet, förjävla roligt dedär.
Imorrn ska vi bada på idrotten , tror fan inte att jag ska vara med pga olika anledningar; jag är sjuk och jag är en fruktansvärt dålig simmare! jag typ sprattlar med benen och spänner nacken och spärrar ut näsan :P hhah assöt iaf

Justde, var på träning på Skästa från igår tills idag, gick suveränt :)
sen när jag kom hem idag så red jag Ricki i ridhuset också, asfin :)


appsi nu ska jag dricka vatten och sen ska jag duscha.

hejdå


Idol faktiskt

Jag satt och höll andan när Robin skulle sjunga, så fuckade han ur totalt! Jag satt verkligen och hoppades att han skulle äga skiten ur dom andra. Men nej, så nu blir det tack och hej för han hoppas jag!

Nu sitter jag och sjunger, det låter suveränt ska ni veta! fifan vad jag är bra på det
Måste springa och packa väskan tills imorrn också, det är så himla tråkigt :/ nån som vill bli min personliga packare ? :) najs

Alltså sen måste jag ju säga att vi måste ha Kinky night snart igen, kollar på bilderna och fyfan vad sjuka vi är : O
Jag kan förstå att jag själv är sjuk, men att hitta fyra styckna andra people som är lika vridna, det är inte illa:D

Spana in oss och NJUT
haha OrgasMMM Pilar , jag är för jävla rolig ibland!



FUDD goes freaky!




HAHAHAHAHH Marre och en okänd jävel! snygg röv hade hon iaf :D




Lisa visar hur det görs!




Pilar och Marre gör något olydigt :O





VA INTE SÅ JÄVLA PRYD CAMILLA ! heter det pryd? fan va fult :D


kul hade vi iaf :)

fredag

NAJS

Sov hos Pilar inatt, vi hittade våra framtida dudes :) asnajs att ha det avklarat iaf !





Här är då Pilars framtida dude, (kommer nog dock själv att ha honom på sidan
om min dude, lite tråkigt annars) Robert Pattinson, mycket jävla snygg






Och här är då min :) Ed Westwick, förjävla snygg kille dehär, han ser så elak ut
och det gillas :D haha :D Pilar kan väl få provsmaka han lite också om så önskas.



hahah :D jag är pinsam, men jag gillar mig själv massa ändå :D

johanna kickar asss

Hej igen
Har pluggat i en timme , skitlamt! Hatar det, men jag kan lite iaf :)
Nu ska jag och Palibali kolla på Fringe :D sen ska jag plugga en timme till ;) rekord för mig!

Förresten här är den asbraiga filmen, hackar LITE smått och så ;) men vafan
iallafall så är det jag och johanna, och Liza bakom THA camera ;) mums på oss <3





Hos Pilar

Hejsan
Sitter hos Pilar, kom nyss från stan där vi råkade springa på Marre och Camilla :D trevligt :)
Jag och P käkade pizza och sen drog vi till åkra och inhandlade lite nödvändigheter för våran överlevnad ;D;D

Nu lyssnar vi på Coffey och dricker godaste julmusten :D wiha!!
Ska plugga om två minuter :( BAJS



Såhär tycker vi om plugg ! fifan

btw så kommer det snart en feting film där jag och Johanna brottas ;D
seeyallsoon

torsdag; SNOOOOOOOW :D

Yeeees det ÄR kul med snö! Ruppa och jag fightades idag, han tog, feg som han är hjälp av Leo och Linus. Dom tryckte upp snö rätt i ansiktet på mig, och sen innanför tröjan. fettaaa vad kallt :O Mitt hår vart krulligt, det var nog ändå det värsta!! Som tur var slutade jag 11 idag, så jag slapp vara kvar i skolan med krulligt hår :P haha

Nu ska jag snart rida, sen plugga lite samhäll, och sen ska jag nog hem till Pilaaar : D wiha!

Förresten så gjorde jag illa mitt finger idag :(  Köttade upp ett sår när jag och Leo scratchade(jag vet att ni inte vet vad det är). Kom massa blod på byxorna så det såg ut som att jag hade mensat ner mig totalt :(


visst ja! hahaha, Ruppa och Dan tror jag det var som berättade värsta äckliga grejen! hah, det är tamefan för äckligt för att jag ska kunna skriva det här! :O Kan säga att det var två tyskar utklädda till nunna och präst som det handlade om iaf :P hahahha shit! :D:D

pussdå

min säng ÄR

min bästa vän :D
efter marre, pilar och victor :)

aja iaf så har den här dagen vart chill, i skolan hände inte så värst mycket. Det var/ÄR krig mellan mig och Leo, just nu leder jag eftersom jag tog fram dom riktigt tunga vapnen idag ;) don´t mess with Corr, de vet ni!
Sen höll jag på att skratta ihjäl mig åt Jaani och Hevend, vafan är deras problem? hahaha :D asruligt iaf
Syffe och jag var osams ett tag också :P

Har ridit Trixie och Ricki i ridhuset idag också, gick super :) Travade lite bommar och så :)
Måste säga att jag är helt såld på Ricki , tacktacktacktacktack för att jag får rida honom :DDDD

haha, lyssnar på R Kelly - Freak Show. Och så sjunger han it´s a, it´s a, it´s a flera gånger och det låter exakt som att han sjunger pizza pizza pizza. för härlig kille dedär ;) ahahah

jag hade tråkigt idag , så nu när jag skulle nattfodra hästarna ville jag testa något nytt för att se om det var kul.
Nu ska ni få veta vad man inte ska göra när det är kallt och lerigt ute:
Jag hade ett par askorta, (jag menar verkligen det) shorts som jag brukar sova i, sen satte jag på mig ett par flipflopisar, och sist med inte minst(eller jo kanske) bara en bh :D
Jag skulle alltså undersöka om man fick gåshud eller vad det heter av att inte ha så mkt kläder på sig, trots att man rörde på sig hela tiden.
People; MAN FÅR DET! jag dog. hahahah, men ibland får jag för mig så konstiga saker, och då bara måste jag testa.
samma sak när jag fastnade med en spik på tungan när det var kallt :P

ey nu ska jag sluta hetsa.
hejdå, och klä förihelvete på er när ni ska fodra hästar!
pussdå


tröttish

Trött som ett as, jag hatar att gå upp!
Mamma kom hem från jobbet nyss och sa att hon kunde skjussa oss till skolan, soft :) fast om jag hade vetat det hade jag kunna sova en kvart längre :((((((( skit.

Förresten vi fick våran nya bil igår :) asnajs, dock ser den ut som en bondbil just nu för att dom har inte satt på den där kåpan eller vad det är på tha flak. fixas om 2 veckor tror ja :)

Nu ska jag lägga mig på sängen tills vi åker, jag får sova med öppna ögon. annars är risken stor att jag inte kommer upp igen.

pussdå äcklon

morsing

So if your dude ain't actin right,
you tell that dude he got to go,
If that dude be clamin that he broke,
you tell that dude he got to go
If he wants you to stay in the house everyday and night,
you tell that dude he got to go
If he wants to run the streets,
Then you run the streets to and you tell him he got to go


ASSKÖN LÅT !!!!!!


hejdå
pussdå


Godkvällers

Hejpa!
Jag har lite tråkigt jag.
Greger ringde nyss :O OPPSI (A)
Ska snart maila teori uppgifterna till Jenny, Liza ska bara säga vad det var för frågor ;)
Sen måste jag kolla igenom spanskan lite snabbt också, men det lär man sig på en pisskvart. HÖhö

Sitter och kollar på how i met your mother, skitroligt verkligen (Y)


Claude Kelly - Little miss perfect

But look at me now
I was so busy telling everyone
How good life is now that you're gone
Now it's so hard to be out on my own
So why do I feel so alone
How could I get this all wrong
I guess that little miss perfect wasn't that perfect after all


pussdå

Min hals is killing me

Ingen skola idag, fett ont i halsen och huvudet. Och med tanke på att vi har idrott första lektionen, och dans i tre timmar som sista lektion, kändes det inte så lockande att gå dit idag. Får sitta hemma och kolla på film, plugga och dricka en massa oboy, för nu har mamma köpt mjölk :)

Jag hoppas egentligen på att jag blir sjuk nu, för då kanske jag håller mig frisk över jul och nyår, då jag alltid lyckas bli sjuk! Jag har varit sjuk två nyår i rad nu:O det är helt sjukt! Kommer ihåg förra året, då mådde jag så himla dåligt, så jag kunde inte vara med Marre och Pilar och dom. Men mamma tvingade med mig på middag hemma hos Kamenskys iaf, och alltså jag höll på att börja gråta för det var så mycket god mat som jag inte kunde äta :( Victor har nog aldrig sett mig äta så lite:P
Förresten vad händer nu på nyår? Vi var för bondiga för att få åka till Norrtälje, så det slopar vi helt om jag säger så.
Vet ni? jag tänker fan ha klänning på nyår !!!! det har jag inte haft på flera år, för jag är inte klänningstypen om jag säger så :P Det blir väl en klänning i bagggyyystyle ;) haha : D

Nu ska jag äta lite frukost, ta 2 alvedon, ta ut min hund, kolla klart på Kopps, och sen somna om! Vilken himla rolig dag det låter som va?

later dudes
pussdå

Korven är inte alltid så smart

Bra jobbat jag. mm
Missade Laguna, haha lite ironiskt när jag satt och väntade på det :P
Känner på mig att den här kvällen inte är min kväll lixom.
Mjölken är slut, så jag kan inte göra oboy. Och så missade jag LB, pluggat spanska, inte ridit, hm inte nån som vill snacka heller. Jag känner mig lyckad. verkligen.

ska jag fortsätta klaga? ja , för det är skönt ibland.
Jag vill inte att det ska bli jul, för då är det så långt till nästa jul.
nu skriver jag bara massa skitsaker som jag tänker på. alltså det blir inget som ni behöver läsa precis.

Mjölken.
skit
sen så ska jag ut också.
elementen ska jag inte glömma, mamma surar då

just det, jag hade svenskaprov idag. det gick helt okej för att inte ha pluggat. jag var ju SJUK i fredags föfan

aa, men just det , måste ladda tha ipod.

later då


Laguna Beach

japp, Laguna Beach börjar snart. skitbra!
Ska flytta dit sen hade jag tänkt, hitta ett par najs killar och sådär. det skulle inte vara helt fel :)

Hästarna är färdig-fixade. NAJS
och nu ska jag snart plugga :( värdelösty säger jag bara!

pussdå

måndag; mm underbart

Hejsan va!
Kom precis hem från skolan, och nu ska jag snart byta om och sen ut och mocka. inte så kul.
Ska inte rida nått idag, tänkte plugga spanska ist.

Skolan var lite jobbig idag alltså. Liza var sjuk, Johanna SOV ("") hemma hos Jocke, och Nettan var bara borta. Så det var bara jag där. okej, och alla andra. Så det vart en dag med småpojkarna om jag säger så.
Leo var skittaskig hela dagen, riktigt grisig! Han skickade ett sms till mig när vi hade samhäll: "Din lyftkran för att få upp dig ur sängen kostar staten 2 miljoner om året. Var den trasig i fredags?"
måste erkänna att det var lite hyperkul, Syffe garvade iaf som om han vore besatt av något.
OCH eftersom att jag vet att Ruppa läser min blogg typ en gång i halvåret tänker jag skriva att det var softish att ha rackarn i skolan. även om han bara var borta i typ 2 dar. Men ändå :)


Om inte Leo passar sig vet jag iaf vad jag ska sprida. MUAAAAAAHA , jag känner mig evil :D

ey, måste ut i stallet.
puss och sånt.

RSS 2.0