Goud daug

Det där med rubriker är inte helt lätt alltså, jag kommer aldrig på några bra rubriker vilket gör att jag bara skriver massa skit däroppe.

Har ridit och ja-det var skitkallt.
Nu sitter jag och har dopp i burken.. Alltså jag doppar prinskorv i rödbetssalladsbruken och sen käkar jag. Käkar som om jag aldrig har sett mat förut. Synd bara att det bara fanns 3 prinskorvar kvar. Jag undrar jag vilket litet slyngel som har käkat upp dom. IIIIINTE jag inte, nejnej. aldrig i livet.

Ska hoppa in i duschen, vilket jag fortfarande inte fattar att man säger.. Jag menar, jag brukar kliva eller gå in i duschen. Men ska nog prova att hoppa idag. Eller okej inte idag, för då kommer jag halka, slå i huvudet och så blir det akuten och inget nyårsfirande för mig heller. Så jag kliver nog idag.

haha ja då har ni fått veta om mina dusch-vanor.
vi hörs kanske senare, nu ska jag sluta lukta häst och kattröv.


Vi är så söööööööööööööta så jag får hjärt-kramp

peace


HAHAHHAhAHAH skjut mig

OKEJ JAG DÖR
Jag, Nico och Vicky är med på finest.se/falsksanning. HAHAHAHAHHAHAH det är fan brutalt alltså.
Sköna tjejer verkligen..
hhahaha jag dör så jävla fult.

peace

nyår!

Äntligen nyår! Ni ska bara veta hur länge jag och mina "grabbar" har väntat på det! haha, sjukt länge.
Idag ska vi ha sjukt kul, är astaggad.

yiho

peace

vet du inte vad en glurrbulle är pöjk?

Uppsala hela dagen med min fina lilla gris Pilly :) Vet inte varför det alltid är jag som lyckas göra bort mig.. alltid, det går fan inte att ändra på. Men, hur kul skulle livet vara utan lite pinsamheter va?

Idag så började det med att jag åkte upp i en rulltrappa och trodde att Pilar var bakom mig, så jag snackade och garvade på som vanligt. Sen när jag vänder mig om upptäcker jag att det är en old kärring som står där och Pilar har inte ens hoppat på rulltrappan. Jag ba: Men åååh vafan tog hon vägen. HAHAh jag ville dö, kärringen måste ha trott att jag var psyko.
Sen så skulle vi gå ut från en affär och så klappade jag till Pilar på röven (som för övrigt är mycket fast och fin) så att det lät som fan, och hahahah när jag vänder mig om så går det två killar skitnära oss och deras ögon höll på att ramla ut.
Och för att komma till det värsta av allt.. Vi skulle köpa fika på stationen som vi skulle käka på tåget, Pilar betalade först och hade köpt en kanelbulle. Och när det är min tur frågar killen i kassan om det var en likadan som hon hade köpt. Då säger jag: nej det är en glurrbulle. Fick världens blick och så kollade han i påsen och sa: Det heter wienerbröd, haha och glurrbulle det var första gången jag hörde det.
hhahahah alltså det låter skittråkigt men både jag och P höll verkligen på att dö! Och det värsta av allt var att bakom mig i kön stog en sjukt snygg snubbe.
Men äh jag är ju så fruktansvärt charmig, hhhheheheheh så det gör inget.

Köpte iallafall en jävla klänning, seriöst jag ser ut som en prostituerad transa i klänningar. Men jag gillade den här för den var svart och inte så töntig. haha! Sen köpte jag lite annat skit också, som man tydligen behöver.

Imorrn är det nyår, hoohhoo jag är så taggad så jag inte kan sitta still i soffan.
Nej förresten, det var för att jag var kissnödig.. Måste nog springa till toan innan det blir en blöt soffa här hemma :)

peace


vissa är plastiga medans andra gillar plast

shulululu
Kom hem från Sala för ett litet tag sen bara, höll på att dö när jag gick från bussen. Jag menar, 25 MINUS !? Varför? Whyyyyyy? Kul att det ska vara 30 minus på nyår, guuuud så mysigt. Ska sticka helkropps-strumpor åt alla som ska vara hos Sara. HAHAHAH fan va fult. Nico ska få en lila, för jag vet att hon gillar det. snäll-jag vet.
Iallafall så åkte jag ju plast idag med Pilly, Lisa och Mandy :D HAHAh sååå mycket roligare än pulka, seriöst det gick skitfort! Och dog när Pilly råkade komma på guppet och flög hur högt som helst. hahah

Imorrn ska jag och Pilly till Uppsala med halv tio tåget. hahaha , fråga mig inte hur fan jag ska få Pilly att komma upp den tidpunkten. Igår hade hon tydligen vaknat kl 4 på eftermiddagen. haha, herre.
Måste hitta en fucking klänning till nyår.. nagellack, va för färg!? Smink måste jag ha, armband, halsband, ringar. Nej-skjut mig. Jag är så dålig på sånnadär girl saker. :/ Hittar aldrig snygga saker.
Aldrig.



Min lilla kisse som vi hittade.. eller hon hittade oss.
Nu så såg jag att hon hade märkning i örat, så kanske får hon åka hem till sin riktiga mami eller papi :(:(:(

peace


vill ha Marres bastu

morrnmorrn

Alltså när det är så här kallt borde man inte ens behöva gå upp ur sängen alls. Höll på att frysa ihjäl när jag vaknade för mamma jobbade och jag glömmde att höja värmen innan jag somnade. haha så jävla idiotisk.
Det är vid sånna tillfällen man önskar att man var hemma hos Marre, skojar inte när jag säger att hennes rum är som en bastu. Hon har så brutalt varmt så man dör. haha! När man sover där kan man ibland vakna och vara helt jävla dyngsur och vara på väg att dö av värmeslag, men Marre kan ligga med duntäcke och grisa ändå. skum tjej alltså.

Idag blir det nog ingen ridning för mig, fööör kallt. Inte bara för mig, för hästarna också.
Ska snart gå ut och släppa ut dom, men jag vill verkligen inte klä på mig alla vinterkläder, det är skitdrygt.
När dom är ute ska jag nog plocka ut mer saker ur huset, för jag ska ju flytta in igen. hahah det är också skitdrygt, hatar att bli svettig.
Seeeeen på eftermiddagen tar jag nog bussen in till stan och åker pulka med Pilly :D Fett roligt, älskar att åka pulka. Eller egentligen ska man ha bob det är huuuuuuuuuuuuur kul som helst :D

Nyår i övermorrn, hör ni det tjejer?

Jag är så jävla nöjd med mig själv just nu, HAHAH. jarå det är jag.

Nej jag måste väl gå ut. Önskar att jag hade en overall att sätta på mig, och sånna där vantar med snöre igenom ni vet? Och en mössa man knäpper under hakorna. fan va mösigt.
För mig blir det hulahula-kjol, bikini och flippisar. mmm va skönt


peace


julgrisen





Tror jag var gravid i fredags. eller så var jag bara julmätt.

peace


personlig kock?

Hej.
I födelsedags present önskar jag mig en personlig kock eftersom jag själv inte ens kan skala morötter ordentligt..
Nyss skulle jag äta tomtegröt, och kan det gå fel egentligen? JA
Satte in gröten i mikron - det gick asbra
Hällde på mjölk- gick fantastiskt
Skulle hälla på socker- TOG FEL, och min dumma fan hällde på mjöl istället! hahahah jag dör, började nästan grina när jag tänkte på vilken misslyckad människa jag egentligen är.
Ingenting kan jag göra ordentligt!

Jag är patetisk och sorglig

peace


vickmeister to spain?

hahaah roligaste på länge var att Vicky har blivit erbjuden att komma och prov-dansa för att kanske få jobb som strippa i Spanien. HAHAHAHHAH jag dör!!!
Hon hade rätt utseende tyckte dom, HAHAHAHH men tänk när hon kommer dit och lägger av världens största rap. HHAHAHAHH jag dör verkligen, hon skulle fan åka dit bara för att göra det!

haha, okej ska lugna ner mig.

seriöst jag gör inte nått annat än sover nu förtiden, och jag älskar det.
nuuuuuuuuuuuuu ska jag sova lite mer

peace

well done corr

Jag är så brutalt stolt över mig själv!
Haha, yesyesyes I did it! Och det var fett värt det också! Haha, tack Marreäckel som tvingade mig ;)

Hade ställt klockan på halv nio i morse för att komma upp i tid och åka till ridhuset. Men jag råkade trycka av klockan när det ringde och somnade om och vaknade typ halv elva. Great, nu hinner jag säkerligen inte hänka på och kolla på bio ikväll :(
Plus att det är askallt ute och då blir jag sur.

mjäkyyyy, jag ska väl rida iallafall.
kommer frysa tårna av mig.

peace

why gooood whyyy?

okej det där kanske var lite väl dramatiskt.
Men jag blir så sjukt trött på mig själv ibland. Jag är verkligen inte blyg. Alls. Aldrig.
Men sånnahär saker är jag så jävla dålig på, jag kan inte, jag törs inte. Skittöntig verkligen! Men jag ska fan ta mig i kragen nu. hahah, seriöst jag kan inte vara så feg.

nejrå
jooooooooooooo
nejjjjsajaaaaaaaa

Får pisk av Marre för hon är lite bättre på sånt skit än mig, och hon tycker jag är töntig och dum haha!
Och ja, egentligen vad fan kan hända?

Ett tag där var jag taggad för utgång ikväll med, men neeeeeeeeehej ingen skjuts. Nu ska jag tröstäta pepparkakor och lyssna på arg musik.
Lär nog duscha iallafall, vart rätt blöt där på ryggen alltså när jag red Puma, hahaha. mmmmmmmmmmums vilken tjej.


nej men allvarligt, ska fixa det där nu. Corr kan. Corr ska.
eller


Hals-lös men det var julafton och då får man vara utan hals:)



Alltså kolla vad jag hittade när jag städade igår, mina skruvar! Dom här har alltså suttit inne i mitt bäcken för att hålla ihop det. Dom är fan brutala!! Kolla liksom storleken bredvid pennan. hahaha PAIN

peace

gårdagen var juldagen

haha, jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska säga om gårdagen.
jag hade kul. kul som fan.

nu är jag skapligt sliten men ska ändå ut i stallet och mocka snart.. Känns lite sådär om jag ska vara ärlig.
Ikväll blir det ridhuset med Puma och sen ska jag kolla på film och sova som ett litet jesusbarn

peace


this is some funny shit

Julafton igår var skitbra, mina kusiner är sötast. Enda barnen i världen jag gillar :D haha!
Fick massa fina julklappar också, pengar, undekläder, armband och halsband från Thomas Sabo, öh eh GODIS, smågrejer och sen så får jag ju sadeln, bröstan, stigläderna och så i julklapp också :) Plus tröjan och hörlurarna jag fick i förrgår :) sweeeeeeeeeeeet as hell


Idag så blir det utgång i lille Sala, jarå.
Är fan lite taggad, trött, mätt och fet. Men taggad.
Undrar om klackarna kommer hålla för min nu något feta julmats-kropp eller om dom ger upp och sjunker ner genom marken eller går av. Det återstår att se, skulle vara rätt kul om det hände. haha

JA just det HHAH, satt nyss och kollade igenom bilderna från Rhodos-kryssningen. HAHA och jag dör, gissa vem som syns i bakgrunden på en totalt ovärd bild? JO, ingen mindre än Mr Face-eater !! hahah fan vad jag garvade när jag såg att det var han.



okej, man ser inte så bra nu när bilden vart så liten. Men iallfall så är det face-eater. Undrar vem som tog den här bilden.. HAHA kan det ha varit Marre som ville ha ett kort på killen från Andra Avenyn? mjorå
Face-eater har faktiskt rätt fint hår. HAHAH men sen är inget fint mer.


Kär har jag blivit också i Sean Kingstons låt Shoulda let U go. skitfin verkligen, lyssna på den era suckers :)


Nu ska jag göra iordning en säng till Carro som ska parkera sin stjärt här inatt. Kommer säkerligen inte vara på bädda-säng humör när vi kommer hem inatt. haha

peace

God Jul

Julafton!

God Jul allihopa va :)

Nu ska jag käka skinkmacka, hörs kanske senare

peace


redo

Sådär ja! Nu är jag redo för årets julafton, har fixat granen som inte ville men som till sist var skitfin :D Sen har mami och jag gjort knäck och skinka. Jag ser nog ut som en knäck nu och jag har typ pisk-sår på mina fingrar för mamma snärtade mig med skeden varje gång jag tänkte smaka en knäck.. vilket var typ ungefär ca hela tiden :) HAHA :D

Nu mår jag lite illa, kanske skulle ha lyssnat på mami och inte käkat dom där sista 10 styckna... Men vafan, det dröjer ju ett helt år tills nästa gång, måste ju hamstra lite förfan. Värsta är att vi har massa kvar i kylen- men neehej dom ska med till mormor och morfar imorrn. tji fick jag.

Ser faktiskt fram emot julafton, även om jag nog inte kommer få en chihuahua och Lil Wayne i julklapp. Men får iallafall träffa tjocka släkten och käka morfars mat, inte illa pinkat det heller :)

Ikväll ska säkert alla sitta uppe, ni vet uppesittarkväll. Det är inget för mig, för då känns det så länge tills det är julafton hahah så jag ska lägga mig senast elva :) eller ja det kanske inte var jättetidigt, men jag får inte missa so you think you can dance!

JAAAA och jag är fett taggad för juldagen och nyår nu när drickan är fixad, skorna kanske hinner komma från Vittinge tills fredag (snälla gud) MEN vad fan ska jag ha på mig på nyår? Alla kommer vara skitsnygga så kommer jag komma i slitna jeans och grå tjocktröja. Men nej , jag ska fan hitta en klänning!! måstemåste

Justdet, tröjan från Zoovillage var asnice, lite stor men det gör inget för det är en sån modell som ska vara lite stor plus att jag älskar lite stora kläder :D haha! Och hörlurarna äääääääääälskar jag, min julkärlek :D

kan ni inte bli bättre på att kommentera, alla mina 20 tusen läsare? avavav ? :D Men om ni vill skicka hat-kommentarer gör det hellre till Kissie eller Dessie eller någon annan som är van. Jag blir så ledsen och röd om kinderna mina. hehhehe

nejfifan jaaa

imorrn är det jul så jag tänker inte säga g.. jul förns då :D

ha en bra kväll
smell yah
peace

tre små grisar

Jag har tre små grisar.
Dom är söta.
Ibland.
Jag är trött, julgranen vill icke göra som jag vill.



Trixie- Den apelsinfärgade grisen som är rädd för sig själv



Puma-grisen med för stor underläpp som älskar att typ sitta i kameran




Timmy- Retard grisen som har problem med att orka hålla upp sitt något förstora huvud

peace


pepparkaksdeg i mitt hjärta

Varför är degen alltid godare än pepparkakorna? Alltså när jag gör pepparkakor smakar dom alltid skit. Dom blir jättebrända men ändå kletiga och mjuka, fattar inte riktigt hur jag lyckas faktiskt. Och varje gång jag bakar papparkakor ångrar jag att jag inte bara åt upp degen som den var. Puffig, bajsbrun och alldeles alldeles underbar. (okej nu låter det som om jag bakar pepparkakor 24/7)

Sitter iallfall och fettar i mig deg och julmust nu, finner inga ord. m m mmmmm.
Men den lyckan är kort, för jag ska ut igen till stallet om 10 minuter, mocka skit ska jag göra. hahah och när jag skrev skit så vart helt plötsligt inte mina runda degbollar lika vackra och frestande längre... fan

okeeeeeeeeeej nu blir jag våldtagen av tre katter

peace


It´s my money honey

Finally, Äntligen, Det var på tiden - LOOOOOOV
okej, egentligen fick jag lov igår, men jag orkade inte skriva ett skit här igår så det fick bli idag istället.

Igår så var vi först i kyrkan, rätt ovärt men Nico fick pris. Jag vart avundsjuk för att det fanns sånnadär hamburgar-godisar i prispåsen. Ni vet vilka jag menar va?
Plus att jag måste nog bli straffad av Gud snart för jag sa massa fula ord i kyrkan! Jag svär alltid skitmycket, men när jag kom in i kyrkan var det som om jag hade blivit besatt för det enda jag kunde säga var verkligen skitfula ord. Så nu är jag rädd att Gud eller hans brushor ska tända eld på mig när jag sover. Fan va ont.

Efter kyrkan gick jag, Vickmeister och Nico och fikade, jävligt gott. Nu vart jag sugen när jag tänkte på hur gott det var. Njöt inte tillräckligt igår :/ fan.
HAHA vi tog brutala kort som borde förbjudas i Sverige. jaa

Sen mötte jag Pilly och Fudd på stationen och åkte till Västerås.. trodde vi ja. eller ja vi kom ju till Västerås , men med en Leksands buss istället för tåg. HAHAHAH hemskaste bussresan ever.
I Västerås tog vi en annan buss till nått ställe och studsade studsmatta! Niki var redan där ska jag tillägga :)
Jag är så jävla värdelös på att studsa, men jag hade kul som fan iallafall :) Niki var asball när hon skruvade sig och gjorde jävla tok grejer i luften! haha

Idag ska jag pröva min tröja som kommit från zoovillage, ska testa om hörlurarna jag beställde är schöna, ska svära för att min ipod inte verkar funka utan laddkabeln i HHAAHA, ska rida Puma och Trixie, ska krama mamma, ska göra julgodis, ska väga mig FÖRE julgodiset, ska klä julgranen :D:D:D:D

Imorrn är det julafton, wiewiewie!! Hoppas den blir lika bra som förra HAHAHA. Ska iallfall åka hiss upp till mormor varje jul nu, ni som fattar fattar. Ni andra, sugere?


You would not belive you eyes, if ten million fireflies lit up the world as I fell asleep
Cause they fill the open air, and leave teardrops everywhere

I´d like to make myself belive that planet earth turns slowly

JAG ÄLSKAR DEN JÄVLA LÅTEN!

Owl City - Fireflies


peace


imorgon börjar mitt liv

Imorgon får jag jullov. Eller vi får jullov, hela skolan. Ska inte vara så jävla egoistisk.

Iallfall så ska vi vara i kyrkan men jag har inte en aning om vilken tid, antingen kvart i nio, nio eller kvart över nio. Kommer säkert komma försent och så får jag gå in i kyrkan helt ensam och alla kommer tro att jag är jesus. typ.
Efter kyrkan så ska jag och she male-sen fika:)
Och HAHAH sen ska jag, Pilly, Fudd, Niki, ElinL, och kanske Hevend och Jani åka till Västerås och hoppa studsmatta! hahah så jävla skadade! Kommer slå ihjäl mig som vanligt!

Nu ska jag ut och ge hästarna hö, dom små hungriga asen :)
Sen ska jag fan sova, jag älskar det och får aldrig nog! haha

peace

jag undrar

Jag undrar varför kändisar blir ännu mer kända när dom dör. Det är jävligt skummt! Typ Heath Ledger, MJ och nu även Brittany Murphy. Skitsorgligt såklart, men ändå. Jag vart asledsen när Heath Ledger dog, för jag älskar hans filmer. Men ändå, jag känner ju inte honom och jag kan kolla på hans filmer när jag vill.
MEN är det inte så? Att dom blir mer kända när dom dör?

Undrar om det skulle vara samma sak om jag dog. Undrar om hela sala skulle gå runt och säga; saknar och älskar corr, hon var så underbar och fin. Ingen kommer någonsin kunna ta hennes plats.
jag undrar...
inte tror jag det skulle bli så, folk skulle nog inte ens märka att den där dryga hetsiga jäveln låg under jord.





Kör en favorit i repris, på nyår mina vänner blir det nya filmer, nya idioter och ett nytt år.
Och bättre kvalitet. heter det kvalitet? kvalité? skit fan i helvete samma

peace

kallt om öronen kanske?

Jag tänkte på en sak. Ni vet äldre gubbar som har flint mitt på huvudet och sen hår på båda sidorna av flinten?
Varför i helvete rakar dom inte av allt? Ofta det är kul att gå runt och visa hur fint hår man skulle kunna ha, om man nu inte hade en fet flint mitt på skallen?
Inte fan vet jag varför jag sitter och tänker på flintiga gubbar, HAHA men alltså kan någon förklara för mig varför man sparar sidohåret?



HAHAHA såhär ska fan jag ha när jag blir en gammal... gu nej kärring



Men tills jag blir gammal får jag stå ut med att inte ha en curling-bana på skallen.

peace dudes

por favooooor

hahhha den här garvar jag alltid lika mycket åt. Seriöst HAHHAHAHAHHAHAHAH så jävla underbar





klockrent, borde prisas

drop it low

jäääääävligt low dudes, vad händer?

Jag slickar på en turkisk peppar, gillar det inte så mycket egentligen. Bara det som är inuti, och för att komma dit måste man ju tyvärr göra sig av med det som är ytterst. kasst as hell!

Jag sitter också och funderar på om det är parlamentet ikväll, hoppas det för jag behöver se lite sköna människor, lite dregel, lite rövar, lite retardation. Nu tänker ni säkert: Men Corr, varför åker du bara inte hem till Vicky?
Jorå nu hoppas vi på att Vickys övermän visas på tvn istället.

FYFAN NU STOPPADE JAG IN TVÅ JÄVLA TURK PEPPRAR I MUNNEN, JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR. SMAKA RÖV

Förresten så var det en nära döden upplevelse att rida Puma idag :D HAHA asroligt, FAN vad hon bockade :D
helt wild!

haha och förresten jag fick sån jävla panik inatt. Hade värsta läskiga drömmen om att det brann hemma och att jag inte kom ut. Mitt i drömmen fick jag ett sms (alltså på riktigt) haha typ kl halv två. Och då vaknade jag och hade panik för att jag trodde det var brandlarmet, PLUS att jag hade trasslat in mig i sladdarna till min ipod så jag trodde jag hade blivit bunden och skulle brinna inne!
haha det var kul...
så här efteråt alltså.
Jag vart ändå glad att jag vaknade av smset :)

Vet ni hur mycket jag längtar till Nyåååååååår, fyfan sitter och taggar redan nu. Så nu vet ni tjejer, jag kommer vara helt slut på nyår och bara ligga och dregla :) haha!

ska kissa föfan
peace


den här jäveln är mine om ett par dagar, flippar ur om den ser ut som skit på. Då blire ridtröja av den.

förresten, mitt nyårslöfte ska bli att jag ska sluta svära så mycket. Är så jävla ful i munnen. Fast.... Sen har vi alltid Jannike, ni fattar ni som gör det.

peace igen, kan aldrig bli för mycket av det

JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖR HAHAHA

JAG MÅSTE SE DEN HÄR , JAG DÖR




hahahahah så jävla mycket min humor

peace

mitt minimala hjärta svider

Jag smälter. På riktigt så började jag störtböla! haha

Var ute i stallet och mockade och så kom det in en ASSÖT liten katt och började skrika, har aldrig sett den förut. Och den var jättegosig så vi guusade lite :) Så fick den lite käk, för den var så jävla mager :( Och sen skulle jag lämna den i stallet och gå in, men då följde den efter mig och satte sig utanför dörren och började skrika jättemycket och då kännde jag mig som värsta elaka människan så då började jag gråta som en jävla galning så då sa mamma att jag fick ta in den :D:D:D:D HAHA så sjukt söt kittie :D Nu har den käkat och så, men jag vill inte ge den för mycket mat på en gång ifall den får magont, det känns som att jag har fått en bebis :) mamma corr
Skoja inte att det är den gosigaste kissemissen ever :D Får se om den stannar kvar här, vi ska försöka kolla runt här hemma om någon känner igen den.. Men jag hoppas att ingen gör det, för jag är kär :)

Vet iallfall att det är en tjej för hon har såndär sköldpaddsfärg tror jag det heter:) Ni vet, vit, svart, och orange :) Och det kan tydligen bara tjejkatter ha :)
Vad ska hon heta? Funderar på Ruti HHAHAHA bara för att vi har en annan katt som heter Randi.

kom med namnförslag vetja, sköna namn.

peace

lördag jao jao jao

okeeeeej lördagen min kommer inte bli så kul.
men det är ändå lördag.




ja ni, det är jävligt kallt ute. JAG ÄLSKAR SNÖÖÖÖ




HAHAHAHAHA jag dör! Jag tycker däremot inte om att gå ut när det är kallt


peace

men hello winter!

20 minus! TJUUUUGO minus!! Fattar ni? Det är ju helt sanslöst skitkallt! Fan man fryser ju röven av sig när man går ut! Och ut måste jag ju gå även om jag är sjuk eftersom jag har lite för många hästar som ska skötas.

Idag har jag inte gjort ett skit. Slagit in lite juleklappar och kollat på Borat med mamma, haha älskar den filmen får verkligen aldrig nog :D Sen nu sitter jag och kollar på Grinchen, han är så sjukt söt :) haha eller kanske inte, men jag gillar honom iallafall:)
Blir nog att sitta hemma resten av dagen också eftersom jag mår skit :/ Ska nog kolla på Lost, ÄLSKAR det :D Ska börja om och kolla första säsongen igen :)

Och jag kom på nu att hon lilla ungen i Grinchen är ju samma människa som spelar Jenny i Gossip :) haha ballt.

Ska nog ta en dusch också, HAHA skitäcklig är jag! Men har ju ny mössa och då kommer jag inte behöva tvätta håret så ofta, kanske till och med får egentillverkade dreads :D hahah fan va äcklig :)

neääääääeee ska försöka ladda upp lite bilder sen, men det går inte så jävla fint med det serrni.

peace


Corr och Haggan i storstan

Herregud, jag och Haggan hittar verkligen inte i Västerås! haha så jävla fula tjejer, tror vi gick runt på samma ställen i 3764 timmar.
Iallfall så hittade jag julklappar åt mami och Mellispekka :) Sen köpte jag även lösfransar, en klocka, och en mössa :) äntligen en mössa, ska fan bo i den!
Sen nu beställde jag en tröja och hörlurar från zoovillage, hoppas det är snyggt annars flippar jag ur.

JAAAAAAAarå jag tar jullov redan nu, är fan helt slut.
och Johanna har 12643463 killar i västerås

hejdå

peace

-jag tror inte det där är en mössa

heeeeeeeeeeeeej bloggeeeeeen.
haha

tjipp tjipp, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu för tiden. Men kan börja med att säga att Pilars hår var så jävla sjukt äckligt brutalt vidrigt sanslöst snyggt!!!! Höll på att smälla av! Och nu vart jag assugen att göra nått kul med mitt hår, men vad fan kan man göra för kul med mina små strån på huvve liksom?

Dagens absolut dummaste och roligaste var iallfall när jag och Nico stog och prövade mössor på HM, haha och så prövar jag en mössa som jag tycker är lite klumpig och svår att få till snyggt. Så jag ger Nico en lidande blick och fortsätter att försöka få till möss-helvetet. HAHAH och då säger Nico - jag tror inte det där är en mössa. HAHAHHA jag ville dööööööööö! Det var en såndär rätt tight halsduk som man ska dra över huvudet HAHAHAH. fyfan vad fult!!! och så när  jag kännde efter så var det ju ett hål uppe vid håret där jag stog och höll på. alltså fyfan vad hemsk jag är!!

HAHAHAH nej ska dö

peace


Happyland

Ett tag där idag var jag på förjävligt humör, trött och sur och sjukt arg! Arg på mig själv för jag är en dålig människa, för jag gjorde illa Nico :( Hon har sagt att det är okej, men jag får ändå dåligt samvete för man får inte slita sina vänner i örhängena !!! Finns typ en oskriven regel på det!
MEN nu befinner jag mig i happyland, och jag vet inte riktigt varför :) Men det är rätt nice iallafall:)

Nu ska jag göra en bra saker lista

♥ Jullov om en vecka, JA JA JA JAAAAAAAAAAAAA äntligen
* Sola imorrn med Vickmeister och Haggan
* Västerås med Haggan på torsdag :D
* SNÖ ute :D Me and Vicks went wild today :D
* Pilly har rakat håret, sååååå jävla ballt!!! Fast jag inte har sett det ännu ;) haha
* Min och mammas deal
* ALLLT är bra just nu :) Känns det som ivarje fall :) Jag brukar inte vara såhär superglad mitt i veckorna, men nu fan :D vet inte vad det är som har hänt :)
skönt iaf

JJAJAJAJ nu ska jag fortsätta lyssna på Maskinens nyaste album Boys II Men, sjukt bra :)

lalalalallalalalaa och det är julafton och nyår snart, vet inte till vilket jag längtar mest.

invägning imorrnbitti, HAHA cpkärring men hon ska få se :)
peace

felsms

Jag vill verkligen dö, fyfan vad jag har garvat när jag har kollat på den där hemsidan. HHAAAHA

Kolla bara på det här smset nån har skickat jävligt fel


Till: Mamma
Sms: Råkade musprutta i går när jag låg med Fille. Har de hänt dig? Pinit....
Svar: Ja. Det händer alla. Det är inget att skämmas för. Det är bara luft.

Förklaring: Aaaaahhhh  Mamma fick smset som Tove skulle haft. Tove är min äldsta vän.





HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA men jag avlider, fyfan!!!!

peace


"papperlös"

Ibland blir det ju bara fel.
Kollar på det där Svenska hjältar, mest för att det är sorgligt och jag vill gråta lite.
Men iallfall nu är den någon som har hjälpt papperlösa invandrare. Och det är tydligen inte toapapper. HAHAHHAHAHHAH fyfaan vad dum. -Alltså mamma, kan dom inte bara köpa toapapper om dom behöver?
Nej kill me


peace


allvarligt?

HAHAHA jag måste berätta det hemskaste som hände i lördags. Alltså det var inte hemskt, utan egentligen brutalt förbjudet och helt vidrigt. HAHAHAH
Jag, Amanda och Emelie dansade lite sådär, så kommer det en kille fram och lägger sin hand på min axel, så jag vänder mig om och då säger han: tja, snygga strumpbyxor ska vi hångla? AHAHHHAHAHAHAHAHH vet ni hur mycket jag dog? Fulaste jag hört i hela mitt liv verkligen. Visste fan inte vad jag skulle säga, men sen sa jag iallfall tack för strumpbyxorna och nejtack till det andra.  hhaah herre

Nu är jag lite piggelin igen, sweet :) Den här gången var det faktiskt inte mitt eget fel att jag är trött, utan jag skyller ifrån mig:)

JAAAAAAaharu, ikväll ska jag upp till ridhuset med Puma :) och sen mina vänner blir det SoF och matte plugg :(( Ska sliza mina handleder för det är så jävla trökigt. heeheh

HAHA och jag dör av garv, seriöst gå in på www.felsms.com det är ju brutalt. HAHA tänk själv om man hade skickat vissa sms till mamma istället för Marre eller Pilar. fyfan jag mår dåligt över att bara tänka på det. HAHA

okejokej, nu ska jag typ klä på mig lite kläder, fint de.
Sen ut i stallet och frysa röven av mig.

peace

levande död

ja hej, det är inte vidare glatt här för jag är så jävla sjukt äckligt trött. haha
Var ju ut i Uppsala i lördags med lite folk, haha jag hade kul. Men iallfall så sov jag en kvart natten mellan lördag och söndag. Vet ni hur sjukt trött och äcklig jag var igår när jag var tvungen att rida eller? Ville dö.
Så igår kväll somnade jag kl åtta och sen nu vaknade jag för en kvart sen , skööööööööööönt


haha tror jag ska gå och sova en liiiiiten liiiiten stund till, annars dör jag.

peace

kärlek vid sista ögonkastet

Det här är svårt att förklara
kanske inte bara en vanlig låt om min vardag
Toppar och dalar, jag gav dig mitt hjärta
bara rakt ut, det är min dåliga vana


Finaste låten :)

gumorrn förresten, har varit vaken sen kvart i sju. haha är jag cp eller?
jajaja igår vann Erik idol, FAAN vad bra han var! Och Calle var också sjukt jävla bra!

Nu sitter jag och lyssnar på sjuk musik, så jävla bra så jag dör :) Undrar vad man skulle göra om inte musik fanns? Jag skulle nog inte klara mig iallfall. haha

Maskinen och Promoe har jag fastnat för just nu, nöter ut alla låtar. haha men jag kan inte låta bliiiii


seeyah
peace

Imperiet

Heeeeeeeej nu ska jag kolla på idol
imorrn ska jag ut med Carro, och bruttorna i Uppsala, det blir nice :)


JAAAAAAAAA men heja ERIK, och Calle dig älskar jag fast du kommer tvåa.

peace

Äntligen fredag, wohooodilooiiiiuu

fredag, det är skönt. MEN, jag vill ha lov nuuuuuuuu. Det går för jävla segt alltså.

Ikväll blir det jag, Erik, Calle och cashewnötter. fint det

har verkligen inte ett skit att säga.
mer än att ni borde lyssna på Rihanna med Fire Bomb :)

peace


criminal minds

men näääääääääääääääääääej va sorgligt, nu rinner två och tre och fyra tårar. dumma

historia

Nu har jag pluggat massa om Ludwig, Erikarna, Sigismund, Colbert och massa andra läskiga snubbar.
Undrar om dom om typ 300 år sitter och pluggar på om Caroline, Pilar, Mariam, Nicolina, Johanna, Viktoria, Elvira och Klara osv...  hmm nja , kanske inte om dom 7 sista, men garanterat om den första. För vem kan lyckas vända en karta på over headen fel 1000 gånger innan hon lägger den rätt? Jo Caroline. 
Alltså det var olagligt så dåligt det gick på Johannas och min redovisning, HAHAH men alltså det blir aldrig bra när hon och jag jobbar tillsammans.. Tänk bara på tex samhälls redovisningen. herre
 
mjaaaaa så är det ju snart helg, ja ja ja ja jaaaaaaaa känns som jag har vunnit på lotto

Idag är det paradise hotel och sen so you think you can dance, fiiiiiiiiiin fina grejer det!

Gymmade med Emma idag, gick rätt bra:) FAN vad jag längtar tills vi åker till Göteborg, kommer bli sjukt kul!



och hahahha jag dör jag drömde skummaste drömmen inatt, haha glömde berätta för she-malesen i skolan.. Helt sjukt, kan inte berätta här för då skulle jag fan dö. Eller ja, folk ska inte veta allt. hheehheh nej nu kommer bruttorna få upp förhoppningarna att det skulle vara värsta grejen, men det är det inte. Bara helt sjukt och jag garvar asmycket när  jag tänker på det. hahaha sanslöst


Träning imorrn, sitter fint det.
och fuck Mänie han är en jävla sucker.

peace

"högpresterande samhällsklass"

Några av brudarna från våran klass var med på tv nyss och pratade om stress, HAHA och jag dör Seyran är så jävla rolig för hon framstog som en Göteborgare med massa ilska inombords! Haha för skön tjej.

Roligaste måste ändå ha varit att dom presenterade våran klass som " en högpresterande samhällsklass" HAHAHAHAHAHHAHHAH lick my buuuuttttt! Nej så kul var det kanske inte, men det tyckte jag och om jag tyckte det så är det så.

Vet ni vem jag träffade idag i skolan? Min älskade Pilly som har varit dödssjuk i ungefär fyrahundra år! hihih, det var asskönt att träffa henne igen :)

Har läst igenom allt på Historian, det var asmycket och det var skitdrygt! haha, men imorrn ska jag plugga in allt det jag läst i mitt huvud. Lite har faktiskt redan fastnat :) Sen nu har jag hittat lite fakta om Falun, men tänkte fortsätta lite med det imorrn på våran tre timmars håltimme. Och idrotten läser jag igenom innan jag somnar sen. Känner mig fan rätt duktig, ni vet inte hur lat jag är med skolan alltså. haha

Sen tycker jag synd om folk som har glasögon 24/7, för jag har bara det när jag läser och sitter vid datan och det är jättejobbigt när det killar på näsan och man ska klia, eller när dom glider ner och man börjar nysa. Eller när man har fått nått i ögat och ska ta bort det, NEHE då sitter det typ ett fönster i vägen. SKITdrygt.

Nu skriver jag massa skit, men jag känner att jag behöver det ;)
Idag är det värsta tv-dagen.
Ugly Betty och Desperate Housevifes, och efter det ska jag fortsätta kolla på en asbra serie- State of Play. HEHHEH

Jag älskar Wayne också, glöm förfan inte det Corr. nejdå nej. Jag ska aldrig göra det. Glömma alltså.
Jag vill ha nästa torsdag för jag är jättesugen på att shoppa och ännu mer sugen på Thaifood ;) Eller hur Joi?

neeeeeeeeeeeej men skit ner er, det ska inte jag göra. Jag ska dricka egengjort bubbelvatten!


MEN JAG HATAR FITTBLOGG.SE
nu gåre inte att ladda upp bilder heller, sug min
ska pang panga er

peace, eller hehe njaa


Run to the hills

Run for your life


Nu ska jag plugga. Fyfan det tar emot ska ni veta. Först blir det historia och sen specidrott och efter det tänker jag lägga mig framför tåget..

Idag var det mest snack om nyår och jag tror det kommer bli helt sjukt kul :) Haggan och jag ska köpa lösögonfransar iaf, haha det är en sak som är säker!
Nej men det kommer bli galet med så många tokjävlar på ett och samma ställe! haha


Tror också att jag har blivit 10 år igen, HAHAHA iallafall så beter jag mig som det i skolan när jag får syn på vissa saker. hehehe. (det är askul att nico känner this sak, hon måste tycka jag är totalt slutkörd) HHA

nej plugggggggggggggga mera

peace


jizz in my pants, eller typ nått sånt



MEN ALLTSÅ

I julklapp vill jag ha bitmärken av Edward och rivsår av Jacob. Helst gjorda samtidigt.
Bara så ni vet. Fixa det mina vänner och jag blir den snällaste lille människan på denna jord.


Ge mig helg NU, blir antagligen utgång i Uppsala med Carro och Matilda på lördag :) sweet

peace

erik fucking hassle <3

See I'm wrapped around your finger
I'm digging in the dirt
I'm so deep into this shit I can taste the earth


Don´t bring flowers after I´m dead
Save your givings for the living instead


vad fan är kärlek?

Timbaland ft Nelly Furtado & SoShy - Morning after dark

Det är kärlek, HELVEEEEEEEEEEEEEEEETE vad jag älskar den låten!


oth och gg är avklarat och nu väntar jag på parlamentet och sen blir det nån film tror jag. assweet :)
MEN imorrn är det måndag och 3 prov väntar denna veckan.

peace

Corr knows best

Ni ska allt få se att jag också kommer få min egna show. Det skulle vara rätt sweet.
iallafall


Har kollat på en kass film med Brad Pitt, och han är verkligen inte ens snygg.
Jag har skittråkigt verkligen , sitter och sjuuuunger lite och.. eller ja det var typ allt.

jag hatar att det är söndag imorgon, inte okej. Fan helgerna hinner ju inte ens börja innan dom är slut :/ Tre prov nästa vecka, high score. yes.

fan jag jiddrar bara nu.

peace

morning after dark

sjukt bra låt måste jag säga! :D

Gick upp vid halv 9 idag för jag skulle ta ut hästarna, haha var halvdöd men jag kom upp iallafall.

Idag händer inte sådär jättemycket, ska fixa stallet, rida hästarna så bra som det går eftersom det är stenhårt ute, sen ska jag packa massa saker från mitt hus och flytta in det igen, och så ska jag klippa Puma också.
hahah sen ska jag kolla på först Borat och sen Bruno, kan ju vara dom roligaste filmerna som finns alltså. Precis min hemska humor och jag dör av garv seriöst.



Min lilla Trixie :) Hon var så sjukt fin på träningen i torsdags, vart asglad. haha


Neeeej nu ska jag borsta tänderna och sen smsa lillleee Ida och kolla när hon ska ut idag.

HAHAH och jaaaaaaaaa Tove åkte igår, vart överlycklig.

peace


geek corr

haha fan vad äcklig jag är. fattas bara geek-glasögonen, wow och jolt cola.
Kollar på film på min stora bärbara och sitter här och slirar med den lilla bärbara. det är skittungt i mitt knä nu. knäskåls operation nästa, sweeeeet

peace

calle är min idol

Fredag, Idol på tvn, katten bredvid och en pepparkaka i käften. Jag är mer än nöjd.
Calle och Erik till final, annars blir jag tjurskallig. Tove är hemsk. Snygg. Men hemsk.

Skolan idag, helt okej. Dog av garv vid maten och när jag sa att Nico var en hund och när jag 2 sek senare säger att jag gillar att pilla hundar i stjärten. HAHAHAH aarå ibland blir det fel.

Red Puma och Timmy i ridhuset idag. Puma är så brutalt underbar, ni fattttaaaar inte!! Älskar den hästen mer än vad jag älskar mig själv. Sjukt fin var hon iallfall, tro mig :)
Och min prins Timmy var också jättefin, men han är ju lite annorlunda ;) haha

NU ska jag lyssna på Calle igen, kärlek till hans röst och hans lite äckliga hår. haha

peace


svinont av svinsprutan

HOLA

Dagen har mest bestått av att säga AJ och AKTA MIN ARM! Och jag är inte ensam om att ha sagt det lite för många gånger. Vickmeister klämde på min arm typ 10000 gånger och jag dog lite varje gång. HAHA men det var rätt kul ändå att hon glömde det hela tiden. Mitt i håltimmen blev jag asdålig, fick nog feber tror jag och frös och mådde illa. Men jag halvsov lite på en hård träsoffa ett tag och Vickmeister gav mig en alvedon och då vart jag bättre :) JA och jag är asarg på Hagge för ni skulle sett hur fruktansvärt jävla dö-hårt han smällde till mig med knytnäven precis där jag har tagit sprutan. Började fan grina. haha

JJAAA och vad mer? Buljong är fortfarande lika roligt, HAHAH och herregud jag dog av Leo idag.
Mami och jag drog till Vås när jag slutade skolan, vart lack som en palsternacka för att jag inte hittade en mössa men jag fick en Lacoste väska av mami och så köpte vi handtag (till hästarna) och beställde en ny tävlingsskjorta. Så vart jag kär i en KL jacka att rida i, men vet inte om det är värt att köpa en jacka för 3000 att rida i. eller, jo det tycker jag. men inte mamma.
haha

meeen nu tror jag att jag börjar få feber igen

peace

första december

haha alltså jag kan vara den dummaste jag vet.
Vi satt vid ett bord i cafeterian, tror det var jag, Nico och Vicky. Eller Nico var iaf med.
Och så satt jag och klagade på att det inte fanns några snygga killar i skolan idag, för på tisdagar brukar det vara fullt med snyggingar. Och då när jag sa det kommer två som jag tycker är assnygga (JA Nico jag tycker hans kompis är snygg med) och då skriker jag såklart: MEN NUUUU BÖRJAR DET LIKA NÅTT!!!
hahaha alltså skjut mig, det kanske inte låter så jävla kul. Men jag lovar att det var asroligt


jorå, inte blev det så att jag satt och garvade åt dom som tog sprutan. Det blev istället så att jag satt och bölade medans JAG tog sprutan HAHAHAH. Fyfaaaaan vad jag är rädd för sprutor :(:(:(

nu har jag ont i armen, en jävla smärta fan. haha sanslöst, kommer inte kunna skriva i skolan imorrn. GREAT

peace


RSS 2.0