monsterdag

Hevend och Jani kan vi låsa in i en jävla skrubb imorrn. Tvångströja och munkavle på och jag är nöjd som fan! haha hemska människor.

Just nu suger det att blogga, så det är ingen idé att skriva någe.


peace


GRATTIS ÄLSKLING :D <3

Idag fyller min älskling Lil Wayne år :D 27 faktiskt :D Grattiiiiiis <3


Igår var vi ouuuut, haha jag hade askul. Kanske blev lite mycket men vad fan gör det. Grejen är att jag snackar så jävla mycket skit när jag dricker. haha!

Är hemma hos Pilly nu, Fudd är också här :) Har nyss kollat på Disturbia, ASBRA film verkligen! gah vad rädd jag var! haha

nej nu ska jag sjunga Happy Birthday för Waynebubben haha!


GRATTIS ÄLSKLING



peace

snart helg, wieeiei

fyfan så sköööönt, veckorna går ju fort som satan nu! haha, snart sommarlov!
imorrn går jag bara på första lektionen, svenska med våran högt älskade Odis. HA HA. eller, Haglund verkar ju lite småsugen om jag ska vara ärlig. Vicky skulle nog heller inte banga om jag tänker efter.. hmm
Skulle egentligen hinna gå på typ halva Geografin också innan tåget går, men jag känner att då kommer jag bara visa Manfred fingret som sitter i mitten.

orkar
inte
skriva
mera

peace

onsdag

hej och hååååå

Fan det är redan onsdag, nu är det bara en och en halv dag kvar för mig i skolan den här veckan! uuuunderbart

Ikväll ska jag hem till Pilar, kolla på idol och ta nåra omgångar wiiiiii fiiitititititit :D fan så najs, jag har saknat P för det var ett tag sen jag var med henne :) Tror nog Fudd är med ikväll också, och den bruden får man aldrig nog av :)

och jag är kär i en ny låt, eller den är inte ny men jag har nyss börjat älska den :) 
Tinchy Stryder feat. Taio Cruz - Take Me Back
sanslöst bra låt, lyssna nu! lova


äh ska käka nu och sen ska jag och mamma ut och gå med hästarna :) mammsiiimammm

peace


Jag ska nog bli mamma, kanske iallfall

Jag funderar på att köpa en guldhamster, haha jag vet jag är störd. Men det är så himla tyst å tråkigt inne hos mig, och det vore sweet med lite sällskap. Isånnafall skulle den heta Rhino. (För jag älskar Bolt)
Tänk va gosigt :D Men grejen är att jag varken har bur eller sånt, och jag vet inte om det är värt att lägga pengar på. Jorå, vi får se :) Hoppas så iallafall :D

lalalall
peace


BAJSAAAAAAA

Jag säger det ännu en gång, JAG HATAR ATT PLUGGA!
Har iallfall gjort klart ena samhälls läxan, way to go corr! Borde göra engelskan, grejen är att jag aldrig har läst Romeo och Julia, vilket gör det jävligt svårt att sammanfatta.

Ingen ridning idag, Monica har varit här och gett hästarna massage :) Alla var fina pch mjuka sa hon, och så måste vi åka till Mustang och pumpa i mer luft i min sadel.

Skolan idag var fan helt okej alltså, höjdaren var när sista lektionen var inställd! YEEEYYY HAPPY TIMES :D
hahah, jag och Nico sjöng med som fan till låten Halo, tror inte att Jannike var sådär överförtjust. hahahah, men hon ska inte säga något för jag och Nico kan iallfall texterna vi sjunger. till skillnad från vissa andra.. he heheheh

FAN vad jag lääängtar till helgen nu också! :D
på fredag blir det stockholm, och jag ska göra slut på en jävla massa pengar- det är min plan.
lördag blir det gymmet med Emma på morgonen, sen rida och sen hem till Pilar och utgååång. hahah roligaste är att jag ska förfesta själv :D fett kul, ska ösa som fan hos P! hahah! Men träffade Sannah idag i skolan, och hon sa att hon inte heller hade nått sällskap, så vi kanske sällskapar då:)
Sen på söndagen ska jag inte hem, jag behöver inte rida eller nått så jag ska bara chilla med P hela fuckin dagen :D lycka, hahah äntligen!

Nu så ska jag ta in mina kära små hästar, för söta ibland.

peace


I won't stop until that boy is mine

I'll follow you until you love me, papa-paparazzi





är det såhär när man är kär?

eller jag är inte kär, men är det så här? hahah jag älskar verkligen Bert. Allvarligt talat om han fanns på riktigt skulle jag fan vara kär i honom. hahaha, skulle fan dissa Waynebabe för Bert! hah, nej där gick jag över gränsen. WAYNE FOR LIFE :D





peace

utbrott

Får fan både utbrott och psykbryt på skolan, seriöst jag pallar verkligen inte! Ska nog hoppa av spanskan iallfall, tål varken ämnet eller läraren vilket är en jävla pissig kombination.
Och nu sitter jag och försöker hitta fakta om Sigtuna, alltså hur intressant är det egentligen? skittråkigt och inte fan behöver jag vet saker om Sigtuna! Äh, det kommer ändå sluta med att jag gör det imorrn på hålet innan lektionen.. lika bra.

Trött är jag också, ibland önskar jag att jag inte hade nåra hästar. Shit vad skönt, bara komma hem, plugga klart och sen chilla. Men neeeej här ska ridas som faan. Nejdå, klart jag vill ha mina hästar, men jag måste fan få klaga.

Nej, ska väl fortsätta leta skitintressant fakta om siggis då. TOPPENKUL

och sen funderar jag på om jag ska köpa Nicos mobil , tror fan det.

peace

klaaaart

yes! Ridit klart, mockat klart, ätit klart. haha you name it och det är fanimej klart!
nu ska kvällen spenderas framför tvn.
först friday night lights, sen OTH, och sen top model :) grreeeeat

näe, lär kila ut till mig så jag inte missar nått.

peace

haha, ett riktigt beroende

Jag måste glida in på rehab känner jag.


Den här jävla videon kollar jag på minst 2 gånger VARJE DAG! haha, det är fan för mycket. Men kolla hur snygg han är, då fattar ni :D





söndag igeeen vafan

Det känns som att helgen fan är slut redan på söndagarna. Det är ju totalt skitvärdelöst! Önskar att man kunde stanna tiden och ha lördag veckan runt! Fifan så skönt!

Igår så tävlade jag först Timmy på Sorf, hoppade bara en LA och han var nolla :) Inte placerad, men skiiiitfin verkligen :D
På kvällen åkte jag hem till Marre, och så drog vi till Simon där det var fest. Vi körde nyktert och Marre skulle tävla dagen efter (idag fan!) så vi var bara där ett par timmar. var väl inte speciellt kul heller så.

Imorse gick Marre upp astidigt, och åkte till Sorf! HAHA!
hehe, jag somnade om och vaknade typ vid elva, försökte förstå mig på Marres tv och tog frukost. Sen kom mamma och hämtade mig. hööhöhö såååå du ska jag väl snart ut i stallet, rida två hästar och mocka skit. yeyyy va kul!

Längtar tills nästa helg, den kommer bli jävligt bra. Den ska bli jävligt bra.

peace

om jag var kille

Satt och tänkte lite bara , ni vet på saker som skulle vara mycket lättare om man var kille. Nu kom jag typ bara på en grej och det är att man skulle kunna gå upp typ jättemycket senare när det var skola. vakna och käka, det enda nödvändiga. Och en grej kom jag på nu som jag är jävligt avundsjuk på, grejen som fick mig att vilja vara kille när jag var liten. Alltså inte själva grejen, utan fyfan vad jag vill kunna stå och kissa. Det måste ju vara asroligt!

En vacker och genomklok och lagom tjock man i sina bästa år - Jag citerar världens bästa Karlsson (tyvärr inte Ida, hon är nr 2)

Så skulle nog jag beskriva mig själv om jag var kille. eller, ja man nu då.

Men nu var inte turen på min sida och jag blev tjej, det är fan inte illa pinkat det heller.
Eller, vad vet jag? Inte precis så jag har prövat nå annat heller..

äh, märks det att jag är övertrött?
övertrött kl 22 på en fredagskväll, hur illa är inte det? Jag får helt enkelt skylla på allt jävla snor i min näsa, min huvudvärk och mitt munsår.

godnatt människor och djur, killar och tjejer, damer och herrar.
Imorrn är det en ny dag och vi hörs väl då om jag inte har lyckats kväva mig själv i sömnen.

peace


sånnadär funderingar

Jag gillar verkligen mammas och mina konversationer. heter det så, det är ett jävla svårt ord!
Iallfall idag så kom vi fram till att det finns snåla föräldrar.

jag: mamma, vet du?
mamma: nej
jag: Det finns snåla föräldrar!
mamma: ÅH HERREGUUUUD kom du på det nu? jag har ett snille till barn TRALALALLA jag har en einstein i huset!
jag: alltså, du behöver ju inte vara otrevlig för att det finns snåla föräldrar, jag menade inte ens dig.
mamma: tönt
jag: idiot


gaaahh, älskar folk jag kan snacka om allt med. typ mamma. haha!

måste tillägga att jag är trött
och svag, svag i benen. Dom typ hänger och dinglar när jag ska gå, eller det lät konstigt men dom släpar efter på ett jävla mystiskt vis. Det började efter att mamma tvingade mig att gå ut med nått äckel och slänga. Efter det är jag skadad, HURT, injured, och kan inte gå. Kan man få ut på skadeförsäkringen tror ni?

IDOL snart, WALLAAHHAHHDHSHAH. Jag vet att Vicky är lika taggad som jag! Nästan så att vi är pinsamma. OJFAN det var Johannas replik, sorry

peace

home sweet home

Är hemma nu, gymmet var svindrygt idag. Helvete vad drygt det var tillochmed!
Väntar på att min kära mor ska komma hem så att jag kan rida Timmy. Inte det att jag inte kan rida honom själv, utan pajasen (mamma) glömde ta ur min sadel ur transporten när hon åkte. rackarns kotte vvavavaa

Näääääää idag blir det soft bara. En häst och rida och sen chilliwilli.
Imorrn tävlar jag på sorf, eller ja en klass med en häst. Det är nästan olagligt.
På kvällen blir det säkerligen Ransta med Vicky och Johanna :) Orkar inte sitta hemma en lördagskväll, neejjjj neeej neeej. vi får la se saja.

Nej nu vore det ju bra om jag lyfte på röven och drog och satte på mig ridkläder.
Jag tänkte iallfall på att jag skulle resa mig, ni vet väl att det är tanken som räknas?
Det ska bli mitt nya ord. eller flera ord är det ju. men ni fattar? ja de gör ni. bra

mamma kommer bli skitsur över att jag inte har diskat efter mig nu när hon kommer hem, då tänker jag säga att jag tänkte på disken, och att det är tanken som räknas. (kommer nog säkert lägga till ett fan mellan det och är, bara så ni vet)

nej, hard work work
peace


aloooha

Shulululu

Sitter och pluggar i skolan med Vicky och Johanna. Eller okej, det där var fan en lögn. En STOR lögn!
haha, vi borde plugga men istället bloggar jag och Vicky och Johanna satt nyss och dreglade efter Robin Bengtsson :P haha! nej men dom lyssnade när han sjöng och hade klätt ut sig till tjej på Idol :) höhöhö

Fan vilken seg jävla röv dag det har varit! Två skitsega lektioner imorse, på svenskan kollade vi på nån fuckad film, och det enda jag kommer ihåg från den filmen är att dom hade typ gjort löskukar. hahah eller ja typ. majskolvar. korvar? huh?
Sen fan så var idrotten inställd och nu har vi Samhäll. Slutar kl tio i treeeee och då ska jag och Emma glida till gymmet.

Ricki åker idag, älsklings bajsen <3

Nej, nu ska jag försöka plugga. men istället kommer jag kolla runt på bloggar. Jag känner mig själv för fan, ja det gör jag!



Den här snubben sitter vi och kollar på nu, måste typ hämta papper så jag och Vicky kan torka bort saliven runt munnen. hahahh! sjukt snygg iallfall, sen behöver man ju inte lyssna när han sjunger. NÄÄEJ FOLKS det skippar vi saja!

peace

kkkkallt

Det känns typ som att man är en eskimå när man vaknar , och att man bor i ett eskimå-land. För jag har ingen jävla aning om vad landet eller länderna som eskimåerna bor i heter. Men iallfall, det är svinkallt förfan på mornarna nu!
Blir ju inte precis lättare att ruppla upp ur sängen då heller, neeeej inte alls.

Idag så stannade jag hemma AGAIN, nej men for real jag har ont i huvudet och så, men jag hoppas att jag ska kunna träna ikväll ändå. Ni vet, vissa saker måste man göra även om man typ är döende. Inte för att jag är döende, utan jag tog det mer som ett exempel. Ni fattar ?

Och sen en läskig sak. Jag tror allvarligt talat att det finns ett monster eller ett elakt jäkla spöke i mitt hus. För varje morgon när jag vaknar har jag rivsår på mig. Seriöst det är ju skitläskigt. Alltså, jag vet att jag är ett jävla as när jag sover, tar all plats, ramlar ur sängen, slår huvudet i väggen så jag vaknar, men inte fan kan jag ligga och riva mig själv? hahha! Grejen är att nu har jag rivsår på ryggen också.. Fan va läskigt.
Jävla kinky spöke dedär..

NUUUU mina vänner och fiender ska jag käka frukost.
Iallfall leta frukost...



gahhh, han skulle jag vilja ha till frukost, lunch och middag.

peace

I am superman and I can do anything



gammal,skön och jag är superman.

hahahhhahhaha jag dör dör dör dör

Okej, jag hade tänk skriva ett jävla argt inlägg. Nico skrev nyss på msn och nu dör jag av garv istället, alltså det här måste ju vara en 10-poängare!
Nico hade tydligen fixat så hon kunde svara på frågor åt 118100 på sin dator, och såhär löd en av frågorna (visst säger man löd? eller lydde?) ÄH va i helvete, såhär lät en av frågorna:

Hej jag är en kille på 14 jordsnurr och alla mina tjejkompisar säger att det är skönt att ta på sin klitoris men jag har inte hittat min. Var sitter den?


HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHHAHAHAHAHHAHHA , allvarligt talat så måste det där ha varit det roligaste på jävligt länge!!! ahaha! herregud, nu dreglar jag också för jag garvar så mycket. Måste fan skaffa haklapp.

Nej, men haha nu var det en annan sak jag skulle skriva om egentligen.
Var hemma från skolan idag för jag är jävligt förkyld, och då låg jag i soffan och kollade på reprisen av mtv VMA 09, och vilket jävla as Kanye West är alltså! Tyckte sjukt synd om Taylor Swift när äckel-West snodde micken från henne.. Men iallfall så var Beyoncé jävligt snäll sen..
Kanye kan ju börja snacka när han har skaffat en snyggare frilla och en flickvän som inte ser ut som ett stearinljus!
Lady Gagas uppträdande var i särklass det bästa, även om Jay Z och Alicia Keys också var sanslöst bra. Och Beyoncé, hon är nog världens vackraste. herre.
Lite besviken blev jag över att man inte fick se en endaste lite skymt av Lil Wayne :'( haha, man blev ju typ lurad! För han Russell Brand eller vad han heter snackade om Wayne, och sen helt plötsligt sa han: OCH EN APPLÅD TILL.. och då började jag såklart hoppa upp och ner i soffan, skrika och sjunga (läs snora, hosta och flåsa) för jag trodde det var Wayne som skulle komma.. Men nejnej, det var nån annan jävla lök.

Äh! Idag har jag livnärt mig på bananer, vindruvor och glass. m-m-m! ÅHÅHÅÅÅH vet ni vilken glass? Nej inte BJ era fetton , utan ni vet sån där paket glass med jordgubb,päron och vanilj smak? Som man alltid käkade när man var liten? Så jävla gott så jag skulle kunna äta upp det tänkte jag skriva, men det gjorde jag ju också..

Och igår fick jag ett utbrott, fan va tokig jag blev. Men det var värsta vuxen-grejen så att det kanske var mitt första vuxna utbrott. eller hehe, nja men man kan ju drömma.
Nej men jag tappade ut ETT TON oboy-pulver på min vita jävla matta i tvrummet (om ni vill köpa en matta i present eller nått till mig köp inte en vit) -woops , det var vad jag sa då, fortfarande glad. Kände mig duktig när jag gick och hämtade en blöt trasa för att torka bort skiten med, men vad tror ni händer när jag börjar gnugga på matthelvetet? Jo den ilskna elaka dumma envisa oboyfläcken blir.... STÖRRE.
Nu är det alltså en bajs brun fläck på min matta, OH SO FIIINE



DUMMA MÄNNISKA, VET HUT!

peace


Wayne




Vet ni? Wayne fyller snart år, eller ja han fyller den 27 september. Och då blir han 27 år. Tror fan jag ska baka en tårta, haha! Nico kom med den briljanta idén att skicka ett grattis-brev till honom. Att jag skulle göra det alltså. Men jag sa att då tror han att jag är desperat, alltså man måste spela svårfångad!

Älskar dig iallafall Waynnnenenenee, fan du är så jävla snygg så jag dör :D
Det blir najs sen när vi gifter oss :)

peace

en ponny mindre

Tjuhula bandula!

Haha, fan vad jag är förkyld. Det rinner snor som det gjorde när man var typ 2. Fast, skillnaden nu är att jag faktiskt vet hur man snyter sig.. eller ja.

Ricki åker i slutet på den här veckan fick jag veta idag, känns jättebra :) Visst kommer jag sakna min rackare, men jag vet att han kommer få det suveränt jättebra! Och jag kommer få träffa honom ofta också :) Dom ska ha han på prov i två veckor innan dom bestämmer sig, men dom vill verkligen ha honom. Och även om inte dom köper honom kommer han inte komma tillbaka till mig.
Känns jävla bra faktiskt, jag är ju lixom klar med honom. Men jag har haft himla kul med Ricki :)


lalalalal nu ska jag plugga engelska, fan va kul!

peace

I don´t wanna love you

I don´t wanna be without you babe
I don´t wanna a broken heart
Don´t wanna take a breath without you babe
I don´t wanna play that part

I know that I love you but let me just say
I don´t wanna love you in no kinda way


Musik musik musik , vad fan skulle man göra utan den? typ dö tror jag.

frukosten blev ägg, kokade ägg hur roligt är det att äta på en skala? Smakar ju fan inte ett skit! Plus att jag var tvungen att ringa Marre och fråga hur länge äggen skulle koka. Hon svarade glatt att dom skulle koka i 20 minuter. - Fan vad länge tänkte jag, men om hon säger det så..
Jag behöver inte ens säga vad som hände va?
Säger bara såhär; jag fick koka två omgångar ägg.

fan, nu längtar jag jättemycket tills det blir oktober! eller ja, till vissa saker iallfall :P
Tändläkarbesök och Fystest med Talang till topp kanske inte ligger på topplistan :P haha!
Men jag längtar så jävla mycket tills jag ska till sjukhuset och få en tid för operationen! För nu har jag börjat få ont i min högra handled också för jag överanstränger den :( Plus att jag kommer vara så jävla gullig i gips! haha! nej, men det är bra att ha om typ Leo eller Haglund är för dryga. En smäll i skallen med gipset och dom är genast på min sida.

Är det någon som vet hur lång tid det är kvar tills höstlovet? Jag längtar verkligen! hih
Och förresten så skulle jag behöva lite hjälp på lördag, om nån kan? haha!
Nej, men om inte Ida kan så skulle jag behöva en frivillig motherfucker som skulle kunna hjälpa mig på tävlingarna på sorf på lördag.. För det blir kanske lite svårt annars. haha! eller äh de fixar jag.


when love takes over, alltsååå dom får lugna ner sig med all bra musik. Jobbigt att man inte kan lyssna på allt samtidigt!


 den här tröttnar man ju aldrig på heller. Sean Paul♥ hööhöeööe

pain

Fan vad jag har ont i huvudet och halsen :( Och igår så hostade jag som ett freak, så tänk om det är svininfluensan? :O När jag sa det till mamma så började hon bara garva och sa att trynet hade iallfall redan växt ut. Nu förstår jag vart jag har fått min trevliga personlighet ifrån :)

Nej, men jag stannade iallfall hemma från skolan. Har ändå bara två lektioner så det är inte så mycket jag missar. Och fyfaan nu i veckan är det skolfoto, och jag tänker verkligen inte vara med! Det måste vara bland det värsta som finns ju! haha, nejtack säger jag till det! Var inte med förra året heller.. Men nästa år tänker jag vara med för då får vi ju klä ut oss och skit :D

Nu ska jag gå på frukost-jakt. Fan vad jag hatar när det inte finns frukost hemma! Får väl koka ett litet jävla ägg eller nått.. Hur länge ska man koka ägg?

peace

shit i helvete, såg nån mig nu?

hahahahahah fråga mig fan inte hur jag alltid lyckas, men lyckas det gör jag!

Skulle ta in Singla från hagen, och så ville hon inte gå över lite lera som låg där hon skulle gå. Så hon tvärnitade och jag skulle dra lite i grimskaftet, men ändå ville hon inte gå. Så jag drog lite mer, och la typ hela min vikt (mycket) på att dra i grimskaftet. PANG låter det och grimskaftet går av, och jag totalt störtar ner på marken! Singla ser ut som ett frågetecken också. hahahahaha! Först spelade jag cool ifall nån hade sett mig, svor lite, spottade och torkade bort all jävla lera som hade fastnat på mig, kollade mig omkring så att ingen hade sett mig. och när jag fattade att jag var ensam så garvade jag så att jag grinade. allvarligt talat det var så jävla roligt, jag måste ha sett helt missbildad ut! hahahahahahh, och det roligaste var att när jag skulle byta om när jag hade kommit in, då ramlade det en hel jävla maskros planta ut ur mina byxor. hahhah! fyfan ja


nu håller jag på med mat, fan vad duktig jag är! Kyckling och ris ;D de ni

peace

This is my life

Fan vad glad jag vart när jag upptäckte att vi inte behöver åka till Västerås imorrn förns kvart i nio :D wahh va skönt!
Då kan jag fixa hästarnas saker imorrnbitti, så jag behöver bara duscha dom ikväll :) fan så skönt va? :D

Har ridit Rickipickisnickisnusk, han var jättefin :D Ska ut nu snart och rida Timmy och Trixie också :)

visst ja, jag tänkte på en sak också.
Varför vill man alltid ha saker som inte är bra för en, eller som man aldrig kan få? Sån är jag iallfall, ju mer jag inte kan få saken haha, ju mera vill jag ha den! Allt från godis till kläder till hästar till killar. haha det suger skapligt mycket! Nej men allvarligt så funderar jag på varför det är så! Det vore ju mycket lättare om det inte var så... jaaaa
hehe. Som ett exempel ville jag verkligen ha en chokladbit igår, men jag hade varit och gymmat och tyckte att det vore ovärt om jag tog den. Men ju mer jag sa till mig själv att jag fan inte skulle ha den, ju mer sugen blev jag. Det slutade med att jag fick slänga den i soptunnan och ha på massa gammal köttfärs över så att jag inte skulle käka den. Är man sjuk då? eller bara riktigt godissugen?

Nu vart jag sur också för jag kom på att nästa vecka kommer bli asdryg! kolla bara
måndag. skola och efter det ska jag till Kamenskys och träna
tisdag. skola och efter det ska jag gymma
onsdag, skola och PLUGGGGG
torsdag: skola och sen till Skästa och träna
fredag; skola, gymmet, och sen rida och fixa tills lördagen
BAJSA NER DIG VECKJÄVEL!

Jag som ville hinna åka till Stockholm! Fan va tjurig jag blir! Jag blir så sur så att jag vill skrika verkligen. Men det vore lite konstigt att sitta och skrika för sig själv. Fast är det egentligen någon som har sagt att jag inte är konstig? nej trodde inte det heller..
bajsa majsa fakkkkakakakd , nu ska jag ut igen. annars får jag skäll. voff

peace

VISST FAN, asbra liten gullelåt, hehehehehhe


heeeey pilly!

Läste Pillys blogg nyss, och när hon skrev om Phillip och Jeanine så var jag tvungen att kolla på dom såklart :D hahah fan va jag garvar åt Nigel i slutet, så jävla skön.
Och om det inte funkar mellan mig och Wayne i framtiden, så är Phillip mitt nästa offer.



Grynet

Min katt heter Grynet, just nu ligger Grynet och softar järnet i mitt knä. Tyvärr är Grynet inte så lätt så det känns som att mina ben kommer ramla av snart.

Äejjj! Idag ska jag städa mitt hus, haha det kan behövas om jag säger så ;D Grejen är att jag hatar att städa, så jag gör det inte speciellt ofta. och när jag väl gör det blir det ju asmycket att städa istället..

Ska rida idag också, och fixa till tävlingen i Västerås imorrn :) Hoppar bara 1m och 110 så de är chill

nej, städning var det!

peace


mumma

  

Snyggare människor får man leta efter jävligt länge.
Snyggare människor existerar nog inte.
Den understa är min man, min älskling och min gud.

peace

fredag :D

Skapligt skönt med helg igen :) Men den här helgen kommer inte bli så rolig, eller ah den kommer inte bli så händelserik. Roligt kan man ju ha fast det inte händer saker. Typ när jag kollar på Americas Funniest Home Videos, då tittar jag ju bara och ändå garvar jag så att jag nästan kissar ner soffan. Kanske skulle jag plasta in min soffa, men jag tror inte den skulle bli speciellt mysig då. Tänk vad svettigt och klibbigt att sitta i den då! nää, kanske nått annat skydd än plast... Jag vet inget annat skydd än plast..
Eller så får jag strunta i att kolla på AFV, fast det är omöjligt.

Gah idag var jag och Emma och gymmade, skapligt ont i magen har jag nu efter monster-maskinen som typ vill döda de minimala musklerna som faktiskt finns på min kropp.. Svettades som ett lejon som var ute på zebra-jakt gjorde jag också. fyfan alltså, det är inte min grej de där! Men jag och Emma ska kämpa på som vildar och köra två ggr i veckan. Plus att jag fundilerar på att börja på boxning efter att jag har opererat handledsjäveln. Det skulle vara fetnajs.

Grejen är den nu också att jag måste ut och rida, och jag är jävligt övertrött så att mina hästar kommer hata mig för jag kommer snacka med dom så som Johanna gör med sina katter..... alltså värsta gay-språket. hehe
Men förhoppningsvis kommer inte mina hästar att göra kullerbyttor, för då dör jag.

Skapligt fuck på denna helg, och ni som vill kan komma hit. Eller ja, det vore chill om ni hörde av er först så jag hinner städa. haha! hehe! hoho!

Nej rida nu, sen ska jag lata mig som ettt aaaaaaas! fyfan vad ohälsosamt. AHAHAH fan vilket fult ord.
Jag borde typ ha blivit döpt till ohälsosam. Ohälsosam Englund. Seriöst det hade varit rätt fint på mig :D wie

Mitt barn ska heta Rex, och om det blir en tjej ska jag lämna henne åt vargarna!

peaceeeeeeeeeeee


comviq bitches

Äntligen! Som den sista människan i Sverige har jag skaffat comviq och nytt nummer. Ni som vill ha mitt fantastiska nummer får höra av er. haha typ ringa ;)

Äh de blir sweet att kunna smsa massa mer iaf ;) och mamma kommer nog bli lite gladare när räkningen kommer. haha!

Gahhh jag ser inte fram emot helgen, ensam hela helgen och ingen skjuts så jag kommer inte här ifrån. Besökare är välkomna till min lya.

peace

det är underbart att vara en förebild

eller ja, det kanske var att ta i.
Men jag är stolt över min syster, det är jag!

M - Vill du se en bild på en kille jag nästan var tillsammans med?
jag- Vadå nästan tillsammans, är du dum? Får jag se då!
M- Han har jättesnyggt hår, kolla.
jag- (tänker att den jäveln kommer ha världens fjortis frissa) säger istället: åh
M- vadå åh? va han så ful?
jag- nejnej, han hade långt jävla hår ju! skitsnyggt. fast annars var det väl inget att ha!
M- idiot, nu fattar du väl varför vi inte vart tillsammans?
jag-  mmmen , men han hade ju långt hår!
M- alltså, väx upp


haha, det känns skönt att kunna leka lillasyster ibland :)
haha!

my new crush

Gahh jag är kär igen, nykär.
Det finns fan inte nått bättre än att hitta nya låtar man älskar.
eller, iallfall är det svårt att hitta nått bättre.







I'm lifted baby
Your love is extasy
Everytime I'm with ya baby
I relapse and I OD
I'm addicted to you
Keep coming back for more
Never took a trip like this before

man dör
peace

skit ner dig Picasso, this is Corr

cha cha, corriboii här.
haha, alltid lika roande.

Nej för i helvete inget är roande just nu.
Sitter och försöker rita mitt såkallade drömhus, grejen är att jag verkligen inte kan rita! Det ser typ ut som att jag har bajsat på pappret, så jävla dåligt ritar jag. Eller det ser till och med ut som om en treåring har bajsat på pappret. Förstår ni nivån? Det är så jag vill skrika fulare ord än vad ni någonsin har hört. Jag vill knyckla ihop pappers helvetet och kasta det åt fan. Jag vill hoppa på min penna och jag vill spotta på suddet. FYFAN VAD JAG INTE KAN RITA!

och sen blir jag fucking ännu mer tokig när mamma helt lugnt säger: - men, när man är 18 år kan man inte säga att man inte kan.
FUCK OFF, sanningen och den enda sanningen är att jag inte kan. kan inte, kan inte, kan inte.

Glada jävla tankar, nej fifan!

haha så jävla glad är jag just nu.
eller egentligen är jag på asbra humör, och om det inte hade varit för ritandet hade jag inte använt så fula ord. haha!

Nej, men seriöst varför ska man rita? Leave it for Picasso!


Imorrn blir det gymmet, skööönt. Men jag hoppas inte på en repris från i fredags:P haha fyfan

Ikväll är det premiär för Roast på Berns och jag ska garva mer än vad ni klarar av.

peace

Västerås

Trixie tävlade i Västerås idag, nolla i första 1 meter och ett ner i den andra :) Asfin var hon :D

Skulle ha åkt till Gagnef och tävlat ponnysarna imorrn, men det blir inte så. Så då blir det utgång istället. Kommer säkert mycket folk ikväll också... Eller ja, det säger vi varje gång. Och varje gång när vi går hem till Pilar på morgonen säger vi: fan jag trodde verkligen att det skulle vara mer folk.
Vi lär oss aldrig.

Nej, nu ska jag rida Puma och sen tagga tillll.

peace

HAHAHAHAHHAHAHAHA

JAG DÖR, jag totalt jätte-dör! ahahhahahahahah
Det värsta som någonsin kan hända när man gymmar hände idag.
Jag gör fan i helvete alltid bort mig! hahahhahh Emma och jag dog. Och jag hoppas att killarna inte dog :P hhahhahahah herre jävla skit,
tänker inte dra här vad som hände :P hahahha

Nej lugn nu!
Imorrn blir det tävling i Västerås och på söndag tävling i Gagnef

peace


hola amigos

Spanska skulle jag vilja spy på, om man nu kunde göra det. Man kanske kan spy på spanien? I allafall i en kartbok? ja.
Fattar verkligen noll av äckelspanskan! hatar det!

Har varit en helt okej dag i skolan tycker jag, hehe.
-Det ser ut som om han fortfarande tror att han är överkörd.
något i den stilen var dagens bästa kommentar. haha

Nu ska jag ut och rida, mmm vad sugen jag är.
nej inte så faktiskt! hellre skulle jag vilja ha bajs-mannen här att pussa på haha men det får bli ett senare intresse. Och när jag säger bajs-mannen menar jag inte bajs-mannen som springer runt helt nersmetad med bajs på olika festivaler. nej, jag menar en annan bajs-man. en betydligt snyggare sådan, och vet ni? Han luktar godare också. haha!

Är sugen på en ny skinnjacka också, en svart med nitar. råsnygg! Men jag tror jag väntar tills våren, då kanske nyare modeller har kommit in också :)

haha, och för er jag inte har sagt det till så är min dator typ sönder. eller jag kan inte skriva vissa bokstäver för jag råkade trampa på den när den stog på golvet och jag dansade och sjöng! haha
men nu sitter jag vid mammas dator så. :)

nääää stallet var det, TAGG på det!

peace

herreguuud

Jag säger då det, fan vad saker som händer just nu. haha!
Helt vilt!

Det här har nog varit den bästa dagen på länge! :D haha, jag har gått och varit överlycklig typ hela dagen. Det var najjjs :D ;D

Måste säga att brudarna i min klass är för jävla underbara! (inte boll-tjejerna dårå) haha!
Men mina brudar, ahhh vad jag tycker om er :D

nej nu ska jag fortsätta att vara glad och skratta :D
peace

RSS 2.0