cogito ergo sum/cogito eggo sum

HAHA det här är fan roligt.
Har ju tänk att gadda in cogito ergo sum i nacken, och nu satt jag och kollade runt lite och så efter lite andra ordspråk eller vad man ska kalla det.
Så såg jag just cogito ergo sum, och så kunde man få upp flera liknande också. Och om nu tatueraren skulle gadda in cogito eggo sum istället för ergo skulle det betyda: Jag tänker, alltså är jag en våffla.
HAHAHHAHAHAHA asroligt jag dör, det vill jag fan ha,


peace

mjäääk mjäää

Haha ja typ så känner jag mig. Är lite gladare nu, men fan vad arg jag blir alltså. haha
Ska nog ringa Victor ikväll så han får tycka synd om mig också.
-Tyck synd om mig älskling ska jag säga.
och då kommer han svara: ja visst älskade caroline tycker jag synd om dig.
eller okej jag drömmer det kommer mer låta såhär.
-mmmm, alltså du kan du ringa om 30 min håller på med en skitviktig grej på datorn, puss

då kommer jag börja böla på riktigt.
haha

Kollar på vänner gör jag och jag är in love with joey, skönaste killen jag inte känner!

Imorrn ska min klass ta svinis-sprutan. Jag ska sitta och garva åt dom för jag ska inte ta den. jag är rädd. Rädd för sprutor och rädd för vaccinet. Nålen i min arm efter operationen för några år sen tog musten ur mig.HAHHAAH musten det var kul. typ julmust... åh fan vad gott med julmust! Iallfall så var den nålen brutal, och jag drog ut den själv för jag var sur så det gjorde extra ont. haha

På tal om must så är det jul snart och på tal om jul så är det snart lov och på tal om lov så har vi sjukt mycket äckliga prov nu.
Jag är trött jämt, vägrar dricka kaffe och vägrar sätta tändstickor i ögonen. PAIN

HAHAHAhhahah en fisk hoppade ashögt nyss. det var jättefult

peace

men fuck you verkligen

Fuck jävla äckliga sjukhus:( fuckkkk allt just nu.
Är så sjukt arg, eller mer ledsen men då blir jag arg.

Skulle ju operera handleden nu i vinter.. MEN, nu sa dom att jag kanske inte kommer få tid förns i Mars, och då kan jag inte göra det för då missar jag hela tävlingssäsongen. Är så jävla ledsen, fattar dom inte hur ont det gör eller? Jag har stått i kö nu sen förra vintern!! Men dom sa att om det kommer återbud på operationer i januari så får jag en sån tid. Men är skitarg ändå.
Folk fattar verkligen inte hur stort felet verkligen är på min handled. Och folk fattar inte hur sanslöst jävla ont jag har 24/7. Har haft ont nu i fem år, fattar ni? FEM. och så säger dom att jag ska få vänta ännu mer.
Fattar fan inte vad dom tänker med.
Det är faktiskt inte så bekvämt att gå runt och ha ont jämt, fast nu har jag lärt mig att det gör ont så det är inte så att jag går och tänker på det jämt.. men så fort man tänker på det så känner man hur jävligt det är.
Seriöst jag längtar tills jag kan bära ett glas med vänster hand, när jag kan spänna sadelgjorden på hästarna utan att dö av smärta.

FAN vad jag klagar men nu tycker jag synd om mig faktiskt. inte ofta, men nu.
Sen vill jag säga att dom som vrider på min handled bara för att "det ser inte ut som att du har ont" borde brinna i fucking helvetet!!! Skulle kunna kalla det misshandel, för jag VET att det här gör ondare än att få en jävla blåklocka på ögat. mycket ondare.

nu ska jag sluta vara emo
men fan jag blev ledsen idag. fanfanfanfan.

peace till er
war till sjukhuset

yesterday



Det var sjukt roligt igår.
Det är mindre roligt idag.
Mer bilder kommer sen, under tiden får ni njuta av denna vackra.

peace

grattis niki!

Niki fyller 18 idag, grattis som fan!
Ikväll blir det först födelsedagskalas och sen hottan som sagt.

Är hos Marre nu, hon tappade nyss ut en skål med jordnötter. Det var inte kul för det var synd om Marre då.



ser sneknullad ut men jag är glad ändåååå :D



jag har allvarliga fel, älskar mig ändå :D

peace

helg!

Ja men fan så skönt med helg! Enda tråkiga med att det är helg är att den snart är slut..

Har beställt en klocka som Nico visade som jag vart grovt förälskad i. Lila. jag älskar lila. Har gjort det sen jag var liten plutte :) haha

Idag har det varit en bra dag måste jag säga.. Skolan var helt okej, fick G på Geografin så jag jublade.. och efter skolan vart det gymmet med Emma, HAHA och såklart så ska Lasse vara där precis när vi kommer så han börjar garva och driva om att jag gymmar. haha jävla gubbe :D
Efter gymmet red jag Puma, hon var fin :)

NU mina vänner är det idol snart.
Funderar också på om jag ska orka gå och kissa eller om jag kan hålla mig ett tag till, fruktansvärt svårt beslut.

peace

mitt hemliga beroende

Jag erkänner att jag har ett beroende. Det är allvarligt och jag får damp om jag inte får saken jag är beroende av. OKEJ lugn nu, jag lovar att det inte är dåligt. Det är Ramlösa Mango :D HAHA så jäävla gott :D Sitter och blir ännu mer beroende just nu ;) haha


Har ridit alla tre idag, nu är jag trött.
ikväll blir det nog sängen rätt tidigt skulle jag tro.
Meeeen imorrn är det fredag, äntligen. Men egentligen, fan vad fort veckorna går. Nu är det typ bara tre veckor kvar tills jullovet, och det är skapligt skönt!
I helgen blir det att fira Niki som fyller 18 och sen ut på hottan. jaaa tensta kommer också så.
nu ska jag fortsätta dricka.
ramlösa
mango

peace

jag älskar dig



Den snyggaste jag vet.
allvarligt talat, snälla gud låt mig bara träffa Wayne eeen gång. Då lovar jag att gå i kyrkan, aldrig mer svära, jag ska aldrig mer synda på några vis alls! HAHA

Plugget gick åt helvete.

peace

geografi

Det är ämnet från helvetet. Det är ämnenas värsta ämne. Det är totalt vidrigt och imorrn är det prov.
Känns lite sådär om jag ska vara ärlig, men ska iallafall försöka plugga. haha

Idag var det rätt soft i skolan, slutade halv 12 och satt kvar i skolan och väntade på Vicky tills kl ett typ. Under den tiden fick jag ta lite skit, skit kan man ta. Skit får man ta. haha, dom där killarna är helt rubbade.
Sen när Vicky kom så gick hon, jag och Johanna ner på stan och fikade och sen köpte jag nåra mini-grejer bara :) Sen fick jag panik över att jag inte hade några pengar tills i helgen, men då smsade Marre och sa att vi får vårat underhållsbidrag på 1273 kr idag. LALALLA och där vart min dag gjord.

NU ska jag plugga
gud så roligt verkligen :) Tack Manfred för det roliga provet!

peace

damn you fake fire

Panik. Det drabbades jag av idag, och det var inte roligt.
Läraren kommer in till bibblan där vi sitter och jobbar och säger att brandlarmet har gått och att det är fullt med rök i korridorerna. Så jag, Johanna, Leo och Danne pallrar oss iväg ut där alla andra står. Där drabbas jag av paniken. Och nej, jag var inte rädd och fick panik över en möjlig brand. Utan jag fick panik över att min jacka var kvar inne i skåpet, och fyfan vad hemskt om den skulle börja stinka rök!! Och sen fick jag en till panikattack när jag kom på att det regnade ute och mitt hår var jättebra plattat. PANIKPANIK. HAHAHAH asroligt, jag sket totalt i om nu skolan hade brunnit ner och att jag inte visste vart vissa folk var.. haha
MEN nu var det bara en övning, vilket vi faktiskt fattade rätt fort. Eller ja kanske inte jag eftersom jag stog i 10 min och tjatade om min jävla jacka. Men vi har tur som har Nico i klassen som uppmärksammar okända killar med rökgrejer. dutti kicka.hehehe

jaja, idag har jag inte gjort så mycket om jag ska vara riktigt ärlig. Borde plugga, men ska jag vara ärlig där med så orkar jag inte. jag vill inte. Det är tråkigt som fan.
Har inte ridit något alls idag, men har klippt Trixie vilket är sanslöst jobbigt eftersom att hon är som en ond demon!!!

JAA och jag fick ny mobil av mamma idag, fan så nice det behövde jag verkligen! Äntligen en mobil där inte batteriet ramlar ut hela tiden :D wie

Imorrn ska blir det verkligen massa plugg för min del, och jag ser inte fram emot det.
Kul liksom att ha Geografi prov när det enda läraren har snackat om på lektionerna är ståkukar, kondomer som är som cykeldäck och andra roliga saker. Och jag skojjar inte, han säger så också. Männie min vän

hehe, jaaaa nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på :) Kanske försöka förstå mig på mobilen. HAHA jag fick smsa Nico för att fråga hur man låste knapplåset. fan vad tekniskt lagd jag är! borde gå teknik istället..
JAAA sen är det ju förfan Ugly Betty och Desperate Housewifes idag också :D lalalala




HAHAHAHAHA, jag kör riktigt hårt jag!

peace

men jag är verkligen patetisk

hhahaha, jag har skittråkigt och har verkligen inte nått att göra så vet ni vad fan jag gör? Kollar på Ullared! HAHAHAHHHAH jag dör, vad i helvete? Morgan Hahahha jag finner inga ord. nej gud!
man känner sig ju rätt normal när man har sett ullared ju haha! Och jag svär att jag aldrig i hela mitt liv ska handla på Ullared, förfan heller aldrig.

nej ska fortsätta garva, hahahah

peace

gud gud gud, stoppa mitt dreggel



Nej, jag gillar inte låten speciellt mycket. Den är helt okej, inte mer än så.
MEN, men snääälla kolla in WAYNE, hur jävla snygg är han inte? Seriöst herregud. HAHA
Jag dör iallfall, fyfan. Tänk när Wayne och jag gifter oss, tänk va vi ska ha ruuuligt. haha
Nej men seriöst vi kommer få skitsnygga barn, om dom nu kommer se ut som honom. Om inte så finns det alltid plastikoperationer. Och jag ska tvinga barnen att spara håret och fixa fläter ;D preciiiiiis som wayne

haha jag är patetisk, kommer alltid älska Wayne iaf så.

peace

skönhet?


Detta kallar jag äkta skönhet. HAHAHA hundcorr.

Jag är lite glad, ni vet sådär att man inte riktigt kan sitta still? Jag vet inte varför heller, men det är mycket trevligt att vara glad :) haha!
Sitter och lyssnar på låtar som man lyssnade på för skitlängesen, FAN vad minnen man har till vissa av låtarna :') Vissa minnen som man ler åt, och vissa som man får ont i hjärtat av. på riktigt, kramp och svårt att andas.
Man tänker på saker som hände, och saker som verkligen borde ha hänt men inte gjorde det. Saker som man har förstört, och chanser man aldrig mer får tillbaka.

men som sagt så är jag glad så nu tänker jag stänga av dom deppiga låtarna och sätta på en riktig Rhodos-klassiker RAP DAS ARMAS :D hahah

peace

new moon

Har bara några enstaka ord att säga om den filmen.

gashfdgshfghfgdhf JAG ÄR SÅ JÄVLA ÄCKLIGT KÄR I FILMJÄVELN!!! <33333 IIIIIIIHHHHHHH
OKEJ SERIÖST JAG DÖR DEN VAR SÅ SANSLÖST BRAAAAAAAAAAAAAA


hehe okej, nu tar jag det lugnt men det är svårt, för jag dör. Jacobs RYGG! herregud vad snygg hans kropp var seriöst. ´gahhhhy
Och Edward, min Edward :) mjhuhu

nej nu ska jag till skolan, assoft för jag börjar kvart över 9 och slutar 5 över 10 :) hehh

peace

tralalalalaaaaa

Jag är tralalalaaaa jätteglad :D wiewiewie, idag ska vi glida och se New Moon på bio :D Hur länge har man inte väntat på den filmen? Så Edward here I come :D mjaaahhuuu. Okej, lugnlugn.
hiihii

nej men seriöst nu. Jag är fortfarande sanslöst äckligt snorig, yummie! Hoppas fan jag blir friskare snart annars blir jag galen! det är så jävla drygt att gå runt och harkla och äckla hela tiden. haha


hahaha och kolla på den här bilden, visst ser den fan äkta ut? ska tillägga att den inte är på riktigt, P har handen ivägen ;) haha :D




HAHAHAHh , undrar om Vickan får ännu mer lebb-fobi nu :D
men, det är inte på riktigt. jag repeterar.

peace

skogshuggar corr

yo yo yo! Sitter och kollar på The Hills, fina grejer det!
Är så jävla sjukt förkyld alltså, vet ni vad jag skulle behöva till min näsa? HAHAH ni vet en sån där sug som suger upp allt slem när man är hos tandläkaren? En sån skulle jag vilja sticka upp i näsan så att allt jävla snor försvann! hahaha, fan det skulle vara asroligt!

Ikväll ska jag kolla på film, och sen SOOOOVA.
Imorrn blir det tävling i Heby och sen bio, kommer totalt flippa sönder för vi ska se New Moon :D:D Vet ni hur äckligt länge jag har väntat på den filmen eller? vavav? iiiih

Visst ja, hahah igår var det jag och Pilly som var Salas största skogshuggare, jag gillade det. Ska nog alltid gå klädd så :)



Stövlar gjorda av finaste krokodilskinn, ett par fruktansvärt ovanliga jeans, senaste skogshuggar tröjan från Gant, Ryggsäck från RL den kostade fan 5500 spänn! Och wezc hörlurar modell större. fint va?:D



Vi hittade på en fånge på rymmen, vi fick ta till hårdhandskarna för att få besten att lugna ner sig!!


och nu funkar det inte att ladda upp mer jävla bilder, blir skitlack! hehhehheh

peace dudes

du din hemska människa

du din elaka människa som kommenterade okänt på mitt jävla inlägg om fredagsmys och skrev: bara för att du inte har nån kille att mysa med!!!!!
Det tog i hjärtat ska jag tala om för dig.

ska gå och skära upp handlederna och stoppa huvudet i toaletten nu. tack din jävla fitta.

inget peace här fucking inte.

ät skit rövhål!

det var en gång....


Det var en gång en bajsnödig Corr. Hon gick i skolan tillsammans med....



...en flåsande hund. När vi beordrar hunden att sitta kallar vi den Nico. En dag kissade Nico inne....



...och då vart hennes bajs och kiss-plockare Vicky jääääättearg...



...och då blev Johanna lite grinig, för visst är väl bajs och kiss lite kul ändå?


ja mina vänner, detta var sagan om oss.
Och ja mina vänner, vi tycker att kiss och bajs är asroligt. Vi kommer aldrig växa upp.

peace

mys hit och mys dit

Men nu får väl folk ta att lägga ner! Folk skriver: Nu är det torsdagsmys, onsdagsmys, söndagsmys.
Det heter för i helvete fredagsmys och man kan fan inte mysa varje jävla dag!!!!!

mys är förresten ett sjukt fult ord. Nummer ett på fula ordet listan kommer pyssla. Men sen kommer nog mys.
Ska mysa med lite pyssel nu. FYFAN, kräk attack!

peace

mjooo, mjaaaa, mjää, jaarå

Jorå, jag är fan nöjd. haha! Eller längden är det inget fel på alls.
Färgen är bra, och kommer bli bättre med silvershampoo. Det är liksom lite mörkare i topparna för dom tog inte åt sig färgen lika bra som håret närmast skallen. haha, men det blir bra

mjorå, så äre

peace

tjipptjipp

eller klipp klipp, snart blir jag flintskallig och jävlig men det ska ändå bli rätt sweet.
Imorrn blir det att göra upp en plan med Ferat, eller ah han ska berätta hur hans plan är.
Kan säga att ha kommer få sig en chock imorrn, haha!

kanske skulle ta och röka lite buljong HAHA , eller vad säger du Nico?

hörs senare, då kommer ett inlägg där jag kommer klaga på hur mycket jag hatar att jag klippte mig och skit.

peace

are you for real?

Jag sitter i soffan, det är mjukt.
Jag lyssnar på Spice Girls, gud så jag önskar att jag var Emma.
Det är julafton om typ 36 dagar tror jag. fan så mösigt :D Längtar som fan tills dagarna innan julafton, det är då det är mysigast. Och sen när det väl blir julafton och man sitter med världens sötaste kusiner (dom är assöta fast dom är barn, och jag hatar barn) som är helt hyper bara för att tomten snart kommer då är det fett mysigt !
Fan mina vänner det är snart första advent, helt vilt! Fan så fort tiden går alltså.
Tredje advent ska vi till Kamenskys och göra massa jul-saker. hihi

jag känner mig julig.
nej inte julig utan hjulig haha för jag har träningsverk så jag ser ut som en påsatt skogsturk när jag går! Så jävla snyggt!

Frissan imorrn, YABADABA DOOOOOOOO!

lalalalla. jag är hetsig och trött på samma gång. det är något som jag ofta är. heheheh

peace


preeeetty happy

Hola amigos.
I feel great. nej där ljög jag faktiskt.
Min hals är som en motorsåg som ska såga igenom typ... typ en kakelugn.
Men jag är glad för att vi har beställt cwd sadeln nu, det är fina grejer det!
Tar väl typ 8 veckor tills jag får den, haha och det är typiskt att jag säkert kommer opereras då. skit


Annars så har väl inte så mycket hänt idag. Har gjort iordning Timmy så han är lite snygg eftersom han ska besiktas imorrn.. Om han går igenom åker han också.

Fan, jag är inte på nått fucking blogg humör. inte alls, jag är mer på sova humör. Men måste vara uppe liiiiite längre.



Min röv kommer må förbenat bra alltså

peace


godmorgon då, lite för sent.

Jag vaknade nu. Alltså jag måste erkänna att det var förbannat skönt att sova lite längre, men det är inte lika skönt längre när man kommer på att det är onsdag och att man fan har skola. Skitsamma, idag chillar jag hemma. Imorrn måste jag tyvärr glida till skolan annars tror jag att Pihlström sticker ihjäl mig med en penna. Vore lite synd.

Vid 12 ska mami och jag glida till Lena som sagt , hehe det blir grejer det. Har med mig en överraskning åt Sofia också, tänk att jag kan vara så jävla snäll ibland. Jag menar det är inte ofta, men när det väl händer så är jag nog snällast i världen. haha okej, där tror jag inte att nån håller med.

Så kanske jag borde börja läsa svenskaboken nu också, meeeen det är skitjobbigt. Jag kan inte sitta still och läsa i mer än 5 min sen börjar det krypa i benen så då går det ju liksom inte.

Ikväll ska jag ringa Pilly, jag har inte snackat med henne på pisslänge ju! Och jag som saknar henne redan efter en dag <3 mihihii

Jag och Cissé har ondskefulla planer, och dom planerna ska bli verklighet och det kommer bli sanslöst roligt. hehehehh jag kan inte bärga mig.
Heter det så? Bärga? Är inte det när man typ tar bort en trasig bil? skitsamma


Frulle nu, sen ska jag kissa och sen ut i stallet. fina grejer det serrni

hörs senare va

peace


fan va sur jag blir!

Hade nyss världens utbrott! Vad i helvete liksom, kan inget gå lite smidigt?
Hade fodrat hästarna, så skulle jag ropa på hundarna som var med mig ut. Inte fan kommer dom heller, nej så jag fick stå och vråla skithögt i typ 10 minuter - PIIIIIINK , EEEELLLAAAAA kom hiiiiiiiiiiit! Sen kom dom, och fyfan dom hade hittat värsta lerhålet och rullat sig i , svär att dom såg ut som två leriga heffaklumpar! Vart skitlack och duschade av dom. Sen när jag en kvart senare skulle lägga mig i sängen så hade en jävla hund hoppat upp där dyngsur och skakat sig!!!! Alltså alltså alltså, då började jag typ grina för det luktar så jävla illa med blöt hund. Så det var bara att byta sängkläder, och det är jag skitdålig på för jag fastnar bara i täcket.haha!
Men när jag väl hade bytt sängkläder så vart jag kissnödig och gick ner på toan och kissade fett mycket, (har nog aldrig kissat så mycket förut) och gissa vad som hade hänt när jag kom tillbaka till sängen? JO hundjävlarna hade lagt sig där igen. hahaha ni skulle hört mig - ARG
Iallfall så var det bara att byta sängkläder igen , hahha men jag vägrade byta täcke så nu ligger jag här med sovsäck! HAHAHA

Fan vilket drygt inlägg men jag var tvungen att dampa lite :) det är skönt att skriva när man är arg, det bara kommer då liksom. texten.

på tal om komma så är jag besviken över att det inte var Paradise Hotel idag. Peter är sanslöst snygg, kanske liiiiite för slickat hår men what the heck he´s hotttttt.

Nu lyssnar jag på The pretender, jag har gillat den låten sen jag var liten gagga bebis. okej, jag vet inte hur gammal låt helvetet är. jag ljög, men den är bra vill jag lova mina vänner.

What if I say you´re not like the others?


nej nu är jag för dryg
peace

patetiska jag, men ibland är det okej

haha jag är sanslöst patetisk just nu.
sitter och lyssnar på kärlekslåtar, och inte fan vet jag varför. Jag är fan inte kär och jag gillar inte ens sånna smörlåtar. Men what the fuck, un-break my heart med Toni Braxton är ju skitfin. haha man vill ju börja gråta floder och sen snyta sig i sin killes skjortärm. HAHA
just ja, nu kom jag på att jag inte har nån snubbe. Så det blir väl att hämta lite skithuspapper och snyta sig på det viset istället. Tråkigt, men det funkar det med ska jag tala om för er.

Och nu måste jag verkligen ta körkort. Här är några anledningar till varför jag måste:

* Jag får en chihuahua av mamma
* Jag kan käka räker med Nic, Vic, och Joi
* Jag kan överraska Pilar med en nattlig körtur, och ge henne en kyss när vi säger adjö
* Jag kan åka hem till Marre och bajsa i hennes brevlåda
* Jag kan kolla hur snabbt det tar att åka till Umeå utan att bromsa en enda gång
* Jag kan åka till skolan utan att mitt hår blir förstört
* Jag kan lyssna på AShög musik och ragga på fiskartorget HAHAHAHAHAHA , det ska jag fan göra på riktigt!
* Jag kan åka hemifrån när jag är sur på mamma
* Jag kan hota mamma med att om jag inte får en ny jacka eller kanske ett par jeans så tänker jag köra i diket
* Jag kan helt enkelt göra massa roliga saker som jag inte kan göra nu


UUUUUUUUUUN BREAAAAK MY HEEEEAAART , SAY YOU LOOOVE ME AGAAAAAIIIN.
gud så fint jag sjunger här i soffan:)


från Un-break my heart till Sexy bitch. fina grejer det. Är det också en kärlekslåt? För det är väl en komplimang om nån säger att man är en sexy bitch? Jag tror Akon har lite svårt att uttrycka sina känslor på ett lite mjukare sätt. Men det har jag också, så det är chill Akkis.

Nyss slickade katten mig på hakan, är det också kärlek? Eller var det bara lite mat som satt där sen middagen? Jag tror jag tror på kärleken-

HAHA fan vad jag jiddrar, men ni behöver inte läsa.
Det här är precis vad som fladdrar i min skalle, fett drygt att ha sånna här tankar dagligen. BAJSA

ÅHHH nu ligger Ella på rygg och vill bli kliad på magen, tänk va skönt att vara en hund. Fast om jag skulle få sådär hårig mage så får ni fan slå ihjäl mig.

Nej nu är det Ugly Betty, lovely.

Vi kör kärlekstema ikväll bloggen.




This is true love, även om det ser ut som att jag skiter samtidigt som jag käkar.
Som sagt kan vi tjejer göra fler saker samtidigt.

HOHOHO
peace and LOVE


Don´t get stuck in the halo

cause you don´t wanna let go


Sitter och är lite förbannad över hur fort mina naglar växer! haha, jag totalt hatar långa naglar och så hade jag den satans "turen" att födas med naglar som växer som ogräs. crap alltså
ska fan slipa ner dom så jävla mycket så att det börjar blöda.

Visstja, även om jag nu är lite halvsjuk så måste jag till Kamenskys imorrn, hon från CWD kommer dit så vi ska pröva ut en sadel till Puma :) äntligen.
Och plus att jag ska ha Trixie med för jag ska testa ett nytt galet bett. haha

Sen fick jag veta att Sofia ska flytta till Enköping, fick flippdamp :D Dom ska bygga gård, så gissa om jag kommer vara där i sommar och dega i poolen? haha :D

Ville också säga att det kan ha varit sista gången jag red Timmy idag :/ Men man vet ju aldrig så.
IAAAAAAAAAllfalll vill jag också säga att jag är kär i Cobra starship, dom har fan inte en enda dålig låt.
Kär är jag även i Wayne men det visste ni era as.


Marre och jag är för charmiga alltså.

peace

mjorå, nu ska ni allt få höra

Nej, jag hade inget kul att berätta alls. Jag ljög.

Träningen idag gick okej. Eller det gick okej med Trixie och jättebra med Puma :)
Nu sitter jag och känner hur min hals är äcklig, kommer säkerligen bli sjuk igen. typiskt mig.


Och bara så ni vet. Lyssna nu på mig. Tro inte att era ögon inte syns bara för att ni har vanliga glasögon på er. Det gjorde jag, det var inte smart och mamma vart skitarg. HAHA

peace

mamma till en mördare

Okej, det är ju hur sorgligt och hemskt som helst ju :'( Programmet har bara hållt på i en kvart och jag sitter redan och bölar. Tycker så sjukt synd om mamman. Hennes yngsta son dödade sin storebror. Alltså stackars lilla gumma :(
Tårarna sprutar på mig och vafan hur ska jag överleva trekvart till?

Så jävla vidrigt alltså på riktigt.


peace

min egna Pink

Jag har en alldeles egen Pink. Hon har inte blondt galet hår, hon kan inte sjunga, hon är inte så vältränad, hon har inte piercing i näsan, hon har inga tatueringar.
Men hon är min, och jag älskar min Pink. Hon må vara lite annorlunda, men vem av oss är inte det?




peace

sanslöst superskönt

Där satt den liksom, äntligen. Har tid hos frissan jao på torsdag, kommer grina efteråt för att mitt hår kommer vara så kort, men FAAN så skönt att bli av med den brutala utväxten. haha!
Blir nog bara samma blonda färg ändå, jag är för mycket kyckling för att göra en flipp och färga galna slingor. Hur mycket jag än vill. faktiskt.

Nej, det blir jävligt skönt ska ni veta, har fan haft panikångest över mitt hår alltså.
plus Marre om du läser det här så MÅÅÅÅSTE du hjälpa mig att klippa mitt löshår för det är för långt asså. haha

mjorå annars så är det väl rätt bra måste jag säga. Fett skön vecka i skolan blir det nu också, ledigt imorrn ohyes!

jajaajaj, vet inte riktigt mer vad jag ska säga. Mer än att jag är glad idag :)

peace


baka baka liten bajskaka

Har precis bakat en bajskaka till mamma, det är mitt nya namn på kladdkaka. Det blir mer personligt och speciellt då :) Och eftersom jag fortfarande är inne i bajshumor åldern så är det okej tycker jag.

Dansade nyss tango med min minidator också, den är så himla liten och söt så man kan ha den till jättemycket roliga saker. Tillexempel kan man klia sig i örat med den, man kan leka gömma nyckel med den fast man istället gömmer datorn. Åh så roligt.

haha vet ni vad jag ska göra idag bara för att? Kolla på Paradise Hotel, det kan vara det vidrigaste programmet ever, men eftersom jag med är lite smått vidrig tänker jag kolla samtidigt som jag sitter och ler och garvar åt folket som gör bort sig något så brutalt i tv. Skadeglädje är den bästa formen av glädje, oh yes it is!

nej mina fina kottar, nu ska jag kolla på tv.

peace




Bad romance

I want your love
And I want your revenge
I want your love
I don’t wanna be friends

Said I want your love
And I want your revenge
I want your love
I don´t wanna be friends


Jag är lite glad nu. Mamma snackar om att det kanske blir utlandsresa i vår. Fan det skulle inte sitta helt fel alltså. Min bleka kropp behöver varje stråle sol som finns. haha

Hästarna var jättefina allihopa idag :)



OCH det här är sanslöst. galet. fuckat. Men sant.
nej, ska inte avslöja .
hehehehhehehe skoja


BFC


peace

vem fan är det? HALLÅ

Var helt slut i huvudet när alarmsignalen på mobilen ringde idag, kanske för att den ringde kl 7 eftersom jag skulle fodra hästarna. Iallfall så fattade jag inte vad det var som ringde, men sen så såg jag att det var mobilen, så jag tryckte på en knapp och satte mobilen mot örat och började jiddra; HALLÅ, hallå? Men hallå, vem fan är det? Jääävligt kul att ringa kl 7. Och sen kom jag på att det var alarmet och ingen som hade ringt. HAHA fan va slut alltså!

Är skitsur för att det regnar ute, och för att jag ska rida massa idag. haha eller okej, kanske inte massa men jag ska rida Trixie på ridbanan, och så tror jag att Ida och jag ska rida ut tillsammans och då tar jag Puma. Timmy ska bara joggas lite nu eftersom han ska röntgas och besiktas på torsdag.

Sen som alltid har jag söndags panik, vill inte att det ska bli måndag liksom. Känns fett drygt.. bajsa


aja
peace


Jag kommer ingenstans

Det känns som att jag inte kommer någonstans, att jag alltid kommer vara Corr.
Just nu är jag fruktansvärt deppig, egentligen utan att veta varför. Eller, jag vet precis varför egentligen. Men jag väljer att låtsas som att jag inte vet.
Jag vet inte heller hur jag ska kunna ändra på det som är fel, känns som att det är försent. Att folk inte kommer kunna ändra uppfattning om mig. Jag känner mig bara fel. Jag känner mig fel nästan överallt.

Ikväll har jag pratat med en av mina bästa vänner, det måste jag verkligen säga att hon är även om vi inte ses så ofta. Men man vet var man har henne, tack för det Sandra:)

Men jag vill inte spela på det här längre, att jag är glad jämt, att jag inte tar åt mig av all skit folk kan säga. Även om dom säger att dom driver så tar jag åt mig. Bara så ni vet så gör jag det, fortsätt om ni vill men det gör jävligt ont.

Kommer säkert få äta upp att jag har varit Caroline och inte Corr nu.
Att jag har varit seriös och inte drivit om något.
Vi får se, som sagt är jag deppig just nu. Men jag hoppas att imorgon är en bättre dag.

sovgott och peace


your heart has not a brain

Börjar fan piggna till lite. eller, haha inte fan är jag pigg men jag kan iallfall gå rakt nu. framsteg

Sitter och kliar Ella på magen, fan ibland önskar jag att jag var en hund. Skapligt skönt att bli kliad. haha
Inget på tv är det heller, så jag kommer säkert ruttna här ute i ingenstans. Känns ju fantastiskt verkligen.

Får helt enkelt musika mig igenom denna tunga kväll. Kommit på att jag älskar Erik Hassle, hans röst är ju fan sanslös.
Och sen förbannar jag det där jävla facebook just nu, går inte att fixa nytt albums-helvete så jag kan lägga upp kryssningsbilderna. fattar ni vad jag lackar eller? Sitter och smiskar datorn med en piska bara för jag är så arg!

haha roligaste var när jag skulle rida idag, mådde verkligen som en överviktig krokodil. HAHA höll på att kräkas och plus att jag var alldeles snurrig så det vart bara en skritt i skogen. Var typ som att åka berg & dal bana. haha crazy

Tackar Gud också för att det är söndag och inte måndag imorrn. Hade varit totalt omöjligt att komma upp ur sängen för att släpa sig till skolan.
hahah förresten så garvade jag röven av mig när jag läste i sala allehanda idag, (alltså de var gårdagens tidning) att Vicky sa att stämningen är LUGN. HA  HA HA HAAAAAAA, i min stjärt. Dagens lögn, men det gjorde du bra Vicky. att stämningen är lugn kanske stämmer ibland, när vi i sp08b sitter på lektion. Annars är det totalt sönderflippat, bara så ni vet det alla gulliga 94or. bräh



Älskar Nikis party-face. Mitt med för den delen.

nej fan ska göra 2an.
peace


run bitches ruuuuuun



Marre signalerar till oss andra -"ruuuun bitches ruuun, daddy is commin´"

HAHAH roligaste blicken på farsan, han spanar in sitt nästa byte.

Plus att Marres älskling som tydligen är med i Andra Avenyn är med på bilden. Han jobbar tydligen i Norge nu i serien. haha, jag kollar inte på sånt skit alltså.

menmen
ska ta tag i mitt liv.

peace

vad fan hände?

Kryssingen är över, jag har sovit i 12 timmar och mår fortfarande CRAP!
Det var sweeet iaf, HAHA och jag kan inte sluta garva när jag tänker på "pappan" och hur han juckade, HAHAHAHH alltså för äcklig! och så måste jag säga att ungen som försökte tjuva ur Nikis väska fan var värd en 10-poängare.
Och våra hytt-grannar var nog det värsta jag varit med om! fyra grabbar från Uppsala som sminkade sig och hade BUS så att det lyste om dom. haha det var askul, bajsa fan på mig alltså.

Mr Sweet gjorde typ hela kryssningen, skönaste killen jag träffat! och roligaste var att när jag och Vickan hade vaknat hos honom och skulle gå och köpa frukost så hittade vi inte tillbaka till hans hytt, och vi som skulle bjussa på frulle! Så vi satte och oss deppade mitt i äckligaste korridoren och käkade mackor som var svindyra och smakade lös hundskit. Festisarna smakade spya så våra liv vart inte bättre för det!

Men det bästa var fan när vickan skulle berätta att vi bodde i korridoren där alla negrer bodde (lugn nu, jag är inte rasse, mina homies är negritos) Iallfall precis när hon sa det till Mr Sweet så kom det en MÖRK (okej jag säger så istället) ut ur hytten. Det var han med röda byxor och blingbling. HAHA. Iallfall så hörde han vad Vickan sa, så han vart SKITLACK. Först frågade han mig ba: vare du som sa nått? Jag vart skiträdd och typ började skaka och pep att det inte var jag som sagt nått. Sen sa Mr Sweet att han skulle lugna ner sig lite. Då vart han lack och gick till Vickan och han frågade vad hon sa. HAHA och hon är så jävla klyftig så hon säger igen: jag sa bara att vi bor bland alla negrer. HAHAHAH
Var skitkul. Kanske inte just då, men efter.



Nu ska jag köra crazy-fish och öva så jag kommer upp till bläckfisk-nivån!

Kommer dö idag när jag ska rida, kommer verkligen göra det. Typ lägga en kaka i huvet på hästen! hahahah vilken jävla syn, borde fan göra det bara för att.

Kommer sakna Johannes. nej just det Yohannes. HAHAHHAHHHAHA nej

är fan övertrött
akta dig Waynie


peace

farväl landkrabbor

I´m on a boat

peace

äntligen torsdag, yeaho

Fifan, vissa dagar önskar man att hästarna kunde ta hand om sig själva.
Har redan ridit Trixie och mockat. Måste vänta på att mamma ska komma hem innan jag kan rida Puma. Ska skritta ut henne så mamma måste gå med med Timmy, annars kommer jag ligga som en död blöt fläck på marken. HAHA vilken syn.
Men börjar fan bli lite stressad över att hon aldrig kommer hem. Tar ju ändå ett tag att fixa och rida, och sen ska jag duscha å massa skit och det tar fan aslång tid! Sen ska jag hem till Pillybabe och sen fan glider vi till Stockholm :) Båten går halv åtta tror jag det var. haha orka att jag stressar redan nu, men vafan mamma kommer säkert inte komma förns om två timmar. får damp!

Är sjukt taggad iallafall, är redan vild! HAHA nejdå. eller jo, jag är fett taggad.

Fan det snöar ute :O Helt sanslöst, höll på att dö av kyla när jag red Trixxan. Jävla skitland !

Iallfall så hoppas jag att det går bra för Nico och Vicky som ska övertyga äckliga 94or att dom ska välja samhäll! Om dom är sig själva så ska det nog gå...........
BRA
haha, nej men seriöst om jag var en 9a som var på besök vava så skulle jag hellre glida runt med två vilda shemales än att strutta runt med nåra boll-people! HAHA förlåt girls, ni vet att jag tycker om er masssa. (alltså Nico och Vicky) <3

Får panik över att mina silkesdroppar till håret är slut! haha alltså allt ska hända mig.

och min Timmy, nu händer det grejer. min Timmmmmmmiiiieeboy.
observera grejEr nico :D

nu ska jag sortera mina strumpEr
sen ska jag göra någE annat.

fan va dryg jag är, men det vet ni.

peace

"den är så jävla smaskvänlig"

-Alltså jag älskar verkligen den här tuggummi smaken, den är så jävla smaskvänlig!

Nej gott folk det var inte Johanna Haglund som sa detta, det var Kicki Englund aka mi madre.
Vet vart jag fått min smarthet och mina konstiga ord ifrån. thanks.
Tidigare idag sa hon också att jag är efterbliven och född i farstun. HAHA hur fan ska jag kunna rå för att hon inte kunde hålla sig?
haha, neej men jag är inte född i farstun mina vänner. big no no

tre timmar kvar tills So you think you can dance börjar. gahhhhh <3

nej, nu ska jag smaska vidare på det smaskvänliga tuggummit.

peace

meet me halfway

Fan va sur jag är på mamma! Alltså hon kan fan inte tvinga mig att laga mat, jag vet ju inte ens hur man gör! Hennes eget fel att hon kommer få käka torra små kycklingklumpar och svart ris..

Har ångest över vad jag ska ha på mig imorrn också, fyfan vad jag önskar att jag var kille i sånnahär lägen alltså! nej men det blir väl nått äckligt, och klackar. haha orkar inte bry mig egentligen för jag kommer ändå bli äcklig. men what the heck.

En till dålig sak är att mitt hår ser ut som CRAP! På riktigt så ser det ut som kattskit. Mååååste färga det, men har inte cashen för det just nu. Men direkt när jag får nästa studie och underhållsbidrag ska jag beställa tid. Men jag vill göra nått kul med håret. Nåra jävla förslag? Det kommer ändå sluta med att jag bara färgar det vanliga blonda.. vore chill med lite galna slingor eller något..

Köpte en tshirt idag och hästarna var fina när jag red, typ det enda bra som hände idag. Och typ typ, nej inget mer. Eller jo, kommer bli askul att Marre ska bada i dammarna och sen springa näck genom stan. HAHA, ska filma och lägga upp på fejjan. Hon och Ferat slog vad om en grej, haha en grej... haha nej men dom slog vad och Marre förlorade sanslöst stort. underbart.

Tagg för imorrn då, kommer drunkna. Hoppas ni inte kommer sakna mig alltför mycket.

hörs senare fetton
peace


no other one

älskar den låten försatan i fan! :D

Vet ni? Jag är helt till mig, helt tokig, helt glad, alldeles speedad, helt jävla överlycklig! :D Vet ni vad som händer imorrn? So you think you can dance har premiär!!! På femman 5 i 10 tror jag det var :D Gissa vilka som kommer sitta klistrade? Jo jag och Pilly, tyvärr på olika ställen men det blir säkert ett antal samtal i pauserna som vanligt ;) hahah antingen gråter eller skriker vi. Jag älskar det! Hoppas att det kommer en ny Twitch, eller Joshua, eller Mark, eller Phillip, kanske en ny Jeanine, eller en ny Katie, eller ÅÅÅHHHH en ny Kupono :D:D:D: Vet ni hur galet taggad jag är eller? HAHA jag är hemsk, men jag älskar verkligen det!



Kayla och Kupono. Honom är jag kär i, synd att han troligen är lagd åt andra hållet :(



Phillip och Jeanine. Phillip ska jag gifta mig med, han är så jävla GRYM.



Twitch och Comfort, dom var med för förra säsongen. Sanslösa, älskar hiphopen till forever.

peace dudes


låt bli mig för faan Randi!

Sveriges kåtaste katt bor i mitt hus. Känns ju lite obehagligt alltså. fyfan ja!

Jag är det nyaste offret, eller jag har alltid varit ett offer men nu har jag nya haters. haha sanslöst jag ska alltid bli utsatt. stackars mig!

Förretsen så tror jag att jag är kär, TC <3 migihiiiigdhghsdgfhsgfsjhgfhdghgfd. eller ja.
Waynie babie är ju min älskling, men mamma sa att man kunde ha flera så :)

torsdag snart, fredag snart. dom dagarna kommer jag inte komma ihåg sen.

peace

I´m a winner

HAHAHAH okej, nu jävlar lägger jag upp den här filmen. Så nu kan inte någon av brudarna säga att jag bangade på utmaningen! haha, ni får ha rätt högt ljud tror jag för vi snackar lite lågt, plus att det är svårt att snacka när man helst vill lägga sig på golvet och dö.

och jag och face-eater kommer inte hända igen! hahaha




peace

I’ll never let you sweep me off my feet

Oh baby, your time is running out,
I won’t let you turn around,
and tell me now I’m much too proud,
All you do is fill me up with doubt,


Jahaaja, och vad gör jag då?
Inte ett jävla skit om jag ska vara ärlig. Och det ska man väl vara har jag hört?

Skönaste skoldagen idag ivartfall. HAHA, jag dör för vi är så jävla sköna! Jag,Nico,Johanna och Vicky kom på massa frågor åt varandra. Ni ska nog få se filmerna sen ;) haha sanslösa.
Iallfall så gick skolfan skitfort, lika bra! Imorrn blir det en lite längre dag, men det bästa är att vi inte har någon jävla spanska på morgonen :D Har engelskaprov istället, men hellre det. Mycket hellre.

Hovslagaren har varit här och skott lite hästar idag. Jag fick mig en pik jag: Herrejävlar Carro vad ful du är i munnen. Jag kanske skulle ta toaborsten och skrubba ren käften på dig?
HAHA TRY ME

nej men jag har tänkt på det själv också. Jag svär så jävla mycket, måste fan skärpa mig!
Tänker inte ens på att jag gör det. skitäckligt.

meeeenmen.
TVÅ skoldagar, sen äre PARTY. tagggeliiiito

hörs lite senare kanske

och Wayne min älskling, du ska inte vara orolig. Jag älskar dig mest av alla, skulle aldrig byta ut dig mot Rabih. Rabih har ju inte ens äckligt hår! Det är bara Nico och Vicky som är så dumma och hittar på sånna saker. Fattaru? JAG ÄLSKAR DIG och ingen annan. okej? vava?
Bra, jag vet att du älskar mig.

okej, nu gick jag för långt. men jag vet ju att Wayne läser min blogg. För jag är så jävla känd!

haha nej dags att dö kanske?
peace

Gangsta luv

Well, I´ll bite back


GODMORGON era små snuskballar! :D

haha, fan vad jag är äckligt trött. Så jag kommer vara hemsk i skolan idag. Antingen helt skitlack eller så kommer jag flippa sönder totalt. haha!
Herregud, sitter och kollar på Vakna med The Voice, och gissa vem som var gäst där? HAHA Ullaredsbögen! Alltså vilket original!

nejrå, jag får skjuts av mamma idag så jag slipper gå till bussen. Och jag orkar inte nån frukost idag heller.

peace

fars dag?

Fars dag måste ju lätt vara den mest idiotiska dagen på året! Eller okej, delad första plats med mors dag.
Tänk alla dom som inte har en mamma eller pappa att fira? Och vadå, ska man bara visa en dag att man tycker om sin mamma? Nej alltså det där är bara skit och gjort för att affärerna ska tjäna pengar.

Tycker bara att det är jävligt att vissa ska behöva må dåligt över att tex pappan kanske är död, bara för att det är fars dag. eller vi som inte har pappor som hör av sig, what the fuck. Nej fan det borde inte finnas tycker jag.

Kolla på parlamentet ska jag göra, och sen ska jag make love to my pillow. Det lät äckligt, men vad jag menade var att jag ska sova. Och jag älskar att sova. Nästan lika mycket som jag älskar att äta faktiskt.


GE MIG TORSDAG

peace

OTH

Sitter och kollar på OTH, älskar den serien nästan lika mycket som jag älskar Wayne :) haha men bara nästan!

Carro har provat Timmy idag, det gick jättebra :D

haha förresten så tycker jag att det är askonstigt när folk kallar MIG för Carro nu för tiden. Alltså jag lyssnar knappt till det längre. Corr tack.
iallafall så är det ju Gossip Girl efter OTH och det är ju också skitbra :D

Lite ledsen är jag över att jag inte kunde hänga med och kolla på This is it ikväll :/ jaja.

men nu ska jag fortsätta slemma över Lucas.

peace


Prostitution is the worlds oldest profession

Jag har tråkigt.
Jag har verkligen jättetråkigt.
Hoppas att Marre mår skitdåligt idag, haha då skulle jag må lite bättre :) haha jag och Marre har verkligen en hatkärlek.
Hoppas Pilly och Fudd fick sig nått igår. HAHA nej jag skoja, hoppas dom hade kul :) Det hoppas jag faktiskt att Marre också hade :)

Funderar på att gå och hoppa lite i sängen, det är ju skitkul! Det är asbra träning också kom jag på för jag vart helt svettig och flåsig igår när jag hoppade i typ 10 minuter :D haha :D

Har redan mockat stallet, ska ut vid halv tolv hade jag tänkt och rida Trixie. Sen lite senare när Ida kommer ska vi rida ut på Majsan och Puma tillsammans, haha får se vem som sköter sig bäst ! Och kl 4 ska jag som sagt visa Timmy igen :)

Längtar tills torsdag, kryssning som kommer blir helt galen. Och sen på fredagen åker några av oss direkt från Stockholm till Västerås och går ut där :) Ashärlig helg med andra ord :)

Nu skriver jag bara massa skit för att jag har tråkigt, jag ber fan om ursäkt.

Jag älskar Wayne.

peace

vad gör man inte?

Well, you´re a hot mess and I´m fallin for you
And I´m like, "Hot damn lemme make you my boo"


För att överleva denna sanslöst tidiga söndagmorgon så måste jag lyssna på musik. Älskar Hot Mess, älskar Living in the sky with diamonds, älskar flera. haha är fan rätt glad även om klockan inte ens är 8. Men jag överlevde ju natten ensam :D fint det!

Idag så skulle jag ha åkt på bio, men Carro ringde och ville pröva Timmy igen idag så det blir inge bio för min del :/ Men vi får hoppas att Timmy sköter sig, och det brukar han göra :) Vill verkligen att Carro ska ha honom :)

Iron Maiden är fan bra. haha, tänk att jag säger det. Men jag har börjat lyssna på lite annan musik nu också. känns ju.. wierd. haha nejdå

okej, lite trött kanske jag är som ni märker.

peace

nagellack är fan djävulens påhitt

Hur svårt ska det vara att måla naglarna egentligen? haha det är skitkrångligt verkligen!
Har nyss tvättat bort mitt rosa-aktiga och håller på att måla dom små jävlarna svarta nu. Haha, och så var jag tvungen att klippa dom askorta. (naglarna alltså) Det är rätt snyggt att ha långa naglar när man har typ rosa och sånna färger, men när man har svarta måste dom fan vara korta och nerbitna. haha! Det tycker jag iallfall :)
Grejen är att det är sjukt svårt att måla höger hand. haha, det blir skitfult och jag måste göra om typ 1000 gånger innan det ser okej ut. Men eftersom jag inte har något bättre för mig ikväll så får jag hålla på med det ;)

Förresten så fick jag Marre att gilla Cobra Starship, fan vilken talang jag är.

peace

Pilar Flink

Vad gör du älskling?
Ville bara skriva för jag älskar dig :D

Pilly ska partaja ikväll, och ändå tänker hon lite på mig :) Då blir man glad. Glad för att man har en Pilly i sitt liv. Tycker synd om dom som inte har det.

Älskar dig Flinkis, och ha så jävla kul ikväll och ta några drinkar för mig också ;) Gör en valborg åt dig själv från mig vetja ;)

peace and love

They can all get fucked, just stay true to you

Gillar verkligen Eminem, han är fan både snygg och råbra. INTE på Waynes nivå, men bra är han :)
Sitter och lyssnar på massa depp låtar av Eminem nu, haha inte vet jag varför riktigt för jag har inte nått direkt att vara deppig över. Eller jo, kanske att jag är ensam hemma och alla andra ska festa ikväll? Det suger getkulor.
Kollar på The Hills också, det är ju skitbra! Tänk om man hade ett sånt liv, fan va härligt. Om jag såg ut som Audrina skulle jag haffa Brody direkt. haha! Är fan kär i honom. haha

nej men på riktigt så är det jävligt mörkt ute, och på riktigt så är jag asrädd! haha roligaste var när mamma skulle åka (hon är hos sin bror) jag ba: mammmmmaaaa jag är fan skiträdd, jag kommer inte våga sova ensam. haha så svarade mamma: Det finns öl i kylen, sprit löser allt. Och vill du inte sova själv ring nån kille. hejdå.

HAHAH alltså vad är det här? mamma? haha :D askul iaf, garvade som en galning.

haha, här har ni lite vackra pics från igår, och jag vet att vi är vackra så ni behöver inte tjata asmycket om det!





Me and my Girlfriend P



HAHAHHAH alltså jag kan inte sluta garva åt den här jävla bilden. hha



Jag heter Corr och jag säger peace

Paranormal Activity

Nu är jag inte riktigt lika rädd längre. Eller jofan det är jag, men jag får lägga känslorna på hyllan ett tag. haha
Igår var vi hos Pilly som sagt. Tills slut blev det jag, Pilly, Marre, Fudd, Niki, Suppe, Kenan och Janii. Iallfall så ville vi kolla på skräckfilm, och så blev det att vi kollade på Paranormal Activity. Ni vet den som det snackats rätt mycket om? Att den ska vara så jävla äcklig att folk går från biograferna och så?
Jag förstår dom hellt och hållet, seriöst jag höll på att skita på mig minst 10 gånger. FYFAN alltså vilken läskig jävla film alltså :'( Mår fan dåligt fortfarande. uuuusch.
Säger bara en sak till dom som ska se den, kolla inte på den på bio för då kommer ni dö. Kolla hemma istället så slipper ni bli anklagade för ofredande av eran bio-granne. Skämtar inte, om jag såg den på bio skulle jag ha hoppat upp i närmaste människas knä och gråtit blod.

fyfan, är skakis. haha jag skämtar heller inte!




peace, snälla elaka demoner. peace

alooone och jag bajsar nästan på mig

Fyfan vad jag vart rädd alldeles nyss, hahahah började fan gråta som en nyfödd jätte-bäbis som kommit ut i fel hål!
Är själv hemma hos Pilly, hon drog till jobbet för en stund sen och jag skulle fortsätta sova. Och precis när jag håller på att somna om när Pilly har gått så glider dörren till hennes rum upp aslångsamt. FYFAN, fattar ni hur rädd jag blev eller? Nej för ni kanske inte har sett Paranormal Activity? Det har jag. Seriöst jag fick fan farträder i brallan! Äckligaste jävla snuskfilmen jag varit med om.
Orkar inte skriva mer just nu, vi får la höras lite senare när jag inte är lika rädd och trött. haha

Och kul att jag ska vara helt själv hemma inatt, alltså NEJ det kommer inte gå.

peace

Top3 tonight

Sitter hemma hos Pilly, helt själv är jag faktiskt. Pilly och Fudd är på nå fotbollsgrejs. haha fattar noll av såntdära ;)
Marre kommer nog när som helst också, så då får jag sällskap :)
Vad kan vara bättre än en kväll med min Top3? :D

haha, plundrade nyss Pillys toalett för jag letade efter alvedon. Och se på fan visst hittade jag det:D
Senare ska vi till Åkra och köpa sallad. mmmmumma säger jag bara! Fett hungrig!
Får se senare om vi kanske får ytterligare sällskap också :) haha man vet ju aldrig vilka som trillar in hos P :D haha





peace

Dolce Vita Van´t Asschaut

Det är min Trixie det :) haha, vackert namn måste jag säga ;D
Kom precis hem från träningen, hon var skiiitfin verkligen :D

Nu taggar jag för mtv ema. WIHIHIHD.


peace

I think I´ll get outta here

Ingen skola, jag njuter.

Fan kamrater det snöar ute, hur mycket inte okej är det egentligen? Det är ju skitkallt, kommer förfrysa tårna tjugo gånger om. Jobbigt läge alltså!
Sov så sanslöst skönt imorse, så vaknde jag och höll på att dö för att mobilen ringde och den låg precis vid mitt öra. haha så jävla hemskt alltså!


Neeej men på riktigt så måste jag glida ut i stallet nu. Fett drygt, men framförallt fett kallt.

peace

olidliga onsdag

Onsdagarna är dom värsta dagarna i skolan, tre lektioner på morgonen med bara 5 minuters rast imellan. Efter det har vi 3 timmars hål, och efter det den absolut värsta lektionen på hela veckan. SoF med Manfred. haha! kill me!

Jag, Nico, Haggan, Liza och Vicky gick iaf ner på stan på hålet :) Fikade först och sen gled vi in i Gallerian, jag som bara skulle kolla idag vart lite fattigare än vad jag hade tänkt. haha! Köpte foundation, mascara, ett armband, nudie-jeans och ett par klackar :) Fattigare men lyckligare.

Imorgon stannar jag hemma från skolan, ni vet en vilodag i veckan minst ;) haha! nejdå.
Men på fredag ska jag kämpa mig upp till skolan, fyfan det är inte lätt!

HAHAH förresten så är buljongen fortfarande ASROLIGT, hahahah. Gudja!

Imorrn är det MTV EMA kl 21 på Mtv, så det kan ni fan inte missa dudes! Det ska verkligen inte jag göra :D

ÅÅÅHH jaa och mamma är verkligen världens bästa och snällaste :D Idag hade hon köpt ett swarovski pannband till mig :D Alltså till hästarna ni som inte fattar ;) haha! Så jävla fint :D Thanks mamiiii :D



peace

Jag håller med Hilda

Sitter och kollar på Ugly Betty som precis har börjat! :D Älskar det programmet, kanske för att Betty påminner så mycket om mig. haha! Och nyss sa Hilda att det är äckligt att kyssas med mat i munnen. Jag håller med Hilda, herregud jag håller med Hilda. haha!

Efter UB så är det ju dags för Desperate Housewifes :D Underbara tisdag!

Måste nämna ordet buljong också. HAHAHHAHA det var lätt dagens roligaste. Jag och Nico har nog inte dött så här mycket tidigare. haha helt otroligt verkligen!

Imorrn mina kära vänner går jag i skolan till halv fyra, en liten tröst är iallfall att vi ska ner på stan och fika och jag måste köpa ny foundation och mascara. Det är HELT slut så jag vet inte hur jag ska kunna visa mig i skolan imorrn :P Hahah alla kommer börja gråta när dom ser mig :O haha saaad.
Efter skolan ska jag rida 2 hästar och efter det ska jag plugga en aning. Måste börja läsa Tristan och Isolde också, baajsa ner dig Odis.

Ett plus till skolan ändå för den har gett mig massa underbara vänner. Blir glad av min klass, det blir jag verkligen :) Snygga brudar till ytan, och inne i dom gömmer sig riktigt stora män. haha! Gillar det till 1000!

haha nej kan inte svika Bettan nu.

peace



Asher Book - Try

If i walk, would you run?
If i stop, would you come?
If i say you're the one, would you believe me?
If i ask you to stay, would you show me the way?
Tell me what to say so you don't leave me.
The world is catching up to you
While you're running away to chase your dream
It's time for us to make a move cause we are asking one another to change
And maybe i'm not ready


Är totalt nerkärad i den låten, så sjukt fin så man får tårar i ögonvrån. haha!

Skolan idag var bra, 3 timmars hål så jag ska fan inte klaga över att lektionerna var jobbiga. Vad som däremot var jobbigt var mitt och Luis vattenkrig. Vilka vattenkrigar i november egentligen? FAN vad blöt jag var, och fan vad jag frös! haha!

Nu mina gullebarn ska jag dampa loss lite och dansa runt på vardagsrumsgolvet. Jag ska ha en banan som mikrofon och jag ska låtsas att jag är världsmästare på att breaka.

peace

pyjamas-party this weekend

Har snackat i tele med mina girls Mariam och Pilar, som alltid blir det inte mycket vettigt sagt när vi snackar alla tre samtidigt och i munnen på varandra. Under vårat samtal så hann jag kissa, leta mat, inte hitta nån mat, svära, hitta knäckebröd och bre två mackor. haha! roligaste var att mamma har lagt undan bak-boken så att jag inte ska hitta den! haha fett elakt

Kom iallfall fram till att vi ska ha pyjamas-party på fredag :) Måste fan köpa en söt (helst rosa) pyjamas nu:) Undrar om det finns i Sala? Skulle inte tro det.. eller kanske nån Hello Kitty på HM! haha
Kan ju kolla efter det på onsdag när jag och Haggan ska fika :) Hoppas Vicky också följer med!

Nu kikar jag på CSI och lyssnar på musik :)
Ska ge fiskarna mat, dom gör så det bubblar i vattnet och så gör dom alltid när dom är sugna på lite fräsh fish-food ;) haha! Fan vad äckligt att vara en fisk, helt slajmig! Men det finns ju sånna människor också;) HAHA

JAAAA, och sen är jag kär i en människas utseende! fantabolous. haha asäckligt ord.

Roligast är att precis just nu gjorde dom orangea fiskarna en skum parningsdans, fan så sött. Hoppas vi får bebbar :D Har redan fått det men pappa fisken va skittaskig och käkade upp alla! haha way to go


Och jag ska bli gudmor nån gång i mitt liv :D Barnet ska heta Janiam så ni kan ju fundera på vilka föräldrarna är ;) haha!

peace och godnatt, hörs imorrn

omhändertagen?

Sitter och kollar på ett sanslöst sjukt program på tv. Det handlar om folk som varit otrogna.
Nu slåss båda personerna som den otrogne varit med om den personen. Alltså båda vill ha henne. Tilläggas ska också att hon var gift med en kille och var otrogen med en tjej. Ja, iallfall så säger båda dom: Men jag tar hand om henne bättre än vad du gör. Hon följer med mig hem.

Säger inte att det är okej att vara otrogen, men alltså man kan fan inte tvinga nån att älska en. TYVÄRR big times. Men jo det som jag störde mig så jävla mycket på var att dom sa att dom "tog hand om henne" HELLO förfan det är väl inte en jävla retard som ni har att göra med? nej på riktigt så blir jag fan äcklad. Skulle aldrig vilja ha någon som tyckte att jag inte klarade mig utan den personen! fattar ni vad jag menar så nicka. okej, inte en jävel nickade. Om jag var tillsammans med en kille som tyckte att jag inte var någonting utan honom och att jag skulle gå under om jag inte hade honom , så skulle det enda som han fick av mig vara mitt finger. Han skulle heller inte få ha kul med det fingret, det skulle jag bara hålla upp och sen glida vidare.
Fyfan fattar inte hur man kan låta sig behandlas sådär. Äckligt bara. Gääääsh man är ju förfan en egen människa som kan tänka själv. oftast.

Och nu är det en kille som erkänner för sin fru att han är bög. Sånt händer ju, men fattar inte varför man vill berätta det i tv? haha fett skum.

haha iallfall så var jag tvungen att skriva detta, för jag vart så sjukt arg! haha

Ta ingen skit

peace

vild och galen och för ung

Fri att få det jag vill ha

ris

Shit vad sugen jag blev på ris! Haha, allvarligt det skulle inte vara helt fel just nu! :D Funderar på om jag ska koka lite ris och käka bara. haha, för jag vet inte hur man lagar något till. Det är fan hjärngympa på hög nivå!

Skolan idag gick fort, första dagen efter lovet och man är redan helt flåsig för man orkar inte! Det är iallfall bara 7 veckor kvar tills vinterlovet :D eller JULlovet :D
Och den här veckan går jag bara 4 dagar, skiter i torsdag för då ska Puffa besiktas så då vill jag vara med:)
Och nästa vecka går jag också bara 4 dagar :D För på torsdagen går jag bara tills kl 1 och efter det ska vi ju på kryssning :D Så på fredagen blir det ingen skola för min del :) NICE

hehe, mamma frågade nyss om jag inte hade något skol-grejs att göra.
Visst fan har jag det. Och visst fan orkar jag inte göra det.
Men jag ska skärpa mig, jag måste verkligen det.


peace

ja vissa kör ju svart-taxi

medans andra producerar andra svarta saker. HAHHHAH alltså förlåt men det där var askul när jag fick höra det idag.

FAN vad mörkt det är ute, tur att jag är så fruktansvärt vit så jag lyser upp halva jordklotet :)

peace

tack älskling :D

Tack älskade älsklings P :D
´wieiwiwieieeiie

skola snart, känns så jävla hemskt!
Min säng skulle vara skönare än att gå till bussen.
fan
fan
fan va drygt
spanska har jag också, det är ju inte direkt det roligaste.
fan

peace

tv söndag

Söndagar är ju som gjorda för att man ska gå upp i vikt!
Först är det OTH, sen Gossip Girl, sen blir det Parlamentet som jag aldrig missar, och som jag alltid dör av garv åt. Och idag efter Parlamentet är det en film- Djävulen bär Prada.
NICE


Tänk om världen går under år 2012, fick fan lite panik nu.
hahahha alltså bara för att jag såg trailern till filmen 2012 så vart jag skakis nu.
Nu ska jag tänka ut en lista på saker jag måste ha gjort innan 2012.
Kommer iaf hinna ta studenten. BRA


Förresten så är Chuck nästan snyggast i hela världen. Bara Lil Wayne som är snyggare.

PLUS att jag hatar att jag alltid hittar fel på folk.
peace

vadå

-"Vad fan drack du ikväll egentligen? Du stinker gammal alkis".



RSS 2.0