hjärndöd?

Ibland vet jag inte riktigt om jag är gjord för ett liv på denna planet. Det var nog ett tecken att jag är född i Mars-Jag hör hemma där!

Sitter vid mammas dator för jag hittade inte min mini-dator (letade sjukt länge) (5min) iallfall så gjorde det skitont att sitta i datastolen efter några minuter. Min röv liksom domnade bort på ett ganska oskönt vis.
yes, jag sitter på minidatorn.

Jag är så jävla dum.
Tur att jag är glad ändå.
Snart kommer Victor det ägget, ska kasta räkor på honom när han kommer. Bara för att jag kan!!!!
Och inatt ska jag pilla in ärter i näsan på han :D
Nej men jag har inte träffat den efterblivna lille pojken på rätt länge så det blir fint de. Han ska förövrigt bara med till Gbg för att ragga brudar. yes!

peace

RUSSELL

Flippade sönder igår när Russell vann So you think you can dance. Grejen var att jag redan visste att han skulle vinna, men jag skrek ändå. haha, Pilly vart råglad men även lite ledsen när det kom fram att den jäveln har flickvän! Vem fan har flickvän på 2010 talet liksom?
HAHA

Innan Russell kollade jag på världens mest kassa film, fatta noll av den.

JAAAA och imorrn åker vi till gbg :D:D:D

NU SKA JAG RIDA
hejjdåååååååååå

peace

OS

Alltså OS är så jävla kul att kolla på! Jag skriker, gråter, skratta, surar och hoppar i soffan. HAHA ni ska se mig.
Men jag är sur för jag har inte sett en enda Snowboardåkare på hela OS, hallå är inte det med eller? Eller är jag bara efterbliven och missar det? Helvete att det ska vara så svårt, vill ju se alla dom killarna! haha på riktigt finns det inge snyggare än snowboard-killar. Man dör ju!
Jag har skärpt mig med att skriva om alla kändisar jag tycker är snygga eftersom jag blir mobbad av Nico och Vicky bara för att jag har nya kärlekar varje dag. Så jag håller mig alltså till Wayne i fortsättningen och ni ska slippa höra om mina andra mini-crushs haha!

Fan det är ju gamla tanter med på OS!!! En 43åring som kör skicross eller vad det heter. Det är fan inte illa pinkat i hundgården!
Jag skulle vilja kunna åka bräda eller skidor, men eftersom att jag har en tendens att bryta armar och bäcken och tummar och fingrar hahha så är det nog lika bra att låta bli..



Jag och Nikiiitaaaa kör Marres shot-face. Vilket ni ser till höger att hon inte gillar. HAHAHA

peace

Dagens

Jag citerar min hemlige vän, jag vill inte skriva ut hans namn för då kanske han ger sig på mig.

"Alltså fyfan det var det äckligaste jag varit med om, den såg ut som en dansk röd pölsekorv efteråt"

Och ja, ni kanske kan tänka med era hjärnor och lista ut vad det handlade om.



peace


Corr tycker om


Jag tycker om dessa små filurer, även tjejen med plåstret och tjejen bakom kameran.

peace

Victor ma hoooomie

Ja, här sitter jag och dricker oboy och käkar majs direkt ur burken. Alltså det finns inge godare! Kanske jävligt skumt att kombinera dom två sakerna men det blir skitgott! haha

Har precis snackat med min käre vän Victor. Han är fan lika dum som jag. När jag frågade varför han aldrig ringer så svarade han att han har råkat radera ALLA nummer på sin mobil. HAHAHA jag dör så jävla typiskt honom. Sen frågade jag när vi ska förlova oss och han sa att jag kan förvänta mig att bra saker händer i helgen så det känns fint :) Men sen sa han att det blir billigt att gifta sig med mig för jag vill hellre ha godisringar än diamantringar på fingrarna :( va är det för stil vaa? Men iallafall så kommer han hit på torsdag och sen åker vi ju till gbg på fredag morgon. Då ska jag hitta en gbgare och bli kär i, ni vet sådär på en helg.

JAAAAAAarå. Nu är det Jerry Springer och det är jätteroligt. Jag tror att om 5 år kommer jag och Victor sitta där olyckligt gifta för att jag har varit otrogen. Det blir kul.
Men just nu är det två tjocka lebbar som slåss hahah, jag dör. OH NO YOU CHEATED!!! OH WELL OH WELL, SHE WANTED ME, SHE SEX GOOOOOD. alltså det här är underhållning på högsta nivå. Jag undrar hur mycket betalt dom får för att ställa upp?

Imorrn måste jag gå till skolan, det känns mindre roligt. Men på onsdag ska jag färga håret :D Eller bara utväxten, men ändå :)

Nu är det en tant på Jerry Springer som har varit gift med en gubbe i 10 år men aldrig fått orgasm, this is fun! hahahah

peace


It´s cold out here

Heeerreeemin!! Allvarligt talat, varför guud vaaarföööööör måste du göra så att det är så kallt? När du gör såhär mot oss så vill man ju hellre komma ner till helvetet där det alltid är varmt istället för att komma upp till dig när man kolavippar. Tänk på det gamle man!

Ingen skola idag, hehe. Hovslagaren kommer till hästarna och mamma jobbar så gud så synd att jag var tvungen att vara hemma. Men Nico smsade och sa att spanskan var inställd så jag missar bara engelskan idag så det var ju bra va.

Jag längtar som faan tills på fredag för då åker vi till Göteborg :D jag älskar verkligen Göteborg, där ska jag bo när jag blir lite lite mer redo att flytta hemifrån haha!
Nico den snippan ska ju till Thailand på fredag, och när man säger det så känns det helt plötsligt inte lika ballt att glida till gbg.. haha fan

menmen, nu ska jag käka frulle och sen klä på mig så mycket kläder så jag knappt kan gå och sen gå ut i stallet. USCH jag vill verkligen inte.

peace

fatty fatty

FEEETTTTTTTTTTTTO jag.

Mamma fyller idag, grattis:)
Alltså tänk vad fet man skulle vara om någon man känner fyllde år varje dag. ALLTSÅ bauuta fet.

peace

hejdå

Inatt kommer mitt hus blåsa bort, jag kommer ligga naken och exposed på vägen och bli översnöad innan jag ens hinner blinka med höger öga. Mina tår kommer ramla av en efter en och sen kommer jag drunkna i snö.
Ja men så tråkigt då.
Idag har jag haft världens huvudvärk, kan inte komma på aaaalls vad det kan bero på. haha!
Det var kul igår iallfall, jag gillar mina bruttor.

Anja va rädd i backen idag, typ som jag är när Adam ska skjutsa mig och Marre någonstans. Ni vet, rädd att man ska dö eller göra illa sig.

gnatt
peace

rubberikke

Satt nyss och skulle skriva today, fick total hjärnsläpp och stavade det totay istället. haha det tyckte jag var jättekul så jag skrattade så mycket att glurrbullarna jag åt hos Pilly nästan kom upp och sa hej igen. Men jag lyckades svälja i tid så att dom stannade där dom hör hemma. Sen tittade jag på ordet totay igen, och när jag såg det lilla ordet blev jag jättesugen på att ha en egen ödla som skulle heta Totay. Orsaken till att jag just vill ha en ödla som heter Totay och inte en katt är att ödlor kan gå i takt till 50cents låt go-shorty. Eller vad låten nu heter. Han sjunger. GOOO SHOrtyyyy it´s you r birthday, gonna party like it´s your birthday. Vet ni vilken jag menar då?
Men mamma vart jättearg när jag sa att jag vill ha en ödla för dom är så gröna så att om jag skaffar en ny pojkvän som är färgblind eller så, så kan han typ kliva på den och då blir det ödlemos vilket man kan se fel på och tro att det är något ätbart och då mår man dåligt sen.
Så mamma ringde min pojkvän och bad honom komma hit fort och få mig på andra tankar. -Ta din vita springare, sa mamma
-Helvete heller, jag tar moppen svarade min älskling.
Jag hann filma honom när han skulle hem sen igen och titta vilken liten vurpa han gjorde stackars gubben.




peace

Pilly är 19 nuuuu

Jaa min favorite guuurrl fyller 19 idag, grattis älskling :D
"Slutade" skolan vid halv tolv typ och då vart det födelsedagsfika med alla tjejer hos Pilly :)
Seen så åkte jag hem och red.

Och sen kom jag på att det var fiskbullar i skolan idag och att jag inte ens gick dit och åt. Kommer ångra detta i flera veckor framöver, hur jag ska komma över detta felsteg vet jag icke.

Snart är det helg
peace

fiskbullar

Har varit sugen hela dagen, sugen som en gris är på potatisskal typ.
FISKBULLAR vill min kagge ha.

Vet inte vad jag ska säga om min dag. Jag har varit som en paranormal activity hela dagen. Skum,äcklig,dryg och helt vidrig. jaaa, jag ber om ursäkt till alla stackars satar som tog illa upp av mitt hets.
Haggan la iallafall av årets jävla rap på matten, trodde jag skulle dö. Men icke sa nicke jag överlevde.

Fettisdagen är det ju idag så man kan ju fan säga att det är min andra födelsedag idag. Grattis till mig och mina fina hakor Bill och Bull.

fyfan, ska spy
peace


Johanna!!!

ÅÅHHHH va jag saknade dig i skolan idag. Vart var du? Var du med din cross-kille? va va? Svara mig!?



Här är en fin bild på Johanna och cross-killen :) Så söta tillsammans.
Man ser ju också att Johanna är en riktig prinsessa som alltid klär sig i rosa. Och så smart att ha genomskinliga BH-band :) Finafina du :)

peace

okej?

Jag trodde att jag var lite smådum
Jag trodde att min klass är sådär lagomt efterblivna
Jag trodde att Norrmän var dom mest korkade i Norden.
MEN VA?! Vad fan håller Danmark på med? Haha alltså seriöst, nu är jag inte så stolt.
På vissa sjukhus ska dom börja dela ut gratis heroin till missbrukare. Dom ska ha sjuksköterskor som hjälper till att mäta upp lagom mängd heroin och sen ger dom det till missbrukarna. HAHAH ALLTSÅ??!! Är dom dumma i hela huvudet eller?
Skattebetalarna ska alltså betala heroin till knarkarna, haha wie vilken toppengrej.
Ska nog flytta till Danmark när jag blir stor, där är dom så smarta!

Jag är trött och jag är hungrig. Och grejen är den att jag nyss åt... Helvete. Jag önskar att jag var skitsmal och inte kunde gå upp i vikt hur mycket jag än åt. Allvarligt talat, jag äter som en jävla man och man ser ju det direkt på hakorna liksom. fyfaan.
Nu har jag också ett litet problem.. Jag har alltid världens beslutsångest. Alltså jag har verkligen problem med det, kan tex stå 10 minuter och välja om jag ska dricka cola i en blå eller rosa plastmugg, om jag ska ha uppsatt eller utsläppt hår, om jag ska gå åt höger eller vänster om dom där pelarna som finns i skolan.. Om jag ska ta höger eller vänster ben först när jag ska gå på bussen.. Kan aldrig bestämma om jag ska ta ost eller skinka på mackan, om jag ska duscha eller borsta tänderna först.. hahah alltså jag blir så jävla trött.
Nu har jag suttit i 30 min och funderat över om jag ska kolla på tattoo highway eller Paradise Hotel Danmark på tv6play.
Nu väljer jag.. JAG VÄLJERRRRRRRRR... EHMMM. Paradise Hotel... haha, man vet ju inte, deltagarna där kanske får gratis heroin dom också? Kan bli jävligt kul.

peace

Vad är alla hjärtans dag?

Svar: överskattat

Nej, helvete heller att jag är bitter. Men heyyyy jag tycker väl lika mycket om min mamma varje dag liksom? Och inte älskar jag Pilar och Marre mindre imorrn än vad jag gör idag.
Nej så sjukt kass dag, haha!
Tycker man om någon så gör man det inte bara idag. Och inte fan visar man det bara idag då heller? YUÄÄK då blir det sådär putti-nuttit-och jag hatar det
Kväljningar är vad puttiiinuttenuttgull ger mig. fyyyyyyyyy.
Så att, alla hjärtans dag är nog egentligen den perfekta dagen att vara singel på.
ja.
precis.
och som sagt, nej jag är inte bitter. Och jag är verkligen inte ironisk.
Jag bara
har
svårt
för
gull


plus att jag har tråkigt.
Snart börjar iallfall The Hills, och sen The City. Gissa vem som sitter klistrad vid rutan då liksom? me me me

Nu ska jag knivhugga en gose-nalle.
peace

herrååå Joel

Såg ju Snabba Cash igår, SAY WHAAAAAT?!! Va i helvete, den var skitkass om man jämför med boken! Allt som typ är spännande i boken var inte ens med i filmen, vart skitsur haha!
Joel Kinnaman var snygg, men snyggast var Mattias som spelar Jorge för när jag såg honom så dog jag verkligen. Alltså verkligen verkligen den här gången!
Han kan nästan få mig att ge upp Wayne, HAHA

NÄEeeeeeeee nu ska jag kila.
peace

Snabba cash

Helludiluu

Sitter och gör ingenting,jaaaaa va roligt. Prövar mina nya skor, sköna. Men det är converse så hur skulle jag ens kunna tro att dom är något annat än sköna liksom? nä.
Kl sju kommer Johanna W och hämtar upp mig (eller hennes föräldrar kör) och så glider vi till Emma och käkar lite och sen.... seeeen. TADAAAA!!!! åker vi till Sala och kollar på Snabba Cash inatt, jag kommer seriöst få hjärtklappning och börja dregla, hyperventilera och svimma när jag ser Joel Kinnaman. Så är det bara.

Nu måste jag fan platta frillan.

peace

give me some cash

Jag är så brutalt fattig just nu. Eller egentligen är jag inte det, men jag får inte använda mina cash till något alls. haha! Måste spara till Gbg och till Rhodos. fiiiifan assoo.
Så bara därför så vet jag MASSA av saker jag vill ha, typiskt.

  
VILL HA HA HA HA.
Höll på att skita på mig när Nico visade den här sidan med kläder och jag kollade på en tshirt och såg att det var WAYNE på den! Kan inte ladda upp den nu, men när det går gör jag fan det. Den ska jag verkligen ha



SNEELLLA GE MIG LITE PENGAR GUD

peace

In my head I see you all over me

Kan inte sluta lyssna på den satans låten, haha typ 50 gånger i rad lyssnar jag och sen kan jag vara utan den i typ 10 minuter och sen måste jag lyssna igen.. eller ja ungefär.

Senaste veckan har jag kommit på att mina vänner inte stöttar mig till 100% när det gäller mina kärlekar. Jag menar, vad är det för fel att tycka att Marilyn Manson är sexig? Han är definitivt inte snygg.. Bara sexig, ni fattar? haha! Iallafall så låter det på mina homies som att jag har sålt mig till djävulen typ..
Och varje gång jag säger någon liten elak kommentar till någon får jag höra: ahhmendurå, du är ju kär i Marilyn Manson HAHA!
-Marre vafan gör du, du är så jävla seg på att svara
-ahhhmenduuuurå, du är ju kär i Marilyn Manson
EH?
Jaa, alltså ni ser det kan liksom handla om vad som helst egentligen.. Kanske skulle ha hållt min crush lite hemlig, haha! Jag får ju lida som en jävla toalettborste för min kärlek liksom.

Jag menar, vad väljer ni egentligen? Skulle ni hellre välja killar som ser ut som små troll, typ Robin Bengtsson, Zac Efron och typ HAHAHAH frisören Bobby!? (ingen aaaaning verkligen varför jag valde just dom tre heehhehe JOHANNA) Nej, klart ni skulle välja Lil Wayne, Marilyn Manson och typ Joel Kinnaman istället! Okej, mina tre kanske inte är sådär skitlika varandra, men dom är fan heta alla tre. SÅ .
PUNKT
JAG
HAR
RÄTT
.

Imorrn är det fredag och det betyder hello helgen!
Sen helt plötsligt kommer det vara måndag igen... så ja, jag vet inte om jag ser fram emot helgen.

HAHA fan va depp
Idag ska katten vi hitta åka hem, kommer gråta en pöl

peace

jag är så sjukt bra

JAG HAR KÖRT BIL FÖR FÖRSTA GÅNGEN!!!
Jag gjorde det så jävla bra också tycker jag, haha! Mamma sa att jag var duktig när jag hade kört klart, men under tiden jag körde satt hon och svor och skrek att jag inte skulle köra så långt ut i kanten, HAHAHAH asroligt att göra henne rädd :D Jag hade ju full koll serrni ;)

Idag har jag fan varit skitduktig! Gick upp rätt sent iofs men sen var jag duktig och red alla tre kusarna, mockade och sen åkte jag och Emma på teori på körskolan och sen gick vi och gymmade och solade :D Fett bra gjort av oss! Om jag vart brun när jag solade? röd röd röd haha

nu ska jag ta mig lite oboy om jag lyckas göra den god.

peace

tisdag

fiiiifaaaan imorrn är det studiedag, ingen är gladare än mig!
Ska sova som en jävla tok, sen ska jag rida och på kvällen blir det körskolan och sen gymmet med Emma , sweettttttttttt.

fan va kissnödig jag är, aldrig vart med om värre.
Sitter och är förbannad på mig själv också, för jag lyssnar alltid sönder skitbra låtar. Vafan då fööör?!?!?!
Har lyssnat på samma låt i typ snart 2 timmar. hahahah




Asbra smörlåt haha
peace

My secret



Folk kommer döda mig, låtsas om att dom inte känner mig.
Johanna, du kan ta Robin Bengtsson du. Han är u.g.l.y.
Detta är min nya man, om nu det inte kommer att fungera med mig och Wayne.

peace

Lung-rensning någon?

Mår sjukt illa, haha alltså inombords.
Gissa vem som tvingades att bada av sin tyrann till morsa? jorå, jag.
Gissa vem som nästan började gråta när det visade sig att en hel klass med småbarn också skulle bada samtidigt som oss? jorå, jag.
Alltså barn är så jävla äckliga, jag svär att minst varannan unge pinkade i vattnet. Och jag fick tre kallsupar vilket innebär att jag är full med piss nu! HHAHHA jag vill dö, har verkligen fobi för det där..
Undrar om det fastnar i lungorna? Alltså kisset. Eller får man ens ner vattnet i lungorna när man får kallsupar? Äh fan det spelar inte någon roll, jag spyr ändå när jag tänker på äckelbarnen haha.

Roligaste idag har iallfall varit Marre som är så jävla efterbliven.
Inatt vid typ klockan 2 skickade hon ett sms: CORR, jag dör. Gissa hur gammal Cimon är?!!??
Jag orkade fan inte svara då liksom och senare idag så skrev hon igen: MEN GISSA DÅÅÅÅ!
Svårt... eh ett år äldre än oss cp-hora svara jag.
-jaha kul att du visste, nu är det bara för mig att satsa. Jag blir kåt bara jag ser han, blir en pöl efter mig där jag har suttit när jag jag har kollat på PH.
HAHAHHAHA alltså tjejen är sjuklig, meen helt underbar.
Nu har vi börjat tagga tills vi ska till Pilly också när hon fyller :) Tänk att P snart blir 19, det är ju sjukt :D haha! Skönt att hon blir pensionär två veckor innan mig iaf :D Känner mig ung. Marre är babyn i gänget. 9 dagar yngre än mig, fiiint det ;)
Hur skönt var det inte när vi fyllde 18 att vi fyller så jävla tätt?
Pilly 17 feb
jag 1 mars
Marre 10 mars
sweeeeeeeeet

Nu ska jag kolla på Cops och garva åt fula människor :D
see yah
peace

söndag, go fuck yourself

Hatar söndagar, vilken nyhet va? näe

Funderar starkt på att skita i skolan imorrn eftersom vi bara ska simma hela jävla dagen, seriöst jag avskyr badhus mer än vad jag hatar söndagar! Först är det svinkallt både i luften och i vattnet och sen har säkert 300 ungar pissat i vattnet, och eftersom jag inte är en sån bra simmare så blir det lätt en och annan kallsup, och jaaa hur kul är det att få in piss i käften och ner i lungorna va? Nej just det, inte sådär jätteroligt!
Det värsta av allt är att man inte bara är tvungen att simma lite utan man ska också dyka och hämta upp en förbannad docka från botten. WHYYYY?!!? Jag kan inte ens simma under vatten liksom. Och om jag ska "dyka" blir det magplask och sen ser det ut som om jag har knivskurit mig på magen typ. Så jaaa, jag kommer nog stanna hemma.

Nu sitter jag och väntar på att Tobbe, Linda och Mats ska visa sig på tv-rutan, haha okej det är kanske över en timme kvar men jag väntar och är lycklig över att jag ska få se deras ansikten. Tobbe är ju helt fantastisk!

Under tiden jag väntar lyssnar jag på musik, och jag har nog blivit lite kär i John Mayer. Sjunger skitbra, asbra låtar, utseende som en gud så vad mer kan man begära liksom?

peace


Steve O

Steve O är fan snygg, HAHA!
Hittade en fett ball tshirt med han, måste lägga till den på min ska ha lista, haha:D

Har inget att skriva idag, näääääääääe.

AHHAHAHAHAH JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR , kollar på melodifestivalen bara för att man ska liksom, och HHAHAHAH va i helvete?!! Hur fan låter han Salem Al Fakir när han snackar? Hej jag heter Salem och är 3 år, tycker om att äta potatismos och gillar när min mamma killar mig i nacken med lösnaglarna liksom.
Tur att han sjunger helt okej iallfall, haha annars hade jag dött ännu mera.

Nu börjar jag svettas asmycket också, för nyss frös jag så jag satte på elementen så dom nästan kokar, så satte jag på mig mössa och halsduk och fingervantar och jaaa ni kan väl tänka er mig nu när jag får svett-panik och måste försöka få av alla jävla kläder. hahah jag är så jävla ful!

Ola sög idag
Tjejen med GaGa kläderna sög
Rödtotten sög
Snubbarna som såg ut som dödgrävare, (en hade snyggt hår) var skitbra måste jag säga
Han gubbspolingen med grått hår sööööög
Snygga blondin tjejen hade äckligaste låten
Frispråkaren ELLER VAFAAAAAAAAAAAAN han kallar sig sög fan balle, inte konstigt att han är singel liksom!
Lille Salem 3 år var näst bäst, han kan ju iallfall sjunga

JAAAAAAAAAa det där var Corrs utvärdering av Melodifestivalen liksom, lovar att alla specialister tycker precis som jag! Jag menar, jag älskade ju verkligen opera tanten förra året. HA

HAhahah jag borde få en fet smäll, liksom kolla att jag har lagt ner typ 4 minuter på att skriva om Melodifestivalen. haha
nej nu skiter jag i det här

peace

Han är snygg Mattias, jävlar vad snygg han är

Jaaa så låter det här hemma i tv-soffan. Har precis kollat klart på Taken med mamma, andra gången jag ser den filmen och den är så sjukt bra! HAHAHAH fast Pilly, mamma fick också damp när tjejen springer som en jävla tönt hela tiden, du vet? haha!
Så nu slog vi på tv4 och MJAHUHU Mattias är brutalt snygg alltså, haha.
Fast dom där kläderna dom har på sig när dom dansar är så jävla äckiga, haha skulle vilja bränna upp dom och kasta ut dom i havet och aldrig mera se dom liksom!

Red Puma och Timmy i ridhuset idag, joggade bara Puma och hoppade Timmy lite, han var sjuuuukt fin. Haha nu suger det att jag är för gammal.

mjaaarå jag vet inte vad jag ska skriva mer.
hörs imöra

peace

Freeeeedag

Äntligen fredag, satan va skönt!
Sitter i kritrummet och har samhäll och jag gör fan inte mycket för tillfället haha.

svenskan var så jävla rolig imorse när Odis fick en enorm damp-attack! AHHAHAH JAG DOG! Först kastade han en fet bok på bänken och sen började han skrika som en galning! NI FÖRSTÖR JU ALLT, VA TYYYSTA. Så fortsatte han aslänge så man fick skavsår i öronen typ. Sen helt plötsligt gick han ut ur klassrummen och alla började verkligen asgarva, jag trodde jag skulle börja gråta så mycket skrattade jag faktiskt. Det var kul. Tummen upp för dig Odis, snälla gör om det snart så hela klassen får se :D

Johanna fyller 18 idag, grattis till den lilla rosa prinsessan:)

Slutar tio i tre, fyfan en timme kvar. Då kommer mami och hämtar mig så ska vi glida och hyra film som vi ska kolla på ikväll. Sen ska jag hem och rida, fifan.

JAAAAAA vi ses
peace

There's nothing crazy about me

Tjena

Här kommer hälsningar från Stockholm.
Ville mest bara framföra en viktig politisk åsikt.
Kebab är gott


Förresten här har vi miss Stockholm i år
Bjuder på nåra fina pics på henne

Sandra <---- Hennes blogg finner ni här








Rebirth

Wayne är nog den största Guden i världen, ÄLSKAR hans nya-Rebirth. Sjukt mycket bra låtar!
Började fan böla när jag lyssnade på dom HAHAH.

peace


operation patte

HAHA mamma och jag har suttit och kollat runt på plastikoperations-sidor. Skitroligt, man kan ju göra massa roliga saker! Mamma vill göra ett facelift och jag vill göra pattarna mina lite större, det skulle fan vara sjukt nice! HAHA! Men först måste jag spara ihop 44 tusen pix typ, och jaaa det är inte lika nice. Hahah, nej men seriöst jag ska inte göra det, men om man nån gång skulle få lite cash över skulle jag fan inte tveka.
Haha såg också att man kan spruta in nått ämne i händerna och i armhålorna så man inte svettas så mycket, tach gud att man inte har dom problemen alltså. Marre brukar klaga på att jag har handsvett, men VA? Den bruden vet inte vad hon snackar om hahaha! Jag har inte det, lovar.

jaa vad ska jag nu skriva om när jag inte orkar skriva mer om pattar och svett...
eh
eh
jaaaaa

vet inte riktigt.
är trött
Idag måååste Ryan åka ur sytycd, eller Nathan han är en jävla tönt! På riktigt, tål inte lillkillen.


En snygg Nicoflina och en högst icke-fotogenisk Corr



Charmörerna

peace

mannen, myten, legenden

Visst är det så man brukar säga? Har för mig det iallfall haha, har fan noll koll på allt känns det som.

Måste bara säga att jag har fått en ny idol, skönaste snubben, så jävla rapp i käften som han är skulle han passa perfekt i vårat gäääng i skolan HAHAHA! Han är verkligen så jävla rolig!



Nu har vi inte bara en Vickmeister, utan även en Tobbmeister. Hälkommen hälkommen

peace


Hur tänkte dom här?

HELLOOOO? Har ont i magen. Har det svåraste valet i mitt liv framför mig. Hur jag än gör så blir det ändå fel på något vis. Känns så jävla hemskt. Känns verkligen i hjärtat att jag kommer svika en av dom sakerna jag älskar mest här på jorden liksom! Kommer säkert bli straffad eller så på något vis...

Hur fan ska jag välja när dom visar So you think you can dance och finalen i PH samma fucking tid!? Mitt liv rasar ihop! HAHA

Blir ett jobbigt beslut, får se om jag överlever kvällen. Annars vill jag säga att det har varit trevligt att blogga och ni jävlar suger på att kommentera.

I don´t really care where you live at, just turn around boy let me hit that

Don´t be a little bitch with your chit chat, just show me where your dick´s at

ÄLSKKAAAAAR låten faktiskt, och hon är så jävla snygg! haha!

peace

monday

Jag hatar allt som har med måndagar att göra...
förutom att jag slutar tidigt och att det är PH på kvällen, annars är det rätt lamt med måndagar.
Kom till skolan vid nio och high score, spanskan är inställd! Fyfan kändes som om jag hade vunnit 60 mille på lotto liksom! Sen hade vi engelska med lille Odis, och han har nu istället för att försöka få oss att sluta snacka skit, kommit på den briljanta idén att vi ska snacka skit på engelska. Ja nivet, om äckliga killar, cp-tjejer och så vidare. Okej, kanske lite bra saker också, men det är dom äckliga och roliga sakerna man kommer ihåg liksom. haha!

Ska till ridhuset med Trixie ikväll och sen ska jag fan plugga lite. SEN mina vänner är det PH och det missas veeeeerkligen inte, då får någon hugga en yxa i ryggen på mig.

hörs
peace

RSS 2.0