It´s gonna be me, you and the påsklov

HOLA JAO

Imorrn är det sista skoldagen och sen sen seeeen är det påsklov :D Alltså äntligen!
I helgen ska jag till CamillaCrämboll i RanstaCity och sen ska jag vara en vilde hela lovet.

peace

vafan?

Johanna är världens biaaatch mot snella människor.
Nicolina KAN INTE sluta snusa (om hon gör det lovar jag att aldrig mer äta chips)
Viktoria torrjuckar på alla hon ser.

Jag har så fina vänner

peace

hard work work

S to the kit!

Haha, ibland undrar jag varför Gud vill straffa mig varje dag. Alltså det borde ju finnas människor som gör värre saker än mig. Typ mördar och misshandlar och lämnar hundbajs på gatorna! Men nix, jag straffas!
Om jag inte hade brutit bäckenet hade jag tagit studenten i år, och om jag hade tagit studenten i år hade jag kunnat tacka ja till ett FEEEEEEEETT jävla jobb. Och om jag hade tagit det jobbet hade jag sluppit Sverige. Och om jag hade sluppit Sverige hade jag varit glad.

MEN jag är ändå glad att jag går med 92-töntarna liksom, för om jag inte hade gjort det så hade jag aldrig träffat "männen" i min klass och det hade varit förjävligt.

Så nu ska jag vara glad att jag har bra vänner och ledsen för att jag kommer vara fattig.

peace dudes


heeey sunday

Kul igår=Inge kul idag, punkt.

Imorrn är det en ny veck-sate igen, gahhh jag har skitmånga prov i veckan. Plus att jag ska ha körlektion imorrn för första gången, jag kommer skämma ut mig. Jag kan förfan inte köra bil what so ever!
Glad blir jag iallfall av att vi bara går 4 dagar den här veckan, och på fredag börjar påsklovet :)
Efter påsklovet går jag två hela veckor i skolan och sen har jag ledigt i en vecka, okeeeeej kanske inte skitkul att ligga på sjukan helt fucked up, men hellre det än skolan. haha

Jag är bra
peace


toppen!

Gud va roligt att den här dagen började åt helvete :) Gud va roligt att jag är så förbannad på Mille så jag skulle kunna döda hästjäveln! Jävla röv :)
HEAHEHHEHE
Jag hoppas att resten av dagen blir bättre, annars grinar jag sönder. Det borde vara olagligt att allt går dåligt så fort man vaknar.

Och jag vill se avsnitt 15 av Vampire Diaries, och Pilly har det så att, jag m å s t e hem till P snart :D
Ikväll blir det parteyy, hoppas min tur vänder då så jag inte sitter och är skitlack hela kvällen. Ska försöka bli på bra humör.



dreeeeeeeeewl

peace

fredag med olsson

via msn..

Alltså jag och Sandra kan vara dom mest patetiska människorna som finns just nu. Det är fredagskväll och vi sitter vid msn och kollar på Let´s Dance.
Vi skickar roliga bilder till varandra, och skickar ljudklipp när vi smaskar chips och även ljudklipp när vi kissar, så det hörs hur det skvalar. Det kallar jag patetiskt.
Jag saknar Sandra, hon är så manlig och fin precis som jag.
När jag har opererats så ska jag åka till Norrtälje och hälsa på, det var jävligt längesen jag var där.
Hmm vad mer pratar vi om.. avundsjuka. hehe
och manboys.

Nu vill vi även bajsa Molly Sandén i örat.
Hon och Erik Sate passar tillsammans, USCH

peace

Är Bull verkligen den dumma?

Heymän

Idag är det ingen rolig dag för idag är det Correns måste plugga dag. 

Fan vad jag hatar att plugga. Jag är skitdålig på det också. Ni som säger: Hur fan kan man vara dålig på att plugga? KÄFTEN PÅ ER!! Jag är seriös, jag vet inte hur man gör för att få in alla små "skitviktiga" saker i huvudet. Funderar på att lägga böckerna på bordet och sen banka huvudet så hårt jag kan 10000 gånger mot boken, då kanske det lär fastna lite iallfall.

Jag är fortfarande pissed as hell HAHA, PPPP ni vet vaaad. haha! Tror nog Johanna är argare, känns som att det här har fått hennes lilla pudel-hjärna att börja leva igen! Kul för henne, verkligen.
Förresten blev Johanna och jag jämförda med Bill och Bull. Eller att vi var som Bill och Bull.
Johanna valde först och hann bli Bill, så jaa jag fick vara den dumme. BULL :D

Nu ska jag snart ta in hästarna och sen ska jag plugga spanska, Historia och även hur stor omkretsen på min macka och hur många deciliter oboy det får plats i en mugg. hehhheeh UPPPHERE

peace

Rättvisan skall segra, tadaaaa!

Jag, Johanna och Nico har ett uppdrag nu. Helvete vilket uppdrag vi har! Vi är typ som Power Puff Pinglorna.



Här är vi glada alla tre



Men låt inte vårat klena yttre lura er, VI ÄR FAAARLIGA


  • Blomman, har långt rött hår, rosa ögon och rosa kläder. Hon är trions ledare, och den som beter sig mest vuxet och sansat.
  • Bubblan, har blont hår i två tofsar, blå ögon och blå kläder. Hon älskar att rita och blåsa såpbubblor, och hennes naiva överkänslighet gör att hon ofta (felaktigt) betraktas som gruppens svaga punkt.
  • Buttran, har kort svart hår, gröna ögon och gröna kläder. Hon är trions pojkflicka, och hon har en förmåga att låta sitt aggressiva humör gå ut över andra.

  • Känns som att Johanna är Bubblan, Nico är Blomman och jag är Buttran. Jag får nog klippa håret och färga svart, och Nico får färga tillbaka till sitt förra. HAHA men jag älskar att beskrivningarna stämmer in jävligt bra på oss! hhaha


    HAHAHAH och sen känns det också som att jag inte har något liv som sitter och googlar Power Puff Pinglorna liksom. heeeeeeerre.

    Nej, nu ska jag ut.

    peace /Buttran


    Lugn igen, tror jag

    Hehe, nu är jag lite lugnare. Men jarå jag är fortfarande skiiiiitarg.
    Har fått operationstid den 26 april, vilket gör att jag kommer gå med gips fram tills i början av juni och att jag inte kommer få rida förns typ i augusti igen. DET SUGER SÅ JÄÄVLA HÅRT! Kul att ha kämpat och tränat hela vintern och sen inte ens få tävla på sommaren. Kill me.
    Kommer vara handikappad på Rhodos också, eftersom jag tydligen kommer ha skitsvårt att använda armen ordentligt direkt efter gipset kommit av..
    OCH KUL att jag kanske inte ens kommer kunna fira valborg, och om jag nu kommer kunna det så blir det i mjukisbyxor för att jag kommer säkert inte kunna ha jeans för stygnen som kommer sitta i höften. aeggggrgrggf. haha fan
    Kommer säkert flippa och bryta armen på Rhodos igen, vem skulle bli förvånad?

    Plus att Trixie är skadad
    Plus att jag inte har spanskaboken hemma som ska vara klar tills imorrn
    Plus att jag är hungrig
    Plus att jag inte orkar mer nu

    Fan, det suger just nu allt. Hahaha, faaan vilken glad människa jag är. Ni som känner mig vet att jag brukar vara räääätt glad, men alltså just nu går det inte.

    JAA så nu ska jag rida som en jävla tok dom fem veckorna som är kvar till operationen.
    En bra sak är ju att jag får en extra veckas ledighet. Blir väl kvar på sjukan ett par dagar och raggar morfin (kärlek) och sönderslagna grabbar som jag gjorde på Irland. HHAHAHA alltså det var brutalt. Inget stoppar mig liksom.

    Imorrn kanske jag är på bättre humör, annars lovar jag att skita i att skriva. Ni lärr ju typ få självmordstankar av att läsa min blogg. aarå

    peace


    crappppp

    Först bajs sen crapppppppppp
    MITT LIV SUGER JUST NU, hela min sommar är förstörd och jag skulle kunna göra så jävla dumma saker just nu känner jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah


    faaaaaaan

    BAAAAAAAAAAJS

    JAG ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD
    Va i helvete är det för jävla fitt-nissar som bestämmer på Akademiska i Uppsala? ELLER TROR att dom bestämmer. En jävla sköterska bestämmer faan inte, men ändå kan hon tydligen se till att jag inte får operera mig när jag FAAAAAAAAAAAAAN har bestämt tid med läkaren. JAG FLIPPAR UUUUUURRRR
    Jag har så äckligt sjukt baaaaaaaaaaajs ont i handleden, ni fattar inte. Om man bara ser smärtan hade jag hellre brutit bäckenet igen än ha en sånhär missbildad arm. Forreeeeal det gör sanslöst ont. Skämtar inte, snart förlänger jag armen själv. Karlssons klister lär ju funka, kan ju knappast bli sämre än vad det är nu ändå.
    Hahah helt sjuuuukt vad jag är arg. KUUUUL att jag grinar MINST en gång per dag bara för att jag typ råkar hålla en tallrik fel med vänsterhanden, borsta tänderna med vänsterhanden eller öppna ett jävla mjölkpaket. Ska stämma skiten ur dom där Irländarna som opererade mig. ALLVARLIGT :'(

    Jaaa, fan det där var skönt.
    Har gått med den här skit-handleden i 6 år nu, jag menar det ska man fan inte behöva göra.
    Allt gör ont.

    Nu har jag slutat klaga.
    Plus att jag vet vad jag ska jobba med senare in my life. FYFAN vad det blir fett! I trean ska jag plugga som en vilde och sen ska jag börja träna så att jag blir skitstark och får asbra kondis. wiewyyy det här SKA hända. Bra att dom söker tjejer också, sweeeeeeeet dudes. Äntligen vet jag.

    peace, nu ska jag pussa Grynet

    funderar på att tattuera in AJ på handleden istället för mitt namn.

    Hon blir en kämpe, ja en hjältinna

    och får till vän en underbar katt

    Jag sitter och kollar på Gossip Girl samtidigt som jag sjunger på Sailor Moon låten, sååå bra :D HAHA på riktigt.


    Btw så har jag i helgen sett min blivande man, make och mitt livs blivande kärlek. Han är inte ens känd, utan helt normal. Jag vill typ lägga mig ner och flåsa och dregla som en hund när jag ser en sån snygg människa. hahaha.
    Samtidigt blir jag förbannad när jag ser sånna människor! Hur jävla tur hade inte dom när dom föddes liksom? Kul för dom.. En annan ser ut som Fred Flinta och springer omkring som en jävla valross. JAAAAAAAAAA

    ChuckChuckChuck är också så snygg.

    Stjärt, det är måndag imorrn. JAG HAAATAAR DEEET

    peace

    Steve Stifler

    Heymän

    Min helg har varit aschill! I fredags kollade jag på film och ÅT med Johanna och Vicky, såg tre skitbra filmer. Först American Pie som man aldrig tröttnar på, jag blev återigen kär i Stifler och om någon känner en kille som är precis som honom så kan ni ju gärna säga till faktiskt! haha! Sen kollade vi på Coming Soon som är en skräckfilm som jag seriöst höll på att skita ner mig av.. OCH SEN JAG DÖR, kollade vi på My sisters keeper eller hur det stavas. Fyfaan vad jag grinade allvarligt talat, finaste filmen jag sett. Sorglig och hjäääälp. :'(

    Igår så var jag hos Pilly och vi hade The Vampire Diaries maraton , så sjukt bra serie :D Så nu har jag sett till avsnitt 14 och jag lääängtar tills det kommer fler! Hur många snygga människor är tillåtet att ha med i samma serie egentligen???!!! :D:D:D galet

    Pilly, jag behövde inte rida idag!


    Jag dör

    peace

    tlöööött

    Johanna och Vicky är lika feta som jag.

    peace

    hell yes

    Freeedag :D

    Idag ska jag hem till Vickmeister med Haggan och vi ska endast äta och kolla på film och se våra magar växa och bli större, det blir fint det! Just det, vi ska ringa till Nico fem gånger också eftersom hon festar. Då måste man hålla koll på henne liksom :)
    Imorrn ska jag leka med min lover P :D

    Vet ni vad? Jag saknar Sandra skiiiiiiitmycket, var fan hur längesen som helst sen jag träffade skithögen! :( Ett måste att träffa henne snart. Hoppas våra sommarplaner fungerar, att jag inte är för fattig eller att min mamma tok-flippar och tvingar på mig en tvångströja, handbojor och munkavle.. Man vet ju liksom aldrig. Men man kan ju hoppas på aatttt... hon är snäll..

    Hehhe
    Det går liksom bra nu alltihop. Bra Corr, det är fint.
    Fan vad allt är fint idag. Det är inte ens fint väder och ändå är jag glad, nöjd och hungrig. mmm

    Nyss åkte det förbi en skitäcklig bil utanför :( Den såg precis ut som en sån som man kan bli kidnappad och våldtagen i, eehhhhe va otäckt! Måste skaffa en pickadoll!!

    Nu blir det stallet. Måste bara. bara kissa. kissa lite.
    JAG VILL OCKSÅ TA STUDENTEN, eller iallfall få studenkläderna!

    peace

    FUDD HAR PRENUMERERAT PÅ MIN HÄST!


    Wyclef



    PEACE

    uuuueeääk

    HAHA äckligaste jag vet är småbarn som käkar köttfärssås och sen dricker ett glas mjölk direkt efter. Och sen när dom ställer ner glaset rinner det mjölk blandat med orange köttfärs på glaset. HAHA jag får panik när jag tänker på det, vill spy.

    Jag har ont i handleden idag och kan inte ens rida pga det :/ Helvetes satans doktorer. Seriöst.

    peace

    boooo

    Nya Axe-reklamen ni vet? Det när killens ögon rullar flera varv, han kan liksom kolla vart han vill. Bakåt, sidan och så?
    Den skrämmer totalt skiten ur mig! Så fort den kommer på tv håller jag fan på att börja grina!! Dom borde inte  få göra sånna reklamfilmer tycker jag :(
    Haha seriöst jag har fan haft mardrömmar om den killen och allt!

    Jag käkar äpplen. Ni hör ju hur kul det låter när man älskar typ choklad och allt som inte är nyttigt. MEN JAAAAA Carlito det är bara att stå emot liksom. haha

    Ska fan ta en apelsin, gud så spännande med en ny smak i käften.

    peace

    Festina Lente

    Skynda långsamt

    Den som sa det först måste ha varit en av världens smartaste människor.
    Nu ska jag skynda långsamt med matten.
    Eller vänta. Jag skyndar alltid långsamt!

    peace

    bra och dåligt

    Det finns liksom bra och dåliga saker just nu

    Bra saker:
    Chuck i Gossip Girl börjar bli elak igen , YYEEEYYYY som jag har väntat!
    Jag hittade Mango glass i frysen, kvällen är räddad
    Nate är snygg
    Pilar och Marre är snyggare
    Jag kanske ska bli puppy-mamma


    Dåliga saker:
    Trip är ett as! Lämnar Serena sådär va!!
    Jag är för sugen på godis, men nej här ska vi inte käka det!
    Igår dansade jag lyckligt till MANBOY, idag-kill me det är fan inte okej Corr!
    Jag råkade spola ner en skitbra pincett i toaletten HAHA, satan.
    Grynet stalkar mig. Jaja, Grynet är en katt men har man inte en riktig stalker får man väl göra det bästa av situationen.


    Nu ska jag fortsätta kolla på GG och efter det är det Americas Best Dance Crew, där finns det snygga killar kan jag lova er! Sen ska jag fodra hästarna och sen sooooova asskönt i min säng :D Fan så trött jag är alltså, har velat dö hela dagen, men nej jag lever. Bra kämpat!

    Lollo firades igår och det var great, vart sjukt avis på nappflaskan hon fick bara! Fan så skönt att ha på lektioner till exempel :D

    peace DUDES


    VICKY

    Jag tror jag behöver din hjälp

    siitttiiing on tha toiletttttttt

    Har gått runt och sjungit på den hela dagen, folk lär tro jag är ännu mer idiot än förut haha.

    Nu sitter jag och tuggar tuggelituggummi och kollar ASFULA filmer från när Hevend, Kenan och Sahlin körde Hula Hoops på Wii, HAHA jag dör verkligen av deras fulhet. Skönt att inte vara själv ibland :D

    Idag har jag gymmat, det var skitjobbigt men ändå kul för nu har jag verkligen bestämmt mig för att sluta vara tjock :D På riktigt nu! HAHA Pilly lova att inte bjuda mig på godis när vi leker okej?
    Är astaggad :D

    JAAAAAAA sen hände inte så mycket mer denna dag, vi ses en annan

    peace

    Geografi?

    Jag vet inte om vi gör så mycket geografi. Jag vet att jag dör just nu iallfall.




    peace

    got yaaaah

    Har tränat på Skästa med Puma, JAG VANN!!! Sug på den du Pumi-horse ! :D
    Haha fan vad nöjd jag är med mig själv alltså :D Och hästfan :D

    Nu ska jag ta ett sånt där äpple som är min nya bästa vän eftersom jag inte får käka godis och skit längre. Är så brutalt jävla vilt sugen på kladdkaka, men nej ska jag bli smal kan jag fan inte käka skit.

    peace

    Tisdagar är fina grejer dom!

    När jag kollar på bilden i förra inlägget så börjar jag fan nästan böla. Wayne är ju så jävla söt så jag vill pussa sönder honom! HAHA, jag är dum i huvudet men det är fan så jag känner.

    JAAAAAAAARÅ, har ridit Timmyponken idag och han var fin :) Träffade på gulligaste gubben också när jag var ute och red :D haha skiiiitgullig, en sån vill man nästan adoptera! Han sa att han hade kollat på mina hästar när jag red förbi och dom var så välvårdade och OJOJOJ så snygga dom var sa han :D Haha himla gullig:D

    Skolan var inte sådär jättejobbig idag faktiskt, hehe inte så konstigt kanske Vick och Haggish?

    Jag är kär
    Vicky är kär JAG VET DET
    Johanna är SÅ JÄVLA kär
    Blir inte bättre än såhär. Synd bara att min kärlek sitter i jail just nu. haha

    peace dudes


    Heartbroken

    Stackars älskade älsklingars älsklingaste älskling :'(




    peace

    here you go

    Bara för att jag är så trevlig, glad och fruuuktansvärt söt när jag sover/blir väckt.
    Bara för att Jan kan vara så jävla dryg.




    peace

    heihfhhiefhidhfidhfdi

    DOM VISAR PITTEN I TV , skriker min mor.

    Det visar sig att det är Jerry Springer och det är censurerat :(

    peace


    fuckit

    Det här är fan inte sant, jag tänker gräva ner mig och inte komma upp på ett bra tag.
    Helvete Corrish.

    vart tog lovet vägen?

    Loven går alltid så jävla fort! Haha jag har verkligen inte gjort ett skit.
    Imorrn är det skola igen och det känns ju lite sådär om jag ska vara ärlig! Haha, ja.

    Igår slösade jag bort en hel lovdag på att må dåligt, men idag är jag på topp igen :) Så snart blir det lite ridning i solen och sen ska jag mocka horseshit och sen kommer mamsen med mat.
    Ja och jag måste anmäla Trixie till Eskilstuna idag, annars får jag en smäll av mig själv.

    HAHA roligaste var att jag glömde lägga på glaset till fiskarna när jag hade matat dom imorse, HAHAHAH och sen hoppar en firre ashögt och landar på golvet. Haha jag hatar verkligen fiskar, men jag räddade den iallfall och ploppade tillbaka den. Snällt av mig verkligen!

    Ja herregud ja, nu ska jag klä på mig.

    peace


    Tyst Vittne

    Okeej jag är helt ensam hemma, mår skitdåligt och det är inge bra på tv. Jag är mörkrädd och det låter konstigt utanför dörren.
    Nu hittade jag ett bra program tror jag, fyfan men innan det började stod det en text med "Känsliga tittare varnas för otäcka scener" JAG BAJSAR PÅ MIG!
    Men nu måste jag verkligen kolla bara för att känna efter hur rädd jag kommer bli! Sen ikväll när jag ska ut och ge hästarna hö kommer jag få panik och springa för att jag tror att det är en mördare eller en kannibal bakom mig! Jag menar jag är rätt köttig så jag borde ju vara en kannibals förstaval.



    Alltså tänk att bli jagad av den här liraren! Faan vilken panik! HAHA roligaste är att jag är ganska lik honom, tänderna innan jag hade räls och hakorna gjorda av kakorna :D

    Nej fifan, nu ska jag dansa runt och leka att jag springer runt på en grön äng full med snälla får istället så kanske jag blir lite mindre rädd!

    Måste tillägga att jag är lite lite trött på mig själv också, he he.

    OJ nu dog Nathan i filmen jag kollar på, stackarn var helt blodig i käften. så kan det gå!

    peace


    krfkdf

    Jag ska aldrig mer dricka alkohol.
    Det här var fan värre än Rhodos.

    peace


    HAHAHAH underbaaaart

    Jag tycker det är så jävla kul att Dalin från Paradise Hotel har varit en man! HAHA alltså jag har inte tänkt på det innan, men hon ser fan lite manlig ut! HAHAHAHHA jag döööör va kul! Ännu roligare är ju att hon och Stefan knullade HAHHHAHAHAH stackars honom. Det borde ju på riktigt vara olagligt att inte berätta sånt.
    Eller iallfall för den killen man drar med haha!
    Men jag kanske ska operera mig till man, vi får se.
    Eller nej

    Ikväll blir det p to the arty hos Johanna W som fyller 18 imorrn :)

    peace

    fan va schönt

    Jag tycker att det borde vara lov oftare, ungefär varannan vecka tycker jag skulle vara lagom. Då skulle jag nog vara jäääätteduktig i skolan och allt :)

    Idag ska jag rida,rida och rida och sen ska jag gymma, fint det.




    peace

    chill hos Pill

    Ikväll ska jag softa med Pilly, det behövs :) Var fan skita längesen jag träffade henne!
    Just nu flippar jag sönder på mitt hår, seriöst varföööör föddes jag med detta fjun? Jag vill ha långt och halvlockigt av sig självt :( Men nej istället har jag äckligt slitet bajshår som varken är rakt eller lockigt, VAFAN!!! Och jag är kass på att fixa hår så det är därför jag alltid går runt och ser ut som en risbuske!! Måste gå en kurs eller nått haha!
    Hade funderingar där ett tag på att färga mörkrött och göra förlängning men kom på att jag är så djävulskt blek så det skulle inte bli nån höjdare haha :D Jag får fan vara blond tills det blir grått istället, hoppas det blir snart..

    Just det, vad är det med folk egentligen? Vart har deras smaklökar åkt på semester någonstans? :O FUDD IM TALKING TO YOOUUU, och LOLLO YOU TOOOOOO!! Eric Sade, eller Erikkk Sate som jag kallar saten, ni skojar med mig? Om ni inte gör det så skulle jag vilja veta precis vad som är snyggt på honom. Alltså han är fan inte snygg, och yes en kille kan fan inte vara snygg när han sjunger att han är en manboy :) hahha :D alltså jag fattar inte :D Men å andra sidan kanske inte folk förstår sig på min smak heller... aja.
    Smaken är som baken :D Och min är stor


    Ska sminka mitt gråa ansikte
    peace


    Jag hissar mina vackra vänner

    Har inte kort på alla, men jag lägger ut några kort på dom finaste ögonblicken i några av idioternas liv:)
    Jag gillar mina retards♥



    Mariam är så vacker med sina kanintänder och bärsen framplockad :)



    Viktor, Jan, Pilly, Niki och Vickan. Finner inga ord som kan beskriva tjusigheten hos dessa råttor!


    Vickan och Niki ser alltid ut såhär när dom är på topp :D

    peace och kärlek
    önskar CORR som är så fin :D


    Locked In Love

    Jason Derulo får fan sluta göra så jävla bra låtar, jag blir ju kär i varenda en! Det är skitjobbigt!!

    Idag har jag varit i stallet typ hela dagen, mockat, och sen red jag Puma och Ida red Timmy :) Dom var fina bägge två :) Nu har jag kollat på The Hills och snart ska jag ut och rida Trixie :) Är så jefla glad att jag hittade en ny sadelgjord åt henne i Gbg, så nu kan jag ha CWD sadeln på henne också:) sweet!

    Förresten så är det brutalt skönt med lov, men jag känner att lovet kommer vara slut sjukt snabbt och det villll jag inte ju :(

    Jag är så jävla shoppingsugen IGEN ! haha, va ju fan nyss i Göteborg och sa byebye till mina pengar liksom. Men då köpte jag bara hästsaker ju. Köpte en sadelgjord, ett skärp, skor, bett, grimma, sporrar, spö, ridbyxor, tävlingsskjorta, ett blliiingarmband (de ni) , ett jävla delta, och sen tror jag att jag köpte mer som jag inte kommer ihåg..
    Men jag vill ha en ny kavaj också, en brun GPA. Så jävla snygg! Sen finns det en hjälm jag vill ha också, men den kostar fan 10tusen så det är bara att börja spara cashen alltså. haha

    neeeeej Trixie väntar
    peace

    Vi är så fina :)



    Nu ska jag käka frullish
    peace

    19, jag dör

    Jag fyller 19 idag :(:(:(
    Det är inte ens kul.

    Göteborg var så jävla kul, men nu är jag så jävla fattig. haha!
    Och nu har jag blivit förkyld också, det suger skapligt.

    meeeeen
    ja
    peace

    RSS 2.0