Ludvika

Tävlade igår, kolla bdb för resultat. förbannat jävla bra gick det iaf :D

Under helgen har jag lärt mig saker, saker som man inte ska eller som man fan inte borde göra.

* Gör fan inte saker du inte borde ha gjort, pannskott
* Häll inte dressingen på salladen så den skvätter upp i ögonen igen.
* Akta för i helvete alla myggor, dom bits har jag lärt mig.
* Ha inte för vita ben när ni har shorts, det är inte snyggt sägs det.
* Bli inte ännu mer kär i Lil Wayne än vad du var, du har ändå ingen chans.
* Var inte passagerare i en bil där föraren håller på att köra över en hells angels medlem.

tack och hej.
nu ska jag dö
puss

sooool , studenter och ett fyllesvin

Hej!

Ni vet att det är fredag va? Om ni inte gör det så vet ni det nu :)
Skolan idag var helt okej, hade ett matteprov som jag var tvungen att klara för att få godkänt i matte :O Jag tror nog jag kommer få godkänt. he he hoppas.
Studenterna satte på sig sina "vackra" mössor idag, dom va söta. Eller ja, vissa var mer söta än andra. Dagens fyllesvin var Rasmus Sahlin, och jag älskar att svin och sahlin rimmar. Gud måste ha tänkt på det!

Dagens roligaste och MEST pinsamma var ju såklart Vicky och Liza när dom "var trevliga" mot killen som tog kort på studenterna. Frågor som; vart kommer du ifrån? Hur gammal är du? vad heter du? har du flickvän?, ställdes och jag vet fan inte om man kan kalla det för att vara trevlig. mer åt flirt, eller tamej fan riktigt jävla GRABBIGT ragg! Jag och Nico som är dom enda fullt normala människorna i våran klass (hehe) höll på att avlida. men titta, vi överlevde båda två.

Solen har varit min bästa vän idag, han har varit mitt sällskap hela dagen och jag älskar dig sooligoos :D
Ridit har jag gjort, gick bra. Ricki var så jävla laddad, så jag hoppas han håller sig på marken imorrn i Ludvika, eller ja när han inte ska över hindren såklart.

javisst ja, första dagen med glasögon idag. Första dagen på jävligt länge när man kom hem utan huvudvärk.

Nej, nu ska jag faktiskt snart sova. Ska upp kl 5 imorrn och tävla. och efter det blir det PARTY, jag ska bli vild. Fett jobbigt, kommer vara uppe ett dygn tyyyyp. jag ser egentligen inte fram emot det, men efter lite dricka så blir jag nog mer taggad.

vi hörs, och ha de bra :)
puss

älskliiiiiiiiing

Nej nu har jag fan blivit galen, känner mig som en såndär jävla nörd som verkligen är kär i en kändis. haha, men jag kan ju inte rå för det!





jag älskar honooooom

gulligt väder, eller?

Fysatan vad jag var blöt när jag hade ridit klart. Jisses, red tre hästar i världens spöregn och dessutom blåste det hur mycket som helst också! Tjejen som provred Timmy i måndags vill prova honom en gång till, så vi får ju se :) min lille snutte ska ju debutera 120 i helgen :D


Idag gjorde jag samhällsprovet, och det gick skitbra faktiskt :) skrev fan 4 A4 sidor :O haha, så jag fick skrivkramp.
Efter skolan så hjälpte jag Syffe att bokstavligen SLÄPA hem sin cykel. Han hade glömt att han inte hade nycklarna med sig, och hade låst den ändå :P haha det är ju typ Corr-varning på den!
Så gick vi först till banken och satte in mina underbara cash :D och efter det så gled vi till synsam och hämtade mina glasögon:) haha jag ser ut som en påse skit i dom, men det är ju skönt att se bra iaf :P
Åkte hem med 3 bussen, och som sagt har jag ridit nu :)

Imorrn är det freeedag och det är ju skapligt jäkla skönt! Blir ingen lugn fredag, för jag måste rida 3 stycken, göra rent alla saker tills tävlingen på lördag, duscha två hästar och så måste jag säkert duscha mig själv också :P haha! Plus att jag måste fixa saker tills vi ska ut på lördag kväll, så jag slipper göra det när jag kommer hem från Ludivika :)

puss

smarta smarta jag! HAHA

haha just nu sitter jag och garvar åt mig själv, jag menar hur dum får man vara?
Sitter med datorn i knäet inne i tvrummet med tvn på , men på något vis glömmer jag att tvn är på så att jag blir skiträdd för att datorn låter askonstigt, det låter som att någon pratar i datorn lixom! haha så jag lyssnar i alla hål som finns i datorn, men VAFAN det låter ju ingenstans! oj, tvn är på.
dumme fan !

Imorrn får jag mina glasögon, behövs även om jag ser ut som en påse skit!

ska spana in startlistorna till Ludvika. ALLTID när jag ska skriva Ludvika så blir det Ludivika! Kanske borde döpa om det, Ludivika var ju sött

puss

fan vad jag inte tycker om att jag tycker som jag gör

Det här börjar bli skitjobbigt, men jag kan inte sluta. Vet inte varför, helvete corrrrr! Alltså jag trodde inte att det var så längre, men idag så fick jag det bevisat att det fan fortfarande är såååååå! VAFAAAAAN!
nu fattar väl ingen, kanske lika bra.

GRATTIS BÄSTA NICO SOM FYLLER 17 IDAG :D

Har pluggat i en och en halv timme nu, fifan vad det känns bra efteråt :D

nu är det snart UB, sen DH :D sweeet

puss

oh yes i sure did

Corr fell in love with the dancer

Mariam kunde inte ha sagt det bättre, hon är smartare än vad man tror!

Näe, nu ska jag fortsätta att dregla över Vex.

puss

hellll yeah här var det livat

eller nja, jag önskar att det vore såpass. Jag har som vanligt sjuuukt tråkigt, men ska ändå upp vid åtta imorrn så det är inte värt att hitta på något. tyvärr för jag är festsugen. Det har jag varit i flera dagar. suckisucki

funderar på att slita av mig ridkläderna, slänga på lite skön Wayne musik och ställa mig på bordet och dansa. Men nu kom jag på att inte något av det där kommer funka, eller jo sätta på Wayne musiken kan jag göra. Men kom på att jag inte har nåra ridkläder på mig, bordet skulle gå sönder på dirren och dessutom kan jag fan inte dansa. lyckat!

Det blir alltså inte bättre än såhär, datorn i knät och Robinsson på tvn. mm mitt liv är underbart. really.


MMMM när jag ändå inte har något att göra så kan jag ju skriva upp vad som ska göras i skolan nästa vecka, kommer fan ta en timme att skriva upp skiten.

måndag; svenskaprov, spanskaläxan ska vara klar
tisdag; naturprov, bokredovisning i svenska och uppgifterna ska in.
onsdag; ekonomiprov, och så får jag säkert mer spanska som ska in
torsdag; samhällsprov
fredag; vet inte än, men nått är det iaf

mm va jag längtar tills lovet. ge mig nu nunu

spanskaplugg och tumörer

Hellu :D

Sitter och pluggar spanska, jag är duktig :D Känns skönt att ha gjort det mesta av det som ska vara klart tills på måndag. Mindre skönt är att vi har svenskaprov på måndag, och att mina böcker ligger kvar i skåpet i skolan (Y) smaaaart corr!
Har tvn på och det handlar om nåra sjukt snuskigt stor tumörer (typ så man kräks) ! Tur att jag pluggar så att jag inte kan kolla så mycket, haha!

Igår var jag och Marre i Uppsala, köpte lite sommarkläder och smink och sånt :) Jag älskar att handla alltså, herregud.
Efter Uppsala drog vi direkt till Västerås och kollade på fotboll, där va Fudd och Pilly också så vi hängde med dom :)
Hem till Sala sen vid halv elva och chillade hos Pilar, jag vart på jättedåligt humör. Hm, vet inte varför typ kändes som om jag var helt misslyckad. haha!

Idag har jag gjort MYYCKET ska ni veta, först klippte jag Timmy för det kommer någon och ska provrida honom imorrn och han såg ut som en teddybjörn :P haha! Efter det så red jag honom på banan, han var skitfin. Så vi får hoppas att dom tycker om honom.. eller? haha
Efter det så red jag och Ida ut tillsammans, TADAAA jag red ut på Puma :D Första gången hon gick ut och hon var jätteduktig :D Inge bråk alls :D
Mockade till mina kusar, och nu sitter jag här och pluggar som jag sa.. eller ja, nu ska jag fortsätta att plugga :)

Ska ut senare och rida Trixie :)

hojt
corr♥

Fetman tog hennes liv-kanal5

Det är ju sjukt sorgligt, hur fan kan man låta det gå så jävla långt? Människan vägde 400 kg, och nu har hon dött. Helt hemskt. Just nu känner jag mig som en pinne, men vet ni? Jag blir inte gladare för det.


hojt
corr♥

träning

Tjena !

Har varit hos Kamenskys och tränat med Puma och Ricki, gick sjuuukt bra :D Puma var jättefin, hoppade bana på typ 1m bara men just nu är det viktigaste att hon sköter sig :) Ricki var helt uuuuunderbar, ni fattar inte! Hoppade en bana på 120 med svåra linjer och han var klockren :D

Ikväll ska jag ha det tråkigt, cuzzz im home alone and i live in tha forest JAO!

Ska strax ut och rida Trixie och Timmy :)

hojt
corr♥

corr ska bli en glasögonorm!

galet, jag ska få glasögon! det trodde jag inte faktiskt, men hoppas på att jag slipper ha ont i huvudet så ofta nu :)
Behöver iallfall bara ha dom när jag läser, kollar på tv, och sitter vid datorn så det är sweet. Hittat ett par bågar som är okej också, från Gucci så dom fåre bli :) hihi

Idag var jag först i skolan, hade muntligt nationellt i engelska och det gick SKITbra :D:D verkligen alltså!
Sen gick jag och Syffepyffe ner till stan och först skulle jag till banken men då var den stängd, gissa om jag blev arg! Vi gick till intersport istället (visst är det intersport? haha) och Syffe posade med golfklubbor :) finfint
Sen drog Syffe och jag gick till Synsam och så kom Johanna och Liza dit och väntade med mig ett tag :)
jaoo sen gjorde jag synundersökningen, och sen åkte jag hem och red mina små kusilusar :)

Ikväll ska jag bara chilla, kolla på Greys och sen ska jag fan sova tidigt!

hojt
                                                                                          corr♥

boom boom, fire power

Kollar på DH, finns verkligen inte något bättre än det! Sorgligt att Edie dog ju, hon var min favorit :( Men som jag sa till Marre idag, people always leave. så sant som det är sagt!

Imorrn måste jag till skolan tyvärr, har nationella i engelska och så måste jag ta hem svenskaboken så jag kan plugga på till provet på måndag! Och just det, imorrn ska jag på synundersökning också.

hojt
corr♥

åååh australia

FYFAN vilken underbar film, jag gråter som en tok.
topp 3
buuuuuuhuuuu :(
bäst

Valkyria

morrnmorrn!

Jag är sjuk och min hals låter som en motorsåg vilket inte är snyggt!!!
Vaknade skittidigt imorse för att jag inte kunde andas, så då kollade jag på en film-Valkyria. Alltså jag tycker inte att den var så jättebra. Det är ju en verklig händelse så det tycker jag är bra, men jag kom aldrig riktigt in i filmen.. Slutet var däremot jävligt sorgligt.

Nu ska jag nog kolla på Australia när jag ändå håller på :) Shit den filmen är fan hur lång som helst!

mammmii kom nyss med cola och glass, det är grejer det när man är sjuk!

hörs senare
hojt

fekkkkkka msn

Jag vet inte vad jag ska göra med min jävla msn!!! Går ju förfan inte att logga in, och jag blir tokig! Victor måste fan komma hit och fixa det snart!!!!! Han är min SLAAAAAAAAAAAAAAV! hihi puss

men alltså man blir ju galen när inte msn funkar, msn är ju halva livet liksom :O haha!

Jag mår sämre, och jag tror inte att det blir nån skola för mig imorrn heller dessvärre :/ Jag har ju förfan nationella i matte och natur prov!!! Men jag mår skit nu så att det funkar inte..

förresten så funderar jag på att söka till bonde söker fru, för det borde man ju få göra när man är 18? alltså, jag vill inte tycka om en bonde utan jag vill bara vara med på tv. men istället för att knulla i Big Brother som Rosing så ska jag mjölka kor, raka får och plocka smörblommor ute på landet :D kan det bli mysigare? nej just de !

ÅH och vet ni ? jag har hittat så himla mycket fina kläder som jag ska ha:D världens snyggaste shorts som säkert blir superläckra på min smala bruna ben! haha

Nu kollar jag på spårlöst, det är sorgligt och sådär

hojtis

2 juni = lite ljusare, lite bättre

Hola amigos!

Idag har jag inte gjort ett smäck, egentligen borde jag ha pluggat natur men jag mår inge bra :(
och imorgon är det nationella i matte :'( buuuuhu

Den 2 juni ska jag färga mitt patetiska hår :D blondie välkommen tillbaka!
och på onsdag ska jag på synundersökning eller vad det heter, jag har ont i huvudet lite för ofta tycker jag! hoppas jag behöver glasögon, det är så snyggt! :D Tror dock inte att jag kommer se lika ball ut i glasögon som Nico gör.

Måste säga att det var tungt att gå upp ur sängen imorse och släppa ut hästarna, hahahah när jag kom ut i stallet märkte jag att jag hade glömt att sätta på mig vänstra skon. Så jag fick allt gå med alla hästar till hagarna med EN sko på! haha galet va trött man kan vara :P

OCH herremin guuuuuuuud vad jag sa fel i helgen när jag och mamma åkte bil, det var så fruktansvärt pinsamt så jag höll på att dö. typiskt att det var just mamma som var med när jag sa det också. Tänker inte skriva vad jag sa men jag kan skriva vad jag SKULLE ha sagt, det som var rätt lixom; det var en bil som åkte förbi asnära verkligen och då skulle jag säga; Men gud det kändes verkligen som om han slickade sidan på mig! Ni kan nog då tänka er vad jag sa, jag ger er ledtråden att det bara var en bokstav som jag råkade säga fel med! haha den som gissar rätt får en puss.

nu ska jag sova
hojt

Cribs

Hello again :D

Jag sitter här i min soffa och funderar på hur mycket cash alla kändisar som är med i Cribs på mtv får för att visa sina hus. hm.. nog för att det typ bara är B-kändisar men iallafall lite kosing måste dom ju få!

Så grattis, nu ska ni få följa med på en Cribs-tour i mitt hus. eller ja iallfall ett skåp där det ska vara mat.




Vaniljsocker är skiten !

Får se om det blir nå mer Cribs för mig, det är ju inte så att jag får 100 tusen för att visa upp vaniljsockret precis.

hojt


så börjar jag min morgon

Har jätteont i halsen, så jag stannade hemma från skolan eftersom att det idag kommer bli världens vattenkrig där. Jag vill inte bli sjuk ju! Istället så sitter jag och lyssnar på Hammerfall, haha ganska otippat va? Tror att jag har blivit lite in love i deras låtar faktiskt :D Jag som verkligen BARA brukar lyssna på HipHop och R&B. Men nu jäklar tror jag att jag ska övergå till rock :D haha, och det allra bästa är ju att Lil Wayne har gjort en rockplatta :D wiewiewiewie :D:D:D

nu ska jag käka frukost och sjunga vidare (läs skrika)


Last man standing

min norske man

  ♥♥

Jag är lite halvt galen i han Alexander som vann eurovision igår. Herre vad han är cuuuute :D Och sjunger skitbra också! Funderar faktiskt på att emigrera till Norge!
Skulle ju vara ganska chill sådär :D

hojt

Surahammar

Tävlade i Sura idag igen, fast med ponnysarna :D

Ricki hoppade bara en LA (110) och hade två ner, men jag är hyffsat nöjd för jag håller på och lägger om ridningen på honom så att både han och jag tyckte att det var lite annorlunda. Men han hoppar ju hus skrället :D

TIMMY MYYYY MAN ALLTSÅ :D:D:D Timmy hoppade först en LB (1m) och var dubbelnolla, men inte placerad. Och sen gick han en LA (110) och var dubbelnolla och kom tvåa :D Fifan hon som vann var inte ens en hel tiondel snabbare . haha, men han var så himla fin:D underbar :D

Nu sitter jag och softar, kl fem ska jag ut och rida Puma :)
Nu fick jag svårt att välja om jag ska kolla på repriser av gamla säsonger på Americas Best Dance Crew, eller om jag ska kolla på reprisen på Eurovision eftersom jag somnade igår :P får sitta och zappa mellan tyyyyyyyp.
Måste säga att Norge fan var skitbra!

Imorrn borde alla akta sig , det är krig.

hojt


stackars stackars korren!

Och nu menar jag inte Corren, utan Korren!




men helt seriöst så började jag gråta för att jag skrattade så mycket när jag såg bilden. HAHA hur lyckas man?

förövrigt så sög Sverige verkligen råttbajs i Eurovision, nästa år ska jag ställa upp (Y) det blir grejer det folks!

hojtis

Surahammar

Hejhopp

Tävlade bäbisen Trixie i Sura idag, hon var jätteduktig :) i 90cm petade hon ett, och fick ett tidfel för jag red enorma vägar :D haha
och i 1m så petade hon 2 stycken, men hon var fin :)

Kollar på American Pie presents band camp nu, skön.

jag har tråååååååååååååkigt
hojt

jag skiter i det

Tänkte skriva ett superlångt inlägg om en sak som jag tänker jävligt mycket på, men sen kom jag på att det kan misstolkas, och att vissa människor säkert kommer tro att det handlar om fel personer. Så jag skiter i att skriva det, och istället så är jag glad.
Jag har ganska mycket saker att vara glad för just nu faktiskt om jag tänker efter. Jag klagar jävligt mycket har jag kommit på, men alltså nu ska jag försöka bli mer glad och inte som en jävla bitterfitta :D

Bra saker

Jag ska tävla hela helgen, och det är det bästa jag vet
• Nästa vecka går vi bara två seriösa skoldagar, och hur skönt är inte det?
• Nästa helg ska jag SHOPPA som fan i Uppsala, älskart
• Det är bara fyra veckor kvar till sommarlovet, YAHOOO
• Och på söndag är det bara fem ynka mini veckor innan jag och brudarna drar till Grekland!!!! :D
• Puma går förjävla bra nu
• Jag måste ha världens bästa vänner, helt seriöst.


Ser ni? Jag var glad ! haha :D nej men allvarligt, jag har fan varit deppig ett tag nu. Men det känns sjukt mycket bättre nu iallafall :D

nu ska jag kika på tv. Sen ska jag nog faktiskt sova ganska snart för jag ska upp vid sex imorrn GÄÄÄÄSP säger jag!

hojt allihoppppppaaaaaa:D



Alltså , när man är oglad ska man lyssna på Wayne. Då garanterar jag att man blir på bättre humör!

puss


jag blir galen!

Idag är ALLT emot mig, precis allt
mamma, datorn, jag själv, mina byxor, min syster, ALLT. Jag är två sekunder från att få världens jävla utbrott!! PLUS att msn inte funkar, och att jag har ont i käften.

jag blir fan tokig alltså !

nu ska jag andas.
hojt

hola guapos

tjenixen!

Sitter hemma hos Pilar nu :) assoft, jag sitter vid datorn och Pilar och Fudd ligger i sängen och drönar.
Har varit i Västerås idag , köpte en bikiniöverdel och ett par gladiator shoes :D Har massa kvar att köpa tills vi ska till Grekland, men det får jag göra lite senare :D
Ska ju köpa mitt tandsmycke också :) hihi!

snart ska vi ut på en promenad och sen blir det mer chill :)

fråga marre vad hon har för vita fläckar på sin svarta tröja, och jag lovar att ni blir förvånade.

hojt

nu är det fan krig!

HEEEELLLL NO, tro inte att vattenkriget är över. Det har bara börjat !
Idag blev jag dränkt, skapligt mycket dränkt faktiskt. Slaskmus Pralin ska få igen! MOHOHOHOHO,

hojt

Ballar och snuskreklam

Ballar av stål är ju favoriten, likaså The Fuckers. för sköna, fattar inte hur dom vågar.
Just nu är det reklam, och världens snuskigaste reklam måste vara reklamen där massa tår har ansikten och snackar om superbra skor. Fotäcklad - reklamen gör det inte bättre.

nu börjar ballsen igen. efter ballarna ska jag snacka med pilar och sen sovilova.

Förresten så sket niki, hörde det (ända) från Sala!

hojt

plötsligt händer det

jajamensan, kotten korv har lagat mat! :D eller kan man säga att man har lagat mat när man har kokat nudlar? äh, det tycker jag att man kan faktiskt : )

Alltså jag har verkligen inget liv för just nu sitter jag och kollar på Jerry Springer (!) Hur vidrigt är inte det på en skala? HEMSKT! Just nu blir han Jerry jagad av världens fetaste kärring medans publiken ropar ; KISS JERRY, KISS JERRY! haha alltså.
näe fifan alltså det finns bra mycket äckliga människor.

Funderar på om jag ska måla om mina naglar innan jag tar in hästarna, men jag har fan inga snygga lackisar. Jag har typ 3 olika rosa färger och en orange. haha, jag borde kanske blanda allihopa och kolla vilken snygg färg det blir :D ja , det ska jag fan göra nu! :D:D

förresten snart blir jag ljushårigare :) Vet inte om vi kan färga hela håret blondt på en gång, eller om vi måste göra en massa blonda slingor en gång först :) men iaf, ljus ska jag bli :D

hojt

sängen vann

Sängen vs skolan. Sängen vann kampen, jag la mig under täcket och somnade om istället för att gå till bussen i spöregnet. Ett mycket bra val om jag får säga det själv.
Men jag har faktiskt inte bara sovit idag för jag har ridit Trixie och Puma och mockat hela stallet (Y) dutti
Ska rida Timmy och Ricki snart, måste vila ett tag först :P haha!

vet ni vad? det är inte långt kvar tills vi drar till Rhodos. Sjukt vad tiden har gått fort! Nyss sa vi att det "bara" var ett halvår kvar och nu är det typ 6-7 veckor kvar. eller nått sånt iaf, :)


herrejävlar, nu kom en video med Lil Wayne på mtv :D:D:D:D då blir jag så glad så jag får tårar i ögonen och så får jag rysningar på ryggen. haha jag är nog kär i honom. Turnin´ me on med Keri Hilson ft Lil Wayne. Och OM han var snygg i videon. gud. ja på tal om gud så måste han ha gjort ett jävla bra jobb när han skapade Wayne :D haha!

en annan låt som är braaa tycker jaa är Pinks Please don´t leave me, men man kan fan inte kolla på videon för den suger förjävla hårt.


nej men nu ska jag plugga lite natur, wiee bara för att det är så himla kul !

hojt

är det här ett skämt ?

Kul att vakna upp till det här jävla ruttna vädret! Hur är det då möjligt att man ska kunna vakna och vara på bra humör ? tell me! Nej fifan nu är man inte sugen på nånting, helst skulle jag vilja krypa ner i sängen igen. Men icke, skola var det ja! underbart..

hojt

In love

Jag är kär.
Jag tror jag har sett den snyggaste tröjan någonsin. Den ska bli min och det kan ingen ändra på. Det var kärlek vid första ögonkastet och vi kommer passa apbra ihop! Min älskling ska egentligen ha en kille i sig (oj) men alltså den gillar att sitta på mig också. Lila och döskallig, och blingig och alldeles alldeles underbar.
puss älskling

Jag har knaprat piller idag, alltså huvudvärks-piller. mycket bra uppfinning, tummen upp (Y) ! :)
Cola och alvedon är tamejfan en höjdare.
Nu mår jag bättre faktiskt. Det värsta var antalet timmar jag sov inatt, och ändå så sov jag nog mest av alla. Men alltså, jag är van att sova typ 9 timmar, så allt under det är katastroooooof för mig. Då blir jag jävlig och dan.

Wipeout visas på burken nu, och jag dör av garv för det verkar bara vara tjocka danskar med. det gillas för jag slänger iväg en tanke till släkten i danmark.

idag ska jag gå och lägga mig senast elva, för jag vet inte när Americas Best Dance Crew slutar, men jag tror inte det är så sent..

hihi, och jag har laddat upp inför imorrn!
hojt

Loser och lover

HEJ :D

Sitter och kollar på en film på trean som nyss har börjat, Loser. Namnet låter passande för min humor så den är säkert kul.
PB är här också, det är wiho (Y)

hojt

så jävla irriterad och sjukt sur!

Alltså idag har det inte varit en bra dag kan jag lova. Enda bra som hände idag var att jag vaknade hos P och att det gick svinbra på nationella i engelska. Annars har hela jävla dagen sugit svettig jävla appung!
Jag blir så sjukt förbannad på personer som ändrar på sig hela jävla tiden, typ "byter personlighet"  Vilka tror dom att dom är? Jävla idioter verkligen. Och så blir jag irriterad på personer som håller med om saker som dom egentligen tycker är helt fel - bara för att hålla med rätt person liksom. AARRGGGG jag kan fan börja gråta för jag blir så arg!!!!
Och inte nog med det så har det fan varit världens äckligaste väder hela dagen, jag hatar verkligen regn och så dubbelhatar jag när det blåser!

fyfan vad sur och arg jag är !
orkar inte med all skit
hojt förfan

Rocklunda/Västerås

hojtish

Tävlade Trixie i Västerås idag, hon går ju avd B. haha hon var jätteduktig men det såg ut som om hennes ögon skulle ploppa ut eller nått :P
Hoppade två 1meter. I den första kollade hon mest på allt runt omkring så hon rev tre stycken. I andra klassen var hon mycket finare och rev ett.
dutti bebiiis.

nu ska jag ut och klippa Ricki, han ser ut som skit.

hojt

!

Halloj!

Har ridit alla utom Puma, henne ska jag rida när vi har tagit in alla andra. Nu sitter jag och kollar på tv för jag är jättetrött och orkar verkligen inte sitta ute i solen. Maten är klar om en timme och efter det ska jag duscha Trixie :)

hahaahah allvarligt kan man svettas på vaderna ? Jag svettas verkligen skitmycket om vaderna när jag rider! Det är ju fan inte normalt tycker jag! :O haha

ska nog blunda en stund
hojt

kalla mig levande död

Klockan ringde åtta imorse, halvdöd släpade jag mig ut i stallet och tog ut hästarna. Ida och Jonas var här så dom hjälpte till, man tackar.

Idag ska jag rida som en galning. Ska rida 5 styckna, och alla måste gå ordentligt på ridbanan :) Imorrn ska jag till Västerås och hoppa två 1meters klasser med Trixie , det kan ju bli vilt :P haha :D


Jag tänker dricka en jävla jävla JÄVLA massa loka idag också. och så är jag förbannad på mig själv för att jag har glömt att sova med min tandgrej i två nätter. inte kul och inte bra. jag vill fan inte att gaddarna ska bli som förut. HAHA

nu ska jag klä på mig ridkläder, käka frulle och sen börja rida.

hörs senare
hojt

underbart!

Skönaste dagen på året hittills måste jag säga! Vilket väder! Känns ju verkligen som sommar, och det gillas:)

Idag har jag bara chillat.
Vaknade hos Suppe imorse, då drog jag och Fudd och köpte chips och cola och drog hem till Pilar :) Vi kollade på Nils Karlsson Pyssling och helt allvarligt om man verkligen lyssnar på vad ungarna i filmen säger så får man ta sig en ordentlig funderare på om dom är homosexuella. :) det var najs iaf ;)
Sen gick vi till Silvervallen där Sara och Sannah redan var. Vi solade lite och kollade på extremt lite fotboll. Sen gick vi hem till Pilar och softade mer, käkade bacon och ägg (Y)

Kom hem för ett litet tag sen, och NU säger mamma att jag inte behöver rida idag (hon vill helt enkelt inte ha mig på ryggen på någon av hästarna idag, haha) så att då hade ju jag kunnat stanna längre hos Pilar :((((

jaja
jag väntar på att min kamera ska ladda klart så att jag kan lägga upp alla vackra och mindre vackra bilder ;) haha!

hojt

valborg09

haha, man kan ju säga att valborg var både bra och dåligt.

Vi gled till Uppsala med 11-tåget, galet. Första jag gjorde när jag klev av tåget var att snubbla på en kärring så jag ramlade och fick händerna fulla med glas! underbart, men jag var lika glad för det. Nån snubbe hällde sprit i såren och sen fick jag gå runt med ett golfbolls-liknande bandage på handen. haha! Uppsala annars var sweet, eller ja det var det väl.

Efter Uppsala så gick vi hem till Pilar, softade lite och sminkade om oss. Sen drog vi och grillade hemma hos Sara med skönt folk :) haha, det roligaste måste ha varit att jag söp ner pilar TOTALT! hahahahahh :D
Sen drog vi till Linn en snabbis , och jag utklassade alla med min dans (he he he)
Efter det gick vi ner på stan, det var däremot ingen höjdare.
Sov hos Suppe sen, och nu är vi hos Pilly.

Hade apont i huvudet när jag vaknade imorse , men det var säkert mest för att vissa snarkade en aning ;) HAHAHAHAH och jag hade sönder suppes bäddsoffa!!!!!!!  Helt galet , och jag har verkligen jättedåligt samvete :( förlåt viktor.

Nu ska vi nog ut och spela basket, eller jag ska försöka spela basket ! haha :D

hojtish

RSS 2.0