Avesta2

Tjuhu

Tävlat med världens finaste Puma i Avesta idag :) Dubbelnolla men ett tidsfel i omhoppningen i 110, grymt fin :) Och sen i 120 dör jag så fin hon var! Petade sista hindret, var bara i lite lite men shit happens liksom haha! klockren häst och jag är för kär i henne :*
Imorrn hoppar hon bara en 115 :)

Kul också att mitt singelliv börjar om pånytt imorrn, min fru har hittat en annan och det känns ju sådär..
fifan

peace

fett (no more) av mig!

1 kg till, jag bryter ihop och dör för jag är så bra! haha närå men det är tjill :D

Jag har astråkigt..
Svettas och fryser samtidigt, därför sitter jag i shorts och en asfet tjocktröja. Grejen är den att det blir skitdrygt när man istället börjar frysa om benen och svettas om överkroppen. Jag har verkligen problem här hemma alltså.

mjäk

Nu ska jag anmäla till Hedemora och sen ska jag typ.. ut och måla Pumas hovar. HAHA japps ni såg rätt, Puma har fått nagellack ;)
Ska sova astidigt idag för jag gick upp sex imorse och min kropp och mitt huvud är inte gjorda för att gå upp så tidigt, allt blir liksom fel då. Fett oskönt också att jag inte får sova länge på flera flera dagar :'( Får panik bara av att tänka på det.

en sak till också... KAN DET INTE SLUTA REGNA NUUUU??!! det räcker, snälla gud! Du dränker mig och min sommar!




HAHA maahhgash va gott det skulle vara NU NU NU

peace

Avesta1

Tjuu

Kom hem från Avesta för ett tag sen, har tävlat Trixie :) Hon var superduktig faktiskt haha! Dubbelnolla och jättefin i 1m och sen två pet i 105, då va hon bra trött alltså ;) Inte lätt att vara en jättebäbis heller.

Ska snart ut i stallet och rida Puma och fixa saker tills imorrn, sen (wopidoooo) ska jag köpa sallad på Åkra! Finns seriöst inte nått godare än det, bra skit :)


jarå, vi hörs
peace

rainy day

So lets fly awayyyyyyy


Går det bra?

Jag måste vara gjord för att göra bort mig, det känns som att det är det enda jag gör heeela tiden.

Igår väntade jag på bussen på station i Sala, så vart jag fett kissnödig så jag gick in på toa, så letade jag efter lampknappen. Hittade en liten knapp så jag tröck på den, låste dörren och satte mig tillrätta och pinkade liksom.. Sen knackar det på dörren och nån frågar ; Går det bra? Då dog jag för vem fan frågar hur det går på toa liksom? -Så jag asgarvar och svarar att det går jävligt bra. Då säger den andra personen: Va skönt, då kanske du kan trycka på återställarknappen. HAHAHAH jag min dumme fan har tryckt på larmknappen istället för lampknappen. (nu har jag också kommit på att det inte ens finns en lampknapp på den toan)

Så jaaa.. finner inga ord

Idag blir det stallet hela dagen, ska rida och fixa stallet och sen packa och grejsa tills tävlingarna i helgen i Avesta. Imorrn hoppar Trixie 1m och 105cm. Sen på lördag går Puma 110, 120 och på söndag går Puma en 115 :) Älskar att tävla flera dagar i rad, finns inge roligare :D
Och det är fett nice att det är i Avesta också, så det är nära och bra och dom har fina hinder och banor också :)

Nu är jag sur kom jag på för jag fick inte kolla på SYTYCD igår så jag vet inte vilken som åkte ur :( Fyfan va tjurig jag blir, jävla as.
peace


finaste fina fiiiina

Tränade imorse förresten, hos Kamenskys. Finner inga ord för Puma, den hästen är så fantastiskt underbart fin så jag bryter ihop. Hoppade bana på 120, sen hoppade jag den igen och då la Lena upp kombinationen och vissa andra hinder på 135-140. FAKKING MAGAD va hon hoppar! hahaha helt seriöst så höll jag på att flyga av i kombinationen för hon hoppade så in i helvetes bra! kärlek kärlek och meeer kärlek till den hästen.
haha askul, sen sa Lena att Anders som vi har köpt Puma och som Kamenskys har köpt Tiesto av hade sagt att Puma nästan är lika bra som Tiesto. Och jag menar... det är inte så fel när Tiesto liksom kom femma på EM för nån vecka sen. pumaaaaaa i löv yah eheheh

Trixie var rätt fin, så jävla mycket jobb bara. Men lär mig skitmycket på henne :) Och min lille Mille var suuuuperduktig, hoppade bana på 70 cm! Det ni ;)

hehe nej men orka hästar hela tiden

nu ska jag platta mitt frizzy hair och sen kolla tv och seeen övningsköra till Sala och seeeen sätta mig på en buss. HATAR att åka buss, from the bottom of my heart liksom

bryter ju ihop av bruden på station i söndags, what the fuck?! för kul, Pilly och Marre skulle fan vart med

peace

Mens-inlägg

Okej, jag brukar typ få i genomsnitt 0 kommentarer på min blogg. Juste. Sen vips bara för att jag skrev att jag hade mensvärk så hände det plöstligt . FEM kommentarer på ETT inlägg HAHA fucking rekord dudes!

Med detta har jag förstått: 1. Mensvärk är inte alltid så dåligt
                                       2. Jag ska ha mens oftare
                                       3. Storbloggarna är jävligt mensiga tjejer
                                       4. Folk har ett stort intresse för mens

Så nu kommer jag skriva i varje inlägg att jag dör och har skupligt ont, sååå bara att kommentera hur synd det är om mig och att ni vet hur det känns. Känns bra med lite stöd när jag har denna krisen liksom.

Och nu har jag skrivit ett helt inlägg om mens såatte ja det va ju.. mysigt.
jaa.
hehe nej

nu ska jag ut och springa, får panik ser ut som en sumobrottare

hejddåååå

HAHA askul

sitter och asgarvar åt en fett tråkig sak, men vafan!

Vickan gillade en kommentar jag skrev, alltså hon gillade den när jag var inloggad så jag såg det på dirren liksom (snackar om facebook) haha och så klickar jag så att den där röda pluppen ska gå bort, så står det : Victoria Pettersson gillar din kommentar "fan ta er" för mer än ett år sen
HAHAHAAHAHHAHAHAHAH
jag dör, jag tyckte de va askul!


finaste låten, tänk om en snubbe skrev en sån till mig, skulle nog dö. Ska snacka med Wayne om att han fan får ta och bli lite mer gullig av sig! Fast varje gång jag gör det skyller han på att det är svårt att vara gullig från fängelset liksom. Men vafaan han kan väl försöka anstränga sig lite tycker man! Annars klipper jag av håret på han. (SKOJJJAAA skulle aldrig göra de)




Den här låten är iallafall från mig till Wayne, man får tänka att det är en brud som sjunger och att hon sjunger dude eller nått istället för girl. HHHEHEHEHHh. pusss W

finafinafinafina hästar har jag också, puss på dom.

peace

dead meat

Nån i BFC är snart död. Jag bryter ihopppppppp, låt min face vara! ALLTSÅ det är ju brutalt pinsamt och jag dör

aaaaajjjjj

Tycker så himla synd om mig, bryter ihop av den här jävla mensvärken snart! :( Önskar jag va en snubbe just nu faktiskt!

BRRRRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄää
villllll dö

wtf

Kuuuul att jag ska cykla in till Sala typ snart, känns inte sådär jättebra för jag är så grymt trött! Kommer säkert ramla ner i diket eller nått shit. FETT jobbigt allafall. Ska köra lite bil, egentligen borde dom fan kunna komma och hämta mig med bilen här hemma. Det skulle jag kalla service det!

mja
hejdå

Monday

he hej
Kom nyss hem, höll på att missa att gå av bussen för jag somnade. MEN jag lyckades! Är gristrött men snart kommer hovslagaren så lär gå ut i stallet om en stund.
Trodde seriöst jag var död imorse när jag vaknade, har aldrig i hela mitt liv varit så trött. Skojar innnnnnte, fattar inte varför för jag somnade inte ens så sent. wierd va

Blir fett trött av det här vädret också, om jag nu ska klaga lite till och berätta hur jävla trött jag är liksom.

pallarnte skriva mer nuuu
peace

skön chock

Den här morgonen började himla fint, inteeeeeee! Haha nån jävel måste ha gett min facebook fetaste rapen, för jag hade tydligen skickat en vänförfrågan till en som jag verkligen inte ville bli vän med. Han accepterade och då kom  chock nr två - HEY GIRLFRIEND likom.. hahaha jag dooooog!
Säger då det. Inte mitt fel och killar är hundar.

Känns som att det är höst också, orkar inte med det. Orkar heller inte med att jag klagar vilket väder det än är. Fan är felet liksom? va?
Skulle sitta rätt bra med en Rhodosresa nu alltså, åh saknar saknar saknar! Guzzarna Grus måste ju öppnas liksom.

Nu ska jag värma mat, hehe. Bara så det ser ut som att jag har varit duktig och käkat och skit. fyfan


Alltså vad är det med mig och min tur egentligen? Existerar inte typ tur och lycka i mitt liv eller? FAN gud skärp dig nu! Inte okej seriöst, alltid jag som lyckas med sånthära. haha coooorrrrre!
aja, lev livet förfaaaaan som p skulle sagt. så, nu ska jag leva liiiiivet. tjillllll

piiiz dudes


im freeeeee

fett sköööönt, själv hemma tills måndag. Kan ju vara det bästa som finns! Ska grisa ner huset asmycket och vara skitäcklig och göra precis vad jag vill. hehe eller ah typ. Imorrn blire paaarteeyyy hos Elin Frugan Spyan Jonsson, fint det och folk verkar taggade. Lördag blir tjill och rida, sen söndag samma sak på dagen och sen får vi se vad kvällen gör med mig liksom. Hoppas förresten på att P kommer hit på lördag, skulle vara himla mysigt.

Skapligt trött är jag idag också så kommer nog slockna rätt tidigt faktiskt! Somna med Wayne i öronen måste vara ett av dom bästa sätten att somna på. Då vaknar man typ.. lycklig. haha

arååå nu räcker det
peace

Nothing works, cant get away from you



min kärlek för tillfället, och wayne är inte ens med. baaaad

happy happy yeahhhhhahhahhhahahee wooop

Jag är föööör bra! Nått mitt jävla mål! :D 6 fucking jävla kilon!!!! YEAAHHHHSSSSSSSSSSSss
lite till nu sen blire kanoners. haha är asnöjd med mig själv. trodde inte jag skulle klara det alltså!

nu ska jag somna om haha
peace

he-hej

trött tjeeeeej! Skulle sova astidigt igår, men NEJ då blir man våldgästad av Stefan och hans polare och jag var så jävla trött så jag ville dö. haha! Sov inte ett skit inatt för jag kunde inte somna sen heller. crap!

soft helg iaf, blir inte lika softa veckor nu när P har fått fucking jobb! Hur kan hon göra så mot mig? vavava?

piiiz


<3


Jag älskar dig

Lammkött

Lammkött lär ju vara det ordet som jag använt mest den här sommaren, det är inte okej.
Marre och Pilly tror att jag är något som jag inte är och som jag inte skulle vilja vara, det är inte okej.
Skulle beställa bikini, hade två färger att välja mellan- då är trosorna i ena färgen slut och överdelen i den andra slut, det är inte okej.
Igår var ACn på bussen från Vås trasig, det var inte okej.
Jag har panik över att det "bara" är typ 6 veckor kvar av lovet, det är inte okej.


Idag ska jag äntligen leka med Johanna, jäävligt okej!
Jag har aldrig varit så "brun" som jag är nu, jäävligt okej!
Börjar bli smal, jäävligt okej!
Im like.... HAPPY, jäävligt okej!
Kniven i magen försvinner mer och mer, såååå jääävla okeeeeej!!!!!


peace

Älskling

Jag vet inget värre än att din kärlek mista, du skulle vart här men vi har delats i mitten



Med alla tårar i rösten tar vi ett avsked. Vi gråter och tröstar ständigt, men får ingen kärlek.


FFFFÖÖÖÖR BRA

Andreas och Oskar

Ligger och lyssnar på massa låtar av Andreas Grega och Oskar Linnros, jag bryter ihop. För bra. Lär ju vara några av dom finaste texterna jag har hört, det gör typ ont att lyssna på dom. PAIIIIN! Skön pain.
Älskling av Andreas Grega dör jag av haha! Och typ alla andra låtar också..
fan har hänt liksom? Lyssnar hellre på sån musik än Waynes musik nu.. YEAH YOU HEARD ME! fast, Wayne är ändå min bästa finaste ;)

Hade körlektion imorse, backning... hahaha orka att hon skriver upp varje gång jag svär.. vilket blev 23 gånger medans jag backade runt en liten gräsmatta...  HHAHAH fyfan jag måste tvätta tungan seriöst!

Idag så blire bara tjill hemma, eller ah jag ska rida och så.. Imorrn vettefan vad som händer, men på fredag ska jag leka med min Johannnnnaaaa :D
YEAH

Vill tillbaka till Rhodos NU NU NuUUUUUU. Man kan inte beskriva det med ord, saknar allt. Här hemma måste man ju sköta sig någorlunda bra liksom.. Vill bara flippa ur och göra sjuka dumma saker- så som det ska vara.
JAPP det vill jag så nu vet ni jao

herrejävlar nu är det en kärring på tv som verkligen ser ut som skroooot! Skojar inte, värsta jag sett i mitt liv, och kom då ihåg att jag ser mig själv i spegeln varje dag såaaatte då fattar ni huuur vidrig hon är :D

jajajajjajja
upp ur sängen!
snart


Nisse

Sjuk kväll med Pilly, Niki och Fanny igår/inatt. Finner inga ord för Fanny HAHA
Vi gick på en fin liten nattpromened, i rondellen träffade vi på Nisse. peddo-nisse. för rolig




Visst är han snäll? Ursäkta min ÄCKLIGA röst och dialekt... haha vettefan vad som gick fel. Det måste ha varit för att vi RB.. hhhah

Just ja, debuterade 120 med Puma igår, jäääättefin. Ett pet, så jag är nöjd.

Nu ska jag försöka sluta svettas, men alltså det gååår inte
peace


Som att kötta en kniv i ett sår som nästan läkt.

summertimes

Man känner verkligen att det är sommar när man knappt är hemma alls. Så jävla skönt att kunna göra allt man vill! I veckan har jag bara vart hem och ridit och sen iväg igen. Vart hos Marre, i Vås med Marre och Camilla, chillat med Pilly, Stockholm med Fudd, Marre, Pilly och Niki, bio med Ferre, ÄLSKAAAAAAAAAR sommaren. haha :D
Men inatt sov jag i min egna säng och det var faktiskt rätt skönt det med :) Tävlade Puma en klass i Fagersta idag, en 110. Hon var suuperfin, ett ner men det var bara ett skitpet så :) Imorrn går hon en 120, och efter att jag har tävlat ska jag hem till Pilly, VM-finalen ska tillochmed JAG se.. Mest för att se när alla skriker när dom gör mål eller när dom missar.. DET är asroligt, speciellt när Marre dampar. heheeeeeeee
Nu är jag lite trött såattee det blir väl sängen snart.. Suger att jag inte kunde hänga med ut varken igår eller idag bara för att jag ska tävla, meeen men det lär väl bli fler gånger liksom. jappso

Förresten så går det framåt med körkortet måste jag säga, jag är g to the rym! eller ah, jag tycker det iallafall.
Kör som en kung.
Kung Corr


jaja, nu ska jag blanda saft. Man vill ju bli nya SaftarN, ellllller de va ju Oliver va Fanny?
yeyeyeyey

om blickar kunde döda säger jag bara, föööör kul!

peace and love peeps

Marley och jag

he heej!

soft oboy-night igår, somnade som vanligt först.. Men vafan, det är en tradition det med ;) "nej men jag ska bara lägga mig i sängen och vila ögonen lite" "geeeer jag ska faan inte sova nu heller"

Marre och jag är så jävla hurtiga så vi cyklade till och från Pilar, det ni! Här ska fettet brännas haha! Iaf så kom jag hem vid typ kvart över tolv idag och har hunnit rida Mille nu. Nu blir det duschen och sen fixa sig för vi gliiiider till Stockholm och Grönan för att kolla på Nas och Damian Marley. Så sjukt nice så det finns inte! Halva BFC blir viiii :) P3, Däckarn, Didde och så jag.. Duracell. hehe

Marre ska köra till Sthlm, seriöst jag är liiiite rädd. haha! Men vi ska parka i Rinkeby såatte då kan vi ju ut och ragga iaf. mycke lammkött där va
HAH

Kul att en jävla fjäril flög rätt in i pannan på mig, svinont! Bastard!

Locka håret ocksååå, hatar det!
peace

you had me at hello

Väntar på Marre, hoppas hon är här snart så jag hinner in på Willys, för jag dör snart av abstinensbesvär haha!
guuuuuuuuud

Camilla did it again

Jag bryter ihop för Camillas garv vid 00:53 typ, alltså det är för kul.
(och jaa, jag och Marre behandlar alltid Camilla såhär) Kärlek till båda två <3




man ser ju inte ett piss, men det gör inget. lyssna och njut bara, från Camilla till er alla

hey tuesday

Skakiga jävla ben, lär ju gå över när kroppen har vant sig vid det här.. Huvudet mår heller inte sådär prima, fyfan. Meen smällar man får ta. Får se hur länge jag klarar det här, brukar hata folk som håller på som jag gör nu haha, meeen det skiter jag i nu. Nu jävlar.


Låt mig presentera...

Filippa "Hatten" Englund

Är hon inte en skönhet av det större slaget?

En posande Filippa


Jag och Filippa dog efter att ha kämpat oss till marre



Jag och Filippa tar kompiskort


Ja, detta är alltså Filippa. Många av er kommer se mycket av henne i sommar, så det är bara att börja gilla henne. Mycket trevlig tjej. Håll er undan på vägarna bara, we are baaaadaaasss

No love

Its a little to late to say that youre sorry now, you kicked me when I was down

Yeah, my life a bitch, but you know nothin about her, been to hell and back, I can show ya



Tänker tillbaka på Rhodos, lätt bästa veckan i mitt liv allvarligt talat. Älskar att kunna göra precis vad man vill när man vill! Och ännu bättre är det när man gör det med 7 så jävla sköna brudar. Kakan, Däckarn, Dykarn, Didde, Jägarn, P3, Bitarn - thank you
Bargatan, luften på bargatan som gör alla lite snyggare än vad dom egentligen är.

Saknar allt. Vill tillbaka så brutalt mycket. Kan verkligen inte vara själv längre, panikar. Tänker på vad jag missar på Rhodos, FUCCCK jag vill tillbaka.

verkligheten - rida, duscha, cykla till Marre.

peace

Eclipse

JAG DOG

Seriöst, Eclipse var sviiiiinbra! Bästa av dom tre filmerna som kommit ut än! Edward är så sjukt snygg så man avlider, Jacob är ju sötaste snubben ever och .. JASPER jag döööööööööööööööör! hahah jag vart helt såld på han. Synd att han liksom inte finns i verkligheten.. i sala.. här.. haha. heheee

Pilly P ligger och sover, assöt.
orkar inte skriva mer, för drygt
peace

heymän

Sitter hos Pilly P, har precis kollat på Remember me och jag bröt ihop. Seriöst NEEEJ en film kan inte sluta så hemskt! :(
Ikväll ska vi till Vås med Marre och Fudd också och kolla på bio, Eclipse:D:D Så då får man se lite mer av Robert Pattinsson när han är levande haha! Eller ah, lever som en vampire liksom.

Är assugen på choklad, saknar Rhodos, sugen på hatten och känner mig packad fast jag inte är det, livet är allt bra härligt.

Tränade Puma för Carro idag också, SJUKT fin! :D Älskar den där kusen, hon kommer bli awesome!

piiiiz dudes

RSS 2.0