snart slut på helgen

Jahopp, då var den här helgen snart slut. Imorgon är det måndag igen, och jag avskyr verkligen måndagar. Dom borde inte ens få finnas tycker jag!

Kom hem från Strömsholm för ca 30 min sedan, var första mötet med Talang Till Topp. Träffade massa bra folk, Zazza , Melle, Ida, Emma och Ebba :) Vi var mest oroade för drog och alkohol riktlinjerna ;) haha :D nejdå men det blir bra.

Dom här grejerna blir det bla under tiden med TTT ;)

24 september- Föredrag i Ledarskap med Johan Fyrberg
20 oktober- Föredrag om Fysisk träning för ryttare med Ulf Johansson
25 november- Föredrag i idrottspsykologi med Johan Fyrberg
Hoppträning för Lotta/Sylve en gång i november och en gång i februari
5 mars- Föredrag om kost med Marie Broholmer
En halvdag på Strömsholm med ämnet hästkunskap någon gång senare i Mars :)

blir nog bra :) skönt att ha lite annat att tänka på.

Innan jag åkte till Strömsholm idag så red jag Timmy,Jimmy och Puma på ridbanan och så skrittade jag ut på Trixie :) Alla var superfina :)

Imorrn är det skola, hurra !

dude where´s my

strumpa ?
Hittar bara en av mina skönaste. Detta suger.

Trixie tävlade för första gången idag, hoppade en 1 meter, hon var superduktig, petade två, men vafan :) <3 Hon är så jäkla rolig, bryr sig inte om något, haha men hon måste bli något lydigare ;) just nu är hon lång som en långtradare ;) men hon är ju bara 5 så.

Skulle har dragit på fest hos Karro ikväll, men jag mår inge bra : (( Håller på att blir sjuker. fuck


älskling <3 miss u

Until you come back
I can't breath
Until you come back
I got no reason
Got my heart, my heart down on it's knees
I still need you beside me

jahapp

Har käkat lite lunch nu.
Red Timmy och Puma innan jag gick in. Travade bommar , och hoppade studs på volt med Timmy. Puma bara joggades lite, men åååååååååh vilken häst. <3

Ska ut snart och rida Jimmy och Trixie också : )



skylark det är tomt älskling :'( <3

Puma <3

Jag kom nyss hem från Lena, det känns lite bättre nu. Gråter inte så mycket, känner mig mest tom.
Jag har iallafall fått världens finaste storhäst, precis en sån häst som jag har drömt om. Puma :) <3
När jag lastade ut henne ur transporten när vi kom hem nu, så drog hon iväg och åt gräs, precis som Skylark alltid gjorde. Det känns bra att ha fått en ny buse , även om hon aldrig slår min Lärka <3



Bilder inne i boxen blir ju inte så vackra, men här är hon iallfall :) <3

gud mitt ansikte och mina ögon !

Jag ser helt hemsk ut. Mitt ansikte är helt svullet och jag är helt röd och blå runt ögonen, och så värker ögonen också. GUd jag har aldrig gråtit såhär mycket.

Idag ska jag försöka gå ut i stallet, det kommer vara så himla jobbigt. Men jag har ju mina andra busar som måste bli ridna. Känns som att jag kommer börja gråta såfort jag ser Skylarks grimma, som hon vann i Ludvika för 2 år sedan, gud. Alla hennes saker. vad ska jag göra ? jag kommer aldrig mer träffa henne. hjälp mig.

Och idag kommer ju en storhäst från Skåne, känns ju lite jobbigt, men vi får hoppas att den fin iaf. Ska väl iväg till Lena och prova den. kommer säkert börja gråta där med. Fan, jag bara gråter hela tiden. ahhhhh.

nu ska jag äta frukost, åt inget på hela dagen igår.


Munsboro Skylark <3 jag älskar ju dig

Munsboro Skylark

Jag bara gråter. Sen igår kl 19 har jag gråtit, och jag kan inte sluta. Min Skylark är borta, min älskade fina underbara Skylark. Hur ska jag klara mig utan henne ? Hon var den som betydde allra mest. Gud, jag vet inte vad jag ska göra.
Det känns som om precis allting händer mig. Varför just Skylark ? Jag hade kunnat ta ett brutet ben istället, för det går ju att fixa. vafan händer ? det känns som att jag drömmer, och alla andra runt omkring bara är. Hur ska jag kunna vara i stallet utan henne ? Utan att höra hennes fina gnägg när hon ska få mat, hur hon alltid ska bita den som står i boxen bredvid, när hon drar iväg när man ska ta ut henne i hagen. gud

Igår var den värsta dagen någonsin. Hon hoppade över staketet, och jag såg inte va som hände, men sen stod hon bara där. Kunde inte stödja på benet. Vi fick iallafall in henne i stallet, och så kom veterinären och gav henne smärtstillande innan Pelle kom och tog bort henne. När hon hade fått smärtstillande la hon sig ner i boxen , och la huvudet i mitt knä. Jag höll på att svimma, för just då kändes det som om det var en film. Så jag satt och pussade och klappade och pratade och grät hos henne tills pelle kom. så sa jag hejdå. det var det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. När jag gick därifrån kändes det som att mina ben skulle vika sig. Herregud vad ska jag göra ? vafan ska jag göra ? jag klarar mig inte utan henne. hur ska jag göra ?
älskling jag kommer sakna dig så himla mycket. Du har lärt mig allt och du är helt fantastisk. Du är det bästa jag någonsin har haft och jag kommer aldrig aldrig aldrig glömma dig. tack <3


Det finns ingen annan som Munsboro Skylark <3 rip

Hummerkotte ?

Hörde ordet på tv alldeles nyss, började garva och funderade ett tag på vad det var för ett kul djur. Efter kanske 10 min kom det igen, men då upptäckte jag att dom inte alls sa hummerkotte, utan Hummer- det är gott de !
Jag säger ju att jag har något fel :) Men nu ska jag försöka få fram en levande hummerkotte : )


Idag var jag i skolan, hade först idrott och det var faktiskt ganska roligt. Fast jag vart väldigt blöt om fötterna eftersom vi var på gräs och jag hade tygskor (Y) som tur var hade Lisa extra strumpor ;) muhu
Sen var det Natur ? haha, eller jag vet inte vad lektionen hette. Ni vet när man har Biologi och sånt ? (nu vet ni hur mkt jag hängde med i 9an)  läraren var helt uffig, jag höll på att somna, för han pratade som en zzzzzzombie.

Måste bara säga att jag är lite pissed att jag köpte en röd ipod istället för en rosa. Just nu har jag Pilars här, och iiih va söt den är. Jag gillar rosa, och bra musik, så den är perfekt :D

Nu blev jag kissnödig, så jag måste kuta.  hejdåååååå

jäkla tandläkare

Var och fixade tandställningen idag , och vet ni vad dom rackarna försökte sig på?  Dom försökte få mig att fixa tandställning nere också. GRRRR det räcker med dom feta grilllzen jag har på övervåningen redan ; ) haha
så nu har jag ont i tänderna efter dragningen, så nu äter jag banan:P haha

Helgen har varit bra, men jag har sovit lite för lite :)
I lördags tävlade jag först i Tierp med Timmy, hade ett pet i både LBn och LAn, men han var så otroligt fin ! Han har aldrig varit så lydig : D haha chockis :D
Sen på kvällen drog jag, Pilar och Marre in till västerås och kollade på film med Koyar å några :) hahaah , jag skämtar inte att filmen var helt wierd :S haha, jag gillade mest när hon som hängde i slakteriet öppnade ögonen ;) Men jag tror faktiskt inte jag vart räddast ;D Koyar såg rätt skraj ut , och pep . hahah :D
Jag och Pilar var på hetshumör, men det var ingen annan så vi fick tagga ner lite : /

hejdå tjääckis

Silver to sweeee

Härligt med ett silver till Rolf-Göran ! Det satt fint , höhö :)
Mindre härligt var att Tony André Hansens häst visade positivt dopingtest, och Norge som hade tagit brons. Men det var nästan så man fattade att det var något skumt ; ) Norge lixom.
Fattar inte hur man kan dopa sig, eller hästen i detta fallet. Hur kan man glädjas åt en medalj när man vet att man måste fuska för att få den. Ushchhchhchc, och Tony som jag skulle gifta mig med. Nu bryter vi förlovningen ;) haha, fyfan ja.


Bolt är iaf min kung.

Hejdå min älskade ledighet :'( <3

Herregud, jag får panik. Jag har inte gått i skolan sen jag slutade nian, alltså med 91orna. 14 månader :O
Och nu har min sista dag av min långledighet nästan tagit slut :'(
Usch, och nu måste jag vara asseriös i skolan eftersom det är GYMNASIET som min mammsii säger (med stora bokstäver). haha , jag kan ju inte säga att jag gjorde mitt bästa på högstadiet ;)

Idag har jag faktiskt ridit bara ;) vilken överraskning !

Nu sitter jag och snackar med Frida , och väntar på att SYTYCD ska börja :)
Jag är också ganska sur på Sverige för att det knappt har tagits några medaljer alls : ( Jag med min feta röv skulle fan ha kunnat gjort det bättre. nästan iaf :)

Norge ska ju inte slå oss i laghoppningen . herre.

Lovelyyy

Nu är jag glad !
Den här helgen har varit bäst :)

Igår åkte jag, Marre, Camilla, Koyar , Wirya och Hoshi till Stockholm och var på Grönan på dagen, askul även om jag inte åkte så himla mycket ;)
På kvällen blev det The Voice, det var fett kuuul. Eller i början var typ alla sura, och vi hade så jäkla kassa platser så vi gick iväg en liten sväng. När vi kom tillbaka så stod vi på mycket bättre platser så man kunde se ordentligt ;)
Sen fick vi ju trevliga grannar ;) muhuhuuhu KD !

Idag har jag ridit Timmy i regnet, han var duttig. han tycker ju inte om regn ens.
Sen har jag fått reda på två extemt braaaaa saker också. Den ena är redan bestämd och nu hoppas jag på den andra :D
Fett ovärt och skriva egentligen, men jag kan inte säga :P


Imorn åker jag till Kamenskys med min vackre TimmyBoy för lite träning, blir kvar tills på tisdag. Och sen är ju sommarlovet slut, för på onsdag börjar skolan :O

Jag saknar Frida <3

Skästa !

Kom hem från Skästa igår, vart kurs för Louise sen i måndags. Hade Trixie med mig och hon var hur duktig som helst  :D
Och sen har jag fan aldrig haft så kul som med Frida och Victor dom här dagarna :D  haha, malen, mr BEAN, och apan :D hahahaha. saknar ju redan det. ;*(

hejdå

Heby

Halluh !

Vart och hoppat Timmy i Heby idag, han var superfin, petade två men han måste bara bli starkare :) Igår var han ju hemsk ;)
När jag kom hem red jag Jimmy, och den rackarn bockade nästan av mig. haha, men efter ett rapp i rumpan så skärpte han sig ;) Red Trixie också, hon var jättefin :)

Nu ska jag äta foodi, och sen kolla på N.H.

hejjjjjjj

woho !

Nu jäklar börjar det hända saker ;)  Hoppas på att det blir så nu, och att det blir bra :)
Skriver vad det är sedan när jag får ;) haha :D

Idag vaknade jag halv åtta, gick upp och käkade frulle, sen kl 9 var jag hos Gunnel med Trixie och tränade dressyr. När jag kom hem red jag Timmy och Jimmy (hahahaha) , duschade Timmy och så smorde jag alla saker tills imorrn medans han torkade. Sen när han vart torr så var mamma snäll och klippte honom, :)


hejdå :)

Träning

Puh, kom hem från Kamenskys för en halvtimme sen, har tränat Timmy och Trixie :) Gick väldans bra faktiskt, hoppade först Timmy med det nya bettet och det var riktigt bra. Han har ju fortfarande svårt med galoppen, och vill helst landa i kors. Menmen, med hans inställning till hinder ska man inte klaga :) Sen hoppade jag Trixie , hon var så himla fin:) Hon är ju bara bäbis, så jag har bara hoppat typ 90 bana på henne förut, men idag hoppade hon inte bara en 1 meters bana, utan också en oxer på 125 ;) haha det ni ! Första tävlingen med henne blir nog en 1 meter i Heby den 30.
Sen fick jag såklart en häst med mig hem, Jimmy. Han ska bara vara här tills på måndag, och lära sig gå ut i hörnen osv.

Nu snart ska jag ut och jogga Lärkan älskling lite. Hon är väääldigt nöjd nu när hon får gå i en hage med mer gräs i ;) och magen, japp den är också nöjd. och stor.
När jag har ridit henne ska jag ta in och linda mina andra , och sen fodra.
Sen jäklar ska jag duscha , man blir ju dåligt svettig av att rida ;) ikväll blir det ju såklart SYTYCD, höhö.


tack !

Tack för att den här dagen snart är slut. Har inte haft såhär tråkigt på länge. Ångrar att jag inte hängde på till Västerås , haha.

Jag blir tokig ibland på min syster. vad är felet ? aja.
Nu sitter jag och kollar på tv, som jag har gjort heeeela dagen, men nu väntar jag faktiskt på att So you think you can dance ska börja. Kollar på Big Shots så länge, vette sjutton vad det handlar om, men tiden går ju iaf :)

Imorgon ska jag träna Trixie och Timmy hos Lena, blir kul. Ska prova nytt bett på Timmy.
Sen i helgen blir det tävlingar i Heby med Timmy. huhu.
Fick faktiskt nästan panik när jag kom på att det bara är två veckor kvar tills skolan börjar , och jag har saker att göra precis varje dag. jiiiiiisses. Ska klippa och färga håret den fjortonde också, brunt blir det, men  kanske inte lika mörkt som jag gjort de andra gångerna.
Sen kom jag också på att jag längtar lite till vintern, ganska skönt när man får fläska på tjockaste jackan och halsduk. Och så hoppas jag att det blir snö i vinter, förra sög ju.

Nuuu ska jag nog byta kanal , för detta var inte alls kul. hejdå




missmissss

När det är sånt här väder ute tänker jag på Irland, för där är det ganska ofta såhär. Funderar på att åka dit i höst eller vinter, utan att bryta något dårå ;) Saknar alla ju, Claire-Ann, Emily, Sean, Adam , Brian, och alla andra.
Haha och så saknar jag jakterna .

Idag ska jag inte rida nått alls, skööönt faktiskt.

Ska bara lyssna på massa bra musik, och sen ska jag nog en sväng in till stan och handla mat med mamma.




kärlekkkkkk

thaanks babe :) <3

Tack Pilllllyyy, asfint : D <3





Idag vill man ju bara gömma sig i jackan, eller hur M ?



Sol och värme var det va ?

Hjääääälp mig vilket jäkla väder. Kom hem från Vås för nån timme sedan, haha Marre är så jävla duktig, ingen av affärerna vi skulle till hade öppet ;) Men köpte iaf lite smink , en t-shirt och så. Kanske ska in imorrn igen och kolla jeans : )



JAAAG VILL HA VÄDRET ! och skjortan Marre ;) haha

:)

Har precis kommit ut ur duschen. Ska ju till Västerås med Marre, fast det är inte förns om ungefär två timmar. Haha, men mitt hår måste lufttorka ;) Det funkar inte att föna för POOOOFFFF så är det typ världens fluff. :P
Sitter och kolla på The Voice, och längtar tills den 16 ;) :D wohii


Timmy var ganska arg på mig idag, eftersom han gick på pelham, men han galopperade skitbra:D ska iaf inte hoppa på det, men känns bra att ha något att rida på på backen.

Nej nu ska jag ta något och äta och efter det ska jag måla my nails och kolla om min skjorta är ren . höhö ses dude

Just like heaven

Har nyss kollat klart på en film. Egentligen var den inte sorglig, men jag gråter ju ändå.
Jag har också kommit fram till att mina sovtider har ändrats eftersom jag umgås med Marre så mycket :P
Nu är jag inte trött  på kvällen och pigg på morgonen längre. Det känns ju sådär.


Gouudden Nautt

Marre vart bättre igår kväll, så jag åkte tillbaka till Ransta. Camilla och hennes mormor kom och hämtade mig vid halv nio ungefär. Åkte hem till Camilla, sen gick vi och mötte Marre och gick tillbaka till Camillas house. Det vart ju mycket skratt iallafall ;) Lyssnade på massa musik, snackade och så.
Sen vid kl 24 vart Camilla och jag sugna på sallad så då tog vi Camillas racemoppe till pizzerian och köpte varsin kycklingsallad. Sen gick vi hem till Marre för att sova, och jag kan ju säga att det tog ett tag innan vi somnade ;)
Camilla var HEMSK , hon hetsade som jag vet inte vad. Helt vild. haha, gouudden nauut, och så alla härliga dofter av Camilla :D hahaha, sorri

Imorrn funderar jag & Marre på att åka in till Västerås och köpa några jeans, ska bara se efter så jag inte ska träna då.


I helgen är det ju tävling i Heby med Timmy. Det blir hela helgen nu när jag inte ska hoppa i Stockholm med Skylark.
Och nästa måndag åker jag på träningsläger i tre dagar med Trixie hos Louise. det blir kul hoppas jag :)
Idag ska jag anmäla mig till något Talang till Topp grejs, mocka och rida bara. Känns så jävla lite att bara ha 2 och en halv häst att rida . ( rider bara Skylark varannan dag , håller på att trappa ner kondisen you know).
I vinter kan det ju bli ganska skönt att bara ha två så man hinner med lite annat. haha bland annat skolan. :P
Ska verkligen försöka i skolan nu, herregud jag kan ju inte härja som förut ; )

näe nu ska jag kolla på lite Scrubs sen ska jag ut .
ha det bra
peace


mysigt med regn va ?

Regn är något extremt obra.

Var hemma hos Marre idag, sen vart hon lite dålig, så jag åkte hem. Får se om jag drar dit ikväll igen.

Nuuu ska jag söva en stund.


Godmorgon fredagen

Vaknade för tidigt idag, mitt rum blir så extremt varmt på sommaren så det är omöjligt att sova länge :/ Käkade frullis å spanade in tvn lite, värdelösa program på morgonen, men vad gör man inte ?
Sen ringde Knodden och babblade lite, kopplade in Marre också. huhu <3
Nuuuuu ska jag ut och rida. tjickk

RSS 2.0