Cogito ergo sum

jag känner mig lite halvdöd, jag hatar att vara sjuk.
Jag får fan kramp för jag brukar inte sitta stilla såhär mycket.

haha, vet ni? Jag läser en sjukt, jag menar verkligen sjukt bra bok. (jag vet, kors i taket corr läser!) Svensk Maffia heter den och handlar om dom svenska mc-gängen. organiserad brottlighet osv, sjukt intressant.
En medlem som blev utesluten ur Hells Angels fick sina klubbtatueringar bortslipade med en vinkelslip , härliga gubbar det där ;)

nej men fan vad tråkigt jag har :(



Give me the courage
to face life´s trials
and not from troubles
run. Let me keep
this thought in
mind.
Thy Will, not
mine, be
done

BRAAAAAAAAAAAAAA corr!

jävla pissapa!
Jag är sjuk, jag sa ju att jag skulle bli det! Jag skyller lite på Syffe för satan vad han snöpulade mig igår :O haha, men jag kastade ägg på honom, fast det knäcktes på backen bara :'( slöseri på ägg..

Åkte pulka igår, och nu har jag asont i röven för jag ramlade jäääätte hårt :'( buhu

Hoppas jag blir frisk tills jag fyller, annars dör jag.

nu ska jag lyssna på Breaking Dawn, i löve it

morrn!

morrnmorrn, jag är ganska pigg och glad :D

Ska glida in till Pilar snart, eller ah typ om 40 min. Sminkar mig där, det var för jobbigt att göra det nu :P för mycket arbete lixom .. ;D

Lyssnar på musik gör jag , det är fan det bästa som finns! Jag vet att jag säger det jämt, men jag vet inte hur jag ska kunna beskriva hur mycket jag verkligen älskar musik! AH jag älskar Lil Wayne ft Bobby Valentino med Mrs Officer, kolla hur sjukt snygg Wayne är i den videon, jisses ja. Man dör ju ! :D

jag är sjukt shoppingsugen, det brukar inte vara ett bra tecken för min plånka. eller, haha jag äger inte ens en plånka faktiskt.. jag har cashen ihop rullade i fickan ist , sjukt mycket bättre ;)

PB, blir det flipp idag igen? Jag har fan fått ett sug efter det där alltså! det är fan inte bra, men vad ska man göra? haha, men det är ju lite kul , fett happy blir man iaf :D

Förresten så tror jag att jag håller på att bli sjuk :S asont i halsen, vore ju typiskt mig att bli sjuk till min födelsedag :'( då får olsson ligga i sängen och guusa med mig . eller ah, annars kanske jag ringer in någon annan än olsson :) hohohoh
hehe

nej men seriöst nu ska jag borsta gaddarna, ni vet det måste man

pussdå

pussdu

PULKA FTW

Sandra kommer i helgen, på lördag blire pulka i salbohed! haha galet, jag äger inte ens en pulka men vafan!
Och jag har inte varit i Salbohed på ÅÅÅÅÅÅÅR typ senast var jag hemma hos Dennis och det var verkligen massa massa år sedan! haha, men iaf vi ska dit och göra backen osäker på lördag. Oscar kanske hänger med också : ) moohahah se upp i backen!


en micket micket glad corr

alltså, egentligen tänk vad lätt man är att få glad. Det räckte med en mening från en person så var hela min dag gjord :D
seriöst, det är ju helkonstigt det där.. men bra antar jag :) hhihi

så, min dag har varit råbra! Jag var tillochmed så glad så jag har städat massa, samtidigt som jag lyssnat och sjungit massa Wayne låtar :D Och jag tror aldrig jag har sjungit så bra som jag gjorde idag :D wihuu

Imorrn blire Uppsala med Pilar, Marre och Sannah :D Halvan ska ju köra så det blir fett! :D


glad gladare corr

hihiiheiheihihfihfihe PUSSS VA

weezy

just det, jag är fortfarande såld








Ferats frågestund del 2

It´s hot, It´s nice, It´s besttttttt, It´s Ferats frågestund !


Dan?
-a
Vad skulle du göra om du hade varit ute och festat, och vaknade upp naken i samma säng som en kille?
Själv skulle jag alltså ta självmord, jag skulle dö. fyfan, brrssshhh (Syffes ljud)
-hehe okeej


Ja, detta var Ferats andra fråga. Nästa gång blir det den med viagran, det ser vi väl fram emot? eller? eller med barnet..... hm jag har svårt att välja.

Ferats frågestund will be back!


förlåt PB! ;P

Tja!

Jag har varit duktig idag faktiskt :D Har ridit Ricki, städat sadelkammaren och så har jag mockat! go corr!

haha, imorse vaknade jag halv åtta för att jag hade drömt om Robert Pattinson, och då var jag tvungen att fortsätta lyssna på Breaking Dawn! Lyssnade en timme och höll på att verkligen dö så jag var tvungen att skicka ett sms till Pilar.
HON ÄR JU GRAVID , ledsen om jag väckte dig men jag var tvungen.
haha, sen ringde Pillan några timmar senare , ; gör aldrig om det där corr
hahaha
förlåt, nu kanske jag har förstört för er som inte har läst/lyssnat på Breaking Dawn, men vet ni? det skiter jag i :)


Jag vill ha en egen ö. jag tror jag ska önska mig det av mamma när jag fyller.
Fan va chill, det vore nått det..

orkar inte
puss

det vände! yeyyyyayaa

nu vart jag helt plötsligt skitpigg! haha, helt crazy. Så nu vet jag inte alls vad jag ska göra faktiskt, sitter och kollar på 90210 men det är jobbigt att sitta still..

jaaaaa, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt. kan ju berätta vad jag ska göra på lovet, inte för att någon bryr sig utan mer för att det blir lite att skriva :P haha så jag inte sitter och har tråkigt menar jag!

Imorrn ska jag bara rida massa, och fortsätta att fixa i huset (Y)
På onsdag ska jag rida och sen ska jag till Uppsala med Pilar och Sannah :D fett av oss
Torsdag blir det massören med hästarna och så rida ofc
Fredag kanske Sandra kommer, mihihiiiihihih
Lördag får vi la seeeeee
Söndag; 18! Happy b-day to myself alltså. yehu

Alltså mitt lov blir rätt chilligt. Men vet ni vad? Jag vill verkligen åka pulka, kanske kan Olsson och jag göra det på lördagen om hon kommer? mohoho vore fett.

och förresten? varför finns det inte lika snygga lärare på ksk som dom har i 90210?  fan det är ju orättvist, vi har massa old people som stapplar runt i korridorerna och ser ut att behöva käppar när som helst. Kul att dom i tv-serien har 23åriga skitfräsha lärare. Ja, varför kan inte mitt liv vara som på film? grrr fan


puuuuuss

muzik

musik och trötthet=corr
nördighet=corr
jobbighet=corr
hets=corr

corr=bäst

nu vart det för mycket, ska snart sova tror jag. så sjukt övertrött så jag döööööööööööööööööööööööör




heheheh


well done korven!

yeeman jag höll mig vaken hos tandläkaren. haha, och jag kom dit i tid! Sen började jag garva i väntrummet också för dom ropade efter Syffe typ 28 ggr:P Ferat, Ferat . är det någon Ferat här?
jag ville säga att han säkert låg och sov, men jag var för trött!

har kollat på the city. mjuffs

nu ska jag sova.

pussva

grrrreat

yeees score!
fan
Jag var överlycklig för att jag skulle få aslång sovmorgon imorrn , yees tänkte jag och var extremt glad. Jag tillochmed dansade lite! ja, ni såg rätt. jag dansade. Och sen kommer min kära mor och säger; Men corr du ska ju till tandläkaren tjugo över åtta imorrnbitti. Jag började näsan gråta, jag lovar! Vad i helvete!!! Vilken jävla puckad tandläkare ger en 17åring tid klockan tjugo över åtta? fuckfuckfuck, där rök min sovmorgon. och där rök mitt bra humör!
En bra sak är iaf att min tandställning har gått sönder igen, så att då kanske dom kan fixa den imorrn. Fast, dom hade ju kunnat fixa den kl typ 15 ist för kl 8!

Måste fan börja förbereda mig för att komma upp imorrn redan nu :P Ska fan dricka sju redbull med något roligt iblandat innan jag lägger mig och "sover"!!

Ähh

nej, jag lär väl fixa dom där redisarna.

fan så måste jag duscha också , aaaaaaaaah mitt liv är för jäkla krångligt alltså!

pyssva

Röken är sjuuuuk

men hej

igår var jag ju hos PB, massa tjejer vare också :) jag var astrött så jag var inte så jävla rolig men det var trevligt iaf :)
Efter ett tag drog dom flesta vidare. Jag, Pilar, Lisa, Casey, Mandy, Sannah gick till Andreas där Sara va :) Pilar, Casey , Sannah och jag vart kvar till typ halv fyra tror jag, då gled vi hemmåt.

Sen ska vi ju inte snacka om min och Pilars flipp! haha helveteeeeeee, jag vart fan pigg i kanske 5 minuter sen ville jag spy som en apa!! Men icke, jag klarade mig! :D Fattar inte att folk kan hålla på med sånna grejer på heltid :D haha eller vad säger du PB?
haha

haha ja jisiiiiies.
Sen idag var jag fan tvungen att gå upp kl typ halv 10 hos PB, för mammi och jag skulle till ikea och checka saker till huset. fett mycket blev det :D wei, och vi beställde en soffa. Den som jag ville ha var man tvungen att beställa och vänta på i 30 dagar, bajskorv! Jag får ligga på golvet så länge ;)

nej men nu ska jag snart kolla på OTH och sen Gossip Girl!

en vecka och sen är jag old.

pussdå

Avesta

Tävlade idag i Avesta, gick superbra! Hästarna var skitfina!

Timmy var nolla och kom fyra i 1m , och hade ett skitpet i 110 , men han var superfin! :D

Ricki var nolla och kom sexa i 1m och hade också ett pet i 110. Han var så jävla sjukt underbart fin! Och det var mitt fel att han rev. Men lille älskling var superduktig :) Första 110 och allt :D

Nu blire Heby om 2 weeks, vi taggar!

Ska åka till älskling nu

pussdå

korven goes trötter

klockan är fan inte ens åtta, och jag sitter och gäspar och är sjukligt trött. Kollar på Miami Ink också , så jag dregglar lite också. Ami är så sjuuuuukt snygg , hjeelp va!

Imorrn blir det att slajda upp ur sängen kvart i sex. Kvart i sex people!! Så börjar mitt sportlov ;) haha!
På söndag blir det heller inte så lång sovmorgon, för då lär jag ju ha sovit hos PB. Så ska jag hem och rida Trixie och sen ska mammi och jag till Västerås och shopppppppppppppppa. ah, fast det kommer bli mest saker till huset. ska kolla på typ soffa, köksgrejer och massa shit. haha, känner mig fan old av det här :P
Men så hoppas jag att vi hinner springa in på boomerang också så jag kan få pröva min älskling, mjau världens snyggaste rosa tröja :D Den vill jag fan ha i Bday present : )

Även om jag är trött så är jag på jävligt bra humör, fast det tror jag har med Amis ansikte att göra.. och hans tattueringar, och hans ögon, och.. ah just det lugn corr
höhö

 men uuuuusch nu var det en snubbe som gaddade in en HAJ! är duden galen eller ? buhu jag hatar ju hajar, fyfan vad äckligt.

nu ska jag dricka hoooootttt oboy, typ lika hottttt som marre PB och jag. det ni, smaka på hot!

pussdå

Ferats frågestund del 1

ja, detta är en ny sak som jag tänkte börja med. Som alla vet har jag en mycket (hehe) smart kompis som heter Ferat aka Syffe. Syffe kommer alltid med otroligt dumma frågor. Jag menar nu inte frågor som typ; vart är min penna? , vart är min lilltå osv. utan riktigt jävla idiotiska frågor :) Sen när man svarar på frågorna så garvar han åt en och är dum. och då frågar jag varför han undrade det för, och då svarar han att det är Ferats frågor.

Så , här är Ferats fråga som han gick omkring och tjatade om hela dagen:

Corr, vad skulle du göra om en assnygg kille hmm typ Lil Wayne (hehe) sa att han ville ha sex med dig, men bara om du hade en påse över huvudet? Skulle du göra det då? Alltså jag menar verkligen en assnygg Corr.

ja, är detta normalt?

mitt svar ska vi inte prata om , då jag vart väldigt väldigt mobbad för det :'(


Ja detta var del 1 av Ferats frågestund, jag svär det kommer mer. vänta ni bara!

spoooooortlooooov! :D

wihu vad jäkla skönt va ! :D

Skolan var chill idag alltså :) eller det började ju med ett matteprov, men det kunde jag ingenting på så jag drog så fort man fick. Så det blev hål från 9 till 12 ! kors va! Och herregud vad jävla roligt det var när Syffe ramlade när han spelade pingis, seriöst så trodde jag att jag skulle dö! fyfan ja :) Hm aa och sen var det samhäll och det är asroligt :D fast just idag satt jag bara i bibblan och chillade :P Sen hade vi data och wiho jag lärde mig skriva alfabetet, grattis.
sen orkade jag inte idrotten som var yoga (hehe) så jag drog hem.

Har ridit nu och fixat alla saker tills imorrn :)
wish me luuuuck va ! :D

pussdå

wohoooo

Men tjenixen igen va !

Jag är lite glad just nu för att det trådlösa funkar på min dator :D:D::D::D så jag kan ligga in my bed in my house och chilla med my computer! :D hihi!
En råsunkig sak är bara att msn inte funkar för att det loggar ju ut hela jävla tiden. Och jag som är så förbannat teknisk kan ju inte fixa det heller :P Måste se till att Victor kommer och hjälper mig, han ska väl ändå hit när jag fyller hoppas jag :)

Nu sitter jag i soffan och kollar på Du är vad du äter. egentligen stämmer inte det, för jag är faktiskt inte en oboy, även om jag äter/dricker massa sånt. :) okeeej då jag vet att oboy är skit sött så okej okej jag är väl lite som oboy då!

Jag har lite panik också för jag vet inte hur alla mina ridkläder ska få plats i garderoberna :P seriöst jag har fan typ 20 jackor :P haha help

och så måste jag säga att jag är så himla pucko ibland, för jag tänkte inte på att jag var tvungen att skruva upp värmen i huset nu när jag har flyttat in :P Så inatt vaknade jag och frös som en jävla apa! Och jag kan ju inte sova i massa kläder, för då får jag panik fan. Så jag angrep min hund och tvingade henne att ligga på min mage :) Då vart det lite varmare faktiskt :)
Usch, det värsta jag vet är att sova med strumpor. det borde fan förbjudas , hatar att sova med folk som har strumpor på sig också! Känns som att det är ett monster som ska äta upp en när man kommer åt fötterna på människan då :P haha jag har verkligen konstiga saker för mig :) Men nu äre ju så att jag sover med en hund för tillfället, och hon har fan inga strumpor, men hon är jävligt luden. det är lite äckligt, men hon är ju en hund så det är okej.

Ska fodra hästarna nu, annars tror jag att mamma stryper mig :) hihi sött av henne va

Jag längtar tills i helgen, då äre tävling på g ! :D På lördagkväll ska jag till Pilar också och fira kvinnan som har fyllt 18 : )
ihhh jag fyller faktiskt 18 nästa söndag ! :D fan vad jag längtar. och så fredagen efter ska min tandställning bort :D:D fan vad snyggt det kommer bli! satan vad jag ska garva hela tiden :D och sen ska jag bleka dom , men mammsiii ska kolla nått bra ställe först :) eyyyy fett white ska dom bli : )

just det hästarna..

pussdå
korvarnas kungliga korv

vid fusk ska man fan vara tjej!

hej!

sitter och gör NADA! det är rätt skönt ändå :)

Hade Natur prov idag :P he he he, det gick bra tack vare olika stora pattar :) haha, nej men seriöst vissa people stoppar väl papper där jämt ? :D
Dan sa förut att det var orättvist att han var kille när det gällde att fuska  :) Sen sa han också att ; fan , killar kan ju faktiskt stoppa det mellan skinkorna. då vart det för mycket, så jag gled ljudlöst därifrån!

Iallafall så hoppas jag fan att jag klarar det där satans provet! Jag tror att det är just Satan som har kommit på att vi stackars elever som egentligen har annat som är mycket roligare för oss, måste plugga Naturkunskap! Naturkunskap och jag går inte riktigt ihop, vi är osams typ hela tiden!

Imorrn har jag matteprov , det är iaf lite mer människovänligt! Mr P är fan den skönaste läraren jag vet , haha jag fick typ hjärtattack igår muhuhu och det fångades på film av den alltid så vackra (med micket micket snygg röv) Elvira ! Så hm det kanske kommer upp här snart. Måste fan skälla lite på Pilly och Marre för att vi inte har gjort några roliga/idiotiska filmer på ett tag! ; )

nej nu ska jag nog döna av ett litet tag

puss och sånt va



kan man ha för mycket kläder?

svaret är både ja och nej. Nej, för att jag älskar kläder och att man aldrig faktiskt kan ha för mycket att välja mellan. Ja, för att det är fruuuuktansvärt förbannat drygt att ha mycket kläder när man ska flytta alltihopa! Shit, jag har asont i armarna.

hihi, nu är min säng ute i huset så jag sover där nu :) sweeeeeeeet! kommer säkert vakna mitt i natten och vara skiträdd för att jag är ensam :P jag får typ ta hit Marre Pilly eller Viccepiccenicce så jag slipper sova alone! :)
Så har jag ju som sagt fått tv, fast den är inte ikopplad än.
heheheheheh fan va såååft

och så idag snackade jag med Syffe, och han ska få komma över när han vill :) Han ville väldigt gärna vara med när det var massa tjejer hos mig, och ahaha då ville han helst att det skulle vara pyjamas-party för han hade en blå pyjamas hemma :) fan va söööt

nej nu ska jag kolla på tv med mamma och mormor. haha :D Miami Ink, ;) Mormor är ju iaf van med morfars alla tatttooos :) chill och snart blir jag 18 och då ska jag fixa en egen

hejdå

Dead bodies

chilligaste låten, med chilligaste wayne.

sitter med mössa på hövve och tuggar tuggummi så det stänker spott.
ska snart kolla på miami ink , och dreggla lite mer för Ami :D hihi

förresten så hade mammiiii köpt en tv till mig idag :D assnygg , wihiiii :D thanks

ami väntar i soffan
pussdå

17 februari

gratttttttttttttttttttis min älsklings babe , min snyggaste PB , min bästa girlfriend och min BFFF! :D:D:D:D:


just det hej :)

sitter och gäspar, för jag är trött. Ska väl snart borsta gaddarna sådär.
Jag sitter också och taggar med SvampBob eftersom att det är idag det gäller! haha, om jag inte får ett svinbra betyg börjar jag fan gråta! Kollar på massa SvampBob klipp, alltså killen är ju kung! Fast min favorit är ju ändå patrik, han är så himla dum så han blir smart :D typ som jag :D

mjääk går till halv fyra idag, sen ska jag hem och mocka skit och rida Trixxxxxan. Sen kanske jag flyttar in några fler jackor och skor i huset :P Seriöst det är fan jobbigt :)
sen blire PLUGGGGGGGGG :'( jag har matteprov på fredag och jag kan nada, men det brukar lösa sig :) Man får le lite extra mycket åt Mr P bara :D (och shit tänk när jag tar ut tandställningen va bra betyg jag kommer få) :D:D::D:

ja, det är fan bara 16 dagar kvar med min tandställning nu. Känns ju typ som att det kommer bli ganska S.K.Ö.N.T att blir av med helvetet! :D wuhuuu då tänker jag garva hela tiden, fast det blir lite svårt för det gör jag redan

shiiiiiiiiiet jag hade en askonstig dröm inatt alltså! : O Det var typ kanske 20 pers som gick med pinnar i händerna över en råstor gräsmatta , och sen när dom kom fram till mitten typ så låg jag i en hög där. Sen började alla peta på mig med pinnarna och typ sjunga massa wierda saker. Det slutade med att jag ställde mig upp och så var jag helt fuckad. typ mitt ben satt där armen ska sitta, huvudet på tån. haha det var fan gansksa läskigt.

nej ska glida
over and out
cöööörv

pimp my house

shululul

fixat lite (och då menar jag lite) i huset. Eller, haha jag har ställt in ett par stövlar och hängt in tre jackor i en garderob :P haha, mer orkar jag fan inte idag alltså :P

Red ut på Trixie idag, skulle egentligen cantra lite bara. Men jävlar i satan vilken fart, det vart snowrace om jag säger så :P haha :D

imöörrn äre skola , hej vilken nyhet! mjäk jag vill inte. Har idrott på morronen så jag och Haggan Haglund ska gå icke-sminkade. fifan vad det är skönt alltså! Tänkte kanske gå osminkad hela dagen imorrn men då måste jag typ ha mask för fejset. fan

näää

over and out
corr

svamp bob

Hej

Nu sitter jag i skolan, inte så kul. Men är man tvungen så är man fan tvungen alltså!
Fick iallfall sluta tidigare på svenskan, huhuhu då blir man fan lycklig!

Imorrn ska jag redovisa svenska-grejen. alltså man ska stå och jiddra om en sak i typ 8 minuter. jag ska snacka om Svamp Bob, bara för att han är så himla söt :D


Imorrn fyller ju PB 18 också ! Helt jävla galet :D:D:D grattis i förskott älskliiiiing <3

nej men nu ska jag sluta dryga
vi höres dudes

over and out
corren


Heby

Morrrrn
fasiken va trött jag är, blä

igår var det ju tävling i Heby igen :) Hästarna skötte sig :) Båda var felfria i LBn och så hoppade Timmy LA också, och hade ett ner. Haha, han var fan lite hemsk då alltså :P Hoppa kan han, men han är ju inte speciellt duktig mellan hindren :P
Nu blir tagg till lördag för då är det tävling i Avesta, då ska Rickan också gå LA :)


Just det, om ni ser mig i skolan idag. -BLI INTE RÄDDA :) Jag har en förklaring till varför jag går som en påtänd transa - hålfotsilägg. mjumms vad icke skönt det är alltså.

Nu ska jag ta och sätta på ett Hello Kitty plåster på mitt finger som har spruckit. Jag tycker dom plåstrena är fina, men alla andra säger att det är emo plåster :'( emosar använder väl inte plåster heller? dom vill väl att blodet sprutar eller va?

åh, jag träffade min olsson babe igår. sjukt snygg är hon, och lika jävla korkad som vanligt :D jag har saknat det :D Den enda skillnaden var att hon inte var vitblond längre :O helt normalblond! galet kvinna!

nej lär släpa mitt aaaaass till skolan, för ni vet jag ÄLSKAR ju skolan :D
just det, fick mitt hus igår. nu jeklar.

over and out
corrborr

Heby

TJU

Tävlade i Heby idag, fyfan vilken tid det tog! Det var annat när Lena var domare ;D

Bra gick det iallfall :D Ricki hoppade först 90 och var nolla och placerad tia, och sen i 1m så vann vi :) Lille fjun :) <3
Timmy the rocker var skitfin också, hoppade bara 1m. Han var suuverän i grunden, och sen i omhoppningen petade han två stycken, men han var jättefin faktiskt :D hihi

Nu ska jag gå och lägga mig, för det är tävling imorrn också.
Fan vad jag är trött och jag skulle behöva massage. mammiii

det är alla <3-dag och jag tycker att den har varit riiiiktigt bra :D hihihihi

lär snarka
over and out
berget

träning

heyhoooooe

Träningen gick bra :) Har ju bytt bett och träns på Trixie så hon är helt annorlunda nu. Så nu är det jag som måste lära mig rida på ett annat vis också :) mygyg. Nu måste jag faktiskt rida på ibland, istället för att bromsa 24/7 :D Nu fick hon tillochmed långt i en kombination, och det har fan aldrig hänt förut ! ehehhe

Nu ska jag chilla hela jävla kvällen, lär duscha nu för jag luktar fan inte så gott alltså :) Sen ska jag sätta på mig waaaaaaaay to förstora kläder (det bästa som finns) dricka fett med oboy , och spana in tvn JAO :D

Sen ska jag knäcka näsbenet på en viss människa också :) Jag vill höra hur det knakar riktigt sådära , helt fantastiskt :D
närå, kanske inte näsbenet ett annat ben går också bra  :D

Och på lördag är det alla jävla hjärtans satans dag :) (GUD VA KUL) Jag tänker spotta på alla hjärtan jag ser :)
Sen tänker jag också hugga händerna av alla människor som håller hand, ni vet sådär snuttiplööttit. yäk
nej, och sen ska jag dö också. dö ensam :)
fin dag va?
lär bli den bästa dagen på länge :D i can feel it

over and out
happy-corren


härliiiiiiiig dag

shululu

Skitsur vart jag när jag kom till skolan imorse kvart över åtta, och första lektionen var inställd :O BAJSA !
Sov ju hos min honeybooooo Pilly inatt, möhö det var sweet <3

App, men iallafall så slutade jag 11 och sen satt jag och vääääntade i skolan i flera hela minuter, och sen kilade jag till sjukgymnasten. Ganska najsigt att jag har blivit bättre :) ) ) )

Nu har jag ridit Timmy my man , och snart ska jag ta in dom andra hästarna. Ikväll blir det träning på Skästa med Trixie :)

just det, idag har jag lyssnat på Wayne sen jag vaknade imorse :) så min dag är fan suverän. mjuuihii
nu orkar jag inte vara seriös längre, fan vad jag hatar det. juste, snart flyttar jag in to myyyyy house. det blir råchill och P och M ska bo här har jag bestämt : )

näe,



MIN MAN :D

over and out
corren


Bara för jag heter Corr

men hej

jag är lite sur, men jag tänker ändå vara glad. deni!

skolan idag var fan rutten, hatar tisdagar! Började med idrott, jag var ganska duktig faktiskt även om jag inte kunde stå på händer och shit bara för min handled :/ förut kunde jag faktiskt både stå på händer och hjula.. fifan ja.
Men jag är fortfarande kunglig på dom där ringarna när man ska snurra och så, ja jävlar vad kunglig jag är.
Efter idrotten har vi TRE timmars hål. TRE TIMMAR, det är inte fränt alltså. Men jag var duktig och pluggade natur då faktiskt! Sen hade jag andra skitlektioner och sådära

Nu har jag ridit Ricki, han är söt. Sen pussade jag lite på Timmy tha man och Trixie också, fast Timmy nockade mig :'(

Förresten så gjorde jag och Syffe en låt idag i skolan :) Den handlar om mig :D alltså, kan en låt bli bättre eller ? :)
Såhär går lite av den , för vi är inte klara än :
Ingen tycker om mig, ingen vill ha mig bara för jag heter Corr
tjock och mullig inte så gullig , rullar jag som en boll
ingen tycker om mig , ingen vill ha mig men åååååh va Corr är skön

okej, den sista raden kom jag på själv :) väldigt stolt faktiskt. Och sen ska det vara sånadära slisk-ljud ni vet? mellan vissa rader.  melodin är ju egentligen den där med att mask är gott , men då är fan jag roligare att sjunga om än maskar !

hööm vad har mer hänt idag ? Jo, jag har sett mannen i mitt liv, eller ah iallfall mannen med utseendet i mitt liv. hur har jag missat han förut? galet korven!
Denise hade redovisning om Ed Westwick idag, och vafan han heter egentligen Edward, då vart jag helt yr och det kändes som om jag skulle svimma. Jag menar EDWARD, gosh mina ungar ska heta Edward allihopa! okej, kanske Edwardina också..
jag tror att det fanns en andledning till att jag var så besatt i tvserien Ed Edd och Eddie på cartoon förut :P assköna snubbar. Jag tänker nog köpa en guldfisk och döpa den till Dubbel D, sen får vi hoppas att fanskapet dör fort så jag slipper mocka fiskbajs! UÄÄK

Jag vill att Irländarna ska komma snart också, jag saknar Sean och Adam råmycket, världens skönaste grabbar dedär :) Hoppas att dom vågar åka med till sverige iår, dom är ju lite rädda för killarna här ! :D inte för att dom är läskiga, utan för att S och A helt enkelt tycker att dom ser bögiga ut :) What the fuck are the swedish dudes doing with their hair? ah , jag vettefan, låt det växa!

jag ska glida, käka pannckkakkkeaaasss , gillart inte så mycke, men vad gör man när magen kurrar ?

ooooooooover and out
korven

dhgjhg

jag är en mycketdf trött corr.
jag orkar inte idag. men ja måste kanske gå till skolan iallfall,

ni fattar inte hur trätt jag är.

kärlek tror jag

Kat DeLuna ft Lil Wayne - Unstoppable

Crazy F baby, Hello girl I got a black resident in a yellow cab
In my red shoes and my swags so sick I need a cess pool
I'm never in a bad mood but I can make her bit move
You like my attitude, ain't nobody else on my magnitude
See ain't nothing stopping me, I feel like ain't nothing after me
Huh, Whatcha talking about that? I ran in a bank and I walked out set
Yeah and I walk it like I talk but I run this shit, yeah run it like mafia
I'm on the A list cause I'm all young money


Now shake your body,
Like you got the jungle fever rushing through your veins
We gettin' crazy and the club is banging through your brain
When I say jump, you jump, jump is knockin knockin
I wanna see you jump like this beat is rockin'
You can't ride my bracelet, kinda fancy but it's hot
You wanna come along and see and holler at me
Maybe I lost it, maybe not cause I got game
Like a burning flame, yeah that's me, uh huh


ja, kärlek kanske va ordet. vettefan, jag kan inte nått om de där, men jag vet att jag fan är kär i den här låten och i Wayne.

måndag förfan

Nu är mitt hår mörkt, kommer nog tycka om det sen. Gillar aldrig färgen när det är precis nyfärgat.. ysch , så imorrn tänker jag nog gå med Syffes keps eller nått :P

Svinsoft väder idag alltså, red ut på Timmy och Trixie och galopperade massa i snön. så jävla kuul :D

Måste också säga att jag fan vart lite småkär i Syffe idag på svenskan, för jag har aldrig sett någon vara så jävla skitsöt :D Jag vill också åka pulka , så vi får väl se då ;) mhuhuhu

och va fan Ruppa! Här har jag väntat i en hel vecka på dig, jag har inte kunnat sova på nätterna för att jag var rädd att du hade gjort illa dig när du skidade, och jag har inte kunnat vara glad.
Och idag var jag superglad när jag skulle till skolan för att: JA IDAG ÄR RUPPA DÄR ! men , vart var Ruppa? inte där:(
Mitt hjärta är fanimej krossat och jag sitter här och gråter. Kommer du inte imorrn ska jag bita dig i bägge öronen tills dom går av ! jag svär

Ah men iallfall , nu har jag tråkigt. Eller så tråkigt som man kan ha när man lyssnar på musik ;D Helt seriöst så är jag beroende av Im at war med Sean Kingston ft Lil Wayne.



Im at war with the love of my life♥

och jag saknar mina snuskisar Pilar och Mariam. er vill jag äta, mmmums

lär glajda vajdare, örkar ente skreva någe mära

over and out
corr

ibland hatar jag människor

så jävla skitsur!

Vafan är felet på vissa människor? vavav? Ibland önskar jag fan att jag var ett djur, en fisk eller vad i helvete som helst ! Allt är bara drygt , och som människa måste man tydligen vara som alla andra människor. BAJSA NER ER !
Varför tror folk att dom vet hur jag känner? jävla dumma satjävlar. Bara jag vet det, och vafan så ska det väl vara?
fan va sur jag är alltså!
och sen tjuhodiliidg så får man helt plötsligt inte säga precis som man tycker. Och om man inte tycker om folk som säger vad dom tycker så ska man fan inte vara i närheten av mig.
nej nu vet jag vad jag vill bli, jag ska fan bli en vampyr! de ni! så ska jag suga blodet ur alla jävlar, sen ska jag spotta dom i ögonen och le ! jävla människor.

jävla satans jävla skitmänniskor!

låt mig vara förihelvete!

Förlåt Pilar och Marre

nu ska jag meddela en sorglig sak (tycker p och m)
i sommar ska jag bleka håret, så jag kommer bara inte bli blond, utan skitblond.
Jag hoppas att ni kan förlåta mig för detta, och att vi i fortsättningen kan ha ett lika bra relationship som vi har nu.
En sak som ni kan vara glada över är att jag iallafall ska färga håret brunt på måndag.

Pilar och Mariam , jag vet att ni tycker att jag är buttttugly i blondt, men ska jag vara ärlig så saknar jag det lite. så nej, ni kan inte få mig att ändra mig. :)

jag älskar er, det vet ni <3

oao
corr

WIHUUU

förresten så ska jag färga håret på måndag. blir det en blond eller brunig corr ? nja, guess!


shopping blir man glad av

det vet jag :)

Var till vås med mamma idag, mjauuu jag vill ha vår nu ! Köpte två par skor, ett par vita converse, fast dom ser inte ut som vanliga converse :P haha. och sen ett par som jag kommer behöva hjälp att gå i :P Pilly kan lära mig!
och sen köpte jag en skinnjacka också, fett chill nu vill jag ha sommar.
mamma vill tydligen fortfarande ha vinter för hon köpte en lång goose och typ nån långärmad tröja från boomerang. Jag villllllll ha soooooooooommmmmaaaar


jag är glad idag också, för nu är Ruppa hemma från Åre. Han lämnade mig ju en hel vecka :'( Men nu jäklar ska jag klänga mig fast på honom så han aldrig mer kan dra ! :D :D :D :D


the hills nu

over and out
corr

Weezy f baby

Salute to all the veterans
And girl your love's like a nuclear weapon
I'm a five star purple hearter purple sparker camoflauger
Follow my every command and order
You can just call me Captain Carter
So let the missiles rain on your parade
Cause my love is a soldier and my heart is a grenade
(kabloom!)
I'll bomb any platoon, just call me World War Tune




Ät mig

jävla skit

Men SHIT vilken kul fredag jag kommer ha. Ensam hemma, inget bra på tv, och allt är boooooring!
Jag ville ju softa med Pilly och Marre, röka vattenpipa, käka chirre, dryga, garva, och snacka en jävla massa skit. men nejnej, ingen jävel kan hämta mig imorrn. kul.. verkligen skitkul..

nu ska jag deppa här i min ensamhet, tycka synd om mig själv och lyssna en jävla massa på Lil Wayne.

over and out
en surig corr


FÖRRESTEN, jag hade en skratt-attack idag. Leo och Dan skulle redovisa sitt arbete på samhällskunskapen, och så gjorde Leo en HYSTERISKT rolig sak som tydligen bara jag såg. Så jag började ASgarva i ett knäpptyst klassrum, och jag kunde verkligen inte sluta, så jag var tvungen att gå ut och sätta mig i korridoren och garva klart. haha, så jävla kul när det gick förbi folk och jag satt och garvade som en gris för mig själv :P sen gick jag tillbaka in i klassrummet, men så fort jag såg Leo så började jag garva igen.... Killen är humorn själv, helt störd.

friiiidayyy :D

fett skönt, eller vad säger ni?

jag har fan tröttnat lite på att blogga, faktiskt så tränar jag istället för att blogga nu :P haha! jag ska bli asvig nu har jag tänkt så jag gör askonstiga saker med benen som tydligen ska vara bra ! haha fyfan jag ser ut som en jävla flodhäst när jag tränar ;) haha

Idag så simmade vi på idrotten, alltså jag hatar verkligen att bli blöt och kall ! haha, det sög men jag var rätt duktig även om jag klagade hela tiden och mina pattar hela tiden höll på att ramla ut. fan, jag måste nog köpa en ny bikini :D haha
iallfall så dog jag lite också :D:D:D mhihih tur att min kropp är som den är så att jag höll mig flytande ;) mjajajajauuuuu , och jag såg allt att Vicky dregglade lite också ! he´s mine :D

näe , astråkigt är att jag inte kan chilla med P och M idag : / buhu<3

nu ska jag musika.

over and out
corr

Tisdag=The City

det kan ni ge er på alltså!
ska kolla på det nya avsnittet nu :D sjukt bra!

jag är trött idag, det är ovanligt..



mjau

over and out
corr

svenska

Hej.

Sitter i skolan och har svenska, det är fan inte så roligt alltså!
Snart kommer jag få stryk av Odis också bara för att jag inte jobbar :/ buhuu

Johanna är korkad, hon fattar inte hur man bloggar och hon vill se ut som Vickan Silvstedt, sorgligt sorgligt.

lär glida, Odis lackar ur sooon!

over and out
corr

träning:D

Tjuhu!

Blev ju ingen skola för mig idag, chill! Var på träning på Jump Club med Ricki älskling :) Tränade för Lotta Björe. Ricki var så sjukt fin :D han är helt underbar <3 Lotta tyckte att han var jätte elastisk och explosiv ! haha, de ni ;)

Nej men imorrn blire ju skola :( stackars lille korven. Och det som suger mest är att Ruppa min babyboo inte kommer vara i skolan på hela veckan :( buhuuuu.
Imorrn har vi idrott kl kvart över åtta = dödsstraff. Sen har vi tre timmars hål ! så jävla pissigt.
enda softa är att man kan sminka sig efter idrotten , man behöver ju inte stressa :P så då kan man alltså sova längre imorrn och gå till skolan osminkad. fyfan vad jävla fyndigt :)

näej , fasiken va tråkigt jag har nu.. hm Miami ink börjar kl 7, men det är ju ett tag dit.. Ami ringde igår och sa att han ville att jag skulle komma dit och gadda mig, rätt sött av honom tyckte jag :)

nää nu orkar jag inte mer
over and out
corr

1 februari

yehuuu, nu äre inte januari längre! sweeeeeeeeet, och om exakt en månad blir jag 18! :D

idag har jag bara ridit, ridit , ridit och ridit lite till, phii det var kallt som fan : )
imorrn blire ingen skola, för jag ska på Lotta träning med Ricki :D:D

jag är tråkig idag
over and out
corr

RSS 2.0