sommar ? :D

vågar nästan inte kalla det för sommar än, för då börjar det väl typ att hagla eller nått. Skönt är det ute iaf , och fan vad pigg man blir av lite sol :D
Göteborg var BÄST :D hade hur kul som helst, Meredith vann världscup finalen :) vart lite shopping också , det bästa var iaf Timmys RG shabrak :D haha, och så när Marre studsade ner från sängen ;) hahahah  . älskar göteborgs dialekten. grr. och sen på mcdonken, vart jag ganska sur, haha  hon snodde honom ju. visst ?

Nu ska jag snart ut och rida , :))) Blir tävling i Edsbro på söndag med Skylark och Timmy. wish me luck :D

ojojoj

snart bääääär det iväg till gbg :D:D sjukt kul kommer det bli. Ska hämta Marre och Johanna om typ 50 min, och åka till tåget i våås :))) mahh, jag är glad :D:D plus att det är så jävla bra att jag har fått en ny häst, för då kan jag shoppa extra mkt ; D


Ska fortsätta packa nu, tror jag kommer glömma hälften, men haha jag ska ju köpa nytt så det gör icke så mkt :D

ihhh, måste sätta i örhängena. tjinx


Göteborg

Imorgon åker vi till Göteborg , jag Johanna och Marre :D fan så mkt jag ska shopppppaaaaaa. älskart
Var och färgade håret igen igår, samma bruna färg med typ "guldiga" slingor  : )


Red Skylark på ridbanan imorse, gick extremt bra faktiskt <3 Red Allis också, haha hon var lite tjurig men hon vart fin till sist iaf ;) Ska rida Trixie när mamma kommer hem på rast, och sen rider jag Timmy vid halv sju så att han kan stå inne sen ;)


so you think you can dance ikväll juuuuuuu :)) loveitt

Mariam Cissé

Jag sitter hemma hos Marre, och väntar på att hon ska komma hem.
Den dumme fan har varit på Strömsholm eller vart det var hon snackade om : P Jag hade förväntat mig ett extremt speciellt välkommnande när jag kom hem till henne, men istället så fick jag tillochmed låsa upp själv. jaa, vad ska man säga ? dålig service.

haha :D vi ska in till vås iaf sen :P

tjiing

det är inte fredag Corr.

Härligt, vaknade och trodde att det var fredag, jättepigg eftersom det var dressyrträning, klädde på mig snabbt som ett spjut, kastade i mig lite frulle å sen ut  i stallet. Mamma var i stallet och undrade varför jag hade så bråttom. - öhhhh vi ska ju till Gunnel ? Men nix, det var ju torsdag idag serrni, och det betydde att jag hade varit alldeles jättepigg i onödan  , fan va sur man blir :P

Har iaf ridit Timmy nu, han var fin :) Ska rida kärringarna lite senare , måste samla krafter efter min brutala morgon. haha :D

jaoo, på söndag är det tävling i Håbo med Timmy : )






Valborg S ?

vafan vinter , försvinn

det är ju förfan snöstorm ute,  hur äckligt som helst. Jag trodde faktiskt att det var vår på riktigt nu, men ICKE . Jag har fel som vanligt.

Igår var det träning med Allis hos Lena, gick helt okej. Håller på att lägga om ridningen lite på henne nu. :)
Hade Skylark med mig också och red på backen, och tog typ ett par småskutt :) <3
Trixie kommer ju från Skåne på måndag :D:D:D:DD och så får vi ju se hur det blir med vårat lilla skåneprojekt ;) spännande.

nu ska jag ut å rida timmmppyy :)





Lil Wayne - Lollipop     <3

American idol

Jag skrattar ju så mycket så att jag gråter, american idol . hahaha, finns det något land som har mer idioter än usa ? helt sjukt vad folk gör bort sig. Tur för mig att jag bara sitter i soffan å garvar åt det :)
eziii


usch, idag känns det som att jag har varit extremt lat, vilket jag iofs har varit :P Red Timmy på ridbanan på morgonen, mockade, fodrade , red ut på Allis och sen Skylark på ridbanan, gick en långpromenad med hundarna, och sen min underbara tv :O haha. Har blivit besatt av x-effect på mtv (hahaha) , det är jäkligt roligt ; )
Imorrn ska jag träna med Allis hos Lena :D Mamma ska snart ringa till Sylve å fråga om träning, för jag tror han har kommit hem från Italien nu. Och sen kommer Anna Emanuelsson till Hamre snart tror jag :) förövrigt vann ju Hamre andra omgången i Div 1 i lördags, grääätzz :D Känns FÖRBANNAT skönt att ha bytt klubb, mktmktmkt skitsnack har jag hört nu, men det är ju ganska kul att folk orkar bry sig och tro så mycket ;) jag undrar vad folk har fått höra att vi böt klubb för ;) inte sanningen iaf ;D (haha)
men vissa i Heby kommer jag ju alltid tycka massa om :D ni vet vilka ni är:)


och snaaaaaaaaaart är det Göteborg ,,, bara två veckor kvar på fredag :D längtar som en apa !

peace

SS

Är hur trött som helst, känns som att mina ögon ska pluppa ut och så är dom helt röda och äckliga.
Åkte till Skåne i torsdags, provade hästar på fredagen , mihiii Dolce Vita ;) <3 Det blev en fux märr ;) åkte från skåne runt kl 7 på fredagskvällen och kom hem runt tre i natt , och inte nog med det skulle jag tävla med Timmy på Skästa idag, så de var bara att kliva upp kl 6. tre timmars sömn, javisst ! jag som typ brukar sova hur mkt som helst ;OOO

Timmy var iaf superfin idag, hade ett ner i LBn, han var lite spänd och då blir det ju svårt att galoppera ;) Sen var vi med i Div 1 laget som gick i LB+5 och då var han jättejättefin , men petade sista hindret , fucking planka . Men han var duktig jöööö :)))
 

muhahaha, jag har ju tandställning, inte så härligt faktiskt. Har typ börjat sova med tänderna jätteihop pressade, så jag får fett ont i pannan när jag vaknar ;P haha. sen är det ju så jävla äckligt när man har ätit och det ser ut som man har sparat hälften av maten i rälsen. haha sjukt

RSS 2.0