mitt liv förbättrades på 10 minuter

hell yes att det gjorde!
Fan så skönt, tog bort Latin så jag slipper den skiten :D Så jag kommer sluta halv tolv på måndagar och sen kl tio i ett på torsdagar :D greeeat.
Haha, skulle väldigt gärna vilja ta bort spanskan också, men heheh nu finns det anledningar att bita ihop ;)

JAoooo, nej nu vettefan vad jag ska göra.
jo visst ja, helgen var bra. Jag hade kul, dock för lite sömn. och sömn älskar jag.

peace 

pusssss

Sitter hos Marre, eller rättare sagt ligger jag:)
Ikväll ska vi ut, vet inte vart vi ska egentligen. Har inte bestämt oss. hehe, men det blir säkert hotellet till slut :))
Iallfallllll så vet jag fan inte vad jag ska ha på mig eftersom jag glömde min tröja som jag hade tänkt ha hemma :( buhu

Var i Surahammar och tävlade Trixie idag, hon var fin men hade ett ner i båda klasserna. Plus nåra tidsfel för dom hade råsnål tid dom aporna!

yäääyääää ska fundilera mer på kläder....


MIN ÄLSKLINGS BÄSTASTE VIDEO!! :D:D:D
Jag skojar inte när jag säger att jag började gråta första gången jag såg den. Kolllllallllaa!!!
Han kommer inte förns i slutet typ . jag dör. dör dör dördör



Fast nu lyssnar vi på Sexy Bitch, den är också sanslöst bra. Men hehe dom är inte lika snygga som Weezy baby boo :) haha!

Imorrn ska jag med Ida till Baståsen, hon och MajsanBajsan ska tävla :)

peace

Västerås

Tjo!
Pilly och jag kom hem från Västerås för en liten stund sen, och fyfan vad kissnödiga vi var! haha
Köpte ett linne, en tröja, jeans, skor, smink och nåra ringar :) sweeet! HAHAHHAHA och så var jag så jäävla pinsam. Vi var inne på en affär och så var jag trött så att jag lutade mig mot en klädhängare som var uppsatt på väggen, och då gick den såklart sönder så att alla kläder ramlade ner på golvet ! hahah Dom som jobbade såg inte det, och jag vägrade gå och säga till. Pilar vart skitlack och sa åt mig att dra men jag kunde verkligen inte det så jag fortsatte garva :P hahahaha! Och så var det en kille som såg det också och han höll också på att dö av garv, grejen var att han var rätt söt också. hahhahahaha herregud jag är skitsmart :D

Nuuuu så ska jag pröva kläder!

peace

inte okej!

Det är inte okej att skolan börjar imorrn
Det är inte okej att tvingas gå upp svintidigt
Det är inte okej att pinas av dryga lärare varje dag
Det är inte okej att behöva plugga hela kvällarna
Det är inte okej att få oförberedda prov
Det är inte okej helt enkelt!

Och det är fan inte okej att skriva det är inte okej så här många gånger.

Äh, ska snart hoppa in i duschen, sen försöka trassla ut mitt hår :P haha seriöst så har jag världens jävla tova, gör skitont! Grejen är den att jag borstar ju aldrig håret så jag äger inte ens en hårborste, så jag vettefan hur jag ska kunna få bort tovan :P Menmen, dreads är ju snyggt så varför skulle inte tovor kunna vara skitsnyggt? :D

Tänkte på en sak också, varför säger man hoppa in i duschen? Det är ju inte precis så man gör värsta hoppet när man ska in i duschen.. Eller iallfall inte jag, för då skulle jag väl ramla och slå huvudet i golvet och dö eller nått. Det vore fan sorgligt!

Kommer sakna min sommar, mitt sommarlov.
Mycket har fan hänt, vissa skitbra saker och sen vissa saker som man vill glömma.
Vissa saker kommer jag aldrig att göra om. herre.

Neeeeeeej duschen väntar, den ropar på mig nu!

peaceout dudes

söndag

Hola!
Det är söndag, eller man kan till och med säga söndag kväll. Det innebär att det är måndag imorgon, eller hur? Och det innebär att det är tisdag dagen efter, och det innebär ATT SKOLAN BÖRJAR! panik!
haha, ordet innebär är ganska sött. Inne-bär. som om det skulle finnas några bär som är ute :D eller ah, dom växer ju ute iofs... nu vart det svårt. skitsamma.

Imorrn ska jag och Pilly till Västerås ju och det kommer bli asnajs eftersom att jag har lite cash att göra mig av med :D Plus att jag måste köpa pennor och skit till skolan :( haha, hatar att lägga pengar på sånt skit! Fast vafan :D wiie nu kom jag på att jag har ett presentkort på akademibokhandeln :D weeuuu! Fick det när jag bröt bäckenet, så att det kanske är på tiden att det kommer till användning nu.

förresten så har jag varit skitduktig idag! Kom hem från Pilly strax före halv ett, då red jag Puma på ridbanan. Sen skrittade jag ut på Trixie. Efter det mockade jag a loooooooootttt off horseshit och sen red jag Timmy och Ricki på banan :)
Nu förtjänar jag fan att chilla lite tills jag ska sova! Imorrn ska jag ju upp astidigt och rida. Måste hinna rida två styckna,  longera en och mocka innan jag ska ta bussen till Sala som går 10 i 1. Haha, det är fan jobbigt och jag är asseg!


Fan det är ju bara skit på tv också, kunde det typ inte ha varit Brüno på tv ikväll? haha då hade jag dött av gladhet! :D
På femman är det nån film som heter Tribute, men det har redan hållt på ett tag så jag orkar inte fejka att jag fattar vad den handlar om :P haha!

Nej, nu ska jag leta rätt på lite skön musik istället! Hörs imorrn

peace



Min älskade Rickiiiii :D:D och jag ser ut som en fet och sur köttbulle :D i like


Keno

Vart ändrade planer igår, istället för att softa hemma så drog jag, Fudd och Pilly på bio :D Vi kollade på Brüno, och jag skojar inte när jag säger att det är den roligaste jävla filmen jag sett! hahahahahha JAG DÖÖÖÖÖÖR! Herregud, den var helt flippad! haha så nu vill jag se den igen snart! hha, Keno och slangbellan , jag dör igen.

Nu sitter jag hos Pilar, och hon sover :) Ska hem om en timme typ, för jag har fyra hästar att rida idag. Mjäu va drygt :)
Men imorrn ska vi in till Vås och köpa lite kläder faktiskt, jag måste ha nya jeans förfan! Och smink, kul att det är helt slut :P

haha nej nu ska jag nog lägga mig i sängen ett tag jag med!
peace

Högbo

Hola mathafakkassssss

Vart och tävlat i Högbo med Trixie-bäbis-apa-ostbågen-nötfiskskallen. Ja, kärt barn har många namn.
Hon var superfin min bebbbeee :D Har hänt skitmycket med henne i sommar verkligen :D I 90cm var hon felfri, och sen i 1 m så var hon lite trötter och hade två pet, men hon var skitfin att rida verkligen :D Inge stark och så :) wiie (Y)

hehe, ikväll ska jag bara softa
peace

haha men jag orkar inte!

Jag orkar verkligen inte med folk som bloggar seriöst. haha, med seriöst menar jag folk som typ lägger ut bilder på vad dom har ätit, vad dom har på sig, eller vad dom har köpt för nya kläder, eller nytt smink. GAASSSH, vem bryr sig?
Och folk som videobloggar borde ju få en smäll! haha nej jag orkar inte..

Bara för det kommer jag säkert snart göra en videoblogg där jag visar vad jag har ätit, vad jag har på mig och vad jag har köpt för saker.haha

Idag har jag fan varit sanslöst duktig! Gymmandet gick asbra, det var skönt som fan! När jag kom hem red jag Trixie, sen åkte vi till Lena och där red jag Puma :) När vi kom hem red jag Ricki och Timmy :D alla var asfina :) Imorrn ska jag tävla med Trixie i Högbo:) sweet

nu ska jag kolla på tv
peace

haha, snart så

Snart så kommer jag dö.
Ska gymma kl 10 idag, herregud.  haha det här kommer fan sluta illa. Jag och Emma kommer avlida, men skitsamma det blir kul! haha

peace

snälla kära söta gode guuuuud

Om du hjälper mig att komma till London den 8 oktober så lovar jag att aldrig mer svära, aldrig mer dricka alkohol , jag ska gå i kyrkan på söndagar och jag lovar att aldrig mer vara elak! snäääääälllaaaaaaaaa!

Det här är min högsta önskan , och jag ber fan till dom högre makterna för att det ska gå. iiiih
oj shit, nu svor jag också. men jag tror att gudsingen har överseende med det. Man kan ändå inte bara sluta svära helt på en gång.

Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
it would be amazing♥

Jag vill ha med mig Pilly och Marre också, ska fan få dom taggade!
Och så måste jag få min mamma taggad :P haha! men vad satan, åh.
Och jag måste få henne taggad fort så man kan beställa biljetter.

peace



Baby are you down?

AAAAAAAAAAAAAAAALLTSÅ, hahahah jag döööööör! haha nej men allvarligt talat så har jag hittat världens sötaste video med Wayne. Seriöst jag dog när jag såg den, började böla och allt :P
Och grejen är den att den inte går att lägga upp :( haha!
JAg dörrrrr jag är helt sjukt kär

haha peace




Im walking on sunshine

Känns som det iallfall :) This is fun, som jag har sagt hela sommarn. haha;)

Gick upp vid sju, och fan jag var inte ens trött ! :O :D
Tog ut hästarna och fyllde på vatten. Okej, det var skapligt jobbigt att fylla på vattnet för jag vart trött av ljudet av vattnet som rann :P haha!
Nu längtar jag tills jag ska käka lunch :P hhahah! Allvarligt talat, jag är verkligen sjukt sugen på tacos, men jag kan fan inte käka det kl 9 på morgonen. Så jag får vänta tre timmar eller nått, det suger :P

Har suttit och lyssnat på massa nya låtar som jag har hittat. Eller jag vet inte om dom är nya, men dom är nya för mig iallfall :)
Och PLUUUUS att jag just nu sitter och kollar på mtv cribs , och gissa vem som visar sitt crib? ;D Waynnnneee :D
Så nu är jag superglad, han är för snygg! haha

Idag ska jag inte göra nått speciellt förutom att rida och käka tacos ;) mumma




  
rätt skön :)


peaceeeeeeeeeeeeeeeee

käääääääärlek

  
  


  


  


jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig.
Jag älskar Wayne
Wayne älskar mig det vet jag.
Kommer alltid älska Wayne, iiiiiiiiiiiiiiiiih.
Corr♥Wayne

ahhh

Yahoooo!
Jag har lyckats få min mobil laddad nu :D:D:D Fan vad skönt, jag känner mig handikappad annars..

Jag är sjukt trött, har sjukt tråkigt och är sjukt sugen på majs! Majs är mat för kungar, för mig.
Imorrn ska jag upp kl 7, det känns icke bra kan jag lova.
Hmmmm jag har egentligen inte nått att skriva :P haha
heh
he


Jag måste fan in på banken på fredag annars förlorar jag 1200 spänn :/ och det skulle suga. Men jag tror nog att jag ska hinna efter gymmet. Jaooooo.

Näe nu ska jag tagga ner
peace

ihhhh

Några av danserna som dansades igår. Dom här tre var lätt dom bästa.



    


    


    

onsdag todayyy

Håller på att lägga upp ett par filmklipp på facebook från Rhodos. Det ena är när Fudd, Sannah och Pilly svänger med när en gubbe sjunger! hahahah jag dör! och det andra är med världens bittraste jannike som får en boll i huvudet. haha!

Nej nu är jag på bättre humör faktiskt :D
Kom på att på fredag ska mamma och jag åka till Hamre och köpa en ny tävlingsskjorta. Anna hade en assnygg hemma i min storlek som jag fan ska ha! haha! Och sen vill jag ha ett par bakskydd till Trixie, men jag vet inte om hon har sånna som jag vill ha.

ikväll är det utröstning i sytycd, det suger för alla är asbra nu verkligen. Men jag håller på Jason, hoppas han vinner hela skiten. eller vad säger du P ? ;D haha!

Nuuu så ska jag snart ut i stallet, bjää jag är trött.
peace

vilken jävla skitmorgon!

Fyfan den här dagen började ju inte speciellt bra..
Vaknade av att jag var sjukt kissnödig, och jag hatar att vakna så för jag blir assur och måste hoppa ur sängen.. Sen ser jag att min fittiga mobiltelefon inte har laddat färdigt, eller den har inte laddats alls.. Och när jag försöker sätta in laddaren IGEN så funkar det inte :O Jag fick damp och började skrika och kasta telefonjäveln i väggen. Och då i mitt damp-anfall halkade jag på en t-shirt som låg på golvet så jag ramlade. haha det var ganska kul faktiskt, men jag var så arg så det va inge kul precis då:P
Sen gick jag in till mamma och letade efter en annan laddare till mobilen, men hittade inte en enda. FUCK! haha så då började jag skrika ännu mer. Sen skulle jag ringa mamma från våran hemtelefon för hon är inte hemma. Och vad tror ni? Inte en enda av våra jävla hemtelefoner funkade!!! haha så nu kan jag inte ringa nån alls.. och ingen kan ringa mig. helvetes skit.
Sen vart det inte bättre av att det inte fanns något smör när jag skulle äta frukost.

haha, hoppas verkligen att resten av dagen blir bättre än morgonen var iaf..
Idag ska jag rida ut på Timmy och Ricki, skritta ut på Trixie och longera Puma :) Får ju inte rida Puma när jag är själv hemma eftersom hon är lite craaazy :P like me :D

näe, nu ska jag fortsätta sökandet efter den perfekta laddaren.

peace

1 vecka

Visst är det tisdag idag? Visst är det en vecka kvar tills skolan börjar? Visst suger det?

hehe
Kom hem från Kamenskys idag, där det känns som att jag har spenderat halva min sommar. Nu var det iallfall sista gången på det här sommarlovet jag var där. Jag och Sofia har bott i lillstugan och haft det asmysigt :D Sofia är skön, min nya lillasyster skulle jag vilja säga. Härligt att hon tar ett år ledigt nu efter nian och jobbar hos Kamenskys :D wie

Trixie har varit jättefin, fan vad mycket som har hänt med henne under sommaren. Nu går det ju fan att rida henne ordentligt på backen!
Puma red jag för första gången idag sen hon skadade sig, JAG ÄÄÄÄLSKAR den jävla underbara hästen! Hon var så fantastiskt sjukt fin så jag började grina. Ni som rider vet när man får den där känslan av att allt är perfekt? Jag har bara gråtit när jag har ridit två hästar. Skylark och nu Puma. Dom är verkligen speciella.

Sista rycket på sommarlovet nu, och inte mycket kommer hända :P haha! På fredag ska jag och Emma börja gymma :) Och på lördag ska jag tävla Trixie i Högbo :)

hehe, idag är det So you think you can dance och jag ska veeeerkligen kolla :D Missade ju förra veckan, och det sög för tydligen så var det sjukt bra! Så bra att Pilly ringde och grät :D haha, det är jag som brukar gråta men nu var det älskling som gjorde det :D hihihi

Neeeej, nu ska jag hämta en Loka och så ska jag duscha.

peace dudes

home sweet home

Tjuluu :D
Kom hem från Kamenskys igår, och då funkade inte min cp-dator! haha, fan vad arg jag var!
Veckan har varit sjukt kul, Trixie har gått skitbra verkligen och jag och Klara har garvat så vi har dött och sen börjat leva igen.
Mina armar är fulla av blåmärken efter Gustav och Fredric, eftersom att jag tydligen är jävligt rolig att driva med. Ja man tackar.

Imorrn och på söndag ska jag tävla i Tierp. Imorrn åker bara Timmy med och på söndag tar jag med både Ricki och Timmy.
Sen på söndag efter tävligen åker jag till Kamenskys igen, haha jag bor där typ! Men jag blir bara kvar tills tisdagen. Och helvete då är det bara en vecka kvar till skolan börjar :'( Det värsta med att skolan börjar är att våran klass faktiskt kommer vara splittrad, det suger! Även om dom flesta tjejerna kommer gå i min klass... Men ändååååå! haha

Hoppade Timmy och Ricki igår för Lena, gick suveränt. Hoppade bara jättelågt och övade på att få med yttersidan på båda två, efter som att det är det båda behöver träna på. Avslutade med att hoppa upp dom på en oxer på 130, och båda var kanonfina :D Vill verkligen inte sälja dom :P haha

Idag kommer det hö, det är hemskt! haha jag är inte gjord för att arbeta hårt.

Klegg
Djup
ihålig
Klara fucking Kjeller
haha jag dör

peace



jag saknar Rhodos!

Goodbye

  


Nu glider jag till Kamenskys, kommer hem onsdag eller torsdag.
Byyeee dudes

Run this town

  

Jag älskar den, det borde ni med göra.

Högbo

Tävlat i Högbo idag, Timmy var nolla i LAn men jag glömde banan i omhoppningen :P haha! Sen i MsvBn var han nolla i grunden och hade ett ner i omhoppningen men det var ingen annan nolla så vi vann :D Sweet med globenkval, hoppas han inte är såld tills Ljungby och så..

Ricki hade ett ner i LAn, FIN ponny, KASS Corr! Jag red sämst, så jag ville inte starta msv efter det.

Gullen är bäst :D

Har fan tröttnat på att blogga, det suger verkligen.. Men får säkert något ryck och börjar blogga asmycket igen snart..



Im
only gonna break your heart
You are only gonna break my heart


tänder, mjau

  

Hans tänder är skitsnygga, bara så ni vet.
Låten är heller inte fy skam!

YEEEEEEES

    

Man måste ju bara älska det!
Man skulle kunna skrika; där satt den!

haha!

Borlänge (Y)

Wiiie mina hästar har varit så himla fina idag :D:D:D

Ricki hoppade först en 115cm-klass (LA+5) och var nolla och sjukt fin , så vi vann :D Bara jag och Sandra som nollade, säger ju att vi är bra ;) Sen hoppade han en 110(LA) och var nolla i grunden och petade ett i omhoppningen, men det var helt mitt fel! Men vi kom fyra ändå :D Han var verkligen kunglig idag:D

Timmy min prins var också kunglig! Först gick han en 115(LA+5) och hade ett pet, men det var för att jag galopperade dåligt i svängen. Sen gick han en 120(MsvB) och var dubbelnolla:D:D:D wiie, min lille prins kan också ;) Men vart inte placerad,men va fan gör det?  Han var sanslöst fin:D

peace

yeah klar:D

Äntligen klar med hästarna och stallet! Har varit ute precis hela dagen! Och satan vad skönt det var att duscha efter att ha klippt två hästar! Kliar ju som fan! haha

Nu dricker jag cola, och kollar på mtv. Det är nått program om unga människor som tappar hår:P Det är skumt. Och så jävla synd om dom:( En kille är 25 och ser ut som om han är 40 år. Och en är 22 och är assnygg, men har värsta flinten på skallen:P

hhahahahhhahahahahahahha, nu kommer säkert tjejerna i min klass tänka att jag borde ha varit med i det programmet :P hahah!
Hahahah,jag var ju allergisk mot ett shampoo :P

Imorrn är det Borlänge,måste gå upp kvart i fem. Killlll me

Min Bunny Sandra har varit duktig idag i Borlänge och vunnit MsvA med Kungen, gratttzzz:D

peace

ajjj :(

Gomorrn!
Kul att jag har brännt sönder tungan när jag drack min hottie oboy :'( Och ännu roligare är att jag inte ens vet om jag stavade rätt på brännt, eller om det ska stavas bränt. jag tror på två n. eller?

hehe, ska ut om en halvtimme och ta in Slasken och fixa till honom lite :)
nesh, hörs

peace

RSS 2.0