Freedom

Älskar verkligen det här låten!
Så underbart sjukt jävla braa! Ni måste verkligen lyssna, för det är så fin :') haha, gråter fan till den:P
Mycket gråt idag ska jag säga! haha

             

Akon är sjukt bra, hans låtar är fan alltid fina.
hehe, ni får stå ut med mitt tjat om MUSIK :D
peace

Folkärna

Vart och tävlat hela jävla dagen, hur segt kan det gåååå?
Trixie var jättefin i första klassen 1m , hade ett ner, men hon var fin: )
I andra klassen var hon jättetrött och gick inte fram alls, så det gick mindre bra :P haha!
Men det är så sjuuuukt mycket jobb kvar på henne, kommer ta lång tid. Menmen, hard work brukar löna sig :)

Emma och Cilla åkte ju med oss också, alltså jag har garvat så jävla mycket idag :P haha!
Iallafall så ska jag och Emma börja gymma tillsammans om två veckor :D sweeeet som fan, nu jävlar ska jag bli musklig och gå ner i vikt! :D
Vi ska försöka gymma två gånger i veckan, och sen kanske simma någon gång också. Och så ska jag börja springa hemma. Och inte käka massa skit :P hehe, det sista blir svårt. Men jag vill verkligen bli smalare.

Imorrn ska jag klippa och rida och putsa och dryyyyga med mina kusar :)
På måndag åker jag till Kamenskys, stannar där tills på torsdag. På fredag kanske du vill leka med mig Pill? vavava? (A)
Förresten så är Porrec hos Kamenskys den här veckan :D:D:D:D:D Har saknat gubben! :D
När jag tar studenten funderar jag på att bo hos honom ett år och jobba. Grejen är den bara att mina hästar här hemma måste med :P haha det har jag räknat uuuut ;)

nej, men nu ska jag softa och ta en fet dusch!
peace

fuck alarmsignalen!

Alltså, vilken alarmsignal man än har så blir man lika pissed off på morgonen när den ringer. Även om man har typ världens finaste lugna låt så låter det som om man har typ Slipknot spelandes en live-konsert i öronen på en. Fan vad jag hatar det! Förut hade jag Lil Waynes Lollipop som alarmsignal, grejen vart den att sen kunde jag inte lyssna på den på dagen heller för jag vart så förbannad, så då var jag tvungen att byta för jag älskar verkligen den låten..
haha vilka problem..

Har iallfall varit in till sjukan i Sala-town och röntgat mig ;'( hhhahaahh och ja jag grät :P haha, så pinsam. Men det vart ännu mer pinsamt när jag frågade tanterna som jobbade där en fråga. Den frågan vill jag inte skriva här, haha. Grejen är den att dom svarade inte ens på frågan :P haha

näääe, snart ska jag ut i stallet och det känns lite tungt.

peace

yeees

Nu har jag iallfall bestämt att jag ska boka gaddnings-tid när jag får mina ärr cash :D Vet vad jag ska ha nu också. Men det tänker jag inte berätta. Grejen är den att det finns flera jag vill göra och ska göra. Så att jag ska fundera på vart och vilken jag ska börja med :)
haha och det här får ni inte säga till min mor, men jag är assugen på att pierca läppen :P haha alltså på sidan lixom, så den sitter snett. det är assnyggt. men jag känner mig själv, och det kommer jag inte våga :P Plus att jag skulle bli av med alla hästar om jag gjorde det :P Men mamma tycker iaf att det är okej att jag gaddar mig , så då behöver jag inte vara orolig för att hästarna ska ryka iaf ;) haha


fan vad taggad jag blev nu, snälla försäkringsbolaget skyyyynda :D:D:D
ih

peace

tack GOD

                    


Hola ! Asbra låt, älskar den verkligen!
haha tack gud för att Sandbrings och vi ska åka tillsammans imorrn, för dom hade kollat och vi behöver inte åka förns kl 12 typ : P haha så det blir lugnt för mig på röntgen. Tur det så att jag kanske har slutat gråta lagom till kl 12 :P

nu ska jag chilla resten av kvällen, inge bra på tv är det heller :/ Får helt enkelt leta runt efter ny bra musik :D

peace

tralalala

Sjunger är vad jag gör
Hungrig är vad jag är
Lagar mat gör mamma
Snart äter jag och sjunger med mat i munnen
Får se om riset stannar i munnen
Kan bli kul
peace

en klar

wahhh har ridit Trixie nu, hon var riktigt fin faktiskt :D
Ska ut och rida Timmy på banan nu, och sen ska jag skritta en sväng på Rickiiisen i skogen :)

Kul att jag kom på nu att jag ska röntga bäckenet klockan åtta imorrnbitti! Härligt stressigt det kommer bli till tävlingen efter det! haha!
Plus att jag är totalt livrädd för att röntga bäckenet nu.. alltså jag vet att det inte kommer göra ont och så, men jag tänker fortfarande på hur det var när bäckenet var nybrutet på Irland, och dom skulle flytta över mig till röntgen-bordet. PAAAIIIIIN! Fy i helvete vad det gjorde ooooooooont. Ni kan inte fatta, jag har aldrig varit med om sån pain förut. shit.
Värsta var att jag verkligen kunde känna hur benen flyttades runt också. fyfan. Jag börjar fan gråta när jag tänker på det. Svettas börjar jag också göra.. helvete. Så nu kanske ni fattar att jag är rädd för röntgen :P

Nej nu ska jag kräla ut, enda rätta

peace

Förresten så flippade jag och Pilly över telefon igår :P När vi kollade på so you think you can dance :P hhahahh ! Båda våra favoriter Kupono och Phillip var i botten och riskerade att åka ut. Men icke :D WIHO dom sitter säkert en vecka till! sweeeeeet


godmorgon torsdag!

Tju :)
Trött är jag, men det är jag alltid.
Idag så ska jag bara rida alla 3, och fixa Trixie och hennes saker till tävlingen imorrn. Hatar verkligen att fixa saker inför tävlingar, finns inget tråkigare än att putsa tränsen, sadlarna och tvätta benskydd. Nej fyfan det är hemskt :P haha! Men jaja, jag får väl stå ut. hehe.
Imorrn måste jag fan klippa Timmy och Ricki när jag kommer hem från tävlingen också, eller så gör jag det på lördag. får se va!





Alltså, jag gillar verkligen inte Mariah Carey. Har aldrig gjort och kommer aldrig göra. Fast den här låten är helt okej, men den hade varit bättre om det hade varit någon annan som sjöng. Plus att det sägs att den handlar om Eminem. Och jag älskar Eminem så det gör mig ännu mera sur på Carey. haha! jag är cp

Nej nu kanske man skulle ta och käka lite frulle, det är bara så himla jobbigt att gå upp från sängen :'(
Varför är alltid sängen mjukare på morgonen? Och varför är den alltid så sval? Och varför ligger man alltid sjuuuukt jävla skönt när man ska gå upp? va va va?

peace

shopppppaaa

Vet ni hur sugen jag är på att shoppa eller?
Måste ha nya jeans, nya skor, MASSA nya tröjor, och armband i mängder. Jag vill ha en väska, jag vill ha solglasögon, jag vill ha en ny jacka, jag vill ha klänningar, jag vill ha nya underkläder. veeet ni hur mycket jag vill ha och behöver? vavava?
Måste rensa ut mina skåp med kläder, har så jävla mycket jag aldrig använder..
Nej, mamma och jag måste ta en trip till Uppsala. Dit åker vi alltid när vi ska shoppa tillsammans, vet inte varför. Mamma vart kär i Gant och NewHouse butikerna i Uppsala, och nej jag klagar inte! haha!
Det är också mycket bättre att åka och handla kläder med mamma, för då kan man alltid flirta till sig lite fler saker :D hiehiehie nu vart jag suuuuuugen

åhhhhhhhh

Tips från coachen

Pilar min lover skickade en råbra låt till mig: Taio Cruz - Break your heart
Sjukt bra verkligen! En ny favorit just nu :)

Har ridit mina gullepluttar, dom var fina alla 3 så det var chilligt. he he
Nu har jag tråkigt som vanligt, mitt liv suger rumpa. Sitter och försöker övertala Camilla att Lil Wayne är bra, hon är ju för töntig den tjejen... Puh hur kan man inte tycka om Wayne? haha C!



den här är också jävligt bra tycker jag. Just nu iallafall, snart har jag tjatat sönder den också. hehe

peace

tävlingar

Jävla skit! Sitter och kollar ut tävlingar nu, inte så många kvar med ponnyerna nu, så man vill gärna åka på allt som finns. Det gör att jag kommer tävla den 15 augusti och då missar jag The Voice :'(

2 augusti tävlar jag i Borlänge
9 augusti kanske det blir Högbo men det är inte säkert än
15-16 augusti är det Tierp, struntar nog i att åka dit den 14.
28-30 augusti är det Gamleby, dit hoppas jag att vi åker för jag vill rida derbyt. Dock har dom jävligt dåliga klasser tycker jag!
4-6 september är det Gagnef, får se om jag kanske bara åker dit en dag. Eller om vi inte hoppar så många klasser i Gamleby kanske vi åker hela helgen.

Sen vet jag inte riktigt vilka mer tävlingar det är.. Men jag skulle vilja hinna debutera MsvB på Ricki innan året är slut. Och Timmy har jag inte direkt några nya mål med, men att vara nolla i MsvB skulle vara bra :) Han har ju haft ett ner i de flesta MsvBn vi hoppat. Fan vad jag kommer sakna mina grabbar sen :/
Nästa år blir det Trixie och Puma som får tävla :) Och så kanske jag köper en till storhäst, vill ha tre det är lagom. Mamma tycker också det är lagom så det är ju bra ;) Skulle vilja ha en som har gjort lite, men dom kostar ju en del. Menmen, vi får se :)

haha jag drömmde inatt att jag fick 134 000 kr för mina är :P hahahah så jävla sjukt, så mycket får jag inte ju men det hade inte varit helt fel : ) då hade ju typ halva hästen varit betalt. haha!  Fast i drömmen så vart jag sjukt besviken för att jag inte fick mer, så jag började gråta och ville stämma försäkringsbolaget för att dom var så snåla :P hahah cp !


Nu har jag snackat massa häst, och jag älskar det! :D så ni får stå ut faktiskt ;)



ahhhhhhh, vill ha!

goooooo morron go morron

eller ja, jag ska snart somna om igen :)

haha Pilars och mitt utbrott igår i telefonen medans So you think you can dance var , det var helt oslagbart! haha, vi blir ju helt cp av det där programmet :P Vi visar det på olika sätt också. Om vi ser några som dansar SKIT bra , då blir Pilar danssugen och börjar typ digga med, medans jag börjar totalt stört böla! hahaha tårarna bara sprutar :P
Igår var Phillip och Jeanine bäst tycker jag iaf :) Dom dansade hip hop och satt ihop med varandra i en kedja. Råballt var det!
Ikväll är det utröstning, och jag får panik haha för att jag googlade efter bilder på Phillip och då kom det upp en bild där han står och ser asledsen ut, så jag tror han åker ut. kanske inte ikväll, men snart. haha fan ;/ Men jag vet iallfall vilken tjej som åker ut samtidigt, så om hon åker först idag så vet jag att han också åker. Då börjar jag fan böla :( haha , jag vet att jag är cp men jag älskar verkligen dans :P Hahha, Pilar du är nog den enda som fattar vad jag menar !

Nej , nu ska jag somna om och drömma att det var jag som dansade med Phillip igår. haha




peace

jaho

Klar för idag, enda jag har kvar är att kvällsfodra :)
Nu kollar jag på Paris Hiltons BFF , haha så sjukt dåligt så det är kul. Cola dricker jag också, ifall ni var intresserade;)




Vi är så jävla bra, och min tunga är så jävla snuskig. haha



Inte nog med att det vart svettigt när Maskinen körde, jag hade även Fanny bredvid mig som sög på min kind. haha



Han är ju sjukt snygg

peace


nya blåmärken till samlingen

Jag är så smidig :D
haha, somnade i soffan ett tag nu . och PANG så vaknade jag när jag ramlade ner på golvet :P hahahah jag dör! Har fan fått blåmärken på benen redan :P Gjorde fan skitont, så slog jag huvudet i bordet också. hur fan lyckas jag med allt?
Jag vet att jag är cp när jag sover, men vafan inte så cp trodde jag:P

haha, har iaf ridit R och T och traskat i skogen med P : )
Ska snart ta in alla kusar.

Plus att jag är sur, haha min syster har låst ut mig ur mammas hus. och jag måste ha dricka. fittbarn.
hatar henne verkligen.

näe nu ska jag leta reda på ett plåster för jag såg nu att jag tydligen slog i tån för att det blöder där också. haha vafan

peace

underbart!

Efter Pokémon somnade jag om och sov fram tills 12 ungefär :) ashärligt! förut har jag aldrig kunnat somna om när jag har gått upp tidigt, men nu så :)
Har varit ute i stallet och bytt vatten ute och mockat. Det var fan jobbigt. Ska rida Timmy och Ricki på banan lite senare, och så måste jag gå med Puma i skogen. Trixxxx får softa idag, det är hon värd för hon var sickt fin igår :)

Den här veckan kommer sovas bort, förutom några timmar som spenderas i stallet. Jag har kommit på nu att det är helt underbart att sova :P haha! Pilar har smittat av sig :P Tror jag kanske ska somna om nu igen , och gå upp kl fyra för då ska jag rida hade jag tänkt.

peace



typ så känner jag mig nu.
hehe

pokémon

Det kanske var värt att gå upp kl sju trots allt. satte på tvn nu, och WHAaaaT gissa vad som går på tv kl halv åtta ? Pokémon såklart! haha, det är ju svinbra! Fast jag blir så nervös när Pikachu ska slåss :( Han är ju så söt. Ja, vi kom fram till att Pikachu är en han.

Trött är jag iallafall, och jag tror jag ska somna om när Pokémon är schlutt.

puss

panik

Klockan är 20:58 nu när jag börjar skriva.
Klockan är 20:58 och det börjar bli mörkt ute. PANIK, vad i helvete! Fan vad fort det går alltså! För några veckor sen vart det knappt mörkt alls, och jag behövde inte ens ha några lampor tända. Seriöst, jag vill spola tillbaka tiden till Maj, då hade man hela sommaren att se fram emot.

Om en månad ungefär börjar skolan, och då blir det höst fort som fan. Och efter den äckliga hösten kommer vintern. Fan allvarligt jag får panik! Sen är det jul och nyår ett litet tag vilket är det enda roliga på hela vintern. Sen börjar dom värsta månaderna. BAJS jag vill inte. stanna tiden eller nått. spola tillbaka den kanske. gör bara så att det inte blir höst och vinter.
Gör så att jag inte måste sälja Timmy och lämna tillbaka Ricki. Gör mig till 16  , och ge mig Lärkan tillbaka Gud. Om du nu finns din jäkel så kan det inte vara för mycket begärt. Jag som alltid är så snäll.

Fan vad deppig jag blev nu, men alltså ibland måste man få vara det.

Nu sitter jag och kollar på Lipstick Jungle, och det är asbra! När det slutar måste jag gå ut i stallet och fodra. zzznark.
En till sak jag panikar över är att jag måste gå upp kl 7 imorrn. Och då måste jag inte bara släppa ut hästarna, utan fylla på vatten i alla jävla hagar också. AHHHhhh. Men jag får ju skylla mig själv kanske, eftersom jag var för lat för att byta vatten nu ikväll. äschhh

På fredag ska jag förresten tävla med Trixie, haha kommer inte ens ihåg vart vi ska. Men tror det var Folkärna? Nått ruppel-ställe var det iaf. Hon ska gå en 1m och 105.
På söndag åker vi upp till Borlänge, Ricki går en 110 och en 115cm och Timmy hoppar 110 och 120 :)

Nästa vecka blir det Kamenskys igen, feels great. Trimma på med Trixie nu ska jag göra, så att hon blir fin :)
Puma ska jag snart sätta igång också :D:D::D:D:D:D:

Sen suger det skapligt mycket att jag ska förlänga armen i november. HEJ gips, HEJDÅ ridning i 4 jävla månader. Fan vad jag kommer vara otrevlig och sur. Det blir jag alltid när jag inte får rida.
Hoppas jag har lika mycket vänner kvar då haha för jag lovar att dom kommer få se mer av mitt ansikte under dom 4 månaderna än vad dom någonsin gjort. haha

Snart blir jag rikare också, wei. Ännu mer pain-pengar;D
Har skickat in bilder på mina ärr till försäkringsbolaget nu , och nu vill jag ha cash dudes!

peace

yey en lista!

Nej men jag har tråkigt, är trött och jävlig så att jag ger er en lista. Jag är för snäll, jag vet!
hehe, jag snodde den från Vicky vilket kanske inte var så snällt. Vill bara meddela att jag har ändrat svaren så att det är inte Vickys svar ni får läsa.. Men om ni nu hellre vill göra det så kan ni ju gå in på hennes blogg istället. eller vava?
haha fan va dryg jaag ääääär.

here you go


Har du:

Någon som förstår dig:  jaa
Någon som du saknar: såklart
Någon som du hatar: näe inte hatar, men ogillar.
Vem kramade dig senast? mamma
Vem ringde dig senast? mamma
Vem ringde du senast? marre
Vem var hemma hos dig senast? Pilar tror jag
Vem var du hemma hos senast? Pilar
Har du några kärleksproblem? näe

Jag:

Är singel? – ja :D
Svär ofta? – haha jag svär hela tiden
Sjunger i duschen? – OM jag gör :D och nu när jag har eget hus så vrålar jag ännu högre :D
Skrattar åt dina egna skämt? – haha ja för dom är ju asroliga
Skulle göra plastikoperation om det var ofarligt och gratis? – ska ändå göra det :D

Har du:

piercingar? – näe, eller i öronen
Syskon? – 1 syster räcker som fan.
Färgat håret? - yepp
Bra självförtroende? – ja J
sagt"jag älskar dig" till någon? – bara kompisar och mammi såklart
varit kär? - nej
Somnat i skolan? – ja, och man sover verkligen asskönt
brutit ett ben? – hehe ja, handleden, armen och krossat bäckenet på 5 ställen, well done
Tappat bort mig i min hemstad? – haha ja
Varit otrogen i ett förhållande? Har aldrig varit kär så, men skulle nog inte kunna vara otrogen iaf.

Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? – haha ja :D
En hemlighet som ingen annan vet? – heheheheheh japp, eller M och P vet
Sovit en hel dag? – jaa, på Rhodos. Det var hemskt. hahaha
Somnat gråtande? - jaa

Har du:


Hånglat med två personer eller mer på en kväll? – japp

Blivit generad inför folk? – ja!
Blivit kallad player? – inte vad jag vet
Färgat ditt hår svart? - nix

Vad:

Längtar du till mest just nu? –  vet inte riktigt,

Ska du göra i helgen? – det blir party fredag och lördag, sen sova söndag
Har du för kläder på dig? – mjukbralls och linne
Gjorde du igår? – var med pill, red, surade, och vart glad
Ska du göra i sommar? - mycket
Åt du senast? – melon:D
Har du för mobil? – äckel mobil, ska ha nyyyyyyyyy

vilka:

Fick du sms från senast? – Johanna
Pratade du med i telefonen senast?- Mamma
Älskar du? – mamma , vännerna och hästarna ;)
Är din bästavän? – Pilar, Marre och Victor
Var du med senast av det motsatta könet? – Suppe, Janii, Ryan och Ante
Sov du tillsammans med senast? – Pilar, mysssss

Allmänt:

Kan du hjula? – haha hell no
Biter du på naglarna? – ja, assnuskigt L
Är du EMO? – så mycket emo man kan bli
Vad skulle du göra om du vann en miljon? – Bli en totaly bitch som var taskig mot alla fattiga och bara tänkte på sig själv. Life would be good.

Vågar du flyga fallskärm? – jaaa :D det vill jag göra
Har du sjungit inför publik? – hahahhahhha pass
Följer du mode? – njä, har på mig det jag gillar.
Är du hungrig? – faktiskt inte
Är du blyg? – verkligen inte.
Din första kärlek? – min första kärlek har jag inte träffat än :)




Nu jävlar läser ni hela skiten, så att när jag förhör er på svaren ska ni kunna dom lika säkert som att japan ligger i kina.

hejdå

Maskinen är ett monster

Hola
Nu börjar jag vakna till lite! haha

Igår var det sjukt kul verkligen, vilket jävla drag det blev när maskinen kom. herre min! Och ni skulle sett hur den ena av dom ( med hår på skallen) totalt råflirtade med Pilar! haha och det var verkligen uppenbart! askul! haha, och jag kan säga att jag aldrig i hela mitt liv har varit så svettig som jag var igår! haha

efter hottan gick vi hem till Suppe och chillade fram tills halv fem ungefär, då drog vi hem till PB och sööööv :D

peace

Jag är trött!

Ovanligt? näe, men det är lika jobbigt varje gång man är trött.

Fest hos Niki igår, var helt okej. Jag gick mest runt och var lite småsur, men annars så. haha
Träffade Nico och Haglund som jag inte har sett sen det var skola, så det var iallafall kul :D

När vi kom hem till Pilar kl 3 typ så vart hon och jag helt jävla vilda :P hahaha ni skulle ha vart där säger jag bara! haha! Marre sa inte ett ord för hon satt vid datorn, men jag tror hon undrade vad i helvete vi höll på med i sängen. hahaha

Nu ska jag snart rida, ska bara softa nån timme först..

taggggg Maskinen ikväll.

only me

Bara en enda människa i världen klarar av detta. Gissa vilken. Denna supersmarta människa skulle sminka sig nyss och istället för puder så smackade hon på med rouge i hela ansiktet eftersom att hon inte tittade ordentligt att det var rätt smink hon hade tagit.

Gissa vem, en ledtråd : min rubrik.
En annan : Caroline Englund

tack och bock, nu är det fest!

jag vill och jag ska

Nu är jag äntligen klar med stallet, och jag har till och med hunnit med att duscha! rekord!
Fan vad jag har varit duktig idag måste jag säga, ridit, städat och massa :) hehe

Imorrn ska jag verkligen till Stockholm, vill verkligen och jag ska skynda mig som en sate när jag kommer hem från tävlingen imorrn. ih jag vill! Vill ha en guuse kväll med mina babes ju!
haha, fast jag tänker bara komma om dom möter mig på stationen för jag tänker inte åka retard-banan själv dit :P haha

love

imorrn så

Imorrn är det tävling i Avesta med Trixie, jag hoppas att det går fort så att jag kommer hem tidigt. För om jag gör det hade jag tänkt åka till Stockholm till min babe ;) Hoppas att jag hinner verkligen ! Själva i en lägenhet på Lidingö är inte helt fel om jag säger sååå :D


nu ska jag draa, har redan ridit alla tre. fan va bra jag är

peace

woosh , nu är jag lugn

Var tvungen att dampa loss lite förut :P haha!

Victor ringde för ett tag sen, haha flipp Victor :)
Jag är så jävla festsugen, och jag får vänta tre dagar till. shit.
Jag har vääldigt tråkigt nu också :(


Lite dans i soffan blir det ikväll, so you think you can dance. jag vet att jag inte kan, men jag är glad ändå.




tur att kameran är i halva fejjan, annars hade jag dött.

Olssssån kanske kommer nästa vecka , i hope. det peddot <3

löve

jag hatar bönder, och nu är jag så jävla arg

Nu ska jag ösa ur all skit som jag är så jävla trött på, håll käften om ni har något att säga för jag skiter fullständigt i vad ni tycker. FAN vad jag hatar idiotiska jävla människor!
Nu håller dom på och gräver i våra hagar, och såklart ska dom jävla snillena gräva så att vi inte får in hästarna! Dom svarade med ett: hehe dom kan väl gå ute; när jag undrade hur fan vi skulle få in hästarna. och ja jag sa fan. Jag blir jävligt otrevlig när jag är sur och nu är jag så jävla förbannad. Kan dom inte tänka med hjärnorna eller? Kanske för att dom har tre billiga jävla skithästar som inte kan så mycket som att släpa sig runt ett varv i skogen, som dom säkert har köpt för MAX, verkligen MAX 10 000 kr säkert på något jävla slakteri. FAN VAD ARG JAG ÄR. så tror dom att dom ska bestämma över hur våra hästar ska skötas. jag får allvarligt damp, sånna här småsaker kan göra mig galen!!!! ARGYHASGAHGAD

PLUS att min jävla idiot till pappa skickade ett sms idag, låt mig vara jävla cp. hoppas han dör snart. fan va skönt.
Allvarligt talat skulle jag inte bry mig, och käften ni som säger att jag skulle för ni har ingen aning om nått.

hatar människor.

So fine

Hola!
Ska snart klä på mig och glida ut i stallet, känns inte så lockande i det här vädret. Men måste man så måste man.





hej älskling, du har nog världens snyggaste hår.

haha, im sick
peace


äckelpäckel!




Dumming, dig gillar vi inte längre.

Silly Boy

Godmorgon :D
Ja ni läste rätt, godmorgon! Jag vaknade nyss :D:D:D haha , jag är asglad verkligen! För första gången på sommarlovet har jag fått sovmorgon :D wiewiewie vad jag är glad :P haha

Idag fyller Victor 18, grattis snutteplött.

Idag ska jag rida, ovanligt värre vava.
Ikväll är det SYTYCD, och jag längtar.
Nu-musik och tv
sen-stallet.

peace

Rewind

Har nu kommit på hur fan jag ska göra med rubrikerna. Enkel lösning - en bra låttitel som varje rubrik. Eller, ja iallfall när jag inte kommer på något annat.

Vad jag gör nu? Ja det var en jävligt bra fråga. Jag har skittråkigt och är trött vilket kanske betyder att jag borde borsta gaddarna, kasta in grillzen i käften, ta en dusch och lägga mig och sova. Grejen är den att jag orkar inte gå upp ur soffan, för jobbigt.


Jag önskar att jag var på Rhodos nu, då hade vi börjat förfesta på någons balkong för att sen sätta oss nere på hotellet och få skäll av hotellgubben för att vi drack där. Jag saknar det.
Istället sitter jag i skogen och kommer ingenstans, yey. Nästa vecka blir ren tortyr för då åker mamma på semester måndag-torsdag och gissa vem som får sitta i skogen och ruttna utan att kunna åka in till stan? JO JAG! Nej men jag kan ju ta hit lite folk, vore trevligt. Men jag har inte tänkt ut vilka som är så mycket VIP så dom får komma hit..

näe ska sluta vara cp, glider
puss

sagoland

Nu är du bara en dröm, jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund. Men jag vaknar upp i min ensamhet i vårt så kallade rum, vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm.


Ska jag vara ärlig så har den här dagen varit FULL av överraskningar, jag hade fel-väldigt fel imorse. haha, jag tror jag dör snart. avlider, kroknar, slocknar, ja dör helt enkelt. hahahah

Och jag är så jävla korkad jag också, fan fan fan fan fanfanfnannannfnfnafnafm. helvete.
skitsamma.

Victor blir 18 imorrn, nu blir det krogen.
peace

I wanna touch you

But i gotta make myself understand that I can´t, but I can´t understand that I can´t.


Pillan sover, eller ungefär. Jag är trött, ska snart åka. Musik i mina öron, bäst.
Kamenskys en snabbis, hem, rida, städa, chilla. Min dag bjuder på många överraskningar som ni ser.

haha visst fan. Kollade på den där filmen om Anna Nicole Smith som gick på femman igår. Alltså jag vart så jävla störd på hennes mun och röst! Pilar kunde inte ens kolla, så hon satt med musik på i öronen ;) haha! Tycker inte att filmen var så bra i övrigt heller, men munnen och rösten var fan vidriga.

Veckan som kommer blir skön, tävling på torsdag annars inget med hästarna för en gångs skull! Det betyder att jag kan leka med mina homies mycket vilket jag gilllllar.

Nu tycker jag att min mamma kan ringa och säga att hon är här, för det känns som att jag stör P :P Men hon får väl somna om ordentligt när jag har åkt :) sorry babe ;) Fast, iofs så är hon van. haha

jaaaaaa och jag måste säga att B&J sorbet inte var att leka med! fyfan vad gott! Typ mun-orgasm, pröva!

peace

hos älskling va :D

Hej!
Nu är jag glad, mätt och belåten. haha! Är hos Pilar, vi har vart till Åkra och köpt sallad och B&J sorbet :D wie! Salladerna är redan söndertuggade och nu snart är det glassens tur! ;)

Nu är det musik som gäller, och Pilar gillar inte Magnus Uggla! haha!
Har inte så mkt att skriva, heheheheh.

peaceout


Harry Potter

Tjuhu!
Sitter och kollar på Harry Potter och halvblodsprinsen - Bakom kulisserna. Fan va ballt det är alltså!
Så sjukt häftigt att man kan göra allt det där och att allt ser så verkligt ut!

Nu måste jag ju se hela filmen också!

COOOOOOLBY

Han är för bra. Fast jag vet att han är Vickys, jag har ändå Wayne.





Nöjd PB? ;)

sjukt trött

Morrn!
Samma sak idag, upp alldeles för tidigt och släppa ut hästarna. Mitt liv är ett helvete!
Kom hem vid halv två inatt, somnade kanske halv tre, och sen upp klockan sju. USCH!

Det var trevligt igår. Jag, Sannah, Pilly, Marre, Fudd och Sara satt på Lindströms och softade. Mysigt om man inte räknar med gubben bakom som hade problem med gaser. haha!
Träffade lite folk som jag inte har sett på ett tag också :D Janii, Sahlin och världens snyggaste Vicky :D

Idag händer inte så mycket, ska rida nu på förmiddagen. Sen ska jag hänga med till Kamenskys och hämta systern min som har vart där, hänger med för att kunna snacka lite skit med Ebba, känns som att vi behöver det! haha!
Efter det kanske jag åker till Pilar , ska kolla bara om jag har nån som kan hämta mig imorrn :)

Och fan vad jag var rädd inatt när jag gick på grusvägen påväg från bussen. IIIH , då tänkte jag på skräckfilmerna vi sett i veckan. Skräckfilmer är verkligen hemskt, jag klarar inte av det!

Jag skulle behöva Rhodos en vecka nu, jag saknar det. Allt saknar jag.

peace

Annapolis

Kollar på Annapolis, asbra film verkligen. Och det gör ju inte så mycket att James Franco har huvudrollen heller ;) Så sjukt snygg så det är hemskt! haha! Fast han är ännu snyggare när han spelar i Pineapple Express, för då har han långt och äckligt hår vilket i love. haha




mummma


Ska in till stan en sväng, Marres bror drivar in oss, och sen tar vi nattbussen hem :) Tror vi skulle till Lindströms eller något sånt chill. får se :)
peace

musiken räddar mig

Den räddar mig från en förjävlig dag, såhär tråkigt har jag inte haft på länge. Efter att ha varit med människor som snackar lika mycket som jag gör i en vecka så känns det helt plötsligt väldigt tomt och tråkigt och tyst att vara själv hemma. Men nu ska jag fan inte klaga, haha för imorrn kommer både mamma och Mellis hem och då kommer jag tycka att det är drygt att ha någon som gnäller hela tiden. Jag är aldrig nöjd. eller iallfall väldigt sällan.

Just ja, mamma var snäller igår :D När jag kom hem från Kamenskys så fick jag en till Kingsland jacka som hon hade köpt :D wie thanks :)

Partysugen är jag också, otippat.

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, haha det här suger verkligen.

peace

Jonathan

Jonathan, säger inte mer än så. hjälp mig.


Har gjort det mest dumma och idiotiska jag någonsin gjort, en gång aldrig mer. haha! chock.
inte idag, några dagar sen typ. Idag är det mest idiotiska att jag gick upp way för tidigt alltså. plus att det steker ute och jag vill bada, men har ingen skjuss för mamsen är inte hemma. yey

ska väl rida snart, eller ja iallafall innan det blir natt.
Saknar Marre och Pilar gör jag också, det var jättelängesen jag träffade dom :( Men i veckan som kommer ska vi gusa :D

En sak jag måste göra också är att kolla på nya Harry Potter filmen. Älskar verkligen HP, haha pinsamt men väldigt sant. Nån jävel hos Kamenskys sa att Harry Potter är snygg, eller han som spelar Harry. Då kräktes jag inombords och berättade att jag faktiskt tycker att han som spelar Ron är snygg. typiskt mig.

näe nu ska jag smälla flugor, flugjakt. gud va kul! Men först borde jag kanske käka frukost. eller kanske lunch? vet inte.

peace

Morrn!

Fyfan vad trött jag är, började nästan gråta när klockan ringde halv åtta. Men jag var duktig och torkade tårarna och ragglade till stallet för att ta hand om hästarna. Jag behöver en fet sovmorgon, men det verkar som om det aldrig kommer hända. Buhu!

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Eller jag ska ju rida och så, men det gör jag ju jämt så. Kanske kommer Marre en sväng, tills hon måste hem och ta hand om sina hästar igen. Fan vad jobbigt det är med djur ibland. Vissa dagar önskar man ju att man vore allergisk eller något sånt. Tyvärr är jag bara allergisk mot nickel och marsvin. haha

Ebba ringde igår och jag dog, helt otroligt. hhaha, men så jävla kul samtidigt! hahah, he he





skön.

peace

6 månader

Min OH so secret lover och jag har varit tillsammans i 6 månader idag. 6 månader är en jävla lång tid, men jag har aldrig älskat någon såhär mycket förut! <3 Synd bara att vi måste hålla det hemligt, men det är nog bäst så. Älskar dig iaf <3

Veckan hos Kamenskys har varit flipp, jag har garvat som jag aldrig har gjort förr, jag har sovit alldeles alldeles för lite, och jag har svettats floder ute på ridbanan. Jag har även lyckats vara inblandad i ett krig med flugsmällare, sopkvastar och ljusstakar. Fredric, Ebba, Gustav, och Sofia har gjort min vecka iallfall.

Ensam hemma hela helgen är jag också, ganska skönt. Men det vore ännu skönare om jag hade haft körkort.

Och Grattis Carro som vann i Falsterbo, bäst är vad du är. Nu ska jag kolla på tv och dricka cola, roligare fredagskvällar finns.



peace

kärlek

kollade runt på massa bloggar, hittade denna och nu är jag kär. Bäst i slutet, gissa varför.


sol föfan :D

Hellu!

Vet ni? Det är sol ute! Det är svinskönt!

Idag ska jag hem till Kamenskys som sagt. Tar med mig Trixie, Ricki och Timmy dit :) Carro, Lena och Ivan är i Falsterbo så att det blir en lugn vecka. Kommer hem på fredag igen :)

Jag är kär igen, i min nya Kingsland jacka jag fick i helgen :D Så jävla snygg så jag avlider!
Och idag kommer mina nya tretorn ridstövlar. wiewiewie. Så jävla kassa stövlar egentligen, kostar typ 4000 och håller ett halvår. haha, sen är det bara att byta. Nästa gång funderar jag på ett par bruna.

Nu ska jag pussa på Ella och sen ut och mocka skit,

peace

Kumla

Hejva!

Snart svimmar jag för att jag är så jävla trött, mina ben skakar fan när jag står upp :P haha

Har ju tävlat i Kumla hela helgen, och hästarna har varit såååå sjukkkkkttt jävla fina :D:D:D:D:D

Ricki hoppade en LB och en LA på fredagen , nolla i båda och placerad 8:a i LBn och 6:a i LAn :D
På lördagen hoppade han en LA, var nolla och kom femma:D
Och idag hoppade han en LA som var en A:0, han var jättefin men jag red som kattskit så han petade 2 stycken. Red FÖR fort, haha och tog inga halvhalter :P Men Ricki har varit kunglig i helgen :D

Timmy min boooo har också varit så fin:D I fredags hoppade han en LA och var nolla och placerad typ 12:a :)
I lördags hoppade han först en LA och var nolla men inte placerad, ASFIN! Och så hoppade han en MsvB också och hade ett pet. Han var jättefin, men jag fick inte tillbaka honom ordentligt till ett räcke.
Och idag var det Ridsport ponny cup, som går i MsvB. Han var grymt fin :D Petade C i trekombinationen, det var kort och jag rätade inte upp mig tillräckligt. Men alltså Timmy är verkligen underbar :D

Nu är jag lite sur på mamma också för att hon inte vill åka till Umeå och tävla :( buhuuuuuuuu

Nu ska jag sova, imorrn ska jag till Kamenskys igen.

puss

Maud Olofsson

Heipa.

Nu har jag packat klart allt tills vi åker imorrn, och jag har duschat hästarna och mig själv. Bra jobbat!
haha, mina kusiner var här idag också. Kajsa är så skön så ni fattar inte, hon är 9 och så jävla ball! Våran morbror har ny tjej som heter Maud, och då hade Kajsa frågat sin mamma om det var Maud Olofsson- för det hade varit råballt. haha.

Näe jag är trött nu, och jag ska upp halv fem imorrn. Borde nog smäcka ner huvudet på kudden nu, men det är för jobbigt att klättra upp på stegen till min säng. men snart så.
Sen en sak till, alla verkar ha bögkompisar just nu. Jag vill också ha det :(

peaceout, hörs på söndag kanske.

regn

och grejen är den att jag inte vill ha regn just nu! Ska tävla i Kumla fre-sön och om det regnar hela tiden kommer jag vara på så jävla dåligt humör! Jag önskar att det var jag som var den som bestämde allt i världen, typ som Gud. Jag tycker om att få saker på mitt vis, vädret till exempel.

Nu sitter jag och är totalt dyngsur för jag har varit ute och ridit Trixie, och det är fan inte värt att byta om för att jag ska snart ut och rida Timmy och Ricki också. BAJS!

Förresten så har ju so you think you can dance börjat igen :D:D:D:D det är verkligen världens bästa tv-program!
Satt typ och bölade igår för att han Tony åkte ut:( Men, egentligen dansade han sämst av alla som var med, men han var så jävla söt :) haha, och då kommer man undan med mycket!

På måndag åker jag till Kamenskys igen och stannar tills på fredagen.

peaceout

WOHOOOOOOO



man dör

Edsbro

Hola!

Skapligt trött jag är nu alltså, haha! Igår gick jag upp kvart över fyra, det var nästan olagligt. Men vi åkte iallfall till Kamenskys vid halv sex och hämtade Freddie och hennes ponnys, och fortsatte sen till Edsbro för att tävla :)

Igår hoppade jag en LA och en MsvB med Timmy, han var nolla och kom 6a i LAn och hade två ner i MsvBn, men han var skitfin:) Idag red jag en MsvB på honom och han var GRYM! Ett skitpet i trekombinationen. Så fin var han :D Det var riktigt svårt också, tolv språng i grunden. Men min Timmy är bäst :)

Ricki hoppade 2 LAn igår, i den första var han lite spänd så han petade 2 stycken. I den andra var han skitfin, nolla och kom 4a :D
Idag gick han en LA, och jag red asfort på honom :D haha första gången han gick mot klockan på riktigt, han var jäääättefin, men rev ett.

Nu laddar vi för Kumla fre-sön. Ridsport Ponny Cup på söndagen med Timmy.




Ricki fick hämta Timmys priser, moha! Och jag ser jävligt glad ut. Hatar att inte vinna. haha




Timmy är för underbar :)

Rain, and i love it.

Skapligt skönt med lite regn nu :D Alltså, jag vill inte att det ska regna hela dagen utan bara kanske en timme nu på morgonen. Om jag fick bestämma alltså. haha

Igår var jag i Stockholm ju, först gled vi runt lite på stan jag, Pilar och Fudd. Tänkte köpa ett linne, och stog tillochmed i kö för att betala, men då var den en liten superäcklig bäbis framför mig som grät och skrek hur mycket som helst, och jag hatar verkligen ungar så jag fick panik och vägrade köpa linnet. haha, det var samma sak för Pilar. HAHAHAHA och det allra roligaste var att när vi kom ut från Monki, så gissa vem vi såg? Guess? JAG DOG av garv alltså, Johan Palm! hahhahahaha det var det värsta jag sett. Killen är ju typ smal som en flaggstång och så hade han massa svart smink runt ögonen. supergulligt, hehe. yäk-.
Jag började ju asgarva direkt och såklart så såg han det. HHAHA hoppas han fattade att det var för att han är så äcklig :P

Sen mötte vi upp Marre och drog till Grönan, grejen var den att den enda grejen jag åker var avstängd :P haha lyckat! Men jag såg nog världens sötaste dude :D Han jobbade på grönan och så hade han dreads :D wiie ascute.

Nu åskar det. borde kanske stänga ner skiten nu.
Imorrn åker jag till Edsbro och tävlar, blir borta tills på söndag. Bor hos min lilla gulle-Erika :D

see yall
peaceout

Birthday sex

Jeremih - Birthday sex , sschöön låt!

Idag ska jag till Stockholm med Pilar, Fudde och Marre :D Blir nog stan en sväng först, jag måste fan ha ett par nya skor. Funderar på ett par låga converse, men grejen är den att jag kan verkligen inte bestämma mig för om jag ska ha ett par vita eller ett par lila. Vita passar ju till allt, men dom lila är så jävla snygga så jag dör. aja vi får se. Kanske blir båda.

Sen ska vi till Grönan, haha jag älskar grönan även om jag inte åker något. Jag är nog den fegaste jag vet gråter av blåtåget och jag vågar inte ens gå spökhuset. haha!


På måndag åker jag till Kamenskys, jag har saknat min Virrepirre! Känns typ som om det vore sju år sen jag träffade honom.





The way you make me feel♥




svett svett och en jävla massa mer svett

Hästjävlar.
I den här värmen borde man inte ha hästar. Fifan vad svettig jag är nu, lovar att det kommer vara värsta pölen i soffan när jag reser mig upp! Har varit och ridit R och T, och dom var fina men dom är ju inte självgående om jag säger så. haha!

Nu ska jag käka jordgubbar HOHO :D och sen ska jag ut och rida ännu en gång! =more svett .

Imorrn blir det Grönan med P,Foch M :D

peace

RSS 2.0