Im at war

Tjavava

Jag är fan trött alltså, och det är illa att vara trött en lördagkväll klockan 20 över 9 :P
Men iallfall, skitsamma jag är trött! Kanske för att jag vaknade så förbannat jävla tidigt imorse, fattar inte vad som har hänt :P stackars PB , jag störde skönhetssömnen :(

Justde! Igår kollade PB och jag på Twilight igen, vi är ju sjukt besatta! mummsii, vi satt och slickade oss runt munnarna och jag satt och skrek mitt ord som jag använder ofta ; orgasMMM. alltså jag säger det på ett visst sätt, om ni vill höra så kan ni faktiskt säga till va :D det är rått!
Och sen kollade vi på Zack and Miri makes a porno, hahah vilken sjuk film! den var sådär så den var så kass så att den vart kul. Fast vi slutade typ garva efter att film-snubben fick bajs i ansiktet :P hahahahhah! -jag glömmde att hon var förstoppad. ah men chill!

ah, men förresten! Lil Wayne ska ju göra en rockplatta! mjau, och det låter förbannat bra det också kan jag säga! :D Prom Queen är så sickkkkt bra!

och imorse också förtusan vart PB och jag lite ledsna :( det var så himla sött på tv, en kille som sa upp sig från sitt jobb aslångt bort, och flyttade bara för att vara med sin tjej. Jag grät typ, varför i helvete vart inte jag född som den tjejen ? haha, seriöst deprimerande. snygg var han också.

nu är jag fett ovärd, skriver bara massa saker jag tänker. och ja, ni vet ju hur det blir då..

MEN JAAAAA jag glömmde att säga en sak ! (stavas det med två m?)  HAHAAHHA ÄCKEL LIZA BILLGREN.
jo, men såhär var det; Liza är SJUKT hostig och sådär, massa slem i halsen :P ahaha, och så hostade hon, och spottade upp -jaa ni vet snor, på golvet i skolan precis vid våra skåp. Precis samtidigt skjuter Charlie sina böker på golvet, så att Andreas ska ta dom, OCH han prickade Lizas slemblobbshög, så böckerna glider igenom snoret :P HAHAHAHAH fyfan vad rått!
Liza kvinnan är lite snuskig, så jag tänkte berätta att hon också hostade upp slem vid maten , och spottade i ett glas! och jag höll på att kräkas, fick fan panik:P värst var att en av mina ögongodisar satt mittemot och kollade medans jag nästan spydde :( jag tror inte jag är så populär nu :P haha :D men fan det var kul

det här tänker jag alltså på just nu, så klaga inte. då nitar jag er med mina muskulösa nävar.

over and out
corr

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0